Minu eksmees elas nagu kuninga kass. Sai täisteenindust nii kodus kui ka voodis igasugu fantaasiate täitmiste ja imevigurite näol aga vot kõrvalt pani ikka. Ja seda juba enne aasta kooselu täitumistKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 19:50Ikka on seotud. Ükski mees ei paranda asja, mis töötab. Lihtsalt ei viitsi. Aga kui naine ei viitsi või ei taha mehega keppida, kas on huvi kadunud, mõni ongi frigiidne, võttis ennast läbi häda kokku lapse tegemise ajaks, või on kompleksidega või "karistab" meest seksi puudumisega, et võimu saada, siis mees otsib seksi mujalt.
Naised võiksid omale ühe asja meelde jätta. Ei ole sellist asja kui ilma seksita mees.
Iga mees, 15 kuni 60 vähemalt, seksib 2-3 korda nädalas. Reeglina. Naised võivad valida olla kohal või olla kuskil mujal.
Mees mõnda aega paneb pihku, siis hakkab uut naist otsima. Mehel ei ole naist mitte millekski vaja peale seksi.
Jah, kui on lapsed mängus, kinnisvara, mõned pidurdavad tegurid, aga need pole asjad mille nimel kooselu alles hoida.
Nii et partneri roll on oluline.
Mis põhjustel olete suhteid lõpetanud?
-
Külaline
-
Külaline
Tegi sulle anaalseksi?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 20:17 fantaasiate täitmiste ja imevigurite näol
-
Külaline
Iga maja pole maja. Lehmal on ka oma maja. Laut. Petmine on lahendus. Kui ei tea ei tee ka haiget.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 19:50Mul on väga suur maja.
No kui on kodu sinu oma, siis lepite elatises kokku ja läheb naine oma koju või üürib endale korteri. Petmine ei ole lahendus, see teeb vaid haiget.
-
Külaline
Miks ma ei imesta. Kui sa käitusid kodus nii nagu siin siis ime, et ta aastagi vastu pidas,Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 20:17Minu eksmees elas nagu kuninga kass. Sai täisteenindust nii kodus kui ka voodis igasugu fantaasiate täitmiste ja imevigurite näol aga vot kõrvalt pani ikka. Ja seda juba enne aasta kooselu täitumistKülaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 19:50Ikka on seotud. Ükski mees ei paranda asja, mis töötab. Lihtsalt ei viitsi. Aga kui naine ei viitsi või ei taha mehega keppida, kas on huvi kadunud, mõni ongi frigiidne, võttis ennast läbi häda kokku lapse tegemise ajaks, või on kompleksidega või "karistab" meest seksi puudumisega, et võimu saada, siis mees otsib seksi mujalt.
Naised võiksid omale ühe asja meelde jätta. Ei ole sellist asja kui ilma seksita mees.
Iga mees, 15 kuni 60 vähemalt, seksib 2-3 korda nädalas. Reeglina. Naised võivad valida olla kohal või olla kuskil mujal.
Mees mõnda aega paneb pihku, siis hakkab uut naist otsima. Mehel ei ole naist mitte millekski vaja peale seksi.
Jah, kui on lapsed mängus, kinnisvara, mõned pidurdavad tegurid, aga need pole asjad mille nimel kooselu alles hoida.
Nii et partneri roll on oluline.![]()
-
Külaline
Kas sina elad laudas? Minu maja asub kallis piirkonnas ja maksab 800 000.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 21:51Iga maja pole maja. Lehmal on ka oma maja. Laut. Petmine on lahendus. Kui ei tea ei tee ka haiget.
Kui sa nii kõva mees oled, miks siis normaalset elu ei ela? Hea naisega? Oled oma halvale naisele halb mees, see on siis lahendus? Kellele?
-
Külaline
Kas sa tead, et mehed ei saa erektsiooniga kuseda? Miks nad ei saa ongi vastus sinu küsimusele!Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 21:55Kas sina elad laudas? Minu maja asub kallis piirkonnas ja maksab 800 000.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 21:51Iga maja pole maja. Lehmal on ka oma maja. Laut. Petmine on lahendus. Kui ei tea ei tee ka haiget.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 19:50
Mul on väga suur maja.
No kui on kodu sinu oma, siis lepite elatises kokku ja läheb naine oma koju või üürib endale korteri. Petmine ei ole lahendus, see teeb vaid haiget.
Kui sa nii kõva mees oled, miks siis normaalset elu ei ela? Hea naisega? Oled oma halvale naisele halb mees, see on siis lahendus? Kellele?
-
Külaline
revolver, ehk see jälk vanamees.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 12:23Kes täpselt on seda väitnud? Revolver, jälk vanamees või veel keegi.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 22:57Ise ju kinnitad sama - iga "õige" mees paneb oma naise kõrvalt. Ehk siis sinu mõistes kõik mehed petavad. Miks sa nüüd siis selle üle järsku imestad?Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2025 10:56
Mina jällegi ei saa aru kuda seda tipsununnukest ikka kõik mehed petavad ja liiga teevad. Peaks ju olema iga mehe unistus oma parimais aastais![]()
-
Külaline
Sa mõtled jäigastunud asjaga kuseda või samal ajal erektsiooni saades?Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 21:58 Kas sa tead, et mehed ei saa erektsiooniga kuseda? Miks nad ei saa ongi vastus sinu küsimusele!
-
Külaline
Jah see oli meil "menüüs" tavaliselt kolmapäeviti. Esmaspäeval oli HJ, neljapäeval BJ, laupäeval tavaline seks. Kaks korda kuus võis tisside vahele panna.
-
Külaline
Sul on tissid?Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 22:37Jah see oli meil "menüüs" tavaliselt kolmapäeviti. Esmaspäeval oli HJ, neljapäeval BJ, laupäeval tavaline seks. Kaks korda kuus võis tisside vahele panna.
-
Külaline
Ikka, sellised suured.Külaline kirjutas: ↑22 Apr 2025 22:38Sul on tissid?
-
Külaline
Issand jumal. Hakkab pihta. Rikas proua alustab oma praalimist.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 21:55Kas sina elad laudas? Minu maja asub kallis piirkonnas ja maksab 800 000.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 21:51Iga maja pole maja. Lehmal on ka oma maja. Laut. Petmine on lahendus. Kui ei tea ei tee ka haiget.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 19:50
Mul on väga suur maja.
-
Külaline
No ikka sellised ämmatossud eks?
-
Külaline
Originaalne, originaalne
-
Külaline
Miks me ei mõista- sinu elu eesmärk on kotid korraks tühjaks saada. Pole vahet, kelle sisse. ELuvorm ju seegi.Guest kirjutas: ↑22 Apr 2025 17:48 Rumal oled. Eesmärk ei ole kooselu. Eesmärk on midagi muud. Mõistad? Või siiski mitte.
-
Külaline
Tahaks ka teada.
-
eljeeeetto
- Kontakt:
Suhteid lõpetatakse sageli vaimse või füüsilise kurnatuse, väärtuste erinevuse, partneri eemaldumise või tulevikuplaanide lahknevuse tõttu.
-
Külaline
Kas see arvamus on nüüd tõesti nii sisukas ja huvitav, et selle pärast enam kui aasta vanune teema üles tõsta? Kui sa seda asja siin juba kord harrastad erinevate teemadega, siis ütle vähemalt midagi arukat teemasse.eljeeeetto kirjutas: ↑11 Mai 2026 08:53 Suhteid lõpetatakse sageli vaimse või füüsilise kurnatuse, väärtuste erinevuse, partneri eemaldumise või tulevikuplaanide lahknevuse tõttu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist