Vaprad ja Ilusad
Vaprad ja Ilusad
Tere kõigile.Jätkub Vaprate ja ilusate teema. Perekool suletakse ja kolime siia ümber.
-
Külaline
Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
-
Kyss
Kusagilt lapsepõlvest meenub üks vaprate ilusate episood kusagil merel/laevas, seotud olid imikud/beebid, mingi puukirst veel mis merre visati.
Üliammune episood, julgelt 20 aastat tagasi ilmselt. Kas keegi mäletab, mul jäi igatahes lapsepõlvetrauma sest minu mäku järgi visati seal episoodis üks kaksikutest puidust laekaga tormisele merele.
Üliammune episood, julgelt 20 aastat tagasi ilmselt. Kas keegi mäletab, mul jäi igatahes lapsepõlvetrauma sest minu mäku järgi visati seal episoodis üks kaksikutest puidust laekaga tormisele merele.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Äkki oli siiski lihtsalt tuhk, mis urnist merre lasti? Lapse mälu võib vahel trikke teha. See puukirst beebi laibaga tundub väheke ülevõlli, isegi Vaprate ja ilusate jaoks. Hoolimata, et sealt on ikka igasugu imelugusid ja uskumatuid stseene läbi käinud.Kyss kirjutas: ↑02 Juun 2024 17:19 Kusagilt lapsepõlvest meenub üks vaprate ilusate episood kusagil merel/laevas, seotud olid imikud/beebid, mingi puukirst veel mis merre visati.
-
Külaline
Sellist asja seal küll ei ole olnud.Kyss kirjutas: ↑02 Juun 2024 17:19 Kusagilt lapsepõlvest meenub üks vaprate ilusate episood kusagil merel/laevas, seotud olid imikud/beebid, mingi puukirst veel mis merre visati.
Mina mäletan vaid ühe lapse surma ja see oli Stefi kaksikõde, kes vist autoõnnetuses suri. Võimalik, et siis tema tuhk visati merre. Ma olen pisteline vaataja.
-
Külaline
Kas keegi on viimasel ajal seda seebisarja vaadanud, on midagi uut ja põrutavat juhtunud? 
-
Juustup
Ma olin alles laps ja minu vanavanaema ja ema vaatasid seda. See on minu esimene mälestus sellest. Ema vaatas seda erilise hoolega. Mina ise mitte, aga mäletan et seal oli Ridge? Keda kaks naist jubedalt armastasid- blond Brooke ja brünett oli vist Taylor. Stephanie oli ka ning käis veel mingi moemajade vaheline võitlus. Rohkem ei mäleta.
/Juustup
/Juustup
-
Külaline
Täname juustu tema sisuka ja põhjaliku sisendi eest teemasse.
We are not worthy.
We are not worthy.
-
Juustup
Mida ma nii valesti või halvasti ütlesin, et minu üle ironiseerida on vaja?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 09:02 Täname juustu tema sisuka ja põhjaliku sisendi eest teemasse.
We are not worthy.
/Juustup
-
Vaatetorn
Püha jumal, mis Bill? Ma mäletan seda seriaali oma lapsepõlvest või teismeeast, ema vaatas Soome televisioonist. Ma olen 45 a vana muidu. Bill oli Caroline'i isa, Caroline oli ikka mingi 30-aastane naine umbes vist kui mälu ei peta. Bill oli järelikult mingi 55 vbl. Ega ometi seesama taadu nüüd ikka veel lapsi ei tee?Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:15 Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
-
Külaline
Tal oli kaks tütart, Caroline, kes oli abielus Ritchiga ning kes suri vähki ja C kaksikõde, kelle nime ma ei mäleta. Tema ilmus välja pärast Caroline surma (ju näitleja tahtis sarja tagasi tulla). Bill oli šokis, sest polnud teist kaksikut peale sündi kohanud, kuna too vist varastati ära vms. Aga see, kes seal nüüd naisi hullutab pole siiski vist sama Bill vaid ninekaim.Vaatetorn kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:32Püha jumal, mis Bill? Ma mäletan seda seriaali oma lapsepõlvest või teismeeast, ema vaatas Soome televisioonist. Ma olen 45 a vana muidu. Bill oli Caroline'i isa, Caroline oli ikka mingi 30-aastane naine umbes vist kui mälu ei peta. Bill oli järelikult mingi 55 vbl. Ega ometi seesama taadu nüüd ikka veel lapsi ei tee?Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:15 Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
-
Külaline
Ma ei ole pidev jälgija olnud. Kas tõesti on seal kaks erinevat Billi?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 09:24Tal oli kaks tütart, Caroline, kes oli abielus Ritchiga ning kes suri vähki ja C kaksikõde, kelle nime ma ei mäleta. Tema ilmus välja pärast Caroline surma (ju näitleja tahtis sarja tagasi tulla). Bill oli šokis, sest polnud teist kaksikut peale sündi kohanud, kuna too vist varastati ära vms. Aga see, kes seal nüüd naisi hullutab pole siiski vist sama Bill vaid ninekaim.Vaatetorn kirjutas: ↑30 Juun 2024 00:32Püha jumal, mis Bill? Ma mäletan seda seriaali oma lapsepõlvest või teismeeast, ema vaatas Soome televisioonist. Ma olen 45 a vana muidu. Bill oli Caroline'i isa, Caroline oli ikka mingi 30-aastane naine umbes vist kui mälu ei peta. Bill oli järelikult mingi 55 vbl. Ega ometi seesama taadu nüüd ikka veel lapsi ei tee?Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:15 Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
Sellel Billil, kes praegu sarjas on, on ju kolm poega. Ja siis vist nüüd üks tütar ka.
-
Külaline
Ok, ma seda tegelikult kahtlustasingi, et tegu Bill Jr-ga. Vaatasin jupiti seda sarja kuskil kümme aastat tagasi, aga no ajad on edasi läinud.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:19 See praegune Bill on vana Billi poeg.
-
Külaline
Aa, googeldasin ja see vana Bill tuli näo järgi kohe meelde.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 12:19 See praegune Bill on vana Billi poeg.
https://www.google.com/search?sca_esv=7 ... 78&dpr=1.5
Huvitav, mis tast sai? Suri ära?
-
Külaline
https://m.imdb.com/title/tt1530435/medi ... 682219777/
Siin ta on oma tütle Caloline' iga. Ilus naine oli.
Siin ta on oma tütle Caloline' iga. Ilus naine oli.
-
Külaline
Li võltsis testi, Bill ei ole isa.Külaline kirjutas: ↑02 Juun 2024 16:15 Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
-
Külaline
See isadustestide võltsimine on ka üks neid teemasid, mis BB-s aegajalt ette tuleb.
Spekuleerid vôi juba uutes osades tuleb välja? Tehti ju kaks erinevat testi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist