Põiepõletikuga EMOsse?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Apr 2025 18:10Ei ole PERH EMO-s veel ülimat intensiivsust kohanud. Ei jälgimissaalis ega ka intensiivi poolel.
Ju siis tehti kõik vajalik siiski õigel ajal ära nii EMOs kui ka intensiivis, kui sa ikka elus oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Apr 2025 13:42
Guest kirjutas: 26 Apr 2025 13:00 TA olen. Tänan kaasa elamast. Minu küsimus tekkis just sellepärast, et koguaeg on jutt, et emosse ei tohi tühiste asjadega pöörduda. Ja põiepõletik tegelikult ei ole ju ränk haigus.

Minu olukord lahenes väga lihtsalt. Pärast mõnepäevast piinlemist, helistasin esmaspäeva hommikul perearstile. Kirjeldasin sümptomeid ja sain telefoni teel retsepti. Esmaspäeval oli mul asi juba nii hull, et piss oli verine. Kohe, kui retsept olemas, ostsin rohu välja. Suurem leevendus saabus juba pärast esimese tableti võtmist.
Vot see ongi see, et jah eluohtlik ei ole eksole. Aga piin ju ikkagi. Ja veri uriinis on juba äge põletik. See võib väga kiirelt neeruvaagnapõletikuks minna. Tegelikult näidistus oleks täitsa olemas olnud, kui oleksid ka emosse läinud.
EMO on erakorralise meditsiini osakond, mitte eluohtliku meditsiini osakond.
Loomulikult võib sinna minna igasuguse hädaga, mis tekkis ootamatult ja kuskilt mujalt kiiret abi ei saa. Põiepõletikku ei pruugi inimene ise ju diagnoosida suutagi, kui eelnevat kogemust pole, on lihtsalt äge valu alakõhus. Mu lapsel oli, ei teadnud keegi enne analüüside tegemist, millest selline meeletu valu võiks olla.
Oodata mitmeid päevi ilma ravita, et mis edasi saab? No ei, seda ei soovita ka ükski arst.
Ja nagu lugeda, põletik muutus juba nii hulluks, et veri uriinis!
Ei saa aru, miks TA kirjutas küsimuse mitu päeva varem ja siis ikka kannatas kuni verise uriinini?
Lugesin, et oli maal ja pääses sealt alles mingil nädalavahetuse õhtul? Miks ja kuidas ometi varem ei saanud maalt lähimasse EMOsse sõita?
Hea, kui esimene tablett juba aitas, aga selline põletik võib tekitada tõesti ränki tüsistusi ja edasi areneda teistele organitele. Mida kiirem ravi, seda parem.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Guest kirjutas: 26 Apr 2025 23:11
Külaline kirjutas: 26 Apr 2025 18:10Ei ole PERH EMO-s veel ülimat intensiivsust kohanud. Ei jälgimissaalis ega ka intensiivi poolel.
Ju siis tehti kõik vajalik siiski õigel ajal ära nii EMOs kui ka intensiivis, kui sa ikka elus oled.
Mille või kelle põhjal järeldate intensiivust läbi elulemise? Ilmselt pole Te kunagi EMO-sse sattunud ja ei hooma, mis asi on intensiivne ja mis mitte.
Külaline

Ants kirjutas: 27 Apr 2025 16:32
Mille või kelle põhjal järeldate intensiivust läbi elulemise? Ilmselt pole Te kunagi EMO-sse sattunud ja ei hooma, mis asi on intensiivne ja mis mitte.
Sellist sõna nagu elulemis pole olemas.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 18:27

Järelikult on kõik arstid mulle udu ajanud vale termini näol.
Aga mida foorumi külastajad nüüd peale hakkavad Teie informatsiooniga?
Külaline

Ants kirjutas: 27 Apr 2025 19:51
Guest kirjutas: 27 Apr 2025 18:27
Järelikult on kõik arstid mulle udu ajanud vale termini näol.
Ära valeta! Varasemalt kasutati elulemus, nüüd elumus.
Külaline

Foorumi külastajad said jälle tõendust, et Ants ajab sõnu ja ka muid asju sassi, aga ikka targutab, küsitakse või mitte.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Guest kirjutas: 27 Apr 2025 21:42
Foorumi külastajad said jälle tõendust, et Ants ajab sõnu ja ka muid asju sassi, aga ikka targutab, küsitakse või mitte.
Nagu eelnev postitaja (20:21) viitas siis varasemalt kasutati ka kasutaja Ants poolt viidatud väljendit. Seega pole kasutaja Ants midagi segi ajanud ja seega ka ei targuta. Viidatud sõnatargutaja ei küsinud midagi, seega ei saanud kasutaja Ants ka vastata ehk Teie sõnutsi targutada. Funktsionaalne lugemisoskus?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Apr 2025 21:42Foorumi külastajad said jälle tõendust, et Ants ajab sõnu ja ka muid asju sassi, aga ikka targutab, küsitakse või mitte.
Sina ei saa näppe paigal pidada?
Külaline

Ants kirjutas: 27 Apr 2025 22:12
Guest kirjutas: 27 Apr 2025 21:42
Nagu eelnev postitaja (20:21) viitas siis varasemalt kasutati ka kasutaja Ants poolt viidatud väljendit. Seega pole kasutaja Ants midagi segi ajanud ja seega ka ei targuta. Viidatud sõnatargutaja ei küsinud midagi, seega ei saanud kasutaja Ants ka vastata ehk Teie sõnutsi targutada. Funktsionaalne lugemisoskus?
Ei kasutatud. Sa ei tee sõnadel vahet? Sinu sõna pole mitte kunagi olemaski olnud.
Külaline

Ants kirjutas: 27 Apr 2025 22:12Nagu eelnev postitaja (20:21) viitas siis varasemalt kasutati ka kasutaja Ants poolt viidatud väljendit.
No postitaja 20:21 ei viidanud ju kasutaja Ants poolt viidatud väljendile.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 00:39
Ants kirjutas: 27 Apr 2025 22:12Nagu eelnev postitaja (20:21) viitas siis varasemalt kasutati ka kasutaja Ants poolt viidatud väljendit.
No postitaja 20:21 ei viidanud ju kasutaja Ants poolt viidatud väljendile.
Mida sa jaurad? Elulemis, nagu ütles Ants, pole olemas, pole kunagi olnud. Elulemus oli kunagi, nüüdne elumus.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Ilmselt foorum vajab klikke, seega võtke järgmine termin, mille kallal hambaid teritada. Ma üritan kaasa teritada.
Külaline

Ants kirjutas: 28 Apr 2025 12:44 Ilmselt foorum vajab klikke, seega võtke järgmine termin, mille kallal hambaid teritada. Ma üritan kaasa teritada.
Tubli Ants! Aga kas sul kunagi põiepõletik on olnud?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 13:21
Ants kirjutas: 28 Apr 2025 12:44 Ilmselt foorum vajab klikke, seega võtke järgmine termin, mille kallal hambaid teritada. Ma üritan kaasa teritada.
Tubli Ants! Aga kas sul kunagi põiepõletik on olnud?
Kas sellel mingi meditsiiniline väljend ka on, leiaksin kiiremini kladest üles tähestiku järjekorra alusel. Emm tähe, so M, polnud, seega vaatasin, et ma pole näiteks mumpsi põdenud.
Millised on Teie kogemused?
Külaline

Ants kirjutas: 28 Apr 2025 16:04Kas sellel mingi meditsiiniline väljend ka on,
Ma saan aru, et tegelikult on minust kohatu vanainimese üle ilkuda ja nalja visata. Kuna see põiepõletiku teema on juba läbi nämmutatud, siis kasutan juhust ning küsin. Kas sina Ants olid ka nende vaprate meeste seas, kes augustisündmuste aegu Tallinna telemaja või teletorni kaitsesid? Siis kui Edgar astus vapralt vastu vene dessantväelastele, kes olid siia saabunud Pihkva kandist.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 17:00
Ants kirjutas: 28 Apr 2025 16:04Kas sellel mingi meditsiiniline väljend ka on,
Ma saan aru, et tegelikult on minust kohatu vanainimese üle ilkuda ja nalja visata. Kuna see põiepõletiku teema on juba läbi nämmutatud, siis kasutan juhust ning küsin. Kas sina Ants olid ka nende vaprate meeste seas, kes augustisündmuste aegu Tallinna telemaja või teletorni kaitsesid? Siis kui Edgar astus vapralt vastu vene dessantväelastele, kes olid siia saabunud Pihkva kandist.
Ei saa Teie küsimusest aru: kas viitate, et Edgaril oli tol hetkel põiepõletik?
Tõesti arvate, foorumi profiilis olev sünniaasta on õige? Sõrm vääratas ja ma pole viitsinud parandada. Tegelt ma 93 :-P
Külaline

Ei saa Teie küsimusest aru: kas viitate, et Edgaril oli tol hetkel põiepõletik?
Ta üritas delikaatselt vihjata, et te jaurate teemast mööda. Teema on põiepõletikust, mille osas teil ei paista kogemusi olevat. Aga saan aru, et teil on seevastu palju kogemusi mõttetus jauramises.
Külaline

Ants kirjutas: 28 Apr 2025 17:38Ei saa Teie küsimusest aru: kas viitate, et Edgaril oli tol hetkel põiepõletik?
See on liiga labane. Ma olen peenema huumori sõber. Miks ma seda teletorni kaitsmise asja küsisin? Vastus peitub ehk selles klipis.
https://www.youtube.com/watch?v=mmejmx_MgQs

Ma kujutan Antsu ette põlve peal hüpitamas .... ja küsimas....habe ka juba kasvab? :oops:
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 20:10
Ants kirjutas: 28 Apr 2025 17:38Ei saa Teie küsimusest aru: kas viitate, et Edgaril oli tol hetkel põiepõletik?
See on liiga labane. Ma olen peenema huumori sõber. Miks ma seda teletorni kaitsmise asja küsisin? Vastus peitub ehk selles klipis.
https://www.youtube.com/watch?v=mmejmx_MgQs

Ma kujutan Antsu ette põlve peal hüpitamas .... ja küsimas....habe ka juba kasvab? :oops:
Nüüd ma olen segaduses: kord Ants, nüüd on põiepõletiku teemasse ka onu Heino segatud ja keegi kujutab midagi ette ja annab sellest ka avalikus foorumis teada. Avaldan juba ette kaastunnet, kui Te sellest ettekujutamisest rahulduse saate. Soovitan pöörduda meditsiini poole.
NB! kas see sõna "ettekujutamisest" tuleks kokku või lahku kirjutada. Ma olen seetõttu nii lowlevel meeleolus ja väga kurb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist