Rämeirw@üks suurimaid.
Kaasaga Pärnus - kas seal praegusel ajal midagi üldse toimub?
-
Külaline
Ma käin tööasjus vahel Pärnus. Ühepäevane komandeering. Lõunat söön tavaliselt Alexandri Pubis ja seal on ka kevadel sügise rahvast. Ükskord suvel oli hullumaja. Suvel on üldse Pärnus söömisega keeruline, eriti ranna piirkonnas ja ka vanalinnas.
Eestis on 47 linna, Pärnu on neist suuruselt neljas. Häirib miski?
-
Külaline
Imelik, kui minnakse Tallinnast väiksemasse linna ja siis imestatakse siiralt, et seal ei olegi kõik sama nagu Tallinnas. Milleks üldse minna Pärnusse selleks, et seal baaris klaasi vahtida? Jää parem siis Tallinnasse. Mida väiksem linn, seda vähem rahvast, seda vaiksem elu ja see on see, millepärast sinna üldse minna. Mitte suurlinna melu otsima väiksemast kohast.
-
Külaline
Mina käin Pärnus ainult suvel ja siis tundub, et on võetud mingid ajutised oskamatud teenindajad, kes minestavad, kui ühest rohkem kliente kohal on. Tundub, et selles asi ongi, et kõik on talvel kinni ja suveks siis võetakse inimesed tööle, kes teenindavad esimest korda elus ja keegi neid ei õpeta ka.
-
Külaline
Sorry, minu kommentaar oli hotelli kohta. Tuba haises koni järgi, pime urgas. Võtsin veel nende parima toa, deluxi. See oli muidugi 4-5 a tagasi, hetkel ei tea.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 21:30Haises?Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 21:10See Wesset täiesti õudus. Olime seal mõni aasta tagasi, pime, jõle, haises.Guest kirjutas: ↑26 Apr 2025 20:22
Ma küll ei ole enam 15a kohalik pärnakas. Aga eks ikka kaubanduskeskuste "Restod" ikka nii kaua kui need lahti on.
Aga rannapiirkonnas Villa Wesset on ammuste aegade lemmik. See on ka nüüd googeldades nv avatud kuni 00, köök 23ni. Kas kvaliteet ka sama on, ei tea. Seal samas vastas üle tee oli ka kunagi mingi fäänsi resto.
Okei. No kurb kui nii on. Kunagii oli see hea söögikoht ja restoran. Töökoha kaudu sai seal kliente majutatud ja seal samas restos ka klientidega istumisi peetud. Aga no jaa, see tõesti oli 15+a tagasi, kui see paik üsna värskelt veel avatud oli.
Ilmselgelt ma enam Pärnu kohalt sõna võtta ei oska. Kuna heal juhul kord aastad sinna nüüd satun.
Miks peaks häirima?
Ka emakeele oskus näitab inimese haritust: pigem oleks tulnud vist kasutada väljendit: üks suurimatest linnadest, mitte suurim.
-
Tsikipriki17
- Kontakt:
Tere! Jah, loomulikult on Pärnus midagi teha. Aastaringselt. Milliste huvidega te ise olete? Mis te kaasaga nt Tallinnas teete? Muidugi on üritusi tulemas, täpsemalt soovitamiseks oleks tore teada ju kuupäevi. Maru pikaks läheks muidu nimekiri.
Aga, teadmata küsija tausta mis täpsemalt huvitab, siis:
• Spaad - meil on arvatavasti rohkem spaasid kui Tallinnas, valik suur ja lai ning igale maitsele.
• Meelelahutus – Kontserdimaja, Nooruse maja, Wunderbar, Tempel. Erinevad programmed, live esitused jne. Klubidest maikuus Kassa, Vaarikas, Apteek, Kuursaal. Kõrtsides kus elav muusika – Bumbum, Postipoiss, Lehtla jne. Väga mõnusad kohad on ka Como Veinibaar ja Gastronoom kus nv-l DJ.
• Head toidukohad – (maitse asi muidugi, aga nt minu eelistused) Oregano (Kreeka), Borgo (Itaalia), Barbara, Rööm, Aleksander. Alati (igal õhtul) on lahti Iiri koht Sweet Rosie ja rahva puudust ei tohiks seal ka olla.
• Kultuur – Pärnu Muuseum, Lydia Koidula muuseum, Uue Kunsti muuseum, Pernova loodusmaja jmt
• Aktiivne tegevus – piljardiklubi KingPool, meelelahutuskeskus OKOK (bowling, minigolf), põgenemistuba Pärnu vanglas, MiniZoo jne
• Vabas õhtus – rentige ratas ja nautige Pärnut, kuskil mujal pole nii palju ja ägedaid parke.
• Jaansoni rada – ca 8 km, saate ringi peale teha Pärnu jõel, ühel pool kallast nautida ägedaid maju ning teisel pool metsa. Olemas ka grillimiskohad.
• Poeetiline Pärnu – jalutuskaardi saad võtta Pärnu Keskraamatukogust ning kokku on 13 infotahvlit Pärnust inspireeritud luuletustega.
• Pärnu muul – legend räägib, et kui sinna lõppu jalutate ja midagi soovite, siis see läheb täide.
Nii et tegemist on meil küllaga, rohkem pealehakkamist!
Aga, teadmata küsija tausta mis täpsemalt huvitab, siis:
• Spaad - meil on arvatavasti rohkem spaasid kui Tallinnas, valik suur ja lai ning igale maitsele.
• Meelelahutus – Kontserdimaja, Nooruse maja, Wunderbar, Tempel. Erinevad programmed, live esitused jne. Klubidest maikuus Kassa, Vaarikas, Apteek, Kuursaal. Kõrtsides kus elav muusika – Bumbum, Postipoiss, Lehtla jne. Väga mõnusad kohad on ka Como Veinibaar ja Gastronoom kus nv-l DJ.
• Head toidukohad – (maitse asi muidugi, aga nt minu eelistused) Oregano (Kreeka), Borgo (Itaalia), Barbara, Rööm, Aleksander. Alati (igal õhtul) on lahti Iiri koht Sweet Rosie ja rahva puudust ei tohiks seal ka olla.
• Kultuur – Pärnu Muuseum, Lydia Koidula muuseum, Uue Kunsti muuseum, Pernova loodusmaja jmt
• Aktiivne tegevus – piljardiklubi KingPool, meelelahutuskeskus OKOK (bowling, minigolf), põgenemistuba Pärnu vanglas, MiniZoo jne
• Vabas õhtus – rentige ratas ja nautige Pärnut, kuskil mujal pole nii palju ja ägedaid parke.
• Jaansoni rada – ca 8 km, saate ringi peale teha Pärnu jõel, ühel pool kallast nautida ägedaid maju ning teisel pool metsa. Olemas ka grillimiskohad.
• Poeetiline Pärnu – jalutuskaardi saad võtta Pärnu Keskraamatukogust ning kokku on 13 infotahvlit Pärnust inspireeritud luuletustega.
• Pärnu muul – legend räägib, et kui sinna lõppu jalutate ja midagi soovite, siis see läheb täide.
Nii et tegemist on meil küllaga, rohkem pealehakkamist!
-
Külaline
Minule Pärnu meeldib. Ka talvel, kuigi siis on see linn nagu talveuinakus ja suurt midagi peale spaade lahti ei ole. Mulle meeldib seda linna sellegipoolest igal aastaajal külastada. Rannas ja linnas ringi jalutada ja aktiivselt puhata. 🩷
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist