zaza.ee

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
roosamanna
Kontakt:

zaza.ee

Postitus Postitas roosamanna »

Leidsin sellise lehe. Tundub nats kahtlane, suht uus firma ja veebist ei leia midagi selle kohta. Kas keegi on tellinud sealt midagi, kogemusi?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui veebist midagi ei leia, siis kuidas sa sellele otsa koperdasid üldse? Su enda oma ja üritad siin reklaami teha?
roosamanna
Kontakt:

Postitus Postitas roosamanna »

Külaline kirjutas: 29 Apr 2025 22:29 Kui veebist midagi ei leia, siis kuidas sa sellele otsa koperdasid üldse? Su enda oma ja üritad siin reklaami teha?
Ei-ei, otsisin üht kindlat toodet ja viskas teiste hulgas ka sellise lehe. Kohades, kust varem olen tellinud, on see läbi müüdud, aga seal on müügis, sellep tundubki kahtlane, väidetavalt neil ka FB leht, aga ma ei osanud küll leida. Tundub, et kellelgi kogemust pole, ma siis ka ei hakka riskima :)
Külaline

Kui sa oled seda juba palju guugeldanud, siis tekivad petulehed, mis imekombel just seda sinu otsitud kaupa müüvad, mis mujalt läbi müüdud on. Petupoed.
Aga sel zazal on ju registriandmed olemas, kontaktid, kõik. Ei oksa öelda, kas tegu on temu kaubaga vms, kohaletoimetamist näitab kiiremini kui temust võiks edasisaatmisega tulla.
Külaline

Normaalne firma. Miks hüsteeritseda?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Mai 2025 18:36 Normaalne firma. Miks hüsteeritseda?
Kes hüsteeritses?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline