Kaasaga Pärnus - kas seal praegusel ajal midagi üldse toimub?
-
Külaline
Kaasaga Pärnus - kas seal praegusel ajal midagi üldse toimub?
Plaanis on mehega järgmisel kuul minna Pärnusse nädalaks puhkama. Lisaks SPAle tahaks midagi veel kogeda, meeldivas kohas istuda või mõnel üritusel käia. Seega pärnakad, kas praegusel ajal on Pärnus midagi üldse teha või on veel liiga vaikne võrreldes suvega? On mingisuguseid üritusi kuskil tulemas, mida soovitaksite? Mis on parimad söögikohad, mida külastada?
-
Külaline
Palka endale giid ja tema juhatab sind https://visitparnu.com/giidid/
-
Külaline
Järgmine kuu on mai, mai teises pooles on praktiliselt suvi käes juba ja üritusi ilmselt jagub. Selleks ajaks on enamus toidukohti normaalsetel aegadel lahti ja väliterrassid avatud. Vestlusõhtu asemel vaataks Endla teatri kava.
-
Külaline
No ega Pärnu päris "surnud" nüüd ka hooaja väliselt ei ole, aga mulle tundus küll, et hooajalised kohad ikka väga juuni-august avatud. Isegi palaval mai päeval rannas midagi lahti ikka pole.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2025 15:17 Järgmine kuu on mai, mai teises pooles on praktiliselt suvi käes juba ja üritusi ilmselt jagub. Selleks ajaks on enamus toidukohti normaalsetel aegadel lahti ja väliterrassid avatud. Vestlusõhtu asemel vaataks Endla teatri kava.
-
Külaline
Just käisime Pärnus spaatamas. Mõnus oli! Õhtul käisime teatris. Õnneks ei ole seal teatripiletitega suurt probleemi.
Tänavamelu praegu muidugi puudub. Need tänavad, mis suvel on ülerahvastatud, on täiesti tühjad. Tegelikult on kogu linn suht tühi - nagu hooajaväline kuurortlinn ikka. Tühjus ja varesed kraaksuvad.
Tänavamelu praegu muidugi puudub. Need tänavad, mis suvel on ülerahvastatud, on täiesti tühjad. Tegelikult on kogu linn suht tühi - nagu hooajaväline kuurortlinn ikka. Tühjus ja varesed kraaksuvad.
-
Külaline
Rannas olevaid jäätise-ja kiirtoiduputkasi ilmselt mais veel lahti ei tehta, kui see on oluline.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2025 16:38No ega Pärnu päris "surnud" nüüd ka hooaja väliselt ei ole, aga mulle tundus küll, et hooajalised kohad ikka väga juuni-august avatud. Isegi palaval mai päeval rannas midagi lahti ikka pole.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2025 15:17 Järgmine kuu on mai, mai teises pooles on praktiliselt suvi käes juba ja üritusi ilmselt jagub. Selleks ajaks on enamus toidukohti normaalsetel aegadel lahti ja väliterrassid avatud. Vestlusõhtu asemel vaataks Endla teatri kava.
-
Külaline
Noh, siis tulebki tubasemate tegevustega arvestada. Kaeme Pärnu kultuuriprogrammi!Guest kirjutas: ↑25 Apr 2025 19:55Rannas olevaid jäätise-ja kiirtoiduputkasi ilmselt mais veel lahti ei tehta, kui see on oluline.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2025 16:38No ega Pärnu päris "surnud" nüüd ka hooaja väliselt ei ole, aga mulle tundus küll, et hooajalised kohad ikka väga juuni-august avatud. Isegi palaval mai päeval rannas midagi lahti ikka pole.Guest kirjutas: ↑25 Apr 2025 15:17 Järgmine kuu on mai, mai teises pooles on praktiliselt suvi käes juba ja üritusi ilmselt jagub. Selleks ajaks on enamus toidukohti normaalsetel aegadel lahti ja väliterrassid avatud. Vestlusõhtu asemel vaataks Endla teatri kava.
-
Külaline
Mulle meeldib näiteks tubastest tegevustest teineteise kehavõlude nautimine. Mõelge ka selle variandi peale.Külaline kirjutas: ↑25 Apr 2025 19:57Noh, siis tulebki tubasemate tegevustega arvestada.
-
Külaline
Unusta ära. Ega ma mõni selline pole
Pärnakana ma päris hästi ei saa aru sellest "kas Pärnus talvel midagi toimib ka?" teemaarendusest. Pärnu on üks Eesti suurimaid linnu ning siin elatakse aastaringselt. Toimivad söögikohad, teater, ööklubid, korraldatakse kontserte ja spordiüritusi. Isegi Internet ja ühistransport on siin perifeerias olemas (iroonia).
Teemaalgataja võiks pigem kirjutada, mis laadi meelelahutus tema "üldse" võiks olla. Selle järgi siis saaks kohalikud aidata ja soovitada kas teatrisse, Kuursaali Patust Poolt kuulama, Garaaži Kurjamile, UKMi kunstinäitusele või stand-up etendust vaatama...
Teemaalgataja võiks pigem kirjutada, mis laadi meelelahutus tema "üldse" võiks olla. Selle järgi siis saaks kohalikud aidata ja soovitada kas teatrisse, Kuursaali Patust Poolt kuulama, Garaaži Kurjamile, UKMi kunstinäitusele või stand-up etendust vaatama...
-
Külaline
Ei saa aru, milleks solvuda? Pärnu on ilus ja armas linn. Loomulikult leidub seal tegevusi igal aasta ajal. Lihtsalt kontrast suve ja teiste aastaaegadega on meeletu. Kui võrrelda näiteks Paide või Raplaga, kus linnapilt ei sõltu aastaajast.nelz kirjutas: ↑26 Apr 2025 07:18 Pärnakana ma päris hästi ei saa aru sellest "kas Pärnus talvel midagi toimib ka?" teemaarendusest. Pärnu on üks Eesti suurimaid linnu ning siin elatakse aastaringselt. Toimivad söögikohad, teater, ööklubid, korraldatakse kontserte ja spordiüritusi. Isegi Internet ja ühistransport on siin perifeerias olemas (iroonia).
-
Külaline
Endise pärnakana mina saan küll aru sellest. Suuremad söögikohad on küll aastaringselt lahti aga kui iga kord Steffanisse või Pastoraati ei taha, siis kuivab õhtune valik päris kokku. Ööelu osas, jah on toimiv kui 3 inimest Vaarikas arvesse läheb. Teater on tõesti alati avatud ja tasemel, selle üle olen väga rõõmus aga üleüldiselt Pärnu siiski septembrist maini kiratseb. Mulle meeldib see vaikne pool Pärnust tegelikult isegi rohkem, kui suvine aeg aga mujalt tulles võib see vaatepilt päris trööstitu olla. Just ongi see kontrast lihtsalt niivõrd suur suve ja muu aja vahel.nelz kirjutas: ↑26 Apr 2025 07:18 Pärnakana ma päris hästi ei saa aru sellest "kas Pärnus talvel midagi toimib ka?" teemaarendusest. Pärnu on üks Eesti suurimaid linnu ning siin elatakse aastaringselt. Toimivad söögikohad, teater, ööklubid, korraldatakse kontserte ja spordiüritusi. Isegi Internet ja ühistransport on siin perifeerias olemas (iroonia).
-
Külaline
Ei saa aru jah, miks solvuda, et näe, meil on isegi internet. Käisin Pärnus aprillikuus mingis baaris, see oli nagu tondiloss, mitte ühtki inimest ei olnud ja see pidi olema veel populaarne koht. Suurem osa söögikohti oli kinni ja ma ei räägi rannas olevast jäätiseputkast.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 08:14Endise pärnakana mina saan küll aru sellest. Suuremad söögikohad on küll aastaringselt lahti aga kui iga kord Steffanisse või Pastoraati ei taha, siis kuivab õhtune valik päris kokku. Ööelu osas, jah on toimiv kui 3 inimest Vaarikas arvesse läheb. Teater on tõesti alati avatud ja tasemel, selle üle olen väga rõõmus aga üleüldiselt Pärnu siiski septembrist maini kiratseb. Mulle meeldib see vaikne pool Pärnust tegelikult isegi rohkem, kui suvine aeg aga mujalt tulles võib see vaatepilt päris trööstitu olla. Just ongi see kontrast lihtsalt niivõrd suur suve ja muu aja vahel.nelz kirjutas: ↑26 Apr 2025 07:18 Pärnakana ma päris hästi ei saa aru sellest "kas Pärnus talvel midagi toimib ka?" teemaarendusest. Pärnu on üks Eesti suurimaid linnu ning siin elatakse aastaringselt. Toimivad söögikohad, teater, ööklubid, korraldatakse kontserte ja spordiüritusi. Isegi Internet ja ühistransport on siin perifeerias olemas (iroonia).
-
Külaline
Ka endise pärnakana nõustun sellegaGuest kirjutas: ↑26 Apr 2025 08:14Endise pärnakana mina saan küll aru sellest. Suuremad söögikohad on küll aastaringselt lahti aga kui iga kord Steffanisse või Pastoraati ei taha, siis kuivab õhtune valik päris kokku. Ööelu osas, jah on toimiv kui 3 inimest Vaarikas arvesse läheb. Teater on tõesti alati avatud ja tasemel, selle üle olen väga rõõmus aga üleüldiselt Pärnu siiski septembrist maini kiratseb. Mulle meeldib see vaikne pool Pärnust tegelikult isegi rohkem, kui suvine aeg aga mujalt tulles võib see vaatepilt päris trööstitu olla. Just ongi see kontrast lihtsalt niivõrd suur suve ja muu aja vahel.nelz kirjutas: ↑26 Apr 2025 07:18 Pärnakana ma päris hästi ei saa aru sellest "kas Pärnus talvel midagi toimib ka?" teemaarendusest. Pärnu on üks Eesti suurimaid linnu ning siin elatakse aastaringselt. Toimivad söögikohad, teater, ööklubid, korraldatakse kontserte ja spordiüritusi. Isegi Internet ja ühistransport on siin perifeerias olemas (iroonia).
-
Külaline
Pole maksujõulist klienti kes igal nädalavahetusel klubides kalleid jooke jõuaks osta. Hinda neist ka keegi alla ei lase, sest alkoaktsiise meil ainult tõstetakse, ilma alkota ei lähe sinna ööklubisse eriti keegi.
-
Külaline
No mingid alkoaktsiisid siin küll põhjus pole, alkoholi hind ei ole nii hullult tõusnud kui muud hinnad. Aga ju siis pole jah kliente ja ei tasu lahti hoida.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 13:00 Pole maksujõulist klienti kes igal nädalavahetusel klubides kalleid jooke jõuaks osta. Hinda neist ka keegi alla ei lase, sest alkoaktsiise meil ainult tõstetakse, ilma alkota ei lähe sinna ööklubisse eriti keegi.
-
Külaline
No kuidas siis ei ole, vaata mis poes alkohol maksab, ega ööklubi saa seda kusagilt odavamalt. Purk siidrit maksab 1.60 eurot, ööklubi saab taara ja hulgihinnaga ehk 1.30 purgi ja ööklubi müügihinnaks tuleb sama purk 5 eurot, sest tuleb maksta ruumide eest renti, elektri eest, esineja või DJ eest, koristajatele, baarmani jne. Muidu ei tule ööklubi pidamine välja, aga kes jõuab osta 5 eurot siider? No ja kallimad napsud on üldse palju kallimad, vaata palju poes üks viski pudel maksab, juba 20 eurot. Kui ikka teemat ei valda, pole vaja tühja targutada.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 13:03No mingid alkoaktsiisid siin küll põhjus pole, alkoholi hind ei ole nii hullult tõusnud kui muud hinnad. Aga ju siis pole jah kliente ja ei tasu lahti hoida.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 13:00 Pole maksujõulist klienti kes igal nädalavahetusel klubides kalleid jooke jõuaks osta. Hinda neist ka keegi alla ei lase, sest alkoaktsiise meil ainult tõstetakse, ilma alkota ei lähe sinna ööklubisse eriti keegi.
-
Külaline
Teemat ei valda sa ise. Jah, muud kulud on väga palju tõusnud, eriti palgakulu. Aga alkoholiaktsiis, mida sina siin välja tõid, on muude kulude kõrval üpriski vähe tõusnud.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 13:06No kuidas siis ei ole, vaata mis poes alkohol maksab, ega ööklubi saa seda kusagilt odavamalt. Purk siidrit maksab 1.60 eurot, ööklubi saab taara ja hulgihinnaga ehk 1.30 purgi ja ööklubi müügihinnaks tuleb sama purk 5 eurot, sest tuleb maksta ruumide eest renti, elektri eest, esineja või DJ eest, koristajatele, baarmani jne. Muidu ei tule ööklubi pidamine välja, aga kes jõuab osta 5 eurot siider? No ja kallimad napsud on üldse palju kallimad, vaata palju poes üks viski pudel maksab, juba 20 eurot. Kui ikka teemat ei valda, pole vaja tühja targutada.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 13:03No mingid alkoaktsiisid siin küll põhjus pole, alkoholi hind ei ole nii hullult tõusnud kui muud hinnad. Aga ju siis pole jah kliente ja ei tasu lahti hoida.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 13:00 Pole maksujõulist klienti kes igal nädalavahetusel klubides kalleid jooke jõuaks osta. Hinda neist ka keegi alla ei lase, sest alkoaktsiise meil ainult tõstetakse, ilma alkota ei lähe sinna ööklubisse eriti keegi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ja 4 külalist