Ei ole, aga mehel pole menopausi. Loodus on sellega arvestanud ja seepärast on suhtes teinekord suured vanusevahed. Looduse jaoks on viljakas suhe järeltulijatega suhe, mehelt jällegi eeldab loodus positsiooni karjas. Ka see peegeldub üjhiksonnas selgelt.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 01:16 Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
Kui suurt vanusevahet taluksite suhtes?
-
Külaline
-
Külaline
Feministid sellega muidugi ei nõustu - paduvasakpoolsete progressiividena tahavad nad, nõukogude inimestele tüüpiliselt, jõed tagurpidi voolama panna.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 14:32Ei ole, aga mehel pole menopausi. Loodus on sellega arvestanud ja seepärast on suhtes teinekord suured vanusevahed. Looduse jaoks on viljakas suhe järeltulijatega suhe, mehelt jällegi eeldab loodus positsiooni karjas. Ka see peegeldub üjhiksonnas selgelt.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 01:16 Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
-
Külaline
Kui mees on loom, siis tuleks talt inimõigused ära võtta.Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
Siis rakenduksid loomakaitseseadused.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 14:35Kui mees on loom, siis tuleks talt inimõigused ära võtta.Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Meestel pole menopausi, aga on andropaus.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 14:32Ei ole, aga mehel pole menopausi. Loodus on sellega arvestanud ja seepärast on suhtes teinekord suured vanusevahed. Looduse jaoks on viljakas suhe järeltulijatega suhe, mehelt jällegi eeldab loodus positsiooni karjas. Ka see peegeldub üjhiksonnas selgelt.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 01:16 Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
-
Külaline
Oleneb mispidi see vahe on. Kui mees oleks minust vanem, siis maksimaalselt 5a vanem. Sel juhul peaks ta mega välja nägema, kuigi ka see +5a on juba suurte mööndustega. Kui mees oleks noorem, siis kuni 15a. Optimaalne oleks, kui mees on 5-10 a noorem.
-
Külaline
Ja miks see noorem mees sind peaks vaatama?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:15 Oleneb mispidi see vahe on. Kui mees oleks minust vanem, siis maksimaalselt 5a vanem. Sel juhul peaks ta mega välja nägema, kuigi ka see +5a on juba suurte mööndustega. Kui mees oleks noorem, siis kuni 15a. Optimaalne oleks, kui mees on 5-10 a noorem.
-
Külaline
Ei oska sellele vastata, on alati vaadanud/vaadatud. Miks ei peaks?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:57Ja miks see noorem mees sind peaks vaatama?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:15 Oleneb mispidi see vahe on. Kui mees oleks minust vanem, siis maksimaalselt 5a vanem. Sel juhul peaks ta mega välja nägema, kuigi ka see +5a on juba suurte mööndustega. Kui mees oleks noorem, siis kuni 15a. Optimaalne oleks, kui mees on 5-10 a noorem.
-
Külaline
Mulle jälle meeldivad numbrid ja faktid - Eestis on ikka “ülivitaalsed” ja “nooruslikud” vanad täkud tõesti- surevad naistest, olenevalt oma haridustasemest, lausa 9-18 a varem maha.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 01:16 Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
Võtad 15 a vanema tragi täkupoisi, kes paar aastakümmet peab hädaga vastu ja siis oled 25+ aastat üksinduses … Samas äkki mõned sellele just loodavad, ei tea.
-
Külaline
Kui ikka pappi on papil, siis muidugi tuleb võtta. Aga on ka papisid, kes elavad 80 ja rohkem. Vot siis on küll nutune lugu sellel naisel, kes lootis, et rikas papi paneb 65-lt saba. Ajas oma nooruse ta nahka ja raha ei kuskilt. Muudkui elab.(must huumor)Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:35Võtad 15 a vanema tragi täkupoisi, kes paar aastakümmet peab hädaga vastu ja siis oled 25+ aastat üksinduses … Samas äkki mõned sellele just loodavad, ei tea.
Mulle meeldib su mõttekäik.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:55Kui ikka pappi on papil, siis muidugi tuleb võtta. Aga on ka papisid, kes elavad 80 ja rohkem. Vot siis on küll nutune lugu sellel naisel, kes lootis, et rikas papi paneb 65-lt saba. Ajas oma nooruse ta nahka ja raha ei kuskilt. Muudkui elab.(must huumor)Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:35Võtad 15 a vanema tragi täkupoisi, kes paar aastakümmet peab hädaga vastu ja siis oled 25+ aastat üksinduses … Samas äkki mõned sellele just loodavad, ei tea.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
Jah, aga osta elevant ära? Mõttetu kommentaar, andropausil pole menopausiga midagi ühist?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 14:41Meestel pole menopausi, aga on andropaus.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 14:32Ei ole, aga mehel pole menopausi. Loodus on sellega arvestanud ja seepärast on suhtes teinekord suured vanusevahed. Looduse jaoks on viljakas suhe järeltulijatega suhe, mehelt jällegi eeldab loodus positsiooni karjas. Ka see peegeldub üjhiksonnas selgelt.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 01:16 Mees on sõnn surmani. Emase organism vananeb kiiremini.
Tõsi. Mõiste "Andropaus" on neologism, mis matkib menopausi, kuid võrdlus on eksitav. Füsioloogiliselt on tegemist erinevate protsessidega: menopaus on selge reproduktiivtsükli lõpp, andropaus aga järkjärguline testosterooni vähenemine, mis pole alati märgatav. See võrdlus on pigem ideoloogiline, kui et kajastab meditsiinilist reaalsust.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:58Jah, aga osta elevant ära? Mõttetu kommentaar, andropausil pole menopausiga midagi ühist?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 14:41Meestel pole menopausi, aga on andropaus.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 14:32
Ei ole, aga mehel pole menopausi. Loodus on sellega arvestanud ja seepärast on suhtes teinekord suured vanusevahed. Looduse jaoks on viljakas suhe järeltulijatega suhe, mehelt jällegi eeldab loodus positsiooni karjas. Ka see peegeldub üjhiksonnas selgelt.
-
Külaline
Selge! Homo oled...Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:15 Oleneb mispidi see vahe on. Kui mees oleks minust vanem, siis maksimaalselt 5a vanem. Sel juhul peaks ta mega välja nägema, kuigi ka see +5a on juba suurte mööndustega. Kui mees oleks noorem, siis kuni 15a. Optimaalne oleks, kui mees on 5-10 a noorem.
-
Külaline
Õel 20a vanem mees. Mu meelest jube vahe ikka. Olen ikka küsinud, et tulevikus siis mehel ei tohiks kh miskit vastu olla kui nende tütrega abiellub 20a vanem mees. Siis vaadatakse muidugi viltu. Mu jaoks too mees on liiga veider. Kusjuures endast 10a nooremaid sõimab mutikesteks veel, et küll on kole ja vana. Ennast pole ammu peeglist vaadanud, et võiks mu õe lastele olla vanaisa mitte isa.
-
Külaline
Vale järeldus! Abikaasale pakutakse enamasti vanuseks 50. Ta näeb tõesti oluliselt noorem välja. Halle juukseid pmst polegi veel ja kuna eluaeg kõvasti sporti teinud, siis ilmselt see aitab kaasa. Pole mõtet mingeid totakaid teooriaid arendada et vanem mees teeb naise vanaks. Pigem olen just tema utsitusel hakanud sporti tegema ja vormis olemist tähtsustama.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 06:48Ilmselt tõestab see seda, et vanem mees muudab ka naise vanemaks, kui selline ühtlustumine toimub.Minu abikaasa on minust 14a vanem. Abielus 20 aastat, olen 47. Vanusevahet ei tunne, pole kunagi tundnud.
-
Külaline
Eksitavat pole siin midagi, meessuguhormoonide hulk väheneb samamoodi ja toimuvad suured muutused organismis. Eks petta ennast ju võib, et pole märgatavgi, sest mingit sellist otsest tunnus, nagu päevade ärajäämine tõesti pole. Viljakus väheneb ka meestel, aga noh, eks paari aasta jooksul võib mõni seemnerakk tõesti ka eluvõimelikseks osutuda ja kui naine on noor, saab ka vanemast peast isaks saada. Kuigi palju neid vanainimesi siis ikka on, kes on isaks saanud. Väga vähe. Eks see looduse poolt ole nii seatud jah, sest naine peab lapse ju ka üles kasvatama, meest selleks vaja pole. Surgu siis maha, pole eriline õnnetus. Samas on meeste eluiga tunduvalt lühem kui naistel ja lastele on see paras õnnetus, kui mõnip papi ikka väga tahab last saada. Impotentsiprobleemid hakkavad üsna varakult, see on seotud nii testosterooni vähenemisega kui ka veresoonte olukorraga. Seda paneb päris hästi tähele isegi see täkk ise, kui teda ka muud muutused ei häiri.Egalitaar kirjutas: ↑30 Apr 2025 23:05Tõsi. Mõiste "Andropaus" on neologism, mis matkib menopausi, kuid võrdlus on eksitav. Füsioloogiliselt on tegemist erinevate protsessidega: menopaus on selge reproduktiivtsükli lõpp, andropaus aga järkjärguline testosterooni vähenemine, mis pole alati märgatav. See võrdlus on pigem ideoloogiline, kui et kajastab meditsiinilist reaalsust.
-
Külaline
See mis tõi meid siia, ei vii meid enam edasiGuest kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:30Ei oska sellele vastata, on alati vaadanud/vaadatud. Miks ei peaks?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:57Ja miks see noorem mees sind peaks vaatama?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 17:15 Oleneb mispidi see vahe on. Kui mees oleks minust vanem, siis maksimaalselt 5a vanem. Sel juhul peaks ta mega välja nägema, kuigi ka see +5a on juba suurte mööndustega. Kui mees oleks noorem, siis kuni 15a. Optimaalne oleks, kui mees on 5-10 a noorem.
Naiste külgetõmbavus väheneb eaga üsna kiiresti
-
Külaline
Ja sina muutud aina ilusamaks aastatega? Väga väheusutav.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:10See mis tõi meid siia, ei vii meid enam edasi![]()
![]()
![]()
Naiste külgetõmbavus väheneb eaga üsna kiiresti
-
Külaline
Oled pealiskaudne inimene, kes nähtavasti armastusest ei tea midagi. Välimus kaob ajas meil kõigil, tähtis on see, mis alles jääb.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:10See mis tõi meid siia, ei vii meid enam edasi![]()
![]()
![]()
Naiste külgetõmbavus väheneb eaga üsna kiiresti![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline