Tõesti teed selliseid lapsikusi kaasa nagu koleda jõulukampsuni päev. Lapsik. Naeruväärne.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 13:52Meil ka kadunud vanaema kudus lastelastele sokke ja kindaid ja siis kinkis neid meile. Ei osanud midagi nendega pihta hakata, aeg on edasi läinud ja uued ja moodsad materjalid peale tulnud. Villase kampsuniga saab tööl jõuluaeg käia, kui näiteks on koleda jõulukampsuni päev.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 08:57Aga mul oli vanavanaema väga suur kuduja ja kinnaste ja villaste sokkide varu on mul mitmeteks aastateks olemas.
KUDUMINE.
-
Külaline
-
Külaline
Villaseid sokke kannan kodus kogu aeg (ka suvel, kui juhtub selline sitt suusailm olema).Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 15:57Ma ei tea, kas tegid nalja või mis, aga ma küll ei kujuta ette, kuhu ma nende värviliste käpikutega läheksin. Ma ostan tavaliselt Rimist sooja fliisvoodriga musta värvi labakindad, maksvad 6-10 eurot ja olen igati rahul. Villaseid sokke ka ei oskaks kuskil kanda, sest tõesti, tänapäeval on palju pehmemaid ja soojemaid materjale. Kuulaksin huviga, millal teised need jalga panevad.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 13:50
Ah mis sa lobised. Villane sokk või kinnas kingitusena pakub rõõmu umbes 10% inimestest. Selle tegi kaks aastat tagasi kindlaks Sveitsi sõltumatu uurimisinstituut.
-
Külaline
Töö juurest anti karm käsk ja tuli hommikul jõulukampsun selga ajada. Tegelikult see kampsun nüüd nii kole ka ei olnud. Mina sellest traumat ei saanud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:12Tõesti teed selliseid lapsikusi kaasa nagu koleda jõulukampsuni päev.
-
Külaline
Kindlasti mingi särasilmsete itiinimeste punt teil.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline