Palgad?!
-
Külaline
Palgad?!
Vaatan siis töökuulutus platvormidel ringi ja…
Ei tea kas nutta või naerda.
Erialane haridus, 2-5 aastat töökogemust, palk 1300-1800 vahemikus
Magistriharidus ja 2-5 a töökogemus
5-10 a kogemused, kõrgharidus, keerulised tööülesanded
Kas sellise palgatasemega kohtadesse tegelt otsitakse töötajaid või mingid skeemid (tegelikult ei otsita, sisekonkurss, tööturu kompamine).
Valgustage palun, sest hirm tuleb peale neid palgavahemikke ja nõudmisi vaadates. Midagi on väga balansist väljas minu arvates
Ei tea kas nutta või naerda.
Erialane haridus, 2-5 aastat töökogemust, palk 1300-1800 vahemikus
Magistriharidus ja 2-5 a töökogemus
5-10 a kogemused, kõrgharidus, keerulised tööülesanded
Kas sellise palgatasemega kohtadesse tegelt otsitakse töötajaid või mingid skeemid (tegelikult ei otsita, sisekonkurss, tööturu kompamine).
Valgustage palun, sest hirm tuleb peale neid palgavahemikke ja nõudmisi vaadates. Midagi on väga balansist väljas minu arvates
-
Külaline
Jah, ongi palgad nii viletsad. Ja ka nendele kohtadele on mustmiljon kandidaati. Just kandideerisin kohale, kus tuli välja, et palk on 1650 eurot ja kandidaate oli 50.
-
Külaline
Ma ei hakka nimelist kuulutusi välja tooma, kuid mitmed magistrit nõudvad kuulutused madalate palgavahemikega olid väga vastutusrikastele ja keerukatele positsioonidele. Teiste nimedega kutsumine näitab kirjutaja enda taset, esimene ennast iseloomustav sõna loobitakse teiste pihta, teised kahjuks ei ole.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:55 Magistrikraad ei taga autommatselt palka. Ja miks peaks? Mis väärtust sa üldse pakkuda suudad. Lollide teemade siia tegemine näitab juba taset.
-
Külaline
Kes viimasel ajal töö otsimisega tegelenud, see teab, kui nutused on pakutavad palgad enamikes kohtades. Seda kummalisem oli lugeda Perekoolis neid palgateemasid, kus kõik said kätte 2500-3000 eurot. Vist ainult riigikogulased, hambaarstid ja IT-mehed käisid seal foorumis.
-
Külaline
Miks sa liialdad? Selliseid oli seal vaid mõni.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 15:16 Kes viimasel ajal töö otsimisega tegelenud, see teab, kui nutused on pakutavad palgad enamikes kohtades. Seda kummalisem oli lugeda Perekoolis neid palgateemasid, kus kõik said kätte 2500-3000 eurot. Vist ainult riigikogulased, hambaarstid ja IT-mehed käisid seal foorumis.
-
Pilleriin
Mina tunnistan, et mina olen see kes 3000 neto kätte saab iga kuu. Sama asi- magistriharidus ja kokku alates ülikoolist läinud 12 aastat,et 8-s tase kätte saada. 12 aastat ongi see miinimum,mis selleks kulub ( 5 aastat ülikool + 3a 7 tase + 4a 8 tase) ja olen ehitusinsener. Arvan ikkagi, et saan liiga vähe palka, sest töö enamasti ei ole normtundidega ja vaimselt väga pingeline.
-
Külaline
Nendele kohtadele ei ole lihtsalt sageli kuulutusi sest kaadrivoolavus on väike ja vajalik töötaja leitakse teisiti, kui tööportaalide kaudu.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 15:16 Kes viimasel ajal töö otsimisega tegelenud, see teab, kui nutused on pakutavad palgad enamikes kohtades. Seda kummalisem oli lugeda Perekoolis neid palgateemasid, kus kõik said kätte 2500-3000 eurot. Vist ainult riigikogulased, hambaarstid ja IT-mehed käisid seal foorumis.
-
Külaline
kõrge palgaga kohad ei liigu cv.ee vms kuulutusteportaali kaudu. Linkedinis saab erialast tööd. Või võtavad ühendust värbajad. Või alustad madalamast positsioonist ja saad uue parema positsiooni sisekonkursi kaudu.
-
Külaline
Kas mingi diplom peab tagama töökoha. kõrgepalgalise. Ei pea. Hindate oma diplomeid ja suuri sõnu CV-s üle.
-
Külaline
Mille jaoks diplom siis?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:58 Kas mingi diplom peab tagama töökoha. kõrgepalgalise. Ei pea. Hindate oma diplomeid ja suuri sõnu CV-s üle.
Lähed diplomita hambaarsti juurde järgmine kord kui sinu arvates diplom on ülehinnatud? Diplomita
Avalda võlusõnad, mis tagab töökoha? See ei ole töökus ja motiveeritus. Kui töökus midagi loeks oleks eesel veski juht, nagu siin tabavalt märgiti ennist
-
Külaline
15 aastat tagasi kuskilt saadud diplom ei taga mitte midagi. mitte mingeid oskusi. kogemused, oskused tulevad praktikaga. selles suhtes need diplomitega vehkijad on naiivsed. ja ära hakka ülbitsema. ka mul on magistrikraad aga ma pole päevagi õpitud erialal töötanud. aga erial kus töötan olen edukas. tööle ei saanud tänu diplomile vaid alustasin kõige madalamalt astmelt. tegemist rahvusvahelise kontserniga kus mh viin läbi ka töövestlusi. seis on masendav. loetakse ette oma 20 aasta vanused töökohad kuskil pangas ja tont teab veel kuskil. uhke amwetinimetuse taga on üldjuhul lihtne numbrite kokku lööjaKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:45Mille jaoks diplom siis?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:58 Kas mingi diplom peab tagama töökoha. kõrgepalgalise. Ei pea. Hindate oma diplomeid ja suuri sõnu CV-s üle.
Lähed diplomita hambaarsti juurde järgmine kord kui sinu arvates diplom on ülehinnatud? Diplomita
Avalda võlusõnad, mis tagab töökoha? See ei ole töökus ja motiveeritus. Kui töökus midagi loeks oleks eesel veski juht, nagu siin tabavalt märgiti ennist
-
Külaline
Mis ülbitsema? Tõsiselt arvad, et saadakse diplom, siis sellega VEHITAKSE ja vaadatakse näpp suus lage? Et ei võidelda oma koha eest päikese all iga k*radi päev? Äärmiselt priviligeeritult kõlav jutt, hoia seda meeles kui õnne kaalukauss pöördub.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:5915 aastat tagasi kuskilt saadud diplom ei taga mitte midagi. mitte mingeid oskusi. kogemused, oskused tulevad praktikaga. selles suhtes need diplomitega vehkijad on naiivsed. ja ära hakka ülbitsema. ka mul on magistrikraad aga ma pole päevagi õpitud erialal töötanud. aga erial kus töötan olen edukas. tööle ei saanud tänu diplomile vaid alustasin kõige madalamalt astmelt. tegemist rahvusvahelise kontserniga kus mh viin läbi ka töövestlusi. seis on masendav. loetakse ette oma 20 aasta vanused töökohad kuskil pangas ja tont teab veel kuskil. uhke amwetinimetuse taga on üldjuhul lihtne numbrite kokku lööjaKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:45Mille jaoks diplom siis?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:58 Kas mingi diplom peab tagama töökoha. kõrgepalgalise. Ei pea. Hindate oma diplomeid ja suuri sõnu CV-s üle.
Sinu 1 kogemus mingis kontsernis ei loe suures pildis suurt midagi ja selle järgi järeldusi teha….
-
Külaline
Ära ole nii ülbe. Täpselt sama võib juhtuda ka sinu endaga, kui ühel hetkel sinu praegune edukas karjäär ootamatult otsa saab ja uude kohta kandideerides oma magistrikraadi ja töökogemuse letti lööd.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:5915 aastat tagasi kuskilt saadud diplom ei taga mitte midagi. mitte mingeid oskusi. kogemused, oskused tulevad praktikaga. selles suhtes need diplomitega vehkijad on naiivsed. ja ära hakka ülbitsema. ka mul on magistrikraad aga ma pole päevagi õpitud erialal töötanud. aga erial kus töötan olen edukas. tööle ei saanud tänu diplomile vaid alustasin kõige madalamalt astmelt. tegemist rahvusvahelise kontserniga kus mh viin läbi ka töövestlusi. seis on masendav. loetakse ette oma 20 aasta vanused töökohad kuskil pangas ja tont teab veel kuskil. uhke amwetinimetuse taga on üldjuhul lihtne numbrite kokku lööjaKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:45Mille jaoks diplom siis?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:58 Kas mingi diplom peab tagama töökoha. kõrgepalgalise. Ei pea. Hindate oma diplomeid ja suuri sõnu CV-s üle.
-
Külaline
Kirjutasin telefonis ja sealt vead. Õnn võib pöörduda ja tõesti olen õnnega koos. Paljudel nii ei vea kuigi on tublimad. Mida tahtsin öelda on see, et inimesed panevad oma CV kokku ja armuvad sellesse ära. Uskuge mind. Karjäär mis sai alguse 20 aastat tagasi. Kus ametinimetused olid väga peened. Kõikide koolide ja kursuste nimed olid väga peened jne. Need ei loe tänapäeval midagi. Loeb viimase 5 aasta töökogemus. Aga millegipärast räägib kandideerija uhkelt kuidas tema küll töötas pangas või oli mingis riigiametis peaspetsialist. Oli ka üks tegelane kes oli töödanud erinevates KOV-s küll abi vallavanemana. Küll nõunikuna jne. Kui tema CV-d lugesin tekkis küsimus kuna ta ometi tööl käis. Äraütlevale vastusele kirjutas vastu sapise kirja kus nõudis selgitusi. Ja veel üks asi. Ei ole ilus öelda, aga ka vanus mängib rolli. Seega mõnikord tasub oma ootused natuke vaos hoida. Seda enam, et täna mõningates ametites on su tööpäevad 10-11h ja võid veeta ühes kuus ca 10 päeva lähetuses.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 17:46Mis ülbitsema? Tõsiselt arvad, et saadakse diplom, siis sellega VEHITAKSE ja vaadatakse näpp suus lage? Et ei võidelda oma koha eest päikese all iga k*radi päev? Äärmiselt priviligeeritult kõlav jutt, hoia seda meeles kui õnne kaalukauss pöördub.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:5915 aastat tagasi kuskilt saadud diplom ei taga mitte midagi. mitte mingeid oskusi. kogemused, oskused tulevad praktikaga. selles suhtes need diplomitega vehkijad on naiivsed. ja ära hakka ülbitsema. ka mul on magistrikraad aga ma pole päevagi õpitud erialal töötanud. aga erial kus töötan olen edukas. tööle ei saanud tänu diplomile vaid alustasin kõige madalamalt astmelt. tegemist rahvusvahelise kontserniga kus mh viin läbi ka töövestlusi. seis on masendav. loetakse ette oma 20 aasta vanused töökohad kuskil pangas ja tont teab veel kuskil. uhke amwetinimetuse taga on üldjuhul lihtne numbrite kokku lööjaKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:45
Mille jaoks diplom siis?
Sinu 1 kogemus mingis kontsernis ei loe suures pildis suurt midagi ja selle järgi järeldusi teha….
-
Külaline
Sa teed nii palju vigu, et süüdi pole ainult telefon.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:50Kirjutasin telefonis ja sealt vead. Õnn võib pöörduda ja tõesti olen õnnega koos. Paljudel nii ei vea kuigi on tublimad. Mida tahtsin öelda on see, et inimesed panevad oma CV kokku ja armuvad sellesse ära. Uskuge mind. Karjäär mis sai alguse 20 aastat tagasi. Kus ametinimetused olid väga peened. Kõikide koolide ja kursuste nimed olid väga peened jne. Need ei loe tänapäeval midagi. Loeb viimase 5 aasta töökogemus. Aga millegipärast räägib kandideerija uhkelt kuidas tema küll töötas pangas või oli mingis riigiametis peaspetsialist. Oli ka üks tegelane kes oli töödanud erinevates KOV-s küll abi vallavanemana. Küll nõunikuna jne. Kui tema CV-d lugesin tekkis küsimus kuna ta ometi tööl käis. Äraütlevale vastusele kirjutas vastu sapise kirja kus nõudis selgitusi. Ja veel üks asi. Ei ole ilus öelda, aga ka vanus mängib rolli. Seega mõnikord tasub oma ootused natuke vaos hoida. Seda enam, et täna mõningates ametites on su tööpäevad 10-11h ja võid veeta ühes kuus ca 10 päeva lähetuses.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 17:46Mis ülbitsema? Tõsiselt arvad, et saadakse diplom, siis sellega VEHITAKSE ja vaadatakse näpp suus lage? Et ei võidelda oma koha eest päikese all iga k*radi päev? Äärmiselt priviligeeritult kõlav jutt, hoia seda meeles kui õnne kaalukauss pöördub.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 16:59
15 aastat tagasi kuskilt saadud diplom ei taga mitte midagi. mitte mingeid oskusi. kogemused, oskused tulevad praktikaga. selles suhtes need diplomitega vehkijad on naiivsed. ja ära hakka ülbitsema. ka mul on magistrikraad aga ma pole päevagi õpitud erialal töötanud. aga erial kus töötan olen edukas. tööle ei saanud tänu diplomile vaid alustasin kõige madalamalt astmelt. tegemist rahvusvahelise kontserniga kus mh viin läbi ka töövestlusi. seis on masendav. loetakse ette oma 20 aasta vanused töökohad kuskil pangas ja tont teab veel kuskil. uhke amwetinimetuse taga on üldjuhul lihtne numbrite kokku lööja
-
Külaline
Järjekordne kandideerija musternäide kes igatseb palju palka ja peent ametinimetust. Sest ta on nii palju väärt, et on minetanud igasuguse reaalsuse taju.
-
Külaline
Elamisväärset palka tahetakse.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 20:28 Järjekordne kandideerija musternäide kes igatseb palju palka ja peent ametinimetust. Sest ta on nii palju väärt, et on minetanud igasuguse reaalsuse taju.
Mitte närust 1200-1600 brutot.
-
Külaline
Ja veel üks asi. Ei ole ilus öelda, aga ka vanus mängib rolli. Seega mõnikord tasub oma ootused natuke vaos hoida. Seda enam, et täna mõningates ametites on su tööpäevad 10-11h ja võid veeta ühes kuus ca 10 päeva lähetuses.
[/quote]
Sellistel töökohtadel on siis nn vanainimestel tugev eelis - 50-60a ei pea lapsi lasteaiast ära tooma ega neid trenni sõidutama ja 10p kuus kodust ära olla ei sega ka keegi ega miski.
[/quote]
Sellistel töökohtadel on siis nn vanainimestel tugev eelis - 50-60a ei pea lapsi lasteaiast ära tooma ega neid trenni sõidutama ja 10p kuus kodust ära olla ei sega ka keegi ega miski.
-
Külaline
olen ka nende värbamiseelarvamustega kokku puutunud. lubage naerda.
tahetakse, et diplom oleks uuem kui 10 aastat aga erialane töökogemus peab olema sama pikk. sisuliselt eeldatakse erialast tööd enne diplomi saamist ja iga 10-15 aasta tagant ülikoolis käimist. endal on ka mitu kõrgharidust ja täpselt selle pärast saan aru, kui ebarealistlik see on. Iga kord kui tasuta õppe ajanorm saab täis, peab kohe minema uuesti kooli.
tahetakse pikki tööpäevi ja sea tahetakse väikeste laste vanematelt. nooremad ei sobi tööle sest on liiga noored, vanemad ei sobi tööle, sest vanus loeb. ainult üks kindel vanus sobib ja juhuslikult on see see vanus, mis ainsana sobib ka laste saamiseks. ja kui sul on lapsed, kes vajavad tähelepanu, siis see ka ei sobi. põhimõtteliselt sobib ainult 35-45aastane mees, kes ei osale oma laste kasvatamises. aga tal peab olema pere, poissmees ka ei ole hea, see on imelik.
tahad teha karjääri - ole halb isa.
ei loe vanus, loeb normaalne suhtumine. see loeb rohkem kui vanus, erialased teadmised ja palganumber
tahetakse, et diplom oleks uuem kui 10 aastat aga erialane töökogemus peab olema sama pikk. sisuliselt eeldatakse erialast tööd enne diplomi saamist ja iga 10-15 aasta tagant ülikoolis käimist. endal on ka mitu kõrgharidust ja täpselt selle pärast saan aru, kui ebarealistlik see on. Iga kord kui tasuta õppe ajanorm saab täis, peab kohe minema uuesti kooli.
tahetakse pikki tööpäevi ja sea tahetakse väikeste laste vanematelt. nooremad ei sobi tööle sest on liiga noored, vanemad ei sobi tööle, sest vanus loeb. ainult üks kindel vanus sobib ja juhuslikult on see see vanus, mis ainsana sobib ka laste saamiseks. ja kui sul on lapsed, kes vajavad tähelepanu, siis see ka ei sobi. põhimõtteliselt sobib ainult 35-45aastane mees, kes ei osale oma laste kasvatamises. aga tal peab olema pere, poissmees ka ei ole hea, see on imelik.
tahad teha karjääri - ole halb isa.
ei loe vanus, loeb normaalne suhtumine. see loeb rohkem kui vanus, erialased teadmised ja palganumber
Vabandust, aga kus ja mis positsioonidel peaksid siis töötama 50+ 60+ 70+ inimesed? Pensioniiga on 65, seni inimesed peavad tööl käima kusagil.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:50
Kirjutasin telefonis ja sealt vead. Õnn võib pöörduda ja tõesti olen õnnega koos. Paljudel nii ei vea kuigi on tublimad. Mida tahtsin öelda on see, et inimesed panevad oma CV kokku ja armuvad sellesse ära. Uskuge mind. Karjäär mis sai alguse 20 aastat tagasi. Kus ametinimetused olid väga peened. Kõikide koolide ja kursuste nimed olid väga peened jne. Need ei loe tänapäeval midagi. Loeb viimase 5 aasta töökogemus. Aga millegipärast räägib kandideerija uhkelt kuidas tema küll töötas pangas või oli mingis riigiametis peaspetsialist. Oli ka üks tegelane kes oli töödanud erinevates KOV-s küll abi vallavanemana. Küll nõunikuna jne. Kui tema CV-d lugesin tekkis küsimus kuna ta ometi tööl käis. Äraütlevale vastusele kirjutas vastu sapise kirja kus nõudis selgitusi. Ja veel üks asi. Ei ole ilus öelda, aga ka vanus mängib rolli. Seega mõnikord tasub oma ootused natuke vaos hoida. Seda enam, et täna mõningates ametites on su tööpäevad 10-11h ja võid veeta ühes kuus ca 10 päeva lähetuses.
Ei saa eeldada, et inimene vahetab iga 3 aasta tagant tööd terve elu, selleks et oleks ette näidata viimase 5 aasta jooksul mitut ägedat töökogemust. Eriti, kui töö nõuab legacy teadmisi, on suur väärtus omada kollektiivis inimesi, kes on teinud sama asja 10-20 aastat. Kelle käest saab alati nõu küsida, miks mingid protsessid on täpselt nii jaburad nagu nad on. Suurkorporatioone hoiavad töös need inimesed, kes on alati seal olnd, kaasa teind liitumisi, üle ostmisi, kasutanud kõiki erinevaid raamatupidamis- ja müügitarkvarasid aegade algusest peale ja tänu sellele teavad, kuidas andmed liiguvad.
See on üks asi, mis peale covidit on minu meelest paranenud. Sest lisaks teadmistele, on vanemad inimesed vähemkontaktsed. Kui terve kollektiiv oli oma laste tõttu haiged või karantiinis, hoidsid elu käimas üksi elavad pensionieelikud ja töötavad pensionärid, kellel ülearused kontaktid puudusid. Nad said vanuse tõttu esimestena süstid kätte ja said päris kena ületunnitasu sel perioodil.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline