Kui suurt vanusevahet taluksite suhtes?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 07:45 Mu tuttav naine 53, mees 31. Koos on 7 aastat. Minu jaoks suur vahe, aga ju neile sobib. Mees kannab naist kätel, romantika, kingitused.
Mida su tuttav sulle rääkinud pole?
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2025 22:40 Ma arvan, et minu jaoks suurim vanusevahe, mis kõne alla tuleks, oleks 10 aastat. Hetkel on mu mees minust 2 aastat vanem ja omavaheline klapp on ideaalne. Ka varasemate suhete puhul on olnud kõikumine imeväike, sisuliselt samaealised ja nii sobibki mulle kõige paremini.

Tundub, et siiski ikka ei sobi, kui suhted pole püsima jäänud.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2025 19:50 Eks võiks ikka vaadata, kuidas seksuaalelu sujub. Ligi 60 aastased mehed ei ole voodis suuremad asjad, väga paljudel juba sada probleemi.
Aga mis sinul seksist?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 07:45 Mu tuttav naine 53, mees 31. Koos on 7 aastat. Minu jaoks suur vahe, aga ju neile sobib. Mees kannab naist kätel, romantika, kingitused.
Eks mehel raha ka. Kingitused ongi see võlusõna.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 08:46 Vanem mees teeb millegipärast selle naise ka vaimselt ja füüsiliselt mingi aja pärast tegelikkusest vanemaks. Tihti olen vaadanud, et tore samaealine paar, siis selgub, et mees 20 a vanem. Elusees poleks vastupidist arvanud, et mõlemad on 15 a nooremad vms. Miks see nii on olnud, ei tea.
Ise ei tahaks palju vanemat kaaslast terviseprobleemide pärast.
Ikka nii rumal jutt kui olla annab. Lisaks kumab läbi omakasu.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 09:14
Guest kirjutas: 22 Apr 2025 22:40 Ma arvan, et minu jaoks suurim vanusevahe, mis kõne alla tuleks, oleks 10 aastat. Hetkel on mu mees minust 2 aastat vanem ja omavaheline klapp on ideaalne. Ka varasemate suhete puhul on olnud kõikumine imeväike, sisuliselt samaealised ja nii sobibki mulle kõige paremini.

Tundub, et siiski ikka ei sobi, kui suhted pole püsima jäänud.
Tõenäosus, et noores eas suhted püsima jäävad, ongi väike. Ükski lahkuminek pole olnud vanusega seotud, vaid ikka sellega, millise inimesega on tegu. Samad probleemid võivad olla nii 20ndates kui ka 50ndates meesterahval. Näiteks valetamine, ärakasutamine või petmine.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 09:38
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 08:46 Vanem mees teeb millegipärast selle naise ka vaimselt ja füüsiliselt mingi aja pärast tegelikkusest vanemaks. Tihti olen vaadanud, et tore samaealine paar, siis selgub, et mees 20 a vanem. Elusees poleks vastupidist arvanud, et mõlemad on 15 a nooremad vms. Miks see nii on olnud, ei tea.
Mis vahet sel minu jaoks on, kuidas teised inimesed elavad? Minu jaoks on kuidagi teiste inimeste perekorraldus “kasulik”? Kuna pole lahutusadvokaat, pereterapeut vms, siis vaatlen seda täiesti neutraalselt. Lihtsalt, need on minu tähelepanekud mitmekümnete aastate jooksul. Ja veel- mida võõramad inimesed, seda väiksem või olematum nende vanusevahe minu silmale tundub. Esimesed kooselu aastad on suur vanusevahe veel näha, siis hakkab see valguskiirusel kaduma. Kui mõni suure vanusevahega paar hirmsasti haavus, siis vanus on ju kõigest number :D
Külaline

Ärge pange seda hullu siin tähele. See paugub iga teema all ja paneb kohe oma vastustele rohelisi pöidlaid. Vastused on alati teisi ründavad ja solvavad. Ühesõnaga häiretega isik, kellel on suur suhtlemisvaegus, aga sotsiaalsed oskused on väga puudulikud.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 09:02
Mida su tuttav sulle rääkinud pole?
Äkki tegeled oma skisofreeniaga?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 10:17 Ärge pange seda hullu siin tähele. See paugub iga teema all ja paneb kohe oma vastustele rohelisi pöidlaid. Vastused on alati teisi ründavad ja solvavad. Ühesõnaga häiretega isik, kellel on suur suhtlemisvaegus, aga sotsiaalsed oskused on väga puudulikud.
Auh, auh, auh, auh,auuuuuhhhh
Külaline

Olen sama tähele pannud, et noor naine muutub ruttu vanuriks selle vana mehe kõrval.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 09:38
Omakasuks võib seda tõesti nimetada, et ei taha enneaegu vanaks jääda ja täies elujõus olles vanainimest hooldama hakata. Kui suhe on mõeldud ajutisena, siis miks ka mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 13:53
Olen sama tähele pannud, et noor naine muutub ruttu vanuriks selle vana mehe kõrval.
Olen sama täheldanud. Huvitav fenomen, et vastupidiselt sellele muudab noor mees hoopis naise nooremaks, mitte ei jää mõlemad vanemaks. Mees mehelikumaks ja naine nooremaks.
Misasja1
Kontakt:

Postitus Postitas Misasja1 »

Guest kirjutas: 22 Apr 2025 19:38 Olen 43 ja mul tekkinud tunded 14 a vanema inimese vastu. On see selline vanusevahe, et tasuks juba eos minema joosta?
10.a
Külaline

Guest kirjutas: 22 Apr 2025 19:38 Olen 43 ja mul tekkinud tunded 14 a vanema inimese vastu. On see selline vanusevahe, et tasuks juba eos minema joosta?
Minu abikaasa on minust 14a vanem. Abielus 20 aastat, olen 47. Kõik klapib, vahest kraakleme, aga see läheb peagi üle. Ei mingeid tervise, ealisi ega teisi füüsilisi probleeme ei ole, kõik funkab nagu peab. Mees sportlik ja vormis, mul on vist rohkem halle juukseid kui temal. Vanusevahet ei tunne, pole kunagi tundnud.
Külaline

Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
Külaline

Minu abikaasa on minust 14a vanem. Abielus 20 aastat, olen 47. Vanusevahet ei tunne, pole kunagi tundnud.
Ilmselt tõestab see seda, et vanem mees muudab ka naise vanemaks, kui selline ühtlustumine toimub.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 09:37
Eks mehel raha ka. Kingitused ongi see võlusõna.
Sa vist ei saanud aru, mida tsiteerisid. Mees selles suhtes, mida sa kommenteerid kingituste ja rahaga, on 20 aastat naisest noorem, mitte vanem.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 01:09
Minu abikaasa on minust 14a vanem. Abielus 20 aastat, olen 47. Kõik klapib, vahest kraakleme, aga see läheb peagi üle. Ei mingeid tervise, ealisi ega teisi füüsilisi probleeme ei ole, kõik funkab nagu peab. Mees sportlik ja vormis, mul on vist rohkem halle juukseid kui temal. Vanusevahet ei tunne, pole kunagi tundnud.
Just sellele nähtusele ma viitasingi :) Ise ei suudaks 14 a vanemat inimest ehk siis 60 a inimest mingi valemiga eakaaslaseks pidada.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 13:17
Guest kirjutas: 27 Apr 2025 01:09
Just sellele nähtusele ma viitasingi :) Ise ei suudaks 14 a vanemat inimest ehk siis 60 a inimest mingi valemiga eakaaslaseks pidada.
Kui elad selle vanema mehega 20 aastat koos, siis oledki ise ka samasugune nagu see 61 aastane mees. Ei tunnegi mingit vahet. Nii ta kahjuks läheb jah.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], KollaneBanaan, Kõuts ja 1 külaline