Koli siis välja. On ikka masohhistKülaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:27Ei talu naisega ühes toas isegi sama õhku hingata. Ei viitsi tema kiunu kuulata.
Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:27Ei talu naisega ühes toas isegi sama õhku hingata. Ei viitsi tema kiunu kuulata.
Üsna rumal vabandus mitte isaks olemises. Ise ka kiunud ju. Lõpeta ära see lollus. Siis saad isa ka olla. Aga ju siis pole tahtmist isa olla lastele, kui "kannataja" rollis on mugav olla.
-
Külaline
Lihtsalt teadmiseks, et teised siin trollivad minu eest. Teil pole mõtet siin vastata nendele. Mina ka ei vasta selles teemas enam.
-
Külaline
Oma kodust ju ikka välja ei koli. Kolib ikka see kes elab võõral pinnal. Kuna ta aga ei koli siis nii ongi.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:59Koli siis välja. On ikka masohhistKülaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:27Ei talu naisega ühes toas isegi sama õhku hingata. Ei viitsi tema kiunu kuulata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:12
Mis mõttes siis ei ole, kui sa milleski absoluutselt ei osale, käid kodus ainult ööbimas. Mis sellisest isast kasu on, kes lastega absoluutselt ei suhtle.Ma ei viitsiks elus sellist elu elada ja oma aega raisata.
-
Külaline
Annan täisealistele memmekatele tissi või?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 20:22Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:27Ei talu naisega ühes toas isegi sama õhku hingata. Ei viitsi tema kiunu kuulata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:12
Mis mõttes siis ei ole, kui sa milleski absoluutselt ei osale, käid kodus ainult ööbimas. Mis sellisest isast kasu on, kes lastega absoluutselt ei suhtle.
Üsna rumal vabandus mitte isaks olemises. Ise ka kiunud ju. Lõpeta ära see lollus. Siis saad isa ka olla. Aga ju siis pole tahtmist isa olla lastele, kui "kannataja" rollis on mugav olla.
-
Külaline
Sul poleks ju kuhugi minna. Seega ära ülbitse.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:59Koli siis välja. On ikka masohhistKülaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:27Ei talu naisega ühes toas isegi sama õhku hingata. Ei viitsi tema kiunu kuulata.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 19:12
Mis mõttes siis ei ole, kui sa milleski absoluutselt ei osale, käid kodus ainult ööbimas. Mis sellisest isast kasu on, kes lastega absoluutselt ei suhtle.Ma ei viitsiks elus sellist elu elada ja oma aega raisata.
-
Külaline
Milleks naerunäo panid omaenda jutule? Tõesti tundus naljakas või?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 23:47Sul poleks ju kuhugi minna. Seega ära ülbitse.
-
Külaline
Ma elan oma kodus ja ei pea siit kuhugi kolima. Kui teinepool mulle enam ei meeldi, kolib tema. Raisata oma niigi lühikest elu mõttetutele suhetele? Milleks?
-
Külaline
Sul ei ole ju midagi. Oma kidu (üürikas pole kodu). Ei ole ka kaaslast. Miks valetama pead?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 08:36Ma elan oma kodus ja ei pea siit kuhugi kolima. Kui teinepool mulle enam ei meeldi, kolib tema. Raisata oma niigi lühikest elu mõttetutele suhetele? Milleks?
-
Külaline
Hommikul juba nii sapine?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:31Sul ei ole ju midagi. Oma kidu (üürikas pole kodu). Ei ole ka kaaslast. Miks valetama pead?
-
Külaline
Ma ei ole oma elus mitte päevagi üürikas elanud, seega ei oska kaasa rääkida. Ei ole ka mitte kellegi teise kodus elanud. Armastav kaaslane on samuti kõrval.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:31Sul ei ole ju midagi. Oma kidu (üürikas pole kodu). Ei ole ka kaaslast. Miks valetama pead?
Mis sul elus halvasti läks ja kas seda parandada ei saa?
-
Külaline
Kolisid otse ülikooli ühiselamust päris oma kodusse ? Räägi lähemalt, kuidas see kinnisvara otsmine välja nägi, kust tuli see raha.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 11:43Ma ei ole oma elus mitte päevagi üürikas elanud, seega ei oska kaasa rääkida. Ei ole ka mitte kellegi teise kodus elanud.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 09:31Sul ei ole ju midagi. Oma kidu (üürikas pole kodu). Ei ole ka kaaslast. Miks valetama pead?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 08:36
Ma elan oma kodus ja ei pea siit kuhugi kolima. Kui teinepool mulle enam ei meeldi, kolib tema. Raisata oma niigi lühikest elu mõttetutele suhetele? Milleks?
Või lasid vanemad tasuta kodus peesitada ja sissemaksuks raha korjata?
-
Külaline
Pole ka ühiselamus elanud. Kolisin 18-aastaselt kodust välja oma korterisse. Ülikoolis käisin Tallinnas, elasin oma korteris.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 12:10Kolisid otse ülikooli ühiselamust päris oma kodusse ? Räägi lähemalt, kuidas see kinnisvara otsmine välja nägi, kust tuli see raha.
Teiste rahaasjad ei puutu sinusse, katsu oma eluga kuidagi toime tulla, pole vist siiani väga õnnestunud
-
Külaline
90-l ikka mõni kuldketiga vasja ostis oma armukesele mõndagi. Mitu kilomeetrit pudid erinevatse vasjade riistasid imema?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 12:28Pole ka ühiselamus elanud. Kolisin 18-aastaselt kodust välja oma korterisse. Ülikoolis käisin Tallinnas, elasin oma korteris.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 12:10Kolisid otse ülikooli ühiselamust päris oma kodusse ? Räägi lähemalt, kuidas see kinnisvara otsmine välja nägi, kust tuli see raha.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 11:43
Ma ei ole oma elus mitte päevagi üürikas elanud, seega ei oska kaasa rääkida. Ei ole ka mitte kellegi teise kodus elanud.
Teiste rahaasjad ei puutu sinusse, katsu oma eluga kuidagi toime tulla, pole vist siiani väga õnnestunudPole muidugi ime ka.
-
Külaline
Jälkur ei suuda vist ealeski jätta oma postitusele rohelist pöidlakest või naerunäokest panemata 
-
Külaline
Oi seda kadedust. 90-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna. Jäta oma labased kommentaarid endasuguste jaoks.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:5990-l ikka mõni kuldketiga vasja ostis oma armukesele mõndagi. Mitu kilomeetrit pudid erinevatse vasjade riistasid imema?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 12:28Pole ka ühiselamus elanud. Kolisin 18-aastaselt kodust välja oma korterisse. Ülikoolis käisin Tallinnas, elasin oma korteris.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 12:10
Kolisid otse ülikooli ühiselamust päris oma kodusse ? Räägi lähemalt, kuidas see kinnisvara otsmine välja nägi, kust tuli see raha.
Teiste rahaasjad ei puutu sinusse, katsu oma eluga kuidagi toime tulla, pole vist siiani väga õnnestunudPole muidugi ime ka.
-
Külaline
Paljudes riikides on prostitutsioo täiesti legaale ettevõtlusvorm.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 15:16Oi seda kadedust. 90-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna. Jäta oma labased kommentaarid endasuguste jaoks.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:5990-l ikka mõni kuldketiga vasja ostis oma armukesele mõndagi. Mitu kilomeetrit pudid erinevatse vasjade riistasid imema?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 12:28
Pole ka ühiselamus elanud. Kolisin 18-aastaselt kodust välja oma korterisse. Ülikoolis käisin Tallinnas, elasin oma korteris.
-
Külaline
16 aastat noorem?Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 11:43Ei ole ka mitte kellegi teise kodus elanud. Armastav kaaslane on samuti kõrval.
-
Külaline
Tore. Saad ka Eestis end meeste rahulikult edasi trukkida lasta. Samas pole ju homonduses midagi halba. Kuigi on veider, et sa EKREt validKülaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 17:24Paljudes riikides on prostitutsioo täiesti legaale ettevõtlusvorm.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 15:16Oi seda kadedust. 90-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna. Jäta oma labased kommentaarid endasuguste jaoks.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 14:59
90-l ikka mõni kuldketiga vasja ostis oma armukesele mõndagi. Mitu kilomeetrit pudid erinevatse vasjade riistasid imema?
-
Külaline
Rahaboss on rääkinudKülaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 15:1690-ndatel tuli eraettevõtlusest nii palju raha sisse, et polnud kuhugi panna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 4 külalist