Maskisaate uus hooaeg
-
Külaline
Mõni üksik pilt kuskil kedagi tuntud eestlaseks kindlasti ei tee. Saate eesmärk peaks olema siiski väga paljudele tuntud inimeste lauluoskust näidata.
Mitte just kõigile tuntuid, aga siiski mingil määral tegijaid, kes figureerivad teles, raadios, teatris, filmis. Ja tegelikult ka teevad midagi, mitte pole vaid kellegi kaaslased. Enamasti on nii ka olnud.
Mitte just kõigile tuntuid, aga siiski mingil määral tegijaid, kes figureerivad teles, raadios, teatris, filmis. Ja tegelikult ka teevad midagi, mitte pole vaid kellegi kaaslased. Enamasti on nii ka olnud.
-
Külaline
Ei ole vähe. Võtame või selle pensionärist telediktori. Kes teda teadis? Ilmselt oleks teadnud teised pensionärid, aga kas need saadet vaadata viitsivad? Vastus on et ei viitsi, sest pensionärid vaatavad Aktuaalset Kaamerat (õigesti teevad). Nii et Ingeri väljavalitu võib olla isegi temast kuulsam, äkki on kuskil tiktokis?Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2025 22:24Kas sa ei arva, et sellest pisut vähe on, et üldsus teda teaks?
-
Külaline
Vähemalt kõik 40+ inimesed teavad teda. Usun, et teavad ka enamus noori inimesi, kes kott peas ei ela.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:04Ei ole vähe. Võtame või selle pensionärist telediktori. Kes teda teadis? Ilmselt oleks teadnud teised pensionärid, aga kas need saadet vaadata viitsivad? Vastus on et ei viitsi, sest pensionärid vaatavad Aktuaalset Kaamerat (õigesti teevad). Nii et Ingeri väljavalitu võib olla isegi temast kuulsam, äkki on kuskil tiktokis?Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2025 22:24Kas sa ei arva, et sellest pisut vähe on, et üldsus teda teaks?
-
Külaline
Ei usu, et see nüüd nii päris on. Ja maskisaadet vaatavad mis vanuses inimesed sinu arvates?Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:16Vähemalt kõik 40+ inimesed teavad teda.
-
Külaline
Mu noorim laps 30, vanim pea 40, mina 60, kõik vaatame. Ja kõik oma kodudes, mitte et sul tekiks arvamus, et keegi on lihtsalt sunnitud vaatama, kuna telekas käib ühes toas ja ühel kanalil
-
Külaline
Ei teadnudki, et sellel saatel on vaid üks, kindlas vanuses vaatajaskond.
Ma olen aru saanud, et sellel saatel on vaatajaid lastest kuni vanainimesteni.
Ja ilmselgelt tunneb enamus täiskasvanud vaatajatest pigem endist telediktorit kui hiljuti tuntuks saanud noore laulja kaaslast.
-
Külaline
Nii võib tõesti olla.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 13:54Ja ilmselgelt tunneb enamus täiskasvanud vaatajatest pigem endist telediktorit kui hiljuti tuntuks saanud noore laulja kaaslast.
-
Külaline
Ma nii imestan seda Timmeri järelsõnumit, et kuidas ta seda kõike varjas ja trikitas. Tegelikult oli ta peaaegu kõikide jaoks äratuntav oma laulu esimesest taktist alates. Kunagi varem on ta ka mingis laulusaates esinenud... Hääl ja diktsioon on kõik nii äratuntav.
Natukene paneb kulmu kergitama ka see, et ta ise peab end heaks lauljaks. Eelmises saates ta ju lausa rõhutas, et ta OSKAB laulda. Tegelikult ju... Eks me kõik oleme kunagi lastekooris laulnud, aga see ei tee meist solisti. Keegi on talle mingit võltskiitust jaganud, et ta on hea laulja.
Natukene paneb kulmu kergitama ka see, et ta ise peab end heaks lauljaks. Eelmises saates ta ju lausa rõhutas, et ta OSKAB laulda. Tegelikult ju... Eks me kõik oleme kunagi lastekooris laulnud, aga see ei tee meist solisti. Keegi on talle mingit võltskiitust jaganud, et ta on hea laulja.
-
Külaline
Ma täitsa suvaline inimene ja seda maski saadet ka ei vaata, aga sinu kommentaar on vigin.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:22Natukene paneb kulmu kergitama ka see, et ta ise peab end heaks lauljaks. Eelmises saates ta ju lausa rõhutas, et ta OSKAB laulda. Tegelikult ju... Eks me kõik oleme kunagi lastekooris laulnud, aga see ei tee meist solisti. Keegi on talle mingit võltskiitust jaganud, et ta on hea laulja.
-
Külaline
Koolikiusaja vibe.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:00Ma täitsa suvaline inimene ja seda maski saadet ka ei vaata, aga sinu kommentaar on vigin.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:22Natukene paneb kulmu kergitama ka see, et ta ise peab end heaks lauljaks. Eelmises saates ta ju lausa rõhutas, et ta OSKAB laulda. Tegelikult ju... Eks me kõik oleme kunagi lastekooris laulnud, aga see ei tee meist solisti. Keegi on talle mingit võltskiitust jaganud, et ta on hea laulja.
-
Külaline
Mina 36sena tunnistan häbiga, et mina kahjuks teda ei tea. Kuigi viimased 3+a vaatan iga hommik Terevisiooni ja üleüldse palju rohkem ETV kanalit, kui kunagi varem.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:16Vähemalt kõik 40+ inimesed teavad teda. Usun, et teavad ka enamus noori inimesi, kes kott peas ei ela.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:04Ei ole vähe. Võtame või selle pensionärist telediktori. Kes teda teadis? Ilmselt oleks teadnud teised pensionärid, aga kas need saadet vaadata viitsivad? Vastus on et ei viitsi, sest pensionärid vaatavad Aktuaalset Kaamerat (õigesti teevad). Nii et Ingeri väljavalitu võib olla isegi temast kuulsam, äkki on kuskil tiktokis?Külaline kirjutas: ↑29 Apr 2025 22:24Kas sa ei arva, et sellest pisut vähe on, et üldsus teda teaks?
-
Külaline
Nalja teed või? Pensionärid vaatavad ikka rõõmuga. Nagu ka häälesaadet. AK ei huvita ammu enam kedagi, kõik uudised ammu enne juba kuuldud/nähtud. Pensionärid tunnevad rõõmu just meelelahutusest. Olgu rõõmus saade ja saagu naerda.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:04Ilmselt oleks teadnud teised pensionärid, aga kas need saadet vaadata viitsivad? Vastus on et ei viitsi, sest pensionärid vaatavad Aktuaalset Kaamerat (õigesti teevad).
-
Külaline
Ta ei esinegi Terevisioonis. Tema esinemisajad jäävad 80-90ndatesse aastatesse, mil ETV-s saadete vahel diktor tutvustas saatekava.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:04Mina 36sena tunnistan häbiga, et mina kahjuks teda ei tea. Kuigi viimased 3+a vaatan iga hommik Terevisiooni ja üleüldse palju rohkem ETV kanalit, kui kunagi varem.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:16Vähemalt kõik 40+ inimesed teavad teda. Usun, et teavad ka enamus noori inimesi, kes kott peas ei ela.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:04
Ei ole vähe. Võtame või selle pensionärist telediktori. Kes teda teadis? Ilmselt oleks teadnud teised pensionärid, aga kas need saadet vaadata viitsivad? Vastus on et ei viitsi, sest pensionärid vaatavad Aktuaalset Kaamerat (õigesti teevad). Nii et Ingeri väljavalitu võib olla isegi temast kuulsam, äkki on kuskil tiktokis?
-
Külaline
Ta on ka mänginud filmis Don Juan Tallinnas.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:04Mina 36sena tunnistan häbiga, et mina kahjuks teda ei tea. Kuigi viimased 3+a vaatan iga hommik Terevisiooni ja üleüldse palju rohkem ETV kanalit, kui kunagi varem.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:16Vähemalt kõik 40+ inimesed teavad teda. Usun, et teavad ka enamus noori inimesi, kes kott peas ei ela.Guest kirjutas: ↑29 Apr 2025 23:04
Ei ole vähe. Võtame või selle pensionärist telediktori. Kes teda teadis? Ilmselt oleks teadnud teised pensionärid, aga kas need saadet vaadata viitsivad? Vastus on et ei viitsi, sest pensionärid vaatavad Aktuaalset Kaamerat (õigesti teevad). Nii et Ingeri väljavalitu võib olla isegi temast kuulsam, äkki on kuskil tiktokis?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:16Koolikiusaja vibe.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:00Ma täitsa suvaline inimene ja seda maski saadet ka ei vaata, aga sinu kommentaar on vigin.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:22Natukene paneb kulmu kergitama ka see, et ta ise peab end heaks lauljaks. Eelmises saates ta ju lausa rõhutas, et ta OSKAB laulda. Tegelikult ju... Eks me kõik oleme kunagi lastekooris laulnud, aga see ei tee meist solisti. Keegi on talle mingit võltskiitust jaganud, et ta on hea laulja.
Ma ei ole koolikiusaja. See on lihtsalt aus kriitika.
Ma ei suhtu temasse kui isikusse ja tema tegemistesse üldse halvasti. Ja tegelikult ei tahtnud ka selle kommentaariga teda halvustada. Ta ei ole laulja ja ei peagi oskama laulda nagu lauljad. Lihtsalt, on jäänud mulje, et keegi on teda, talle endale, lauluoskuse osas üle tunnustanud.
-
Külaline
Jah, need vihjed on kohati täiesti seosetud ja arusaamatud. Enamus teada vaid asjaosalistele endile.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist