kasutaja blokeerimine enda jaoks

Suletud
Külaline

kasutaja blokeerimine enda jaoks

Postitus Postitas Külaline »

Kusagil siin juba oli kirjas soov, et igaüks saaks ise enda jaoks suvalisi kasutajaid (või ip aadresse) blokkida. Siis ei peaks paari kibestunud mehikese möla lugema. Ja enamik kasutajaid on puhas kuld :) Veel parem, kui minu poolt blokitud isik ka minu postitusi ei näeks.
Model oleks ka tööd kohe vähem sest neil kaoks ära vähimgi mõte oma kommentaare trükkida, keegi ju ei näe :D
Praegu saab vaenlaseks märkida ja siis ei näegi aa see ei toimi vist juhul kui ta registreerumata postitab?
Vaenlaseks sai ka märkida sisseloginuna.
Pikkpoiss

Postitus Postitas Pikkpoiss »

Endale mittemeeldiva arutelu teine pool ei ole spämmija vaid vestluspartner.
Nõmmelill
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nõmmelill »

Mulle väga meeldib see vaenlaseks määramise funktsioon. Tõesti on palju rahulikum lugeda, soovitan.
miinus

Postitus Postitas miinus »

Selle miinus on, et kui esimese lahkheli peale kasutaja blokeeritakse siis varsti jääb foorum tühjaks. Trollijad ja spämmijad (reklaami, 10 postitust järjest) siis on see mõistlik
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Nõmmelill kirjutas: 03 Juun 2024 15:25 Mulle väga meeldib see vaenlaseks määramise funktsioon. Tõesti on palju rahulikum lugeda, soovitan.
Aga kui keegi tsiteerib, siis ikka näed ju seda postitust?
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Külaline kirjutas: 03 Juun 2024 15:32 Aga kui keegi tsiteerib, siis ikka näed ju seda postitust?
Nuh, mis siis. Siis ka näed, kui eraldi klikid vastusel. Ikkagi palju mõnusam.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist