Üldiselt nii ta on. Mina ei oska ka kedagi enam valida. Üks jubedam kui teine. Reform oma maksufestivaliga ja ülbikust Ligiga on täiesti närvi ajanud, EKRE ei tule kõne alla, need ei oska peale räuskamise midagi teha, Keskerakond on üks korruptantide kamp, Isamaa hakkab jälle oma lastetoetustega peale käima, sotsiaaldemokraadid tahavad veel makse tõsta, no pole ju mitte kedagi võtta. Eelmine kord valisin Eesti200, no püha jumal, kui suur viga see veel oli. Mingi seebiseriaali kangelane pannakse ministriks, mida veel.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 20:44 Ja, keda siis lõpuks valida? Kõik on ühteviisi sitad, nagu siit loen. Ma ka enam ei tea.
Kui homme oleks valimised, keda valiksite ja miks?
-
Külaline
-
Külaline
Ainult EKRE tuleb kõne alla.
Nemad seisavad rahva eest.
Reform räuskab ja iniseb.
-
Külaline
Sa tõesti usud, et mõni erakond seisab oma valijate eest? Ei seisa. Kõik seisavad iseenda vaadete ja kasu eest. Sinul valijana on üks ainus ülesanne - valida seda, kelle kasu on ka sinu kasu. Selleks peab aga olema väga terane, et aru saada, kellel mis kasu on. EKRE oskab seda hästi varjata, mis nende kasu on, kuid seda paremini oskavad nad häma ajada ja lihtsat inimest lollitada.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:49 Ainult EKRE tuleb kõne alla.
-
Külaline
Sel juhul valin EKREt. Nemad näitasid juba ennast heast küljest. Kui reform poleks räusanud, siis oleks nad saanud veel paremini hakkama.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:56Sa tõesti usud, et mõni erakond seisab oma valijate eest? Ei seisa. Kõik seisavad iseenda vaadete ja kasu eest. Sinul valijana on üks ainus ülesanne - valida seda, kelle kasu on ka sinu kasu. Selleks peab aga olema väga terane, et aru saada, kellel mis kasu on. EKRE oskab seda hästi varjata, mis nende kasu on, kuid seda paremini oskavad nad häma ajada ja lihtsat inimest lollitada.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:49 Ainult EKRE tuleb kõne alla.
-
Külaline
Kahjuks on EKRE-s sõnaõigus ainult helbekestel, kes pole kahjuks kõige targemad. Kingo-Kongo siis ka seal midagi pläriseb kogu aeg. Aga midagi parandada või teha ei oska nad ju midagi. Ja samasugused kasuahned ja isikliku kasu peal väljas on jälle ju kogu see kamp. Kahjuks lisandub veel lauslollus ja halb käitumisoskus. Ei ole siit ka mitte midagi paremat loota.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:10Sel juhul valin EKREt. Nemad näitasid juba ennast heast küljest. Kui reform poleks räusanud, siis oleks nad saanud veel paremini hakkama.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:56Sa tõesti usud, et mõni erakond seisab oma valijate eest? Ei seisa. Kõik seisavad iseenda vaadete ja kasu eest. Sinul valijana on üks ainus ülesanne - valida seda, kelle kasu on ka sinu kasu. Selleks peab aga olema väga terane, et aru saada, kellel mis kasu on. EKRE oskab seda hästi varjata, mis nende kasu on, kuid seda paremini oskavad nad häma ajada ja lihtsat inimest lollitada.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:49 Ainult EKRE tuleb kõne alla.
-
Külaline
Reform on seda täiega tõestanud, et midagi teha ei oska peale räuskamise ja kasu peal väljas.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:30 Aga midagi parandada või teha ei oska nad ju midagi. Ja samasugused kasuahned ja isikliku kasu peal väljas on jälle ju kogu see kamp. Kahjuks lisandub veel lauslollus ja halb käitumisoskus. Ei ole siit ka mitte midagi paremat loota.
Käitumisoskus just see mida vaja, mitte mingid lumegelbed.
EKRE on minu valik
-
Külaline
Ma ei saa aru sellest ekreiitide levinud võttest: selle asemel, et kiita oma lemmikerakonda, hakatakse rääkima, et näe, see ju veel hullem. See teeb ju tegelikult su lemmikuid maha. Siit järeldub, et on nõmedikud jah, aga näe, teised on ka sellised. Samaga tegeles Savisaar. Kui midagi ette heideti, ei hakanud süüdistusi kuidagi õigustama või tõrjuma, mis oleks ehk mõne ümber veennudki, hakkas hoopis vastast materdama, Kas te ise aru ei saa, et nii ju teete oma lemmiku seisukorda paremaks, mitte halvemaks. Minule ei meeldi Reform ka, aga Ekret see ju kuidagi paremas valguses ei näita. Lollus vohab, mitte midagi teinud ju pole. Nüüd on mitu aastat juba üldse kuskil urus, ei tee midagi. Moonika natuke ajab oma idiootlikku juttu, mis tuleb pigem kahjuks. Mida head on ekre teinud? Mitte kui midagi ju.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:20Reform on seda täiega tõestanud, et midagi teha ei oska peale räuskamise ja kasu peal väljas.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:30 Aga midagi parandada või teha ei oska nad ju midagi. Ja samasugused kasuahned ja isikliku kasu peal väljas on jälle ju kogu see kamp. Kahjuks lisandub veel lauslollus ja halb käitumisoskus. Ei ole siit ka mitte midagi paremat loota.
EKRE on minu valik
-
Külaline
Teete lemmiku seisukorda halvemaks, tahtsin öelda. Mind ei veena ümber see, et Reformid on ka lollid. On jah, aga ekre pole parem.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:04Ma ei saa aru sellest ekreiitide levinud võttest: selle asemel, et kiita oma lemmikerakonda, hakatakse rääkima, et näe, see ju veel hullem. See teeb ju tegelikult su lemmikuid maha. Siit järeldub, et on nõmedikud jah, aga näe, teised on ka sellised. Samaga tegeles Savisaar. Kui midagi ette heideti, ei hakanud süüdistusi kuidagi õigustama või tõrjuma, mis oleks ehk mõne ümber veennudki, hakkas hoopis vastast materdama, Kas te ise aru ei saa, et nii ju teete oma lemmiku seisukorda paremaks, mitte halvemaks. Minule ei meeldi Reform ka, aga Ekret see ju kuidagi paremas valguses ei näita. Lollus vohab, mitte midagi teinud ju pole. Nüüd on mitu aastat juba üldse kuskil urus, ei tee midagi. Moonika natuke ajab oma idiootlikku juttu, mis tuleb pigem kahjuks. Mida head on ekre teinud? Mitte kui midagi ju.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:20Reform on seda täiega tõestanud, et midagi teha ei oska peale räuskamise ja kasu peal väljas.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:30 Aga midagi parandada või teha ei oska nad ju midagi. Ja samasugused kasuahned ja isikliku kasu peal väljas on jälle ju kogu see kamp. Kahjuks lisandub veel lauslollus ja halb käitumisoskus. Ei ole siit ka mitte midagi paremat loota.
EKRE on minu valik
-
Külaline
Reform on juba selle pärast halvem, et ta on endale 16 aastaga tekitanud administratiiv-bürokraatliku süsteemi. Selle abil annab vohavat riigikapitalismi nuumata. Kuulake või Ligi eelmise nädala esinemist. Vaadake või Enefit Greeni. Lisaks on neil ilge vajadus slaavlasi ja muid kahtlasi importida.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:05Teete lemmiku seisukorda halvemaks, tahtsin öelda. Mind ei veena ümber see, et Reformid on ka lollid. On jah, aga ekre pole parem.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:04Ma ei saa aru sellest ekreiitide levinud võttest: selle asemel, et kiita oma lemmikerakonda, hakatakse rääkima, et näe, see ju veel hullem. See teeb ju tegelikult su lemmikuid maha. Siit järeldub, et on nõmedikud jah, aga näe, teised on ka sellised. Samaga tegeles Savisaar. Kui midagi ette heideti, ei hakanud süüdistusi kuidagi õigustama või tõrjuma, mis oleks ehk mõne ümber veennudki, hakkas hoopis vastast materdama, Kas te ise aru ei saa, et nii ju teete oma lemmiku seisukorda paremaks, mitte halvemaks. Minule ei meeldi Reform ka, aga Ekret see ju kuidagi paremas valguses ei näita. Lollus vohab, mitte midagi teinud ju pole. Nüüd on mitu aastat juba üldse kuskil urus, ei tee midagi. Moonika natuke ajab oma idiootlikku juttu, mis tuleb pigem kahjuks. Mida head on ekre teinud? Mitte kui midagi ju.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:20
Reform on seda täiega tõestanud, et midagi teha ei oska peale räuskamise ja kasu peal väljas.
EKRE on minu valik
-
Külaline
Ma just selle refiitide levinud võttest maha teha ekret sedasi kirjutasingi.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:04Ma ei saa aru sellest ekreiitide levinud võttest: selle asemel, et kiita oma lemmikerakonda, hakatakse rääkima, et näe, see ju veel hullem.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:20Reform on seda täiega tõestanud, et midagi teha ei oska peale räuskamise ja kasu peal väljas.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:30 Aga midagi parandada või teha ei oska nad ju midagi. Ja samasugused kasuahned ja isikliku kasu peal väljas on jälle ju kogu see kamp. Kahjuks lisandub veel lauslollus ja halb käitumisoskus. Ei ole siit ka mitte midagi paremat loota.
EKRE on minu valik
-
Külaline
Kuivõrd suur osa meediast on refiitide käes, on osade kodanike pähe aastaid taotud mõtet, et ekre valijad ja poliitikud on kõik peast pehmed, joodikud, saamatud ja üldse kõnts. Tegelikult toetavad EKREt päris paljud (väike)ettevõtjad, talunikud ja haritlased. Viimaste hulgas(tean omast kogemusest) ei taha/julge oma poliitilist eelistust reklaamida, kuna võib osutuda tööalaselt kahjulikuks. Tean inimest, kes oli sunnitud EKREst välja astuma, kuna pank ei andnud ta ettevõttele laenu. Pärast sai küll.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:47Ma just selle refiitide levinud võttest maha teha ekret sedasi kirjutasingi.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:04Ma ei saa aru sellest ekreiitide levinud võttest: selle asemel, et kiita oma lemmikerakonda, hakatakse rääkima, et näe, see ju veel hullem.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 12:20
Reform on seda täiega tõestanud, et midagi teha ei oska peale räuskamise ja kasu peal väljas.
EKRE on minu valik
-
Külaline
Paljudes väiksemates kohtades ja maal on pigem probleemne öelda, et ei ole ekre fänn. Sorry, aga just väiksemates kohtades, kus sa tead peaaegu kõiki, näeb ära, millised eelised on vähem haritud inimestel.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:00Kuivõrd suur osa meediast on refiitide käes, on osade kodanike pähe aastaid taotud mõtet, et ekre valijad ja poliitikud on kõik peast pehmed, joodikud, saamatud ja üldse kõnts. Tegelikult toetavad EKREt päris paljud (väike)ettevõtjad, talunikud ja haritlased. Viimaste hulgas(tean omast kogemusest) ei taha/julge oma poliitilist eelistust reklaamida, kuna võib osutuda tööalaselt kahjulikuks. Tean inimest, kes oli sunnitud EKREst välja astuma, kuna pank ei andnud ta ettevõttele laenu. Pärast sai küll.
-
Külaline
Millistes riikides ei ole seda nn admistratiiv-bürokraatilikku süsteemi? Milline partei seda ei tee?Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:19Reform on juba selle pärast halvem, et ta on endale 16 aastaga tekitanud administratiiv-bürokraatliku süsteemi. Selle abil annab vohavat riigikapitalismi nuumata. Kuulake või Ligi eelmise nädala esinemist. Vaadake või Enefit Greeni. Lisaks on neil ilge vajadus slaavlasi ja muid kahtlasi importida.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:05Teete lemmiku seisukorda halvemaks, tahtsin öelda. Mind ei veena ümber see, et Reformid on ka lollid. On jah, aga ekre pole parem.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:04
Ma ei saa aru sellest ekreiitide levinud võttest: selle asemel, et kiita oma lemmikerakonda, hakatakse rääkima, et näe, see ju veel hullem. See teeb ju tegelikult su lemmikuid maha. Siit järeldub, et on nõmedikud jah, aga näe, teised on ka sellised. Samaga tegeles Savisaar. Kui midagi ette heideti, ei hakanud süüdistusi kuidagi õigustama või tõrjuma, mis oleks ehk mõne ümber veennudki, hakkas hoopis vastast materdama, Kas te ise aru ei saa, et nii ju teete oma lemmiku seisukorda paremaks, mitte halvemaks. Minule ei meeldi Reform ka, aga Ekret see ju kuidagi paremas valguses ei näita. Lollus vohab, mitte midagi teinud ju pole. Nüüd on mitu aastat juba üldse kuskil urus, ei tee midagi. Moonika natuke ajab oma idiootlikku juttu, mis tuleb pigem kahjuks. Mida head on ekre teinud? Mitte kui midagi ju.
-
Külaline
Teiste parteide valijate hulgas ma ei ole märganud sellist pimestatud fännamist nagu ekre valijate hulgas. Need asjad, mida ekre valija teistele parteidele ette heidavad, on aga ekre enda poliitikute puhul tähtsusetud ja mitte olulised. Ühel juhul kisan kõri ära, aga teisel juhul vaatan läbi sõrmedega ja kehitan õlgu, otsin õigustusi. Need on tema jaoks raudselt alusetud süüdistused, pahatahtlik laim jne.
-
Külaline
Ekre fännid on millegipärast alati täiskomplekt imelikest asjadest. Sõnavaragi vastav: vaksimine, feminatsid, vabamüürlased. Iseloomulik on vandenõuteooriate uskumine, kõik asjad on segi nagu puder ja kapsad, ikka jauravad oma covidist jne, jne. Teiste parteide pooldajate puhul pole nagu seda märganud, et kaasa tuleb veel terve komplekt asju. No aga see selleks, kannataks ju ära, kui see ekre midagi asjalikku ka teeks. Jaurab oma homodega, aga mis kasu mul sellest on, kas homod abielluvad või nad ei abiellu. Riigi mõttes ei muuda see mitte midagi. Kõik on neil mingid täielikud pseudoteemad, millega nad siin hüppasid ja kargasid. Päris probleemidega ju ei tegelenud.
-
Külaline
Mina kavatsen valida Eesti 200. Neil on kõvasti arenguruumi, aga see on minu jaoks nende pluss. Teised on end oma lollustega ammu kivisse raiunud.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 09:34 Varsti KOV valimised tulekul, õige aeg veidi arutada, et keda siis rahvas nüüd valiks. Ja tahaks teada ka põhjendusi, et mille põhjal keegi reaalselt valiku teeb. Mul endal on tunne, et erakondade programmi vmt keegi eriti lugeda ei viitsi, ikka vaadatakse mingi paari-kolme näo järgi, kes kusagil pildile jäävad, olgu siis hea või halvaga. Või siis valitsekse mõni (pool)tuttav.
Mulle meeldib, et nad ei ole üheski teemas üle võlli. Nad on uuendusmeelsed, aga mitte nii, et kõik vana ja traditsioonilise peaks kohe ahju ajama. Nad seisavad selle eest, et riik oleks inimestele lähemal ja kogukonna esindajad suhtleksid oma kogukonnaga, aga mitte nii, et iga poe taga pudel peos arvaja järgi peaks suunda muutma. Nad on üks väheseid (võibolla ainus?) erakond, kelle platvormis on kirjas, et Eestis peab eakatel olema väärikas elada. Just, mida siin eelnevalt välja toodi kui üht olulisemat asja. Samuti seisavad nad hea selle eest, et tööturul inimesi ei diskrimineeritaks nende vanusest või muust lähtuvalt. Minu jaoks on need väga olulised punktid.
-
Külaline
Kui Savisaare aegu olik kesk populaarne siis reformikad inisesid ja räuskasid Keski peale.
Kui ekre hakkas astuma refi varvaste peale, siis hakkasid nad inisema ja räuskama ekre peale.
Reffid on räuskamise maaletoojad.
Kui ekre hakkas astuma refi varvaste peale, siis hakkasid nad inisema ja räuskama ekre peale.
Reffid on räuskamise maaletoojad.
-
Külaline
Nõus, mina valin ka neid. Lisaks tahavad nad Eestis eutanaasia seadustada, ma ootan seda juba 25 aastat, alates sellest, kui sellel teemal bakatööd tahtsin teha ja seda ei peetud sobivaks.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 17:42Mina kavatsen valida Eesti 200. Neil on kõvasti arenguruumi, aga see on minu jaoks nende pluss. Teised on end oma lollustega ammu kivisse raiunud.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 09:34 Varsti KOV valimised tulekul, õige aeg veidi arutada, et keda siis rahvas nüüd valiks. Ja tahaks teada ka põhjendusi, et mille põhjal keegi reaalselt valiku teeb. Mul endal on tunne, et erakondade programmi vmt keegi eriti lugeda ei viitsi, ikka vaadatakse mingi paari-kolme näo järgi, kes kusagil pildile jäävad, olgu siis hea või halvaga. Või siis valitsekse mõni (pool)tuttav.
Mulle meeldib, et nad ei ole üheski teemas üle võlli. Nad on uuendusmeelsed, aga mitte nii, et kõik vana ja traditsioonilise peaks kohe ahju ajama. Nad seisavad selle eest, et riik oleks inimestele lähemal ja kogukonna esindajad suhtleksid oma kogukonnaga, aga mitte nii, et iga poe taga pudel peos arvaja järgi peaks suunda muutma. Nad on üks väheseid (võibolla ainus?) erakond, kelle platvormis on kirjas, et Eestis peab eakatel olema väärikas elada. Just, mida siin eelnevalt välja toodi kui üht olulisemat asja. Samuti seisavad nad hea selle eest, et tööturul inimesi ei diskrimineeritaks nende vanusest või muust lähtuvalt. Minu jaoks on need väga olulised punktid.
-
Külaline
Siinkohal peab kindlasti paljudele selgitama, et selle all nad ei mõtle, et igaüht saaks hakata valimatult teise ilma saatma, vaid et rasketel parandamatult haigetel, keda ootab ees võibolla aastaid meeletutes valudes piinarikas aeglane suremine, oleks võimalus omal vabal tahtel seda varianti valida. Loomulikult läbi komisjoni jmt, kes kontrollib, et inimene on täie mõistuse juures - nii nagu see praegu nt Šveitsiski on.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:19Nõus, mina valin ka neid. Lisaks tahavad nad Eestis eutanaasia seadustada, ma ootan seda juba 25 aastat, alates sellest, kui sellel teemal bakatööd tahtsin teha ja seda ei peetud sobivaks.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 17:42Mina kavatsen valida Eesti 200. Neil on kõvasti arenguruumi, aga see on minu jaoks nende pluss. Teised on end oma lollustega ammu kivisse raiunud.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 09:34 Varsti KOV valimised tulekul, õige aeg veidi arutada, et keda siis rahvas nüüd valiks. Ja tahaks teada ka põhjendusi, et mille põhjal keegi reaalselt valiku teeb. Mul endal on tunne, et erakondade programmi vmt keegi eriti lugeda ei viitsi, ikka vaadatakse mingi paari-kolme näo järgi, kes kusagil pildile jäävad, olgu siis hea või halvaga. Või siis valitsekse mõni (pool)tuttav.
-
Külaline
Kus? Millal? Siis kui olid hädas, kuidas küll ministrikohad täita?Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:10Sel juhul valin EKREt. Nemad näitasid juba ennast heast küljest. Kui reform poleks räusanud, siis oleks nad saanud veel paremini hakkama.Külaline kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:56Sa tõesti usud, et mõni erakond seisab oma valijate eest? Ei seisa. Kõik seisavad iseenda vaadete ja kasu eest. Sinul valijana on üks ainus ülesanne - valida seda, kelle kasu on ka sinu kasu. Selleks peab aga olema väga terane, et aru saada, kellel mis kasu on. EKRE oskab seda hästi varjata, mis nende kasu on, kuid seda paremini oskavad nad häma ajada ja lihtsat inimest lollitada.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 21:49 Ainult EKRE tuleb kõne alla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: nelz ja 18 külalist