Sulle on mitu korda nämmutatud ette kõik andmed, aga su pea ei lõika midagi. Kas arvutada sugugi ei oska. Seal on toodud eraldi ülekaalulised ja rasvunud, need kokku liites saad need protsendid, mis ma juba välja tõin. Eks küsi siis Chat GPT käest, palju alates 45. eluaastast mehi on ülekaalulised. Saad sama protsendi, 45-54 eagrupp on 73,6 ja 55-64 on 76, kokku ongi umbes 75 protsenti üle 45 aastastest meestest ülekaalulised, Mis sulle siin küll arusaamatuks jääb. Mina ei ole süüdi, et sa ei oska andmeid vaadata ja vaidled ei tea mille üle.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:35Ma ei tea mis tabelit sina vaatad, sest sinu toodud protsenti ei tule kuidagi väljaGuest kirjutas: ↑02 Mai 2025 19:53Mina ei ole küll kuidagi süüdi, et sa ise vaadata ei oska. Ma ei vaata mitte midagi valesti. Ma annan sulle lingi, et vaata ise seda tabelit, sa ei oska ja siis on teised süüdi.Sa vaatad midagi valesti sealt!
Kui suurt vanusevahet taluksite suhtes?
-
Külaline
-
Külaline
73 ja 76,4 on täpsed arvud, aga pole vahet, suurusjärk on sama. 2016. aastal oli meeste kehakaal haripunktis, siis olid arvud veelgi suuremad, nüüd on paar protsenti alla läinud.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:48Sulle on mitu korda nämmutatud ette kõik andmed, aga su pea ei lõika midagi. Kas arvutada sugugi ei oska. Seal on toodud eraldi ülekaalulised ja rasvunud, need kokku liites saad need protsendid, mis ma juba välja tõin. Eks küsi siis Chat GPT käest, palju alates 45. eluaastast mehi on ülekaalulised. Saad sama protsendi, 45-54 eagrupp on 73,6 ja 55-64 on 76, kokku ongi umbes 75 protsenti üle 45 aastastest meestest ülekaalulised, Mis sulle siin küll arusaamatuks jääb. Mina ei ole süüdi, et sa ei oska andmeid vaadata ja vaidled ei tea mille üle.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:35Ma ei tea mis tabelit sina vaatad, sest sinu toodud protsenti ei tule kuidagi väljaGuest kirjutas: ↑02 Mai 2025 19:53
Mina ei ole küll kuidagi süüdi, et sa ise vaadata ei oska. Ma ei vaata mitte midagi valesti. Ma annan sulle lingi, et vaata ise seda tabelit, sa ei oska ja siis on teised süüdi.
-
Külaline
Idioot, kena mees ei võta mittekena naist. Kena mehe olemasolu ütleb minu kohta, et ma olen ilus naine.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:00Ainult siis kui naine ei ole kena, mis õtleb palju sinu kohta.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 13:13Lõhnastamine on mehe puhul absoluutselt elementaarne. Lisaks sellele, et oled kuri ja kibestunud, sa lõhna ka ei kasuta? Mees või asi.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 13:00
"Ilu" mehe kontekstis ei ole klassikaline ilu. Kui on, siis äkki oled hoopis homo kes siin ennast abielus naiseks valetab? Neile meeldivad värvitud ja lõhnastatud ilueedid.
Mees peab olema kena, sest lapsed peavad tulema kenad.
-
Külaline
Imelik mees. Sellisega oleks suhe absoluutselt välistatud.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:05Ma ka ei lõhnasta ja pole kunagi lõhnastanud. Pole kunagi tundnud vajadust ka, et tahaks. Pigem mitte.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2025 13:13 Lõhnastamine on mehe puhul absoluutselt elementaarne.
Mis puhul te naised ise lõhnastate? Enda või teiste jaoks?
Ja mehed kes lõhnastavad, kelle jaoks te seda teete?
Lõhnastan end naisena iga päev, enda jaoks. Välja minnes nii enda kui teiste jaoks.
-
Külaline
Uhh, sa salle peale pole tulnud, et lõhnaeelistused on erinevad ja see sinu lõhnastamine võib paljudele väga ebameeldiv olla? Iga kell eelistan puhast ja lõhnastamata meest (ja avalikus ruumis ka naist) nendele rõlgetele mööda heljuvatele haisupilvedele.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:48Imelik mees. Sellisega oleks suhe absoluutselt välistatud.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:05Ma ka ei lõhnasta ja pole kunagi lõhnastanud. Pole kunagi tundnud vajadust ka, et tahaks. Pigem mitte.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2025 13:13 Lõhnastamine on mehe puhul absoluutselt elementaarne.
Lõhnastan end naisena iga päev, enda jaoks. Välja minnes nii enda kui teiste jaoks.
-
Külaline
Rõlged haisupilved vs viisakalt lõhnastatud inimene. Kas sulle meeldib utreerida? Viisakas inimene ei liigu teisele lähemale kui meeter, mitte mingit lõhna sa ei tunne.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:58Uhh, sa salle peale pole tulnud, et lõhnaeelistused on erinevad ja see sinu lõhnastamine võib paljudele väga ebameeldiv olla? Iga kell eelistan puhast ja lõhnastamata meest (ja avalikus ruumis ka naist) nendele rõlgetele mööda heljuvatele haisupilvedele.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:48Imelik mees. Sellisega oleks suhe absoluutselt välistatud.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:05
Ma ka ei lõhnasta ja pole kunagi lõhnastanud. Pole kunagi tundnud vajadust ka, et tahaks. Pigem mitte.
-
Külaline
On küll eksitav. Peale sisulise erinevuse on erinevus ka sellel, et mõnikord andropaus ei väljenud enne kui vägagi kõrges eas. Peale selle pole menopausi võimalik ravida või ära hoida, andropausi saab ära hoida testosterooni asendusraviga.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:09Eksitavat pole siin midagi, meessuguhormoonide hulk väheneb samamoodi ja toimuvad suured muutused organismis. Eks petta ennast ju võib, et pole märgatavgi, sest mingit sellist otsest tunnus, nagu päevade ärajäämine tõesti pole. Viljakus väheneb ka meestel, aga noh, eks paari aasta jooksul võib mõni seemnerakk tõesti ka eluvõimelikseks osutuda ja kui naine on noor, saab ka vanemast peast isaks saada. Kuigi palju neid vanainimesi siis ikka on, kes on isaks saanud. Väga vähe. Eks see looduse poolt ole nii seatud jah, sest naine peab lapse ju ka üles kasvatama, meest selleks vaja pole. Surgu siis maha, pole eriline õnnetus. Samas on meeste eluiga tunduvalt lühem kui naistel ja lastele on see paras õnnetus, kui mõnip papi ikka väga tahab last saada. Impotentsiprobleemid hakkavad üsna varakult, see on seotud nii testosterooni vähenemisega kui ka veresoonte olukorraga. Seda paneb päris hästi tähele isegi see täkk ise, kui teda ka muud muutused ei häiri.Egalitaar kirjutas: ↑30 Apr 2025 23:05Tõsi. Mõiste "Andropaus" on neologism, mis matkib menopausi, kuid võrdlus on eksitav. Füsioloogiliselt on tegemist erinevate protsessidega: menopaus on selge reproduktiivtsükli lõpp, andropaus aga järkjärguline testosterooni vähenemine, mis pole alati märgatav. See võrdlus on pigem ideoloogiline, kui et kajastab meditsiinilist reaalsust.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 22:58
Jah, aga osta elevant ära? Mõttetu kommentaar, andropausil pole menopausiga midagi ühist?
-
Külaline
Tegelikult nii ei ole. Asja nimi on regressioon keskmise suunas, mis kehtib nii looduses kui statistikas. Näiteks kui on mingi keskmisest erinev tunnus, siis järgmised põlvkonnad tavaliselt seda ei päri. Näiteks väga pikka kasvu meestele või naistele meeldivad harilikult lühikesed partnerid. Väga inetule mehele meeldivad väga ilusad naised, aga ilusal mehel on sageli hall hiir kõrval, sest tema jaoks pole ilu nii tähtis. Lisaks on ilu muidugi väga subjektiivne nähtus, sellist inimest pole olemas, keda kõik ilusaks peaks.Idioot, kena mees ei võta mittekena naist. Kena mehe olemasolu ütleb minu kohta, et ma olen ilus naine.
-
Külaline
Võib olla tahad ka naist?Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:48Imelik mees. Sellisega oleks suhe absoluutselt välistatud.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:05Ma ka ei lõhnasta ja pole kunagi lõhnastanud. Pole kunagi tundnud vajadust ka, et tahaks. Pigem mitte.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2025 13:13 Lõhnastamine on mehe puhul absoluutselt elementaarne.
-
Külaline
Samamoodi saab menopausigi ravida hormoonasendusraviga. See ei tähenda ei meeste ega naiste puhul paljunemisvõime paranemist, need on erinevad asjad. Ei hakka sul sellest juuksed kasvama ega till ei tõuse paremini, kui sa testosterooni sisse sööd.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:21On küll eksitav. Peale sisulise erinevuse on erinevus ka sellel, et mõnikord andropaus ei väljenud enne kui vägagi kõrges eas. Peale selle pole menopausi võimalik ravida või ära hoida, andropausi saab ära hoida testosterooni asendusraviga.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:09Eksitavat pole siin midagi, meessuguhormoonide hulk väheneb samamoodi ja toimuvad suured muutused organismis. Eks petta ennast ju võib, et pole märgatavgi, sest mingit sellist otsest tunnus, nagu päevade ärajäämine tõesti pole. Viljakus väheneb ka meestel, aga noh, eks paari aasta jooksul võib mõni seemnerakk tõesti ka eluvõimelikseks osutuda ja kui naine on noor, saab ka vanemast peast isaks saada. Kuigi palju neid vanainimesi siis ikka on, kes on isaks saanud. Väga vähe. Eks see looduse poolt ole nii seatud jah, sest naine peab lapse ju ka üles kasvatama, meest selleks vaja pole. Surgu siis maha, pole eriline õnnetus. Samas on meeste eluiga tunduvalt lühem kui naistel ja lastele on see paras õnnetus, kui mõnip papi ikka väga tahab last saada. Impotentsiprobleemid hakkavad üsna varakult, see on seotud nii testosterooni vähenemisega kui ka veresoonte olukorraga. Seda paneb päris hästi tähele isegi see täkk ise, kui teda ka muud muutused ei häiri.Egalitaar kirjutas: ↑30 Apr 2025 23:05
Tõsi. Mõiste "Andropaus" on neologism, mis matkib menopausi, kuid võrdlus on eksitav. Füsioloogiliselt on tegemist erinevate protsessidega: menopaus on selge reproduktiivtsükli lõpp, andropaus aga järkjärguline testosterooni vähenemine, mis pole alati märgatav. See võrdlus on pigem ideoloogiline, kui et kajastab meditsiinilist reaalsust.
-
Külaline
Miks ikkagi on vaja ennast igapäevaselt spetsiaslselt lõhnastada? Miks ei piisa lihtsalt šampooni ja dušigeeli järellõhnast, mis ise juba väikse kabineti ära täidab? Vähemalt mina küll tunnen seda, aga võimalik, et olen keskmisest lõhnatundlikum.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:07 Rõlged haisupilved vs viisakalt lõhnastatud inimene. Kas sulle meeldib utreerida? Viisakas inimene ei liigu teisele lähemale kui meeter, mitte mingit lõhna sa ei tunne.
Eriti jubedad on need meeskolleegid, kes kabineti lahtisest uksest mööda kõnnivad ja on mingit Old Spice deodoranti paksult peale määrinud või siis ennast mingi haisva habemeajamisvedelikuga enda meelest lõhnastanud. Hullem on ainult liftis viibinud õues suitsetamad käijatest sinna jäänud lebra.
-
Külaline
Tegelikult hakkab testosterooni hulk vähenema juba 30+ vanuses ja andropaus juba umbes 50 aastaselt. Aga kuna see toimub aeglaselt (umbes 2 protsenti aastas), siis mehed ei pane seda tähele ja muidugi ka ei soovi seda endale tunnistada. Väga vähesed otsivad arstiabi või saavad diagnoosi. Samas on kehakaalu tõus üks andropausi tunnus ja kui 75 protsenti üle 45 aastastest meestest on ülekaalus, pole ju palju vaja oletada. Erektsiooniprobleeme esineb 40-49 aastastest meestest umbes 25 protsendil, 50-59 aastastest 40 protsendil ja 60+ vanuses pooltel meestest. Veresoonkonna haigustest, eesnäärmevähist jne ei hakka rääkimagi, ka need on kõik hormonaalsete muutustega seotud, ka need on väga levinud. Eesti meeste tervis on väga halb, kuna eluviisid on kehvad. Kui mees tarvitab palju alkoholi ja suitsetab, on ülekaaluline, on kõik need arvud veel keskmisest palju suuremad.On küll eksitav. Peale sisulise erinevuse on erinevus ka sellel, et mõnikord andropaus ei väljenud enne kui vägagi kõrges eas. Peale selle pole menopausi võimalik ravida või ära hoida, andropausi saab ära hoida testosterooni asendusraviga.
Mõni kena mees võib ka intelligentne olla ja siis pole kaaslase välimus olulineGuest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:45Idioot, kena mees ei võta mittekena naist. Kena mehe olemasolu ütleb minu kohta, et ma olen ilus naine.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:00Ainult siis kui naine ei ole kena, mis õtleb palju sinu kohta.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 13:13
Lõhnastamine on mehe puhul absoluutselt elementaarne. Lisaks sellele, et oled kuri ja kibestunud, sa lõhna ka ei kasuta? Mees või asi.
Mees peab olema kena, sest lapsed peavad tulema kenad.
-
Külaline
"Ei hakka sul sellest juuksed kasvama" Kuule, uuri järele millest meeste juustekadu tuleneb! See ei tulene testosterooni vähesusest! "ega till ei tõuse paremini, kui sa testosterooni sisse sööd." Olenevalt põhjusest siis jah, TÕUSEB IKKA KÜLL! Samuti paraneb ainevahetus ja suureneb lihsamass.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:24Samamoodi saab menopausigi ravida hormoonasendusraviga. See ei tähenda ei meeste ega naiste puhul paljunemisvõime paranemist, need on erinevad asjad. Ei hakka sul sellest juuksed kasvama ega till ei tõuse paremini, kui sa testosterooni sisse sööd.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:21On küll eksitav. Peale sisulise erinevuse on erinevus ka sellel, et mõnikord andropaus ei väljenud enne kui vägagi kõrges eas. Peale selle pole menopausi võimalik ravida või ära hoida, andropausi saab ära hoida testosterooni asendusraviga.Guest kirjutas: ↑01 Mai 2025 10:09
Eksitavat pole siin midagi, meessuguhormoonide hulk väheneb samamoodi ja toimuvad suured muutused organismis. Eks petta ennast ju võib, et pole märgatavgi, sest mingit sellist otsest tunnus, nagu päevade ärajäämine tõesti pole. Viljakus väheneb ka meestel, aga noh, eks paari aasta jooksul võib mõni seemnerakk tõesti ka eluvõimelikseks osutuda ja kui naine on noor, saab ka vanemast peast isaks saada. Kuigi palju neid vanainimesi siis ikka on, kes on isaks saanud. Väga vähe. Eks see looduse poolt ole nii seatud jah, sest naine peab lapse ju ka üles kasvatama, meest selleks vaja pole. Surgu siis maha, pole eriline õnnetus. Samas on meeste eluiga tunduvalt lühem kui naistel ja lastele on see paras õnnetus, kui mõnip papi ikka väga tahab last saada. Impotentsiprobleemid hakkavad üsna varakult, see on seotud nii testosterooni vähenemisega kui ka veresoonte olukorraga. Seda paneb päris hästi tähele isegi see täkk ise, kui teda ka muud muutused ei häiri.
Testosterooni asendusravi leevendab andropausi sümptomeid, nagu madal libiido või erektsiooniprobleemid, aga ainult siis kui põhjuseks on testosterooni puudus. Juustekasvu väide on väär – kiilaspäisus ei tulene testosterooni vähesusest, vaid geenidest ja dihüdrotestosteroonist. Testosterooni asendusravi juuste kasvu ei soodusta.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 16:28"Ei hakka sul sellest juuksed kasvama" Kuule, uuri järele millest meeste juustekadu tuleneb! See ei tulene testosterooni vähesusest! "ega till ei tõuse paremini, kui sa testosterooni sisse sööd." Olenevalt põhjusest siis jah, TÕUSEB IKKA KÜLL! Samuti paraneb ainevahetus ja suureneb lihsamass.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:24Samamoodi saab menopausigi ravida hormoonasendusraviga. See ei tähenda ei meeste ega naiste puhul paljunemisvõime paranemist, need on erinevad asjad. Ei hakka sul sellest juuksed kasvama ega till ei tõuse paremini, kui sa testosterooni sisse sööd.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:21
On küll eksitav. Peale sisulise erinevuse on erinevus ka sellel, et mõnikord andropaus ei väljenud enne kui vägagi kõrges eas. Peale selle pole menopausi võimalik ravida või ära hoida, andropausi saab ära hoida testosterooni asendusraviga.
-
Külaline
Old Spice kasutavad mingid maakad ja töölised. Normaalne stick algab 40 eurost ja lõhn 100.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:26Miks ikkagi on vaja ennast igapäevaselt spetsiaslselt lõhnastada? Miks ei piisa lihtsalt šampooni ja dušigeeli järellõhnast, mis ise juba väikse kabineti ära täidab? Vähemalt mina küll tunnen seda, aga võimalik, et olen keskmisest lõhnatundlikum.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:07 Rõlged haisupilved vs viisakalt lõhnastatud inimene. Kas sulle meeldib utreerida? Viisakas inimene ei liigu teisele lähemale kui meeter, mitte mingit lõhna sa ei tunne.
Eriti jubedad on need meeskolleegid, kes kabineti lahtisest uksest mööda kõnnivad ja on mingit Old Spice deodoranti paksult peale määrinud või siis ennast mingi haisva habemeajamisvedelikuga enda meelest lõhnastanud. Hullem on ainult liftis viibinud õues suitsetamad käijatest sinna jäänud lebra.
-
Külaline
Kui ma tahaksin, siis oleksin juba ammu naisega. Mulle meeldivad mehed-kenad, mehelikud, pikka kasvu, hoolitsetud ja sümpaatsed.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:23Võib olla tahad ka naist?Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:48Imelik mees. Sellisega oleks suhe absoluutselt välistatud.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:05
Ma ka ei lõhnasta ja pole kunagi lõhnastanud. Pole kunagi tundnud vajadust ka, et tahaks. Pigem mitte.
Lõhnastan end naisena iga päev, enda jaoks. Välja minnes nii enda kui teiste jaoks.![]()
-
Külaline
Tüüp lihtsalt üritab juurutada arusaama, et enda eest hoolitsev mees on mingi haruldus (kindlasti gei või väikse kiiksuga), et ennast paremini tunda. Pole ju raske arvata, mis lambi Vello nende kommentaaride taga võib olla, välimusest pole haisugi (või noh, selle asemel ilmselt ainult hais ongi).Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 16:49Kui ma tahaksin, siis oleksin juba ammu naisega. Mulle meeldivad mehed-kenad, mehelikud, pikka kasvu, hoolitsetud ja sümpaatsed.
-
Külaline
Enda jaoks ma ei lõhnastaks kunagi.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 13:48Imelik mees. Sellisega oleks suhe absoluutselt välistatud.Guest kirjutas: ↑02 Mai 2025 15:05Ma ka ei lõhnasta ja pole kunagi lõhnastanud. Pole kunagi tundnud vajadust ka, et tahaks. Pigem mitte.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2025 13:13 Lõhnastamine on mehe puhul absoluutselt elementaarne.
Kui siis naise jaoks ainult. Siis ma pean teda ikka väga armstama.
-
Külaline
Nagu Conchita Wurst?Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 16:49Kui ma tahaksin, siis oleksin juba ammu naisega. Mulle meeldivad mehed-kenad, mehelikud, pikka kasvu, hoolitsetud ja sümpaatsed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist