Sina väidad, et mees muutub noorema naise kõrval kuidagi imeliselt nooremaks. Võibolla teie oletegi sellised haruldased erandid. Ei suuda nüüd praegu kasvõi tunud paaridest ühtegi sellist nooremana paistva mehe juhtumit meenutadagi, pigem naine mõjub tegelikust vanusest aastaid vanemana, mees tundub niikuinii nii vana kui ta on. Kersnad, Rõivased, Ilvesed … Guido Kangur, Toomas Lunge, Karl Madis ei näe isegi parima fantaasia korral 10+ aastat nooremad välja. Tõnis Mägi on ehk ses osa natuke parem juhtum, aga mõned kindlatsi vaidlevad ka siin vastu.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 09:14Vale järeldus! Abikaasale pakutakse enamasti vanuseks 50. Ta näeb tõesti oluliselt noorem välja. Halle juukseid pmst polegi veel ja kuna eluaeg kõvasti sporti teinud, siis ilmselt see aitab kaasa. Pole mõtet mingeid totakaid teooriaid arendada et vanem mees teeb naise vanaks. Pigem olen just tema utsitusel hakanud sporti tegema ja vormis olemist tähtsustama.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 06:48Ilmselt tõestab see seda, et vanem mees muudab ka naise vanemaks, kui selline ühtlustumine toimub.Minu abikaasa on minust 14a vanem. Abielus 20 aastat, olen 47. Vanusevahet ei tunne, pole kunagi tundnud.
Kui suurt vanusevahet taluksite suhtes?
-
Külaline
-
Külaline
Ja kõik need naised näevad oma vanuse kohta vanad välja.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 13:47Sina väidad, et mees muutub noorema naise kõrval kuidagi imeliselt nooremaks. Võibolla teie oletegi sellised haruldased erandid. Ei suuda nüüd praegu kasvõi tunud paaridest ühtegi sellist nooremana paistva mehe juhtumit meenutadagi, pigem naine mõjub tegelikust vanusest aastaid vanemana, mees tundub niikuinii nii vana kui ta on. Kersnad, Rõivased, Ilvesed … Guido Kangur, Toomas Lunge, Karl Madis ei näe isegi parima fantaasia korral 10+ aastat nooremad välja. Tõnis Mägi on ehk ses osa natuke parem juhtum, aga mõned kindlatsi vaidlevad ka siin vastu.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 09:14Vale järeldus! Abikaasale pakutakse enamasti vanuseks 50. Ta näeb tõesti oluliselt noorem välja. Halle juukseid pmst polegi veel ja kuna eluaeg kõvasti sporti teinud, siis ilmselt see aitab kaasa. Pole mõtet mingeid totakaid teooriaid arendada et vanem mees teeb naise vanaks. Pigem olen just tema utsitusel hakanud sporti tegema ja vormis olemist tähtsustama.Guest kirjutas: ↑27 Apr 2025 06:48
Ilmselt tõestab see seda, et vanem mees muudab ka naise vanemaks, kui selline ühtlustumine toimub.
-
Külaline
Arutle ja PK põhjal ütleks, et aurav mürgilomp...Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:39Oled pealiskaudne inimene, kes nähtavasti armastusest ei tea midagi. Välimus kaob ajas meil kõigil, tähtis on see, mis alles jääb.
-
Külaline
Meeste mõistes sõna "ilu" kasutamine on natuke imelik, võiks kasutada sõna "mehelikumals". Jah, aastad võivad teha mehe väliselt mehelikumaks.
-
Külaline
Võivad, aga harva teevad. Eestis vaatan, et juba 40 aastased mehed näevad pässid välja. Hallid juuksed, kortsus näod, õllekõht ees ja midagi teha ei viitsi. Eluviisid on kehvad, sporti teevad vähesed, enda eest hoolitsevad vähesed. Mujal maailmas on pilt parem, aga Eesti mehel pole küll hüpata millegagi. Üldine pilt on kurb,Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:25Meeste mõistes sõna "ilu" kasutamine on natuke imelik, võiks kasutada sõna "mehelikumals". Jah, aastad võivad teha mehe väliselt mehelikumaks.
-
Külaline
Kõik ikka oleneb ka vanema mehe suhtumisest. Kuidas ta elab ja üldse on.
Nüüd te saate ilmselt kõvasti närida mu kallal aga mina sain viimase lapse 2 aastat tagasi 57 aastase mehega

.
Ta on nagu päriselt oma hingelt väga nooruslik. Ja see on näha ka välimuselt. Ja meesosad kõik toimivad hoolimata vanusest. Jäin rasedaks kohe peale esimest korda.
Ja jaa, mul on daddy issues. Ilmselt sellepärast olin ka nõus nii vana mehega koos olema. Vanusevahe meil on üle 20 aasta
. Oleks mees olnud oma olemuselt vana päss, poleks muidugi midagi olnud. Aga ta tõesti on kõige hoolivam ja nunnutavam mees. Ja mis põhiline, elab. Ja naudib seda.
Nüüd te saate ilmselt kõvasti närida mu kallal aga mina sain viimase lapse 2 aastat tagasi 57 aastase mehega
Ta on nagu päriselt oma hingelt väga nooruslik. Ja see on näha ka välimuselt. Ja meesosad kõik toimivad hoolimata vanusest. Jäin rasedaks kohe peale esimest korda.
Ja jaa, mul on daddy issues. Ilmselt sellepärast olin ka nõus nii vana mehega koos olema. Vanusevahe meil on üle 20 aasta
-
Külaline
Erandeid muidugi on, aga mitte palju. Mina tean 70 aastast meest, kes on väga hea välimusega, sportlik, pikk, ilus keha. Aktiivse ellusuhtumisega, edukas ja hobidega. Siis ei ole muidugi see vanus üldse tähtis. Aga selliseid on ülimalt vähe.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:34 Kõik ikka oleneb ka vanema mehe suhtumisest. Kuidas ta elab ja üldse on.
Nüüd te saate ilmselt kõvasti närida mu kallal aga mina sain viimase lapse 2 aastat tagasi 57 aastase mehega.
Ja jaa, mul on daddy issues. Ilmselt sellepärast olin ka nõus nii vana mehega koos olema. Vanusevahe meil on üle 20 aasta. Oleks mees olnud oma olemuselt vana päss, poleks muidugi midagi olnud. Aga ta tõesti on kõige hoolivam ja nunnutavam mees. Ja mis põhiline, elab. Ja naudib seda.
-
Külaline
Praegu võib olla on, aga lapse peale tasuks ka mõelda. Kooli minnes on isa juba penskar ja täiskasvanuks saades juba kirsturaha kokku kogutud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:34 Kõik ikka oleneb ka vanema mehe suhtumisest. Kuidas ta elab ja üldse on.
Nüüd te saate ilmselt kõvasti närida mu kallal aga mina sain viimase lapse 2 aastat tagasi 57 aastase mehega.
Ja jaa, mul on daddy issues. Ilmselt sellepärast olin ka nõus nii vana mehega koos olema. Vanusevahe meil on üle 20 aasta. Oleks mees olnud oma olemuselt vana päss, poleks muidugi midagi olnud. Aga ta tõesti on kõige hoolivam ja nunnutavam mees. Ja mis põhiline, elab. Ja naudib seda.
-
Külaline
Last ikka ei tahaks nii vanaga. Vaene laps peab keskkooli lõpuaktusel ligi 80 aastase isaga leppima. Meeste eluiga pole kuigi pikk.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:34 Kõik ikka oleneb ka vanema mehe suhtumisest. Kuidas ta elab ja üldse on.
-
Külaline
See on sul enda kohta tabavalt öeldud. Olid kunagi, mis sa olid, nüüd ilma naiseta oled vaid tühi koht ning mineviku hale vari.
-
Külaline
Mul sai ka üks sugulane täpselt selles vanuses viimast korda isaks. 10 aasta pärast mees suri jala pealt ära. Seal pole jah mingit sujuvat üleminekut,ei mingit pausi ega menopausi - ühel hetkel nooruslik erektsioon, mõni pärv hiljem juba hopsti - surnukuuris.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:34Nüüd te saate ilmselt kõvasti närida mu kallal aga mina sain viimase lapse 2 aastat tagasi 57 aastase mehega
-
Külaline
Hallid juuksed ja kortsud ei tee vähem mehelikuks, pigem vastupidi. Õllekõht ja muidu vormist väljas keha, jah, need pole atraktiivsed. Mis puutub muud maailma, siis pole pilt kena: vaata kasvõi Soome turiste - mehed ja naised, kõik ühtmoodi vaalad.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:32Võivad, aga harva teevad. Eestis vaatan, et juba 40 aastased mehed näevad pässid välja. Hallid juuksed, kortsus näod, õllekõht ees ja midagi teha ei viitsi. Eluviisid on kehvad, sporti teevad vähesed, enda eest hoolitsevad vähesed. Mujal maailmas on pilt parem, aga Eesti mehel pole küll hüpata millegagi. Üldine pilt on kurb,
-
Külaline
Vaata kasvõi ukrainas sõdivaid mehi, keskmine vanus neil seal ongi 45 - kõik on ülivormis, tõsised ja mehelikud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:32Võivad, aga harva teevad. Eestis vaatan, et juba 40 aastased mehed näevad pässid välja. Hallid juuksed, kortsus näod, õllekõht ees ja midagi teha ei viitsi. Eluviisid on kehvad, sporti teevad vähesed, enda eest hoolitsevad vähesed. Mujal maailmas on pilt parem, aga Eesti mehel pole küll hüpata millegagi. Üldine pilt on kurb,
-
Külaline
Mille poolest see "mehelik" sobivam sõna on? Me räägime siin ikka ilust, mitte mehelikkusest ega naiselikkusest. Minu mees on küll ilus, ega ma koledat kaaslast ei tahakski enda kõrvale. Kui sa oled peletis või mingi Harju keskmine kartul, siis nii ütlegi, mitte ära hakka mehelikkusest hämama. Mehelik saab olla ka ilma välimuseta.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:25Meeste mõistes sõna "ilu" kasutamine on natuke imelik, võiks kasutada sõna "mehelikumals". Jah, aastad võivad teha mehe väliselt mehelikumaks.
-
Külaline
Ukraina sõdurite keskmine vanus on 45? Mis lollus see on? Nii hull on asi või? Nooremad on kõik jalga lasknud või? No sellepärast ei lähe see asi kuidagi seal edasi.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:13Vaata kasvõi ukrainas sõdivaid mehi, keskmine vanus neil seal ongi 45 - kõik on ülivormis, tõsised ja mehelikud.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:32Võivad, aga harva teevad. Eestis vaatan, et juba 40 aastased mehed näevad pässid välja. Hallid juuksed, kortsus näod, õllekõht ees ja midagi teha ei viitsi. Eluviisid on kehvad, sporti teevad vähesed, enda eest hoolitsevad vähesed. Mujal maailmas on pilt parem, aga Eesti mehel pole küll hüpata millegagi. Üldine pilt on kurb,Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:25
Meeste mõistes sõna "ilu" kasutamine on natuke imelik, võiks kasutada sõna "mehelikumals". Jah, aastad võivad teha mehe väliselt mehelikumaks.
-
Külaline
Üle 45 aasta vanustest Eesti meestest on 75 protsenti ülekaalus.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 16:11Hallid juuksed ja kortsud ei tee vähem mehelikuks, pigem vastupidi. Õllekõht ja muidu vormist väljas keha, jah, need pole atraktiivsed. Mis puutub muud maailma, siis pole pilt kena: vaata kasvõi Soome turiste - mehed ja naised, kõik ühtmoodi vaalad.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:32Võivad, aga harva teevad. Eestis vaatan, et juba 40 aastased mehed näevad pässid välja. Hallid juuksed, kortsus näod, õllekõht ees ja midagi teha ei viitsi. Eluviisid on kehvad, sporti teevad vähesed, enda eest hoolitsevad vähesed. Mujal maailmas on pilt parem, aga Eesti mehel pole küll hüpata millegagi. Üldine pilt on kurb,Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 15:25
-
Külaline
Aga vot siin ongi see koht, et ilu on vaataja silmades. Ja ilus on väga lai mõiste. See, nis ühele on ilus, võib teisele väga kole olla.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 17:17Minu mees on küll ilus, ega ma koledat kaaslast ei tahakski enda kõrvale.
-
Külaline
Siis ei peaks üldse kellegi välimust mainima, sest ilumeel on ju subjektiivne. Seega ei saa ka öelda, et kellegi ilu ajas väheneb. Kõik lähevad aina "naiselikumaks" ja "mehelikumaks", mida iganes need ka ei tähendaks. Naiselikkuse tipp on seal 90. eluaastate lõpus.
-
Külaline
Naised on tipus 16-20, sealt algab paratamatu allakäik. 45+ naised muutuvad seksuaalses mõttes nähtamatuks.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 18:05Siis ei peaks üldse kellegi välimust mainima, sest ilumeel on ju subjektiivne. Seega ei saa ka öelda, et kellegi ilu ajas väheneb. Kõik lähevad aina "naiselikumaks" ja "mehelikumaks", mida iganes need ka ei tähendaks. Naiselikkuse tipp on seal 90. eluaastate lõpus.
-
Külaline
Kui just keha või välimusega tööd ei tee, siis päris paljudele naiste jaoks on see tegelikult päris suur vabadus ja vahel lausa õnnistus. Käi kus ja millal tahad, ükski suvaline nilbik ei ürita ligi ajada või sind ära kasutada, reisimine on ka palju ohutum. Selleks vanuseks on normaalsetel inimestel ka juba muud väärtused, väline kest ja seksobjekti staatus ei ole midagi sellist, millest loobumine elu mõtte kaotaks. Naised pole ka oma suguorgani orjad, nii et nende heaolu mingi mehe puudus teatud vanusest üldse ei morjenda. Mees aga, olgugi vana, väsinud ja närakas, õhkab vaikselt noorte naiste poole. See näeb 90% juhtudest küll välja naeruväärne ja hale, aga mees ei saa sinna midagi parata … Enamasti lõpeb see kiimane üritus aga äraütlemise ning sellega, et tal tuleb lihtsalt pealt vaadata, kuidas teistel - mõnel protsendil rikastel või võimukatel - see ainult õnnestub.Külaline kirjutas: ↑01 Mai 2025 19:01 45+ naised muutuvad seksuaalses mõttes nähtamatuks
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist