Vaprad ja Ilusad

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Grete212
Teerajaja
Kontakt:

Vaprad ja Ilusad

Postitus Postitas Grete212 »

Tere kõigile.Jätkub Vaprate ja ilusate teema. Perekool suletakse ja kolime siia ümber.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Võidukalt osani 10 000!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
Kyss

Postitus Postitas Kyss »

Kusagilt lapsepõlvest meenub üks vaprate ilusate episood kusagil merel/laevas, seotud olid imikud/beebid, mingi puukirst veel mis merre visati.

Üliammune episood, julgelt 20 aastat tagasi ilmselt. Kas keegi mäletab, mul jäi igatahes lapsepõlvetrauma sest minu mäku järgi visati seal episoodis üks kaksikutest puidust laekaga tormisele merele.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Kyss kirjutas: 02 Juun 2024 17:19 Kusagilt lapsepõlvest meenub üks vaprate ilusate episood kusagil merel/laevas, seotud olid imikud/beebid, mingi puukirst veel mis merre visati.

Üliammune episood, julgelt 20 aastat tagasi ilmselt. Kas keegi mäletab, mul jäi igatahes lapsepõlvetrauma sest minu mäku järgi visati seal episoodis üks kaksikutest puidust laekaga tormisele merele.
Äkki oli siiski lihtsalt tuhk, mis urnist merre lasti? Lapse mälu võib vahel trikke teha. See puukirst beebi laibaga tundub väheke ülevõlli, isegi Vaprate ja ilusate jaoks. Hoolimata, et sealt on ikka igasugu imelugusid ja uskumatuid stseene läbi käinud. 😃
Külaline

Kyss kirjutas: 02 Juun 2024 17:19 Kusagilt lapsepõlvest meenub üks vaprate ilusate episood kusagil merel/laevas, seotud olid imikud/beebid, mingi puukirst veel mis merre visati.

Sellist asja seal küll ei ole olnud.

Mina mäletan vaid ühe lapse surma ja see oli Stefi kaksikõde, kes vist autoõnnetuses suri. Võimalik, et siis tema tuhk visati merre. Ma olen pisteline vaataja.
Külaline

Kas keegi on viimasel ajal seda seebisarja vaadanud, on midagi uut ja põrutavat juhtunud? 🤔
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Ma olin alles laps ja minu vanavanaema ja ema vaatasid seda. See on minu esimene mälestus sellest. Ema vaatas seda erilise hoolega. Mina ise mitte, aga mäletan et seal oli Ridge? Keda kaks naist jubedalt armastasid- blond Brooke ja brünett oli vist Taylor. Stephanie oli ka ning käis veel mingi moemajade vaheline võitlus. Rohkem ei mäleta.

/Juustup
Külaline

Täname juustu tema sisuka ja põhjaliku sisendi eest teemasse.
We are not worthy.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 09:02 Täname juustu tema sisuka ja põhjaliku sisendi eest teemasse.
We are not worthy.
Mida ma nii valesti või halvasti ütlesin, et minu üle ironiseerida on vaja?

/Juustup
Vaatetorn

Postitus Postitas Vaatetorn »

Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 16:15 Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
Püha jumal, mis Bill? Ma mäletan seda seriaali oma lapsepõlvest või teismeeast, ema vaatas Soome televisioonist. Ma olen 45 a vana muidu. Bill oli Caroline'i isa, Caroline oli ikka mingi 30-aastane naine umbes vist kui mälu ei peta. Bill oli järelikult mingi 55 vbl. Ega ometi seesama taadu nüüd ikka veel lapsi ei tee?
Külaline

Vaatetorn kirjutas: 30 Juun 2024 00:32
Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 16:15 Vaatasin, et USAs kohe selgub Luna isa, vist on ikkagi Bill. Meie osad on ca kuu aega maas.
Püha jumal, mis Bill? Ma mäletan seda seriaali oma lapsepõlvest või teismeeast, ema vaatas Soome televisioonist. Ma olen 45 a vana muidu. Bill oli Caroline'i isa, Caroline oli ikka mingi 30-aastane naine umbes vist kui mälu ei peta. Bill oli järelikult mingi 55 vbl. Ega ometi seesama taadu nüüd ikka veel lapsi ei tee?
Tal oli kaks tütart, Caroline, kes oli abielus Ritchiga ning kes suri vähki ja C kaksikõde, kelle nime ma ei mäleta. Tema ilmus välja pärast Caroline surma (ju näitleja tahtis sarja tagasi tulla). Bill oli šokis, sest polnud teist kaksikut peale sündi kohanud, kuna too vist varastati ära vms. Aga see, kes seal nüüd naisi hullutab pole siiski vist sama Bill vaid ninekaim.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 09:24
Vaatetorn kirjutas: 30 Juun 2024 00:32
Tal oli kaks tütart, Caroline, kes oli abielus Ritchiga ning kes suri vähki ja C kaksikõde, kelle nime ma ei mäleta. Tema ilmus välja pärast Caroline surma (ju näitleja tahtis sarja tagasi tulla). Bill oli šokis, sest polnud teist kaksikut peale sündi kohanud, kuna too vist varastati ära vms. Aga see, kes seal nüüd naisi hullutab pole siiski vist sama Bill vaid ninekaim.
Ma ei ole pidev jälgija olnud. Kas tõesti on seal kaks erinevat Billi?

Sellel Billil, kes praegu sarjas on, on ju kolm poega. Ja siis vist nüüd üks tütar ka.
Külaline

See praegune Bill on vana Billi poeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:19 See praegune Bill on vana Billi poeg.
Ok, ma seda tegelikult kahtlustasingi, et tegu Bill Jr-ga. Vaatasin jupiti seda sarja kuskil kümme aastat tagasi, aga no ajad on edasi läinud. :) Mäletan, et vana Bill oli hea välimusega, meenutas veidi Pierce Brosnanit ja hullutas seal naisi nii mis mühises, aga eks nad ole seal kõik üksteise voodist läbi käinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 12:19 See praegune Bill on vana Billi poeg.
Aa, googeldasin ja see vana Bill tuli näo järgi kohe meelde.

https://www.google.com/search?sca_esv=7 ... 78&dpr=1.5

Huvitav, mis tast sai? Suri ära?
Külaline

https://m.imdb.com/title/tt1530435/medi ... 682219777/

Siin ta on oma tütle Caloline' iga. Ilus naine oli.
Külaline

Li võltsis testi, Bill ei ole isa.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 18:12
See isadustestide võltsimine on ka üks neid teemasid, mis BB-s aegajalt ette tuleb. 😃
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 18:12
Spekuleerid vôi juba uutes osades tuleb välja? Tehti ju kaks erinevat testi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist