Mis tänapäeva noorte stiiliga juhtunud on?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Mis tänapäeva noorte stiiliga juhtunud on?

Postitus Postitas Külaline »

Mis stiil see selline on üldse? Kõikiidel noortel mingid kotakad riided...
Külaline

Guest kirjutas: 29 Apr 2025 21:58 Mis stiil see selline on üldse? Kõikiidel noortel mingid kotakad riided...
No kuule, see on ju alati nii olnud.

Mäletan, kui minu nooruses need nabapluusid ja madalad teksased moes olid- issand, kuidas mu ema seda moodi vihkas. Tema, elegantne daam ei suutnud kuidagi uskuda, kuidas sellist "moodi" üldse kanda saab. Aga meie kandsime ja kõigutasime ennast Take Thati ja Britney Spearsi muusika rütmis edasi.

Ajad muutuvad. Moed muutuvad. Mulle ka need kotakad riided ei istu, aga ma saan aru, et see on lihtsalt hetke trend. Samas klassikaline on alati moes, olenemata hetketuulest.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Apr 2025 22:45Aga meie kandsime ja kõigutasime ennast Take Thati ja Britney Spearsi muusika rütmis edasi.
Tehes aah aah aah :D
Külaline

Minu arust on avarad riided väga mõnusad. Ja iga moega on nii, et osad oskavad selle ilusti välja kanda, see kaunistab neid ja on neid, kes ei oska. Minu arust on see vanaduse tunnus, kui hakkad ohkima, et küll on kole mood ja kannad ikka oma nooruspõlve asju edasi.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Teksased on ajatud. Sai nooruspõlves neid kantud, kannan ka praegu edasi. Ja paistab, et jäängi kandma.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 30 Apr 2025 08:09 Teksased on ajatud. Sai nooruspõlves neid kantud, kannan ka praegu edasi. Ja paistab, et jäängi kandma.
Teksased on muidugi ajatud, aga mood siiski muutub. Mul on tuttav, kes kannab ikka oma noorpõlves moes olevaid teksaseid. Vahepeal siis kurdab, et üldse pole moodsaid teksaseid saada, sest tema arust on moodsad ikka need, mis 30 aastat tagasi moes olid. Tema tahab täpselt samasuguseid.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 30 Apr 2025 08:09 Teksased on ajatud. Sai nooruspõlves neid kantud, kannan ka praegu edasi. Ja paistab, et jäängi kandma.
Lõiked, mida kannad, on vast erinevad?
Tellisin just endale alt laiad teksad, ülejäänud paarkümmend paari on skinnyd.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Apr 2025 11:41Teksased on muidugi ajatud, aga mood siiski muutub. Mul on tuttav, kes kannab ikka oma noorpõlves moes olevaid teksaseid. Vahepeal siis kurdab, et üldse pole moodsaid teksaseid saada, sest tema arust on moodsad ikka need, mis 30 aastat tagasi moes olid. Tema tahab täpselt samasuguseid.
Stiilne inimene, mitte moeahv.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Lõige vist on ikka üks? Klassikaline, sirge lõikega ja viie taskuga mudel, mida on alati poest saada, sõltumata aastaarvust. Võin ka laiemaid või kitsamaid kanda, kui peale ei satu, aga tavaliselt see mudel ikka garanteeritud. Ja botased, ikka müügis, ei need mudelid nüüd nii palju ka erine, mis nad vanasti olid. Paneksin pusa ka selga, aga nendega natuke kehvem see asi, kampsun või sviiter kõlbavad ka kanda.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Apr 2025 13:03
Külaline kirjutas: 30 Apr 2025 11:41Teksased on muidugi ajatud, aga mood siiski muutub. Mul on tuttav, kes kannab ikka oma noorpõlves moes olevaid teksaseid. Vahepeal siis kurdab, et üldse pole moodsaid teksaseid saada, sest tema arust on moodsad ikka need, mis 30 aastat tagasi moes olid. Tema tahab täpselt samasuguseid.
Stiilne inimene, mitte moeahv.
Jaa, kellegi jaoks on kindlasti stiilne. Ma nägin ükspäev bussipeatuses memmesid, kes rääkisid, et oi kui stiilne mees. Härra oli nii 70 ja seljas olid kaheksakümnendatest pärit rõivad: kauboikaabu, narmastega nahkjakk ja kauboisaapad. No see oli tõesti selline kombo, et läks juba kostüümi pähe ära.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 30 Apr 2025 13:19 Lõige vist on ikka üks? Klassikaline, sirge lõikega ja viie taskuga mudel, mida on alati poest saada, sõltumata aastaarvust. Võin ka laiemaid või kitsamaid kanda, kui peale ei satu, aga tavaliselt see mudel ikka garanteeritud. Ja botased, ikka müügis, ei need mudelid nüüd nii palju ka erine, mis nad vanasti olid. Paneksin pusa ka selga, aga nendega natuke kehvem see asi, kampsun või sviiter kõlbavad ka kanda.
Viiest taskust ei tea midagi, hetkel kantakse alt väga laiu. Sirget lõiget pole kunagi kandnud, kas alt kitsaid, veidi laienevaid või väga laienevaid.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 30 Apr 2025 13:19 Lõige vist on ikka üks? Klassikaline, sirge lõikega ja viie taskuga mudel, mida on alati poest saada, sõltumata aastaarvust. Võin ka laiemaid või kitsamaid kanda, kui peale ei satu, aga tavaliselt see mudel ikka garanteeritud. Ja botased, ikka müügis, ei need mudelid nüüd nii palju ka erine, mis nad vanasti olid. Paneksin pusa ka selga, aga nendega natuke kehvem see asi, kampsun või sviiter kõlbavad ka kanda.
Rääkisid, et oled ülekaaluline. Selline tekstaste, botaste ja pusaga vanem memm näeb ju küllaltki kehv välja. Kas pole kaalunud natuke stiilsemaid riideid panna?
Külaline

Mu meelest on praegu nii, et kanna mida tahad ja kuidas tahad, kedagi mingi stiil eriti ei huvita. Peaasi, et ennast hästi tunned. Kes tahab moega kaasa minna, väga äge. Kes tahab kanda täiesti erinevaid riideid, ka väga äge.
Kellele vintage, kellele tänapäeva mood, kellele mingi vahepealne endale meeldiv stiil - üks asi siit, teine sealt.
Igaühe oma asi, kuidas ta riietub.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Apr 2025 14:25
Rääkisid, et oled ülekaaluline. Selline tekstaste, botaste ja pusaga vanem memm näeb ju küllaltki kehv välja. Kas pole kaalunud natuke stiilsemaid riideid panna?
Pange pilt välja, saaks üle vaadata kuidas sobib. Näo võib kinni katta.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 01:57 Mu meelest on praegu nii, et kanna mida tahad ja kuidas tahad, kedagi mingi stiil eriti ei huvita. Peaasi, et ennast hästi tunned. Kes tahab moega kaasa minna, väga äge. Kes tahab kanda täiesti erinevaid riideid, ka väga äge.
Kellele vintage, kellele tänapäeva mood, kellele mingi vahepealne endale meeldiv stiil - üks asi siit, teine sealt.
Võib käia jah, aga näe, teemaalgataja kritiseerib noorte stiili, mis teda häirib.
Külaline

Väga hea stiil ju. Palju parem, kui number väiksemad skinny teksased koos suure tagumiku ja paksude jalgade komboga, litrite ja suure dekolteega pluus turule ja arstile minekuks, lumivalgeks pleegitatud juuksed, ja muu, mida "soliidsed prouad" vahel eelistavad.

Seda viimast on õnneks vähem, aga osa prouasid eelistab ikka midagi klouni ja seksinuku vahelist väja näha, ja siis imestab, et miks neid tõsiselt ei võeta.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mai 2025 13:10 Väga hea stiil ju. Palju parem, kui number väiksemad skinny teksased koos suure tagumiku ja paksude jalgade komboga, litrite ja suure dekolteega pluus turule ja arstile minekuks, lumivalgeks pleegitatud juuksed, ja muu, mida "soliidsed prouad" vahel eelistavad.

Seda viimast on õnneks vähem, aga osa prouasid eelistab ikka midagi klouni ja seksinuku vahelist väja näha, ja siis imestab, et miks neid tõsiselt ei võeta.
Valid äkki oma tutvusringkonda? Mina pole kirjeldatut kuskil näinud, elan Tallinnas.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mai 2025 13:21
Guest kirjutas: 02 Mai 2025 13:10 Väga hea stiil ju. Palju parem, kui number väiksemad skinny teksased koos suure tagumiku ja paksude jalgade komboga, litrite ja suure dekolteega pluus turule ja arstile minekuks, lumivalgeks pleegitatud juuksed, ja muu, mida "soliidsed prouad" vahel eelistavad.

Valid äkki oma tutvusringkonda? Mina pole kirjeldatut kuskil näinud, elan Tallinnas.
Mina elan lausa Prantsusmaal, juba kaua aastaid, ja Eestisse tulles ikka näen seda stiili. Teine variant, lilleline kleit kombos x-jalgadega, mis lõpeb just põlvede kohal. Sama kleit poolde säärde või pahkluuni oleks isegi ilus.

Ei, mind ei huvita eriti, kuidas teised riides käivad, pole minu asi. Aga kui ise niimoodi riides prouad hakkavad "kotakat" stiili arvustama, siis paneb natuke kulmu kergitama küll. Need noored näevad nende näidetega võrreldes ikka viisakad välja. Teine asi, kui slaavi päritolu, see on veel omatte teema.

Pusa ja botased on täiesti okei riietus, kui seejuures ei ole jällegi selga topitud number väiksemaid teksaseid, ja pusa on normaalses suuruses ja pikkusega, on see täiesti tavaline vabaajariiietus mistahes vanuses inimese jaoks.
Külaline

Siin riigis, kus ma elan on taas moes üldiselt laiad või alt laienevad teksad. Jumal tänatud. Nende skinnide ajal oli lausa valus vaadata neid külmast siniseid paljaid pahkluid.
Paljaid kõhtusi näeb ka järjest vähem õnneks.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Mai 2025 01:57 Mu meelest on praegu nii, et kanna mida tahad ja kuidas tahad, kedagi mingi stiil eriti ei huvita. Peaasi, et ennast hästi tunned. Kes tahab moega kaasa minna, väga äge. Kes tahab kanda täiesti erinevaid riideid, ka väga äge.
Mina arvan, et see ei ole nii. Huvitab ikka küll ja mitte ainult vanamutte, vaid ka noori. Pööritavad jumalast uhkelt oma silmi, kui keegi midagi 'valesti' teeb. Näiteks seesama asi, et kui ülekaalulisel keskealisel on sätendav liibuv topp, skinnid lõhkised teksad ja ....ütleme, killerkontsad. Ma tahaks näha, milline teismeline suudab sellise pildi peale neutraalseks jääda. Väänutatakse oma pardimokkasid, näritakse nätsu ja pööritatakse silmi. Nii et ole nii, et kanna, mida tahad ja kedagi ei huvita. Üksikul saarel see reegel vbl kehtib, kuid mitte meie tänapäevases Eestis. Noored kritiseerivad keskealisi ajast ja arust stiiliga inimesi sama usinalt nagu nood kritiseerivad noori.
Tehke katse, võtke teismeliste tibide juuresolekul taskust vana nuputelefon, kui see helistab seda nokia tunnusmeloodiat tralalallla, tralalallla, tralalallalllaaaa. Vaadake tibide näoilmeid, kui nad tõstavad pilgu oma nutiseadmetelt. Kuigi miks ei võiks inimesel selline telefon olla, kui kedagi miski justkui ei huvita?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist