Sa toodad täiesti infantiilset teksti. Vabandust, minu arvamus.Tolmukübe kirjutas: ↑23 Apr 2025 10:33Mul on hea meel, et olen tundnud nagu armastust. Selles mõttes, et mõni ei tunnegi terve elu jooksul. Kogemusest olen õppinud selles mõttes, et olen muutunud. Enam sellist tunnete palangut ei tule. Aga seda ütled õigesti, et armumine on paha asi, mis tuleb ära kannatada. Kui ta on ühepoolne ja tugev, siis nii ongi. Olen muutunud nii palju rahulikumaks ja analüüsinud oma situatsiooni, et enam sellist asja ei tule. Kui peaks midagi sarnast sigima, siis vaatan kohe, et ahhaa, see ju see, viimati oli, midagi ei tulnud, rohkem seda jama pole vaja. Et tunded üleüldiselt on muutunud väikeseks, rahulikuks, ja seega suurt armumist ei tule ju, pole tundeid, mis selle taga oleksid. On hoopis kaine mõistus. Kui on tugevad armastuse tunded, siis vist jah, elu stabiilne ei ole, ja mulle selline asi ei meeldi.
Kaua on aega võtnud, et suhtest üle saada?
-
Külaline
-
Külaline
Minul ei võtnud üldse aega. Ehkki muidu olen loomult pikaajaliste suhete inimene, kes naljalt ei võta-jäta. Samas, mina olin sel korral see mahajätja-pool ja ilmselt seetõttu läkski kergelt. Lihtsalt armastus oli ja siis äkki enam ei olnud. Ning tollest hetkest peale muutusin selle kuti suhtes täiesti külmaks. Kohe mitte midagi ei tundnud. Ise ka imestasin. Teatasin talle rahulikult, et minu poolt on nüüd armastus otsas ja läheme lahku. Kutt muidugi ehmatas ära, hakkas püüdma, aga ei olnud sest enam mingit kasu. Mu ainuke probleem oli, kuidas saada tast lahti, et ta mu elu enam ei segaks.
-
Külaline
Imestan ikka neid üleolevaid suhtumisi. Üleöö lüüakse teise inimese elu puruks ja siis praalitakse veel sellega kuidas ma ikka tegin ja olin. Kuidas kutt ikka ehmatas ja püüdis. Aga vot mina.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 08:18 Minul ei võtnud üldse aega. Ehkki muidu olen loomult pikaajaliste suhete inimene, kes naljalt ei võta-jäta. Samas, mina olin sel korral see mahajätja-pool ja ilmselt seetõttu läkski kergelt. Lihtsalt armastus oli ja siis äkki enam ei olnud. Ning tollest hetkest peale muutusin selle kuti suhtes täiesti külmaks. Kohe mitte midagi ei tundnud. Ise ka imestasin. Teatasin talle rahulikult, et minu poolt on nüüd armastus otsas ja läheme lahku. Kutt muidugi ehmatas ära, hakkas püüdma, aga ei olnud sest enam mingit kasu. Mu ainuke probleem oli, kuidas saada tast lahti, et ta mu elu enam ei segaks.
Kuidas muidu läheb? Oled sättinud ennast Tinderi riiulisse ja ootad, et keegi su uueks "pikaajaliseks" suhteks kaasa haaraks.
-
Külaline
Tema läheb öösel kõrtsu. Joob ennast täis ja maandub mõne hurmuri kaisus. Ja ununeb kohe eelmine pikaaegne suhe. Päevapealt. Armastus sai otsa. Hommikul oli, aganäe õhtul polnud. Mis ta sinna teha sai?
-
Külaline
Miks mitte?Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 10:44 Tema läheb öösel kõrtsu. Joob ennast täis ja maandub mõne hurmuri kaisus. Ja ununeb kohe eelmine pikaaegne suhe. Päevapealt. Armastus sai otsa. Hommikul oli, aganäe õhtul polnud. Mis ta sinna teha sai?
-
Külaline
Aga mina kohe üldsegi nii ei arva. Mulle ta meeldib.Külaline kirjutas: ↑24 Apr 2025 06:07 Sa toodad täiesti infantiilset teksti. Vabandust, minu arvamus.
-
Külaline
Sa püüa oma naisele ise hurmur olla. Muidu juhtub sinu naise ja suhtega ka nii nagu kirjeldasid.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 10:44 Tema läheb öösel kõrtsu. Joob ennast täis ja maandub mõne hurmuri kaisus. Ja ununeb kohe eelmine pikaaegne suhe. Päevapealt. Armastus sai otsa. Hommikul oli, aganäe õhtul polnud. Mis ta sinna teha sai?
-
Külaline
Ja mis siis? Mis sul sellest siis?Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 10:44 Tema läheb öösel kõrtsu. Joob ennast täis ja maandub mõne hurmuri kaisus. Ja ununeb kohe eelmine pikaaegne suhe. Päevapealt. Armastus sai otsa. Hommikul oli, aganäe õhtul polnud. Mis ta sinna teha sai?
-
Külaline
Temaga ju juba juhtuski. Halab siin päevast päeva, kuidas naine viis aastat tagasi minema jalutas.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 14:36Sa püüa oma naisele ise hurmur olla. Muidu juhtub sinu naise ja suhtega ka nii nagu kirjeldasid.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 10:44 Tema läheb öösel kõrtsu. Joob ennast täis ja maandub mõne hurmuri kaisus. Ja ununeb kohe eelmine pikaaegne suhe. Päevapealt. Armastus sai otsa. Hommikul oli, aganäe õhtul polnud. Mis ta sinna teha sai?
-
Külaline
Ja järgmised ju ka, hiljemalt kolmandal kuul. No milline normaalne naine sellist haiget inimnest taluks, täiesti arysaadav, et panevad jooksu.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 14:40Temaga ju juba juhtuski. Halab siin päevast päeva, kuidas naine viis aastat tagasi minema jalutas.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 14:36Sa püüa oma naisele ise hurmur olla. Muidu juhtub sinu naise ja suhtega ka nii nagu kirjeldasid.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 10:44 Tema läheb öösel kõrtsu. Joob ennast täis ja maandub mõne hurmuri kaisus. Ja ununeb kohe eelmine pikaaegne suhe. Päevapealt. Armastus sai otsa. Hommikul oli, aganäe õhtul polnud. Mis ta sinna teha sai?
-
Külaline
Mul on isegi nii olnud, et peale paari ööd kui proa küsib kas veel kohtume on "armastus" kohe otsa saanud.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 15:25Ja järgmised ju ka, hiljemalt kolmandal kuul. No milline normaalne naine sellist haiget inimnest taluks, täiesti arysaadav, et panevad jooksu.
-
Külaline
Ei juhtu. Varsti 6 aastat kui lahti sain. Kuna tegemist oli intelligentse naisega siis ööklubidest leitud härrade juurde ta öösiti ei läinud. Ta taunis isegi oma sõbrannade sellist käutumist.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 14:36Sa püüa oma naisele ise hurmur olla. Muidu juhtub sinu naise ja suhtega ka nii nagu kirjeldasid.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 10:44 Tema läheb öösel kõrtsu. Joob ennast täis ja maandub mõne hurmuri kaisus. Ja ununeb kohe eelmine pikaaegne suhe. Päevapealt. Armastus sai otsa. Hommikul oli, aganäe õhtul polnud. Mis ta sinna teha sai?
Sõltub ju suhtest.
-
Külaline
Kui sa inimest tihti näed, siis ei pruugigi see armumine või armastus ju üle minna. Kui see on ühepoolne, siis peaksid oma elu korraldama nii, et lihtsalt ei näe enam seda inimest. Siis saab temast ka ühel hetkel üle. Pole vaja end piinata.Guest kirjutas: ↑20 Apr 2025 16:36Hea küsimus, mida olen ka tahtnud küsida, aga ma mõtlesin, et kannatan veel mõned kuud ja vaatan siis kuidas on. Mõne kuu pärast saaks kolm aastat täis kui ma südamest läbi käinud valuga aru sain, et olen ära armunud. Ilmselt juba varemgi. Et armumine pidi kestma kuni kolm aastat. Et ehk siis saan teisest üle.
Ma olen seda ka väga pikalt analüüsinud, mõelnud, pigem üle mõelnud, et kaua võib küll tundeid olla. Et milleks seda vaja on. Suhet mul temaga pole olnud ja ei tule ilmselt ka. Lihtsalt tunned tundeid tühja. Aga keha ei anna järele. Keha tekitab ikka selliseid tugevaid tundeid, nii et isegi jään sellest haigeks. Lihtsalt tihti nutad end magama ja hommikul ärkad varem, pisarad voolavad, mõtled temast. Ka praegu hakkavad seda kirjutades pisarad voolama. Ja mu olukord on praegu kordi kergem kui eelmised aastad, kui pikalt olin kui zombi sisuliselt.
Kas see parandab hingehaavu. Keha justkui ei valeta. Annab teada mida/ keda tahad. Aga ta ei saa vist aru, et see ei sõltu ju minust ainult.
-
Külaline
Nõus. Suhe ja ühepoolne kinnisidee on täiesti erinevad mõisted.Guest kirjutas: ↑24 Apr 2025 06:07Sa toodad täiesti infantiilset teksti. Vabandust, minu arvamus.Tolmukübe kirjutas: ↑23 Apr 2025 10:33Mul on hea meel, et olen tundnud nagu armastust. Selles mõttes, et mõni ei tunnegi terve elu jooksul. Kogemusest olen õppinud selles mõttes, et olen muutunud. Enam sellist tunnete palangut ei tule. Aga seda ütled õigesti, et armumine on paha asi, mis tuleb ära kannatada. Kui ta on ühepoolne ja tugev, siis nii ongi. Olen muutunud nii palju rahulikumaks ja analüüsinud oma situatsiooni, et enam sellist asja ei tule. Kui peaks midagi sarnast sigima, siis vaatan kohe, et ahhaa, see ju see, viimati oli, midagi ei tulnud, rohkem seda jama pole vaja. Et tunded üleüldiselt on muutunud väikeseks, rahulikuks, ja seega suurt armumist ei tule ju, pole tundeid, mis selle taga oleksid. On hoopis kaine mõistus. Kui on tugevad armastuse tunded, siis vist jah, elu stabiilne ei ole, ja mulle selline asi ei meeldi.
-
Külaline
Kas keegi on siin öelnud, et need on samad asjad?Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 09:34 Nõus. Suhe ja ühepoolne kinnisidee on täiesti erinevad mõisted.
Aga kui tõid need mõisted välja, siis äkki ütled mis on sihe ja mis on kinnisidee. Või mis vahe neil on?
Aga armumine või armastus ei pea ju piinav olema. Kui on ühepoolne, ja ikka trehvad inimest tihti, see ei pea ju kehvasti mõjuma. Vastupidi, saad oma eluga edasi minna, et see armumine/armastus nagu on osaliselt helge mälestus, mis ei takista olevikus teisi suhteid loomast ega ka olevikus armumise objektiga kokku saamast. Et kui kunagi olid ägedad tunded, nüüd on maha rahunenud, saad aru, et midagi ei tule, aga tore on ikka armumise/armastuse objektiga kokku saada, piinad/unistused on jäänud minevikku, alles on tänutunne, et inimene olemas on ja et ta sinuga suhtleb. Selline piinav, vastamata armumine/armastus on nagu mingit pidi egoism, et näed, teda ma ei saa, nüüd on mul paha olla. Oled altruistlikum, kui mina ei saa, saab keegi teine, nemad kahekesi on õnnelikud, mis siin minagi kannatama peaksin. Et siit tuleneb, armuda saab väga erinevalt, ei pea see tegevus ühepoolne alati kehvi tagajärgi kaasa tooma.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 08:54Kui sa inimest tihti näed, siis ei pruugigi see armumine või armastus ju üle minna. Kui see on ühepoolne, siis peaksid oma elu korraldama nii, et lihtsalt ei näe enam seda inimest. Siis saab temast ka ühel hetkel üle. Pole vaja end piinata.Guest kirjutas: ↑20 Apr 2025 16:36Hea küsimus, mida olen ka tahtnud küsida, aga ma mõtlesin, et kannatan veel mõned kuud ja vaatan siis kuidas on. Mõne kuu pärast saaks kolm aastat täis kui ma südamest läbi käinud valuga aru sain, et olen ära armunud. Ilmselt juba varemgi. Et armumine pidi kestma kuni kolm aastat. Et ehk siis saan teisest üle.
Ma olen seda ka väga pikalt analüüsinud, mõelnud, pigem üle mõelnud, et kaua võib küll tundeid olla. Et milleks seda vaja on. Suhet mul temaga pole olnud ja ei tule ilmselt ka. Lihtsalt tunned tundeid tühja. Aga keha ei anna järele. Keha tekitab ikka selliseid tugevaid tundeid, nii et isegi jään sellest haigeks. Lihtsalt tihti nutad end magama ja hommikul ärkad varem, pisarad voolavad, mõtled temast. Ka praegu hakkavad seda kirjutades pisarad voolama. Ja mu olukord on praegu kordi kergem kui eelmised aastad, kui pikalt olin kui zombi sisuliselt.
Kas see parandab hingehaavu. Keha justkui ei valeta. Annab teada mida/ keda tahad. Aga ta ei saa vist aru, et see ei sõltu ju minust ainult.
-
Külaline
Pealkiri on ju suhtest, kaua võtab aega suhtest ülesaamine. Ma eeldan, et kõik inimesed teevad nendel vahet, kas sa ei tee?
-
Külaline
Ma ei tea kas jutt käib samast isikust aga sa oled ise pikalt kirjutanud sellest, kuidas üritad inimesega jätkuvalt ühendust saada, kes sinuga suhelda ei soovi. Sellisel juhul ei ole see piinav ainult ühele poolele vaid ka sellele, kelle suhtes neid tundeid tuntakse.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Apr 2025 10:55Aga armumine või armastus ei pea ju piinav olema. Kui on ühepoolne, ja ikka trehvad inimest tihti, see ei pea ju kehvasti mõjuma. Vastupidi, saad oma eluga edasi minna, et see armumine/armastus nagu on osaliselt helge mälestus, mis ei takista olevikus teisi suhteid loomast ega ka olevikus armumise objektiga kokku saamast. Et kui kunagi olid ägedad tunded, nüüd on maha rahunenud, saad aru, et midagi ei tule, aga tore on ikka armumise/armastuse objektiga kokku saada, piinad/unistused on jäänud minevikku, alles on tänutunne, et inimene olemas on ja et ta sinuga suhtleb. Selline piinav, vastamata armumine/armastus on nagu mingit pidi egoism, et näed, teda ma ei saa, nüüd on mul paha olla. Oled altruistlikum, kui mina ei saa, saab keegi teine, nemad kahekesi on õnnelikud, mis siin minagi kannatama peaksin. Et siit tuleneb, armuda saab väga erinevalt, ei pea see tegevus ühepoolne alati kehvi tagajärgi kaasa tooma.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 08:54Kui sa inimest tihti näed, siis ei pruugigi see armumine või armastus ju üle minna. Kui see on ühepoolne, siis peaksid oma elu korraldama nii, et lihtsalt ei näe enam seda inimest. Siis saab temast ka ühel hetkel üle. Pole vaja end piinata.Guest kirjutas: ↑20 Apr 2025 16:36
Hea küsimus, mida olen ka tahtnud küsida, aga ma mõtlesin, et kannatan veel mõned kuud ja vaatan siis kuidas on. Mõne kuu pärast saaks kolm aastat täis kui ma südamest läbi käinud valuga aru sain, et olen ära armunud. Ilmselt juba varemgi. Et armumine pidi kestma kuni kolm aastat. Et ehk siis saan teisest üle.
Miks siis kohe piinav? Ega's igal pool pea mingit piina esinema. Inimene vbl on mu ammu juba ära unustanud, pole tal sooja ega külma, kas ma kirjutan, või mitte. Vaatab, et ah, jälle see, loeb läbi ja kustutab ära. Kui mina kellegi suhtes midagi ei tunne ja see mulle jätkuvalt kirjutaks, siis ma annaksin talle teada, et ma su tunnetele ei vasta, siia pole vaja kirjutada. Vahet pole, kas ta siis kirjutaks edasi, või mitte, mina olen oma seisukoha teatavaks teinud. Võin nt ta kirjad ära blokeerida. Las inimene kirjutab, kui tal nii kergem hakkab, ega's mul kahju pole, mina lihtsalt ei loe neid. Aga võõra inimese kirjad, kes mulle viisakalt või emotsionaalselt kirjutab, mulle küll piina ei valmista. Nendes ei ole ju midagi halba, kirjutagu aga edasi, kui see teda õnnelikuks teeb. On ära blokeeritud, ma ei teagi, et vahepeal jälle mingi kiri on saabunud. Teine asi, kui mind sõimab vms, see võib küll halvasti mõjuda. Lihtlabane kirja saabumine postkasti ei tohiks küll kellegile piina valmistada.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 12:32Ma ei tea kas jutt käib samast isikust aga sa oled ise pikalt kirjutanud sellest, kuidas üritad inimesega jätkuvalt ühendust saada, kes sinuga suhelda ei soovi. Sellisel juhul ei ole see piinav ainult ühele poolele vaid ka sellele, kelle suhtes neid tundeid tuntakse.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Apr 2025 10:55Aga armumine või armastus ei pea ju piinav olema. Kui on ühepoolne, ja ikka trehvad inimest tihti, see ei pea ju kehvasti mõjuma. Vastupidi, saad oma eluga edasi minna, et see armumine/armastus nagu on osaliselt helge mälestus, mis ei takista olevikus teisi suhteid loomast ega ka olevikus armumise objektiga kokku saamast. Et kui kunagi olid ägedad tunded, nüüd on maha rahunenud, saad aru, et midagi ei tule, aga tore on ikka armumise/armastuse objektiga kokku saada, piinad/unistused on jäänud minevikku, alles on tänutunne, et inimene olemas on ja et ta sinuga suhtleb. Selline piinav, vastamata armumine/armastus on nagu mingit pidi egoism, et näed, teda ma ei saa, nüüd on mul paha olla. Oled altruistlikum, kui mina ei saa, saab keegi teine, nemad kahekesi on õnnelikud, mis siin minagi kannatama peaksin. Et siit tuleneb, armuda saab väga erinevalt, ei pea see tegevus ühepoolne alati kehvi tagajärgi kaasa tooma.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 08:54
Kui sa inimest tihti näed, siis ei pruugigi see armumine või armastus ju üle minna. Kui see on ühepoolne, siis peaksid oma elu korraldama nii, et lihtsalt ei näe enam seda inimest. Siis saab temast ka ühel hetkel üle. Pole vaja end piinata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist