Kui juba ennem paks, meest pole jne siis tõesti. Pole vahet kas kaalud 98 kg või 110 kg.Guest kirjutas: ↑09 Mär 2025 11:41 Ma alles 48-aastaselt esimest korda panin. Enne oli tavaline vask. Lihtsalt nii hea on, kui päevade pärast ei pea muretsema. Mul on küll kõrvalnähuks kaalutõus, kuid selle elan üle.
Mirena
-
Külaline
-
Külaline
Kes sulle putru pakkus, et kulbi haarasid.
-
Külaline
Mees tegi õige otsuse. Ei saa ju ühe naise kõrval elu lõpuni vegeteerida. See on ebaõiglane. Elu läheb mööda ja pole saanudki teisi proovida ja oma elu elada.Guest kirjutas: ↑23 Apr 2025 19:12Kellel mis mured on. Ma viitsiks vägagi ja abikaasaga viitsisime mõlemad - mingit vastu tulemist ei eksisteerinud. A tal olid nooruses sarved maha jooksmata ja nüüd vaja see elueesmärk ka ära täita. Muidugi eriti innukalt. Loomulikult ilma minuta.
-
Külaline
Selles foorumis võivad ka teised inimesed küsimusele vastata.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2025 09:43Kes sulle putru pakkus, et kulbi haarasid.Ega ei viitsiks küll, aga mees on hea ja tuleb talle vastu tulla.
PS. Ei ole see kelle käest küsisid.
-
Külaline
Õudne! Kas tõesti möllab Revolver isegi spiraali teemas? Kas ühel meesterahval tõesti paremaid huvisid pole?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist