Kas te koorite kurke?

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 28 Juun 2024 02:48
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 02:41
Juustup kirjutas: 28 Juun 2024 02:39

Miks sa mind solvad ja kuidas minu signatuur sind häirib või kahjustab? Ja kust sa võtad õiguse nimetada inimesi puhtalt kurgi koorimise või mittekoorimiste põhjal pooletoobisteks tembeldada?

/Juustup
Ravile ei lähe? Juustup alias Revolver :lol:
Väga kiuslik suhtumine. Revolver lahkuski selle tõttu. Loodan, et tuleb kasvõi külalisena tagasi. See teie sildistamine on väga hale, isegi kurkide koorimise teemas ei saa te temast üle ega ümber. Järelikult oli tal ikkagi sinusuguste suhtes õigus. Sõimlemist ma ei õigusta, aga see sinu kius ja omastarust tark olemine on veel totram kui mõni krõbedam roppus.
Muideks, mina, erinevalt sinust, anonüümina ei esine.

/Juustup
Revolver pole kuhugi lahkunud, kommenteerib Külalisena. Imelik, et sa üldse matsu ei jaga.
Külaline

Hapukoore-kurgikaste jaoks koorin, võileiva peale pannes ei. Hapukoorega kuidagi see kurgikoore tekstuur ja maitse ei sobi eriti minu jaoks.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 16:06
Juustup kirjutas: 28 Juun 2024 02:48
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 02:41
Ravile ei lähe? Juustup alias Revolver :lol:
Väga kiuslik suhtumine. Revolver lahkuski selle tõttu. Loodan, et tuleb kasvõi külalisena tagasi. See teie sildistamine on väga hale, isegi kurkide koorimise teemas ei saa te temast üle ega ümber. Järelikult oli tal ikkagi sinusuguste suhtes õigus. Sõimlemist ma ei õigusta, aga see sinu kius ja omastarust tark olemine on veel totram kui mõni krõbedam roppus.
Muideks, mina, erinevalt sinust, anonüümina ei esine.

/Juustup
Revolver pole kuhugi lahkunud, kommenteerib Külalisena. Imelik, et sa üldse matsu ei jaga.
Ta mainis enne konto kustutamist, et kui tuleb siia, tuleb ta külalisena. Aga nõme on, et teda materdati nii, et ta konto kustutas. Ja ta konto kustutati ära, ma tean seda, sest ma turvasiili käest eraldi küsisin. Usu, ka minul pole igas teemas temaga üksmeel, aga kedagi permanentselt nii sõimata, et ta loobub oma senisest nö "foorumlase identiteedist" on nõme. Võimalik, et ta läkski kohati üle võlli, aga uskuge mind, iga inimene läheks kui talle "kambakat" teha. Ta on mees ja tal ilmselt ongi teistsugune vaatenurk teatud teemadele. Roppu sõimu ma muidugi ei õigusta, aga ausalt, mina pole peale sattunud sellistele postitustele.

/Juustup
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Kui teen äkilist vm purgisalatit, siis koorin alati. Muidu sõltub koorest, ilusat siledat ei koori maha.
Külaline

Üldiselt ei viitsi koorida. Samas mees jälle endale salatisse koorib alati ja kindlalt.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Selge nüüd, miks te kurgiteemas vaidlete - hapukurgihooaeg!
Pange parem hapukurgi retsepte. Muidu kisub ikka väga nõmedaks.
Juustup

Kõuts kirjutas: 29 Juun 2024 00:45 Selge nüüd, miks te kurgiteemas vaidlete - hapukurgihooaeg!
Pange parem hapukurgi retsepte. Muidu kisub ikka väga nõmedaks.
Nõus. Mulle meeldisid need kilekotikurgid, aga kahjuks ma ei saa neid intrigentide puudumise tõttu teha. Küll aga teen pidevalt soolakurke ja olen andunud fänn. Retsepti panna ei saa, sest ma teen sisetunde järgi aga soola ja küüslauku uhan korralikult, tilli kah.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 00:40
Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 00:33
Juustup kirjutas: 28 Juun 2024 18:38

Ta mainis enne konto kustutamist, et kui tuleb siia, tuleb ta külalisena. Aga nõme on, et teda materdati nii, et ta konto kustutas. Ja ta konto kustutati ära, ma tean seda, sest ma turvasiili käest eraldi küsisin. Usu, ka minul pole igas teemas temaga üksmeel, aga kedagi permanentselt nii sõimata, et ta loobub oma senisest nö "foorumlase identiteedist" on nõme. Võimalik, et ta läkski kohati üle võlli, aga uskuge mind, iga inimene läheks kui talle "kambakat" teha. Ta on mees ja tal ilmselt ongi teistsugune vaatenurk teatud teemadele. Roppu sõimu ma muidugi ei õigusta, aga ausalt, mina pole peale sattunud sellistele postitustele.

/Juustup
Sa ei sattunud neile peale, sest need kustutati enne ära.
Minul pilditõend olemas…
Jumalale tänu, et ta läks. Peale seda on foorumis ka arutelu, mitte üksteise vastastikku üleskütmine ja vaidlemine iga teema alla koondunud. Kui nii palju inimesi häirida siis tuleb endale otsa vaadata ja mõelda, äkki on viga endas.
See on foorum. Kõike ei saa ega tohi liiga hinge ka võtta. Ma võib olla oleksin kriitilisem, kui oleksin ise oma silmaga midagi näinud, kuid pole.
Mu sisetunne ütleb, et eks ta siia vahel vast ikka tuleb. Puhtast uudishimust.

/Juustup
Anonüümne foorum ei = võib päris kõiki valimatult kutsuda kuidas tahan ja kuidas tuju tuleb. Mingid normaalsuse piirid kehtivad ka siin.
Juustup

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 01:09

Minul pilditõend olemas…
Jumalale tänu, et ta läks. Peale seda on foorumis ka arutelu, mitte üksteise vastastikku üleskütmine ja vaidlemine iga teema alla koondunud. Kui nii palju inimesi häirida siis tuleb endale otsa vaadata ja mõelda, äkki on viga endas.
See on foorum. Kõike ei saa ega tohi liiga hinge ka võtta. Ma võib olla oleksin kriitilisem, kui oleksin ise oma silmaga midagi näinud, kuid pole.

/Juustup
Anonüümne foorum ei = võib päris kõiki valimatult kutsuda kuidas tahan ja kuidas tuju tuleb. Mingid normaalsuse piirid kehtivad ka siin.
Normaalsuse piirid küll, aga see "normaalsus" ongi iga inimese jaoks erinev. Eks foorumis ollakse otsekohesemad, julgemad ja konkreetsemad kui reaalses elus. No näiteks oma töökaaslasele sa ju ei lähe näkku ütlema, et ta on nõme ja elus kibestunud, ei oska süüa teha või on alamakstud?
Noh, siin tehakse seda mõnuga.
Ja mis igasugust sildistamist puudutab siis mind on siin juba süstemaatiliselt "risti löödud", pigem pakub nalja kui ajab närvi.

Aga räägi mulle nüüd kurkidest. Mida ja kuidas sina nendest teed?

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 11:55
Samaloll küss on, kas kartulisalati jaoks keedate kartulid koorega või kooreta.
Ära kutsu kurja :D Perekoolis peeti sellel teemal ikka väga pikk ja verine võitlus maha.
Seda ta ju üritabki.
Külaline

Juustup kirjutas: 28 Juun 2024 18:38

/Juustup
Minul pilditõend olemas…

/Juustup
Sa nagu ei saa üldse aru! Miks oleks pidanud keegi solvuma ta peale? Kõiki lihtsalt segas ja häiris see, et ta trollis ja solkis kõik teemad ära. Nii et normaalset keskustelu ei saanudki üldse toimuda. Ja teemad olidki rikutud.

See on väga imelik, et sa pead tema kommentaare lihtsalt ühe inimese arvamuseks. Meil kõikidel on siin oma arvamus. Paljudel võivad olla väga erinevad arusaamad ja seisukohad. Eks võib-olla öeldakse siin ka mõnikord üksteisele teravalt. Aga mitte keegi ei hakka teemasid tema moodi solkima ja tagurpidi keerama nagu seda tegi tema. Need on ikka kaks täiesti erinevat asja - kas sul on oma (teistest inimestest erinev) arvamus või sa lihtsalt tuled teemasse ja kukud halvustama, mõnitama, alandama, ajades koguaeg ühte sama joru (tinderist, veini joomisest, meestele vägisi laste tegemisest, laste abil rikastumisest elatise väljapressimise näol jne jne).
Külaline

Kõuts kirjutas: 28 Juun 2024 19:30 Kui teen äkilist vm purgisalatit, siis koorin alati. Muidu sõltub koorest, ilusat siledat ei koori maha.
Paluks retsepti!
Külaline

Üldse võiks siia panna erinevaid kiirkurkide retsepte. Vaatan, et mul on nädalaga peenral toimunud "plahvatus". Marineerima ei viitsi veel hakata, aga kiirkurke teeks küll.
Külaline

Ei koori pisikesi kurke. Koorin Luunja omi talvel ja siis, kui on eriti karvased. Või siis, kui tunnen, et hea oleks nägu kurgikoorege hõõruda turgutuseks :)
Kiired kurgid saab, kui paned eelmisel õhul külma vette ja külmikusse,hommikul 1 l vett, 1,5 spl soola, 1 spl suhkrut, juurde küüslauku, mädarõigast, mädarõike ja mustsõstralehti, tillivarsi. Kuum segu peale, kaussi seisma vajutuse alla ja süüa saab juba õhtuks. Lisanditega saab olla paindlik. Kui mädarõigast v selle lehti pole, ajab asja ära ka törts purgimädarõigast. Tilli ka pole, siis puistan kuiatatud tilli vms. Olen pannud ka sinepiseemneid ja mustsõstra lehtede asemel kasutanud mustsõstravartest tehtud teepuru. Alati võib lisada ka tilga äädikat, kui selle hapukus meeldib.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 10:53
Kõuts kirjutas: 28 Juun 2024 19:30 Kui teen äkilist vm purgisalatit, siis koorin alati. Muidu sõltub koorest, ilusat siledat ei koori maha.
Paluks retsepti!
Äkiline:
https://tuuliretseptid.ee/2015/07/akili ... piga.html/

Veidi vähem äkiline:
http://www.kokkama.ee/2008/08/viilutatu ... s.html?m=1
Seda ma teen poole vähema suhkruga.
Juustup

Kõuts kirjutas: 29 Juun 2024 15:30
Paluks retsepti!
Äkiline:

Veidi vähem äkiline:
Proovin mõlemad ära, aga kuna sinepit mul pole kerge saada, siis alustan vähem äkilistest. Ma kirjutan siia ka, kuidas välja tuli. Tänan retseptide eest!

/Juustup
Külaline

Koorin lühikesi kurke, pikke ei koori.
Külaline

Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 20:24

Paluks retsepti!
Äkiline:

Veidi vähem äkiline:
Proovin mõlemad ära, aga kuna sinepit mul pole kerge saada, siis alustan vähem äkilistest. Ma kirjutan siia ka, kuidas välja tuli. Tänan retseptide eest!

/Juustup
dijoni sinep (teradega, mahedam prantsuse versioon) on igas riigis müügis. Guugelda ja leiad. Selle laiatarbe versiooni toodab ka Heinz. Leiad ketšupite kõrvalt.
Juustup

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 22:43
Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 20:24

Äkiline:

Veidi vähem äkiline:

/Juustup
dijoni sinep (teradega, mahedam prantsuse versioon) on igas riigis müügis. Guugelda ja leiad. Selle laiatarbe versiooni toodab ka Heinz. Leiad ketšupite kõrvalt.
Sa ei kujuta ette ka kui õnnelikuks sa minu mehe praegu tegid, ausalt. Ta jumaldab sinepit ja me otsisime seda tikutulega taga. Mina ise sinepit ei armasta aga kartulisalatisse panen ikka tsipake- annab maitset. Ma googeldasin ja tõsi- ongi olemas.

/Juustup
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Ei koori enam, vanasti koorisin, aga nüüd meeldib koorega rohkem, isegi kartulisalatisse panen koorega, kui on head krõmpsud õhukesekoorelised kurgid. Vanasti oli kurkidel vahel koor mõru, aga mu meelest enam peaaegu kunagi pole, vist ongi mõruvabad sordid siis nüüd, mida kasvatatakse ja müüakse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: donna Anna, Google [Bot] ja 2 külalist