Hädaldad ju ja ikka ei lõpeta.
Millist tüüpi armastaja te olete?
-
Külaline
Milline neist oled sina?
Romantiline kangelane
Võrgutaja / Casanova
Külm ja tundetu, aga mõjuvõimas
Karmikoeline kaitseingel
Piinatud hing
Armunud lollike
Unelev-unistav kunstnik
Alfaisane / dominantne tüüp
Naabripoiss
Pühendumuspelgur
Romantiline kangelane
Võrgutaja / Casanova
Karmikoeline kaitseingel
Piinatud hing
Armunud lollike
Unelev-unistav kunstnik
Naabripoiss
Pühendumuspelgur
-
Külaline
Kõik ju täitsa mõttetud tüübid.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 17:46 Milline neist oled sina?
Romantiline kangelane
Võrgutaja / Casanova
Karmikoeline kaitseingel
Piinatud hing
Armunud lollike
Unelev-unistav kunstnik
Naabripoiss
Pühendumuspelgur
-
Külaline
Ega küsimus polnudki ju mõttetusest.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 18:03Kõik ju täitsa mõttetud tüübid.
-
Külaline
Ma arvan, et olen need mõlemad.
-
Külaline
Kus tas odav on. Loll pole ka mitte. Aga armastada ta ka ei suuda. Vähemalt teist inimest mitte.
-
Külaline
Teoorias oletame et sedasi kirjutas naine.Külaline kirjutas: ↑17 Apr 2025 21:32
Kus tas odav on. Loll pole ka mitte. Aga armastada ta ka ei suuda. Vähemalt teist inimest mitte.
Sel juhul külm ka tundetu armastajatüüp.
Armastab elutuid asju.
Varem vaene olnud ja nüüd, et keegi olla peavad olema asjad. Muidu arvab, et ei võeta tõsiselt.
Ise ta neid saada ei suudaks.
-
Külaline
Kus teil need teiste kulul elavad naised pidevalt on? Mingi käputäie Kroonikas näitamiseks vbla leiab. Mul kipuvad küll mehed minu kulul elama.
-
Külaline
See jah rohkem imekaunite vassilissade ja adalbertode teema.
-
Külaline
Mul näiteks naine pole u30 aastat tööl käinud. Kasutab minu pangakaarti. Aga mitte sellise kalli maitsega, nagu eelpool kirjutatud.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 01:51 Kus teil need teiste kulul elavad naised pidevalt on? Mingi käputäie Kroonikas näitamiseks vbla leiab. Mul kipuvad küll mehed minu kulul elama.
-
Külaline
Ma võiksin ka su kaarti kasutada vahest.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:01Mul näiteks naine pole u30 aastat tööl käinud. Kasutab minu pangakaarti. Aga mitte sellise kalli maitsega, nagu eelpool kirjutatud.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 01:51 Kus teil need teiste kulul elavad naised pidevalt on? Mingi käputäie Kroonikas näitamiseks vbla leiab. Mul kipuvad küll mehed minu kulul elama.
-
Külaline
Kui me koos elaksime, siis saaksid omale ka kaardi.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:06Ma võiksin ka su kaarti kasutada vahest.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:01Mul näiteks naine pole u30 aastat tööl käinud. Kasutab minu pangakaarti. Aga mitte sellise kalli maitsega, nagu eelpool kirjutatud.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 01:51 Kus teil need teiste kulul elavad naised pidevalt on? Mingi käputäie Kroonikas näitamiseks vbla leiab. Mul kipuvad küll mehed minu kulul elama.
Aa sa mõtled vahest? Et kui vahest koos oleksime, siis vahest kasutaks kaarti?
-
Külaline
Mul on nii kahju, kui kellegi kohta niimoodi öeldakse. Saan aru kui inimene on sisemiselt kole ja ahnitseb teiste asju. Kuid kui inimene on lahke, näeb välja nagu ta näeb aga saab sellise süüdistuse? Hoopis selline mees kes niimoodi mõtleb (naine on kole, las maksab) on hoopis kole inimene.
-
Külaline
Koledusega pole siin midagi pistmist, kehva enesehinnanguga võib olla küll. On küllalt ka naiste seljas elavaid mehi, täpselt nagu ka meeste seljas elavaid naisi. Mu sõbrannale kipuvad ka sellised ligi litsuma. Alustame sellest, et ta valib ise mingid "päästmist" vajavad mehed: jäin ootamatult töötuks, arusaamatused eksiga, jätsin kõik lastele vms iganes nende vabandus on. Mõni on lihtsalt saamatu ja väga madala palgaga. Tema siis räägib mulle, et ega sellepärast ei ole ju halb inimene, et on vaene, aga tihtipeale need mehed pole lihtsalt vaesed, vaid ka lihtsalt saamatud või laisad või lihtsalt mingid susserdajad. Siis hakkavadki selle minu sõbranna juurde sisse imbuma vaikselt, sest temal on ilus maja, loomulikult on seal mõnusam olla kui oma üürikorteris. Ja nii vaikselt jälle läheb. Kole pole see minu sõbranna üldse, lihtsalt valib valet tüüpi mehi pidevalt.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:24Mul on nii kahju, kui kellegi kohta niimoodi öeldakse. Saan aru kui inimene on sisemiselt kole ja ahnitseb teiste asju. Kuid kui inimene on lahke, näeb välja nagu ta näeb aga saab sellise süüdistuse? Hoopis selline mees kes niimoodi mõtleb (naine on kole, las maksab) on hoopis kole inimene.
-
Külaline
Kas sul on ruumi, et ma saaks su juures elada? Mul on muidugi suur pere ka, naine ja kolm last. Vist läheb keeruliseks? Ma lihtsalt vahest tulen läbi ja laenan su kaarti, nii on lihtsam.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:21Kui me koos elaksime, siis saaksid omale ka kaardi.
Aa sa mõtled vahest? Et kui vahest koos oleksime, siis vahest kasutaks kaarti?
-
Külaline
Kuidas arvad. Aga see pole süüdistus. See on tõsiasi. Muist inimesi on ilusad, muist koledad. Koledate vastu eriti huvi pole.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:24Mul on nii kahju, kui kellegi kohta niimoodi öeldakse. Saan aru kui inimene on sisemiselt kole ja ahnitseb teiste asju. Kuid kui inimene on lahke, näeb välja nagu ta näeb aga saab sellise süüdistuse? Hoopis selline mees kes niimoodi mõtleb (naine on kole, las maksab) on hoopis kole inimene.
Ma mõtlen nagu seksuaalses mõttes.
-
Külaline
Koledus on väga suhteline mõiste. Kindlasti on väga palju ka neid inimesi, kelle jaoks sina oled kole ja kellel sinu vastu huvi pole. Imelik, et mõned mehed, eriti need imelikud, kes siin päevade viisi istuvad, peavad vajalikuks pidevalt seletada, kelle vastu neil seksuaalne huvi on. No tõesit ei huvita see teisi inimesi.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:48Kuidas arvad. Aga see pole süüdistus. See on tõsiasi. Muist inimesi on ilusad, muist koledad. Koledate vastu eriti huvi pole.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:24Mul on nii kahju, kui kellegi kohta niimoodi öeldakse. Saan aru kui inimene on sisemiselt kole ja ahnitseb teiste asju. Kuid kui inimene on lahke, näeb välja nagu ta näeb aga saab sellise süüdistuse? Hoopis selline mees kes niimoodi mõtleb (naine on kole, las maksab) on hoopis kole inimene.
-
Külaline
Raha pärast ujud siis külje alla?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:48Kuidas arvad. Aga see pole süüdistus. See on tõsiasi. Muist inimesi on ilusad, muist koledad. Koledate vastu eriti huvi pole.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:24Mul on nii kahju, kui kellegi kohta niimoodi öeldakse. Saan aru kui inimene on sisemiselt kole ja ahnitseb teiste asju. Kuid kui inimene on lahke, näeb välja nagu ta näeb aga saab sellise süüdistuse? Hoopis selline mees kes niimoodi mõtleb (naine on kole, las maksab) on hoopis kole inimene.
-
Külaline
Ega lugemine pole kohustuslikKülaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:55Koledus on väga suhteline mõiste. Kindlasti on väga palju ka neid inimesi, kelle jaoks sina oled kole ja kellel sinu vastu huvi pole. Imelik, et mõned mehed, eriti need imelikud, kes siin päevade viisi istuvad, peavad vajalikuks pidevalt seletada, kelle vastu neil seksuaalne huvi on. No tõesit ei huvita see teisi inimesi.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:48Kuidas arvad. Aga see pole süüdistus. See on tõsiasi. Muist inimesi on ilusad, muist koledad. Koledate vastu eriti huvi pole.Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 09:24
Mul on nii kahju, kui kellegi kohta niimoodi öeldakse. Saan aru kui inimene on sisemiselt kole ja ahnitseb teiste asju. Kuid kui inimene on lahke, näeb välja nagu ta näeb aga saab sellise süüdistuse? Hoopis selline mees kes niimoodi mõtleb (naine on kole, las maksab) on hoopis kole inimene.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist