Rumal

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 12:05
Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 10:11
Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 08:26

Miski ei näita inimese tarkust nii selgelt kui selle kinnitamine võõrastele internetis.
Ega kellelegi teisele kui võõrale internetis saagi öelda. Sellega on minu jaoks teema ammendunud.
Sellised inimesed on nii naeruväärsed. Ma vaatan vahel dr Phil showd ja seal on need, kes saadavad oma eluarmastusele nigeeriast sadu tuhandeid. Need onud-tädid rõhutavad ka alati KUI targad nad tegelikult on. Sama stiil.
Las saadavad. Nad vajavad armastuse tunnet ja seda nad ka saavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 08:26

Miski ei näita inimese tarkust nii selgelt kui selle kinnitamine võõrastele internetis.
Ega kellelegi teisele kui võõrale internetis saagi öelda. Sellega on minu jaoks teema ammendunud.
Sellised inimesed on nii naeruväärsed. Ma vaatan vahel dr Phil showd ja seal on need, kes saadavad oma eluarmastusele nigeeriast sadu tuhandeid. Need onud-tädid rõhutavad ka alati KUI targad nad tegelikult on. Sama stiil.
Mis sa sellega nüüd öelda tahad, et targa inimesega ei juhtu elus kunagi ühtegi äpardust ja ei lähe nad kunagi ka ühegi pettuse õnge? Sul ei ole õigus. Kunagi ei juhtu midagi ainult ühtedel inimestel - neil, kes mitte midagi ei tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 13:33

Mis sa sellega nüüd öelda tahad, et targa inimesega ei juhtu elus kunagi ühtegi äpardust ja ei lähe nad kunagi ka ühegi pettuse õnge? Sul ei ole õigus. Kunagi ei juhtu midagi ainult ühtedel inimestel - neil, kes mitte midagi ei tee.
Ainult seda, et need “olen tark” inimesed ei ole nii targad nagu nad arvavad, et nad on. Ja see teeb nad naeruväärseks. Äpardusi jah juhtub. Äpardusel ja äpardusel on muidugi vaks vahet ka ikka.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 14:28

Ainult seda, et need “olen tark” inimesed ei ole nii targad nagu nad arvavad, et nad on. Ja see teeb nad naeruväärseks. Äpardusi jah juhtub. Äpardusel ja äpardusel on muidugi vaks vahet ka ikka.
Kes üldse on tark inimene? Nimeta kolm esimest hetkel elavat tarka inimest!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 14:34
Sa ei küsinud küll minu käest, aga ma vastan ka. Et mina ei tea, kes on tark. Aga ma tean, kes ei ole. See, kes internetis suvalistele inimestele üritab tõestada, et ta tark on, päris kindlasti tark ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 15:23
Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 14:34

Sa ei küsinud küll minu käest, aga ma vastan ka. Et mina ei tea, kes on tark. Aga ma tean, kes ei ole. See, kes internetis suvalistele inimestele üritab tõestada, et ta tark on, päris kindlasti tark ei ole.
Pole loogiline. Kui sa ei tea kuidas kaelkirjak välja näeb, siis sa ei oska ka ühegi looma kohta väita, et ta pole kaelkirjak :lol:
Külaline

ütle, et sa oled rumal, nagu pudrukuul ja ma ei näe sinuga suhtlesmisel mingit mõtet. mis ilusat ütlemist seal veel vaja?
Külaline

Ja jorutamist jätkub kauemaks... 🤪
Külaline

Ainult täna olen siit saanud lugeda mitmes teemas, et öeldakse teise kohta rumal. Hakkab juba huvitama, kas see on 1 inimene, kes seda ütleb.
Aga hea on ka küsimus, et miks peaks teise kohta nii ütlema. Ehk see ütleja on juba meeleheitel teiste rumalusest. Või peab ta end nii palju teisest paremaks.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 09:10 Ainult täna olen siit saanud lugeda mitmes teemas, et öeldakse teise kohta rumal. Hakkab juba huvitama, kas see on 1 inimene, kes seda ütleb.
Aga hea on ka küsimus, et miks peaks teise kohta nii ütlema. Ehk see ütleja on juba meeleheitel teiste rumalusest. Või peab ta end nii palju teisest paremaks.
Eks ümberringi lokkav lollus aja tõesti lõpuks meeleheitele.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 15:24
Kuidas öelda viisakalt kellelegi, et ta on rumal?
Miks seda üldse ütlema peab?
Pean oma sõnad tagasi võtma. Olen viimastel päevadel ise 2x halvasti öelnud. Ühele rumal ja teisele lollakas. Korra siin kodanikule, kes arvas, et sobilik on teise inimese muusikamaitset halvustada. Teise korra alumisele naabrile, kes tuli avaldama soovi, et mina hakkaksin oma korteris audioraamatut kõrvaklappidega kuulama. Ta istub jah taburetiga täpselt minu töölaua (see, millel on norm hääletugevusega raamatut lugev arvuti) all oma korteris. Tea kas kajab midagi talle nagu pärismaalaste tam-tammid :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 16:44 Pean oma sõnad tagasi võtma. Olen viimastel päevadel ise 2x halvasti öelnud. Ühele rumal ja teisele lollakas. Korra siin kodanikule, kes arvas, et sobilik on teise inimese muusikamaitset halvustada.
Ma nägin seda kommentaari ja sain aru, et tegemist on inimesega, kes ei oska arusaamatusi lahendada ilma, et teist inimest kuidagi solvaks või alandaks. Mis on kummaline, sest vanem inimene võiks juba olla elu jooksul midagi õppinud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2025 07:35
Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 07:06
Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 06:46 Muidugi ei tasu õelda, sest umbes 70-80% inimestest ongi tõepoolest rumalad.
See on sinu subjektiivne arvamus, et sina oled jube tark ja teised on kõik rumalad. 68 protsenti inimestest on keskmise IQ-ga. Suure tõenäosusega kuulud ka sina nende hulka, Kui ei kuuluks, sa ilmselt sellise avaldusega ei esineks.
Üks asi on tõenäosus ja teine tegelikkus. Ei, selle 68 protsendi hulka ma kindlasti ei kuulu. Ja nii tark olen ka, et rumalatele nende lollust mitte nina peale määrida. Solvuvad ju.
Just lugesin uuringut, et 84 protsenti prantsuse meestest arvavad, et nad on üle keskmise armastajad ja 93 USA tudengeid arvab, et on keskmisest paremad autojuhid. Kas see saab kuidagi tõele vastata? EI saa. Inimestel on kalduvus end üle hinnata. Kohe kuidagi ei usu, et keegi tarkusega uhkeldav inimene (kuidas sa seda tarkust üldse defineerid), oleks päriselt ka tark. Aga kõrge enesehinnang on ka midagi väärt. Lase samas vaimus edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Apr 2025 16:50Ma nägin seda kommentaari ja sain aru, et tegemist on inimesega, kes ei oska arusaamatusi lahendada ilma, et teist inimest kuidagi solvaks või alandaks.
Ooot, kas see vanamoodsa laulu keelaja oli vanem inimene :shock: See siis küll enam normaalseks ei arene :x
Külaline

Ikka nagu perekooli, äärmusest äärmusse :lol: Karjuvalt rumalale peab tark vastanduma, miks. Ehk piisaks ka normaalsest, tavalisest?
Külaline

Guest kirjutas: 28 Apr 2025 19:09 Ikka nagu perekooli, äärmusest äärmusse :lol: Karjuvalt rumalale peab tark vastanduma, miks. Ehk piisaks ka normaalsest, tavalisest?
68 protsenti ongi tavalised, 16 protsenti alla keskmise ja 16 protsente üle keskmise. Seega nii lolle kui tarku on üpriski vähe keskmistega võrreldes. Aga 80 protsenti naisi ja 90 protsenti mehi peavad ennast üle keskmise olevaks, mis kuidagi tõele ei vasta. Keskmisest rumalamaks peavad end vähesed.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2025 13:09 Mina ütlen debiilik lihtsalt, sest see on hinnanguvaba meditsiiniline termin ja ei tohiks kedagi solvata.
Hea huumorisoon sul. Sa seda ka tead, et meditsiinilisi termineid omistab siiski päris arst? Kas see, keda sa debiilikuks nimetad, kuna ta ei tee sinu tahtmist, on ikka olemas päris arsti poolt kinnitatud vastav diagnoos? Kui ei ole, siis on tegu tavalise sõimusõnaga sinu poolt.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2025 14:28

Lolli tuntakse naerust...
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 20 Mär 2025 15:07 Kuidas öelda viisakalt kellelegi, et ta on rumal?
Sõltub, kuidas ta rumal on. Kui mingit asja ei jaga, siis saab öelda, et need asjad päris nii ei käi, ja viitad materjalidele, kust saab lugeda, kuidas käivad. Kui on iseenesest loll, siis ütlemine ei aita. Siis saad ka sellisele öelda, et sa pole siin päris kompetentne (mis iganes teksti ta siis parajasti suust välja ajab), või ütled, et mina arvan teisiti, ega mitte välja teha rumalast jutust. Või kui ta pressib sulle oma lollusi peale, siis saadki öelda, et vabanda, aga jään sust eriarvamusele, või, et ära pressi end mulle peale, vms. Ega see ütlemine, et oled rumal, kui on ikka päris loll, ei muuda mitte kui midagi. Kui sind rumal häirib, pole vaja suhelda. Kui valida ei saa, pole vaja seda juttu eriti tõsiselt võtta. Inimesel on õigus olla rumal, ehk et inimesel on õigus olla selline, nagu ta on. Sinna pole midagi teha. Asjad on, nagu nad on.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 29 Apr 2025 12:04 Inimesel on õigus olla rumal, ehk et inimesel on õigus olla selline, nagu ta on. Sinna pole midagi teha. Asjad on, nagu nad on.
Nii on jah. Üks rumal püüab siin atsu pidevalt targaks teha. Tulemused puuduvad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 7 külalist