Kaua on aega võtnud, et suhtest üle saada?
-
Külaline
Siis läks küll hästi. Kas erilisi tundeid polnud? Siis peaks kiiresti minema küll.
-
Külaline
Ei ole kalendrisse ristikesi teinud. Igatahes mitte liiga kaua.
Oleneb ka suhtest, selle sügavusest, kestusest ja põhjustest, miks lahku mindi.
-
Külaline
Hea küsimus, mida olen ka tahtnud küsida, aga ma mõtlesin, et kannatan veel mõned kuud ja vaatan siis kuidas on. Mõne kuu pärast saaks kolm aastat täis kui ma südamest läbi käinud valuga aru sain, et olen ära armunud. Ilmselt juba varemgi. Et armumine pidi kestma kuni kolm aastat. Et ehk siis saan teisest üle.
Ma olen seda ka väga pikalt analüüsinud, mõelnud, pigem üle mõelnud, et kaua võib küll tundeid olla. Et milleks seda vaja on. Suhet mul temaga pole olnud ja ei tule ilmselt ka. Lihtsalt tunned tundeid tühja. Aga keha ei anna järele. Keha tekitab ikka selliseid tugevaid tundeid, nii et isegi jään sellest haigeks. Lihtsalt tihti nutad end magama ja hommikul ärkad varem, pisarad voolavad, mõtled temast. Ka praegu hakkavad seda kirjutades pisarad voolama. Ja mu olukord on praegu kordi kergem kui eelmised aastad, kui pikalt olin kui zombi sisuliselt.
Kas see parandab hingehaavu. Keha justkui ei valeta. Annab teada mida/ keda tahad. Aga ta ei saa vist aru, et see ei sõltu ju minust ainult.
-
Külaline
Täiesti mõttetu, sisutühi pläma. Miks toodad midagi sellist?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 16:01 Ei ole kalendrisse ristikesi teinud. Igatahes mitte liiga kaua.
-
Külaline
Sina vajad küll psühhiaatrilist abi, see pole kuskilt otsast normaalne. Kuidas saab mingisse suvalisse armuda, mitte suhtes olla ja tema pärast lausa nutta! ja veel aastaid.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 16:36Hea küsimus, mida olen ka tahtnud küsida, aga ma mõtlesin, et kannatan veel mõned kuud ja vaatan siis kuidas on. Mõne kuu pärast saaks kolm aastat täis kui ma südamest läbi käinud valuga aru sain, et olen ära armunud. Ilmselt juba varemgi. Et armumine pidi kestma kuni kolm aastat. Et ehk siis saan teisest üle.
Ma olen seda ka väga pikalt analüüsinud, mõelnud, pigem üle mõelnud, et kaua võib küll tundeid olla. Et milleks seda vaja on. Suhet mul temaga pole olnud ja ei tule ilmselt ka. Lihtsalt tunned tundeid tühja. Aga keha ei anna järele. Keha tekitab ikka selliseid tugevaid tundeid, nii et isegi jään sellest haigeks. Lihtsalt tihti nutad end magama ja hommikul ärkad varem, pisarad voolavad, mõtled temast. Ka praegu hakkavad seda kirjutades pisarad voolama. Ja mu olukord on praegu kordi kergem kui eelmised aastad, kui pikalt olin kui zombi sisuliselt.
Kas see parandab hingehaavu. Keha justkui ei valeta. Annab teada mida/ keda tahad. Aga ta ei saa vist aru, et see ei sõltu ju minust ainult.
-
Külaline
Mis sisu sinu kommentaaris praegu oli? Rääkimata sellest, et see polnud isegi teemasse. Miks risustad foorumit?
-
Külaline
Võib-olla see foorum ongi tema abi. Sa nii pole mõelnud? Jah, mind valdab ka teatud jõuetus seda teksti lugedes, eriti kuna ise olen tegudeinimene, aga no las ta ventileerib.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 20:48
Sina vajad küll psühhiaatrilist abi, see pole kuskilt otsast normaalne. Kuidas saab mingisse suvalisse armuda, mitte suhtes olla ja tema pärast lausa nutta! ja veel aastaid.
-
Külaline
Vat kes räägib? Inimese tähelapanu juhitakse, et ära risusta ja ta hakkab süüdistama. Nartsissitlik käitumine on see. Kui poleks sinu pläma olnud ei oleks sulle ka nõnda vastatud.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:01Mis sisu sinu kommentaaris praegu oli? Rääkimata sellest, et see polnud isegi teemasse. Miks risustad foorumit?
-
Külaline
See, et sa mingeid järeldusi vastuste põhjal teha ei oska, on sinu isiklik probleem. Tõmblemise ja oma rumaluse demonstreerimise asemel mõtle natuke sellele, mis on teemapüstituse puudused, et sellele sedasi üldistatult vastata saab. Mida paremini sõnastatud teema, seda konkreetsemad vastused ka. Mitte keegi ei hakka oma suhete ajaloo kroonikat siia kirja panema, eriti veel sinusuguse jaoks.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:10Vat kes räägib? Inimese tähelapanu juhitakse, et ära risusta ja ta hakkab süüdistama. Nartsissitlik käitumine on see. Kui poleks sinu pläma olnud ei oleks sulle ka nõnda vastatud.
-
Külaline
Mis sinu jutuvahu mõte oli?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:24See, et sa mingeid järeldusi vastuste põhjal teha ei oska, on sinu isiklik probleem. Tõmblemise ja oma rumaluse demonstreerimise asemel mõtle natuke sellele, mis on teemapüstituse puudused, et sellele sedasi üldistatult vastata saab. Mida paremini sõnastatud teema, seda konkreetsemad vastused ka. Mitte keegi ei hakka oma suhete ajaloo kroonikat siia kirja panema, eriti veel sinusuguse jaoks.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:10Vat kes räägib? Inimese tähelapanu juhitakse, et ära risusta ja ta hakkab süüdistama. Nartsissitlik käitumine on see. Kui poleks sinu pläma olnud ei oleks sulle ka nõnda vastatud.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:01
Mis sisu sinu kommentaaris praegu oli? Rääkimata sellest, et see polnud isegi teemasse. Miks risustad foorumit?
-
Külaline
Ma ise olen ka mõelnud, et see pole normaalne. Suvaline ta niiväga pole. Tunneme üle 5 aasta ja näeme praegugi suht tihti.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:06Võib-olla see foorum ongi tema abi. Sa nii pole mõelnud? Jah, mind valdab ka teatud jõuetus seda teksti lugedes, eriti kuna ise olen tegudeinimene, aga no las ta ventileerib.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 20:48
Sina vajad küll psühhiaatrilist abi, see pole kuskilt otsast normaalne. Kuidas saab mingisse suvalisse armuda, mitte suhtes olla ja tema pärast lausa nutta! ja veel aastaid.
Aga eks ma siis ventileerin edasi.
-
Külaline
Kas sa oma mõtlemise ja ajuga ei tee mitte mingit tööd? Või teistpidi mõeldes, seksige ja olge, mis sa niisama kiimled? Oled talle öelnud, et ta meeldib sulle?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 13:47Ma ise olen ka mõelnud, et see pole normaalne. Suvaline ta niiväga pole. Tunneme üle 5 aasta ja näeme praegugi suht tihti.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:06Võib-olla see foorum ongi tema abi. Sa nii pole mõelnud? Jah, mind valdab ka teatud jõuetus seda teksti lugedes, eriti kuna ise olen tegudeinimene, aga no las ta ventileerib.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 20:48
-
Külaline
Jah ta teab, et ta meeldib mulle.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 14:55Kas sa oma mõtlemise ja ajuga ei tee mitte mingit tööd? Või teistpidi mõeldes, seksige ja olge, mis sa niisama kiimled? Oled talle öelnud, et ta meeldib sulle?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 13:47Ma ise olen ka mõelnud, et see pole normaalne. Suvaline ta niiväga pole. Tunneme üle 5 aasta ja näeme praegugi suht tihti.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:06
Võib-olla see foorum ongi tema abi. Sa nii pole mõelnud? Jah, mind valdab ka teatud jõuetus seda teksti lugedes, eriti kuna ise olen tegudeinimene, aga no las ta ventileerib.
Ajuga ma olen välja mõelnud, et tahab ükskõik keda teist, aga mitte mind. Tundub, et talle ei meeldi ka, et ta mulle meeldib.
-
Külaline
Kuidas sul endal on ülesaamisega?
-
Külaline
No aga masturbeeri, siis läheb aeg kiiremini.
-
Külaline
Mis sinu sisutute kommentaaride mõte on? Mille asjakohasega sa teemasse panustanud oled peale tühja mölisemise?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:51Mis sinu jutuvahu mõte oli?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:24See, et sa mingeid järeldusi vastuste põhjal teha ei oska, on sinu isiklik probleem. Tõmblemise ja oma rumaluse demonstreerimise asemel mõtle natuke sellele, mis on teemapüstituse puudused, et sellele sedasi üldistatult vastata saab. Mida paremini sõnastatud teema, seda konkreetsemad vastused ka. Mitte keegi ei hakka oma suhete ajaloo kroonikat siia kirja panema, eriti veel sinusuguse jaoks.Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:10
Vat kes räägib? Inimese tähelapanu juhitakse, et ära risusta ja ta hakkab süüdistama. Nartsissitlik käitumine on see. Kui poleks sinu pläma olnud ei oleks sulle ka nõnda vastatud.
-
Külaline
Kuidas üks naisterahvas saab nii ebaviisakas praktiliselt igas kommentaaris olla, kas meil on siin mingi Harku vangla?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 21:22Mis sinu sisutute kommentaaride mõte on? Mille asjakohasega sa teemasse panustanud oled peale tühja mölisemise?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:51Mis sinu jutuvahu mõte oli?Külaline kirjutas: ↑20 Apr 2025 21:24
See, et sa mingeid järeldusi vastuste põhjal teha ei oska, on sinu isiklik probleem. Tõmblemise ja oma rumaluse demonstreerimise asemel mõtle natuke sellele, mis on teemapüstituse puudused, et sellele sedasi üldistatult vastata saab. Mida paremini sõnastatud teema, seda konkreetsemad vastused ka. Mitte keegi ei hakka oma suhete ajaloo kroonikat siia kirja panema, eriti veel sinusuguse jaoks.
-
Külaline
Kas sa oled Tolmukübe?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 16:09Jah ta teab, et ta meeldib mulle.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 14:55Kas sa oma mõtlemise ja ajuga ei tee mitte mingit tööd? Või teistpidi mõeldes, seksige ja olge, mis sa niisama kiimled? Oled talle öelnud, et ta meeldib sulle?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 13:47
Ma ise olen ka mõelnud, et see pole normaalne. Suvaline ta niiväga pole. Tunneme üle 5 aasta ja näeme praegugi suht tihti.
Ajuga ma olen välja mõelnud, et tahab ükskõik keda teist, aga mitte mind. Tundub, et talle ei meeldi ka, et ta mulle meeldib.
P S Õudne, kui segaselt ja laialivalguvalt võib end väljendada. Perekoolis oli keegi selline, kes tihti kummalist juttu kirjutas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 2 külalist