Kui homme oleks valimised, keda valiksite ja miks?
-
Külaline
Mina valin kohalikel valimistel Keskerakond. Kui tulevad riigikogu valimised, siis neid kindlasti ei vali.
-
Külaline
Mina valin igast asendist ekret.
Nemad juba põnnama ei löö kui vaja midagi päriselt ära teha.
Nemad juba põnnama ei löö kui vaja midagi päriselt ära teha.
-
Külaline
Välistatud on EKRE ja Reform, just sellises järjekorras. Keda valida, seda aga ei teagi.
-
Külaline
Ei teage keda valida. Välistan EKRE, KE, Isamaa. Eks siis ülejäänute vahel peab kedagi valima.
-
Külaline
Ei pea valima kedagi. Küll meie sinu eest ära valime.Külaline kirjutas: ↑02 Mai 2025 21:53 Ei teage keda valida. Välistan EKRE, KE, Isamaa. Eks siis ülejäänute vahel peab kedagi valima.
-
Külaline
Ma ikka olen mõelnud, mida minu MITTE valimine aastate jooksul mõjutab? Kas mitte valimine on hullem?
Ma ei ela juba ammu Eestis, kuigi hoian ennast põgusalt uudistega kursis.
Aga viimased 10 aastat ei olegi ju nagu kedagi valida. Pekkis nagunii see valitsus.
Aga viimased 10 aastat ei olegi ju nagu kedagi valida. Pekkis nagunii see valitsus.
-
Külaline
Kui Eestis ei ela ja kedagi ei vali, siis keda või mida see mõjutama peaks? Ainuüksi Eestis elamine (isegi kui valimisõigust pole) mõjutab eluolu ja olukorda Eestis kordades rohkem kui mõne väliseestlase valimas käimine.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:49 Ma ikka olen mõelnud, mida minu MITTE valimine aastate jooksul mõjutab? Kas mitte valimine on hullem?
-
Külaline
No eks ikka Eesti inimesi ju. Kus on loogika inimene.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 19:05Kui Eestis ei ela ja kedagi ei vali, siis keda või mida see mõjutama peaks? Ainuüksi Eestis elamine (isegi kui valimisõigust pole) mõjutab eluolu ja olukorda Eestis kordades rohkem kui mõne väliseestlase valimas käimine.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2025 14:49 Ma ikka olen mõelnud, mida minu MITTE valimine aastate jooksul mõjutab? Kas mitte valimine on hullem?
-
Külaline
Jätaksin valimata. (Ekret ei valiks iial, mingi haige ühe-pere-luuludest vaevatud partei.)
-
Külaline
Rõõm kuulda, et jätad valimata.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2025 22:39 Jätaksin valimata. (Ekret ei valiks iial, mingi haige ühe-pere-luuludest vaevatud partei.)
-
Külaline
See oli Isamaa soolo ja nende põhiline valimislubadus ju, vähemalt korraks said öeda, et täitsid oma lubaduse. Kui võim vahetus, võeti see rumal rahaloopimine tagasi. Kolmelapselisena olen kogu aeg öelnud, et lasterahad olgu võrdsed, 150 lapse peale. Suurperel tekib "mastaabisääst", kõige rohkem kulub esimesele lapsele asju jne.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 19:58 Loll lüke oli see üldse 900 euro peale tõsta. Ja muidugi ei mäleta keegi nüüd enam seda, et enne oli 500, kõik mäletavad ainult seda, et pool aastat oli 900 ja kisavad nüüd, et küll tehti liiga, langetati. Tegelikult ju tõsteti. Oleks võinud 500 peale jätta, poleks olnud kisa ega nii räigeid maksutõuse. Loll tegu tõesti oli üldse midagi tõsta. Raha on raisatud, aga tänulik pole keegi.
Sama loll ja lühinägelik oli Isamaal lihtsalt rahajagamise lubadus teisest sambast- raha kulutati ära+riigi sissemakstud tulumaks ja rahvas ikka rahata, investeerisid nad jee... samahästi oleks võinud poetagustele krabisev pihku pista, oleks ka hääli saanud ja rahvamajanduslikku kasu sama palju.
-
Külaline
Just, kui ei vali, siis ole rahul sellega, mis välja tuli. Eriti loll on mingi inimsemine "pekkis nagunii see valitsus", teinud ise paremini, miks ei teinud? MA elan välismaal 24a, eesti eluga ja uudistega olen kursis ja valimas käin- mis vabandus see "välismaa" tänapäeval on, et valima ei saa?
-
Külaline
Jah, need on olnud kaks väga kahjulikku asja Eestile. Sellest pensionisamba väljavõtmisest see suur inflatsioon lahti läks. Lasterahadele läks ka meeletu summa, aga sündivus on ajaloo madalaim, see ei aidanud mitte midagi. Pigem on see meeletu hinnatõus ja maksutõus süvendanud ebakindlust ja lapsi ei julgeta üldse saada. Eesti on täiega metsas oma asjadega, kõik on siin kallim kui mujal. Käputäis inimesi on kõvasti rikkamaks saanud, aga suurem osa on jäänud vaesemaks.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 08:58See oli Isamaa soolo ja nende põhiline valimislubadus ju, vähemalt korraks said öeda, et täitsid oma lubaduse. Kui võim vahetus, võeti see rumal rahaloopimine tagasi. Kolmelapselisena olen kogu aeg öelnud, et lasterahad olgu võrdsed, 150 lapse peale. Suurperel tekib "mastaabisääst", kõige rohkem kulub esimesele lapsele asju jne.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 19:58 Loll lüke oli see üldse 900 euro peale tõsta. Ja muidugi ei mäleta keegi nüüd enam seda, et enne oli 500, kõik mäletavad ainult seda, et pool aastat oli 900 ja kisavad nüüd, et küll tehti liiga, langetati. Tegelikult ju tõsteti. Oleks võinud 500 peale jätta, poleks olnud kisa ega nii räigeid maksutõuse. Loll tegu tõesti oli üldse midagi tõsta. Raha on raisatud, aga tänulik pole keegi.
Sama loll ja lühinägelik oli Isamaal lihtsalt rahajagamise lubadus teisest sambast- raha kulutati ära+riigi sissemakstud tulumaks ja rahvas ikka rahata, investeerisid nad jee... samahästi oleks võinud poetagustele krabisev pihku pista, oleks ka hääli saanud ja rahvamajanduslikku kasu sama palju.
-
Külaline
Laste rahad võeti ju ära, pärast seda kukkus ka sündivus. Ka abikaasade tulumaksusoodustus kaotati ära, laste harrastus tegevuse toetused võeti ära, koduostu intressi soodustus kaotati.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 09:20Jah, need on olnud kaks väga kahjulikku asja Eestile. Sellest pensionisamba väljavõtmisest see suur inflatsioon lahti läks. Lasterahadele läks ka meeletu summa, aga sündivus on ajaloo madalaim, see ei aidanud mitte midagi. Pigem on see meeletu hinnatõus ja maksutõus süvendanud ebakindlust ja lapsi ei julgeta üldse saada. Eesti on täiega metsas oma asjadega, kõik on siin kallim kui mujal. Käputäis inimesi on kõvasti rikkamaks saanud, aga suurem osa on jäänud vaesemaks.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 08:58See oli Isamaa soolo ja nende põhiline valimislubadus ju, vähemalt korraks said öeda, et täitsid oma lubaduse. Kui võim vahetus, võeti see rumal rahaloopimine tagasi. Kolmelapselisena olen kogu aeg öelnud, et lasterahad olgu võrdsed, 150 lapse peale. Suurperel tekib "mastaabisääst", kõige rohkem kulub esimesele lapsele asju jne.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 19:58 Loll lüke oli see üldse 900 euro peale tõsta. Ja muidugi ei mäleta keegi nüüd enam seda, et enne oli 500, kõik mäletavad ainult seda, et pool aastat oli 900 ja kisavad nüüd, et küll tehti liiga, langetati. Tegelikult ju tõsteti. Oleks võinud 500 peale jätta, poleks olnud kisa ega nii räigeid maksutõuse. Loll tegu tõesti oli üldse midagi tõsta. Raha on raisatud, aga tänulik pole keegi.
Kõik löögid otseselt laste pihta!
Aga selle-eest seadustati pederastide abielu! Hurraa!
-
Külaline
Need samba väljavõtjad olid ju täiesti koomikud. Polnud neil enne raha, nüüd löödi laiaks ja pole pensionit ka. Vast 10% oli normaalseid, kes selle mujale teenima panid.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 09:20Jah, need on olnud kaks väga kahjulikku asja Eestile. Sellest pensionisamba väljavõtmisest see suur inflatsioon lahti läks. Lasterahadele läks ka meeletu summa, aga sündivus on ajaloo madalaim, see ei aidanud mitte midagi. Pigem on see meeletu hinnatõus ja maksutõus süvendanud ebakindlust ja lapsi ei julgeta üldse saada. Eesti on täiega metsas oma asjadega, kõik on siin kallim kui mujal. Käputäis inimesi on kõvasti rikkamaks saanud, aga suurem osa on jäänud vaesemaks.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 08:58See oli Isamaa soolo ja nende põhiline valimislubadus ju, vähemalt korraks said öeda, et täitsid oma lubaduse. Kui võim vahetus, võeti see rumal rahaloopimine tagasi. Kolmelapselisena olen kogu aeg öelnud, et lasterahad olgu võrdsed, 150 lapse peale. Suurperel tekib "mastaabisääst", kõige rohkem kulub esimesele lapsele asju jne.Guest kirjutas: ↑30 Apr 2025 19:58 Loll lüke oli see üldse 900 euro peale tõsta. Ja muidugi ei mäleta keegi nüüd enam seda, et enne oli 500, kõik mäletavad ainult seda, et pool aastat oli 900 ja kisavad nüüd, et küll tehti liiga, langetati. Tegelikult ju tõsteti. Oleks võinud 500 peale jätta, poleks olnud kisa ega nii räigeid maksutõuse. Loll tegu tõesti oli üldse midagi tõsta. Raha on raisatud, aga tänulik pole keegi.
-
Külaline
Ega see raha seal sambas ka ei kasvanud ju. Ainuke kes sellest kasu sai oli pank.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 10:11Need samba väljavõtjad olid ju täiesti koomikud. Polnud neil enne raha, nüüd löödi laiaks ja pole pensionit ka. Vast 10% oli normaalseid, kes selle mujale teenima panid.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 09:20Jah, need on olnud kaks väga kahjulikku asja Eestile. Sellest pensionisamba väljavõtmisest see suur inflatsioon lahti läks. Lasterahadele läks ka meeletu summa, aga sündivus on ajaloo madalaim, see ei aidanud mitte midagi. Pigem on see meeletu hinnatõus ja maksutõus süvendanud ebakindlust ja lapsi ei julgeta üldse saada. Eesti on täiega metsas oma asjadega, kõik on siin kallim kui mujal. Käputäis inimesi on kõvasti rikkamaks saanud, aga suurem osa on jäänud vaesemaks.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 08:58
See oli Isamaa soolo ja nende põhiline valimislubadus ju, vähemalt korraks said öeda, et täitsid oma lubaduse. Kui võim vahetus, võeti see rumal rahaloopimine tagasi. Kolmelapselisena olen kogu aeg öelnud, et lasterahad olgu võrdsed, 150 lapse peale. Suurperel tekib "mastaabisääst", kõige rohkem kulub esimesele lapsele asju jne.
-
Külaline
Sa oled nagu papagoi. Riigi jaoks kulud ju suurenesid, 500 euro pealt tõsteti summa 710 peale kolmelapselistel, teistel samamoodi tõusis ju raha varasemaga võrreldes. Sinu mälu on ülilühike, sa mäletad ainult seda, et vahepeal sai veel rohkem. Ja nüüd tuututad, et võeti raha ära, aga riigile tõusid kulud väga palju. Teise käega siis võeti kõik see tagasi maksutõusude jne näol. Sina oma laste pealt said vähemalt mingi sissetuleku tõusu, teistelt ainult võeti vähemaks kõike. Teised riigid langetavad raskes olukorras makse, siin tõstetakse. Ja sa oled ikka nii rumal, kõige suurem probleem kogu ekreiitide kambal on see, et samasoolised saavad abielluda. Kuidas see mõjutab riigi rahalist seisu, kuidas see mõjutab sinu elu? Võiks nagu tegeleda pärisprobleemidega. Aga täpselt nagu need ekre valijad näevad ainult oma nina alla lühikest perspektiivi, teeb ka EKRE. Mingid homod on olulised, aga mitte see, et kogu riik on uppi keeratud.Laste rahad võeti ju ära, pärast seda kukkus ka sündivus.
-
Külaline
Vähemalt oleks see inimene pensipõlves mõnisada eurot rohkem pensioni saanud, nüüd tal pole midagi.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 10:17Ega see raha seal sambas ka ei kasvanud ju. Ainuke kes sellest kasu sai oli pank.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 10:11Need samba väljavõtjad olid ju täiesti koomikud. Polnud neil enne raha, nüüd löödi laiaks ja pole pensionit ka. Vast 10% oli normaalseid, kes selle mujale teenima panid.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 09:20
Jah, need on olnud kaks väga kahjulikku asja Eestile. Sellest pensionisamba väljavõtmisest see suur inflatsioon lahti läks. Lasterahadele läks ka meeletu summa, aga sündivus on ajaloo madalaim, see ei aidanud mitte midagi. Pigem on see meeletu hinnatõus ja maksutõus süvendanud ebakindlust ja lapsi ei julgeta üldse saada. Eesti on täiega metsas oma asjadega, kõik on siin kallim kui mujal. Käputäis inimesi on kõvasti rikkamaks saanud, aga suurem osa on jäänud vaesemaks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2025 11:31Just sellepärast valin ka ekretTeised riigid langetavad raskes olukorras makse, siin tõstetakse.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 11:53Vali kui tahad, aga ei hakka nemad ka enam midagi langetama. Raha kulub endalegi ära. Alguses lubasid need ekrelased maad ja ilmad kokku, kuidas nemad ei kasuta kuluhüvitisi ja on igati eetilised. Kui pumba juurde said, oli eetika kohe kadunud, sokutasid oma mutte ka riigi palgale, kuluhüvitised olid esimesed, mis laiaks löödi. Kohe oli vaja laenu võtta ja raha arutult laristama hakata. Nemad ongi paljuski süüdi, kust see suur auk sinna riigieelarvesse tuli. Mitte midagi kasulikku nad ei teinud peale räuskamise.Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2025 11:31Just sellepärast valin ka ekretTeised riigid langetavad raskes olukorras makse, siin tõstetakse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], YaCy [Bot] ja 5 külalist