Mis teeb sinust usaldust väärt töötaja? Miks oled just sina kahte tuhandet väärt?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:05No teemaalgataja ju küsis, kas oleks võimalik palgata Eestis majapidajannat, ja mis tingimustel. Avatud teemale ei ole kellelgi keelatud vastata. Hakkasin siis mõtlema, et mis tingimustel ma sellist tööd teeksin.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 10:51Naljakas inimene. Kas sind on keegi palganud või? Kirjutad, nagu vägisi topitaks sulle seda töökohta.Kui minu tingimused ei sobi, siis ei ole ju vaja mind palgata.
Kui ma aga otsiksin taolist tööd, olen kindel, et leiaksin ka, just sellistel tingimustel. On mõistlikke inimesi, kes hindavad tööpanust, ei soovi pidevalt võõrast inimest oma majapidamisse - ehkki loomulikult peab sellise töö puhul ka inimeste vahel klapp olema - ja on nõus maksma sobivat tasu.
Ja tuhandeid ei ole keegi eeldanud. Aga mõnesaja euro eest leiaks sellise töö peale ainult kellegi, kellest on rohkem probleeme kui kasu. Sõltuvused, vargused, tige eksmees, imelikud sõbrad, klatsimine. Selliste probleemidega inimesed on tihti kõigeks valmis, aga kas on mõtet neid oma majja lubada? Mina ei lubaks, ennemini maksaksin rohkem inimesele, keda saab usaldada. Sellised inimesed aga kopikate eest ei tööta.
Majapidajanna
-
Külaline
-
Külaline
Pühendumine, oskused, initsiatiivikus, diskreetsus.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08Mis teeb sinust usaldust väärt töötaja? Miks oled just sina kahte tuhandet väärt?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:05No teemaalgataja ju küsis, kas oleks võimalik palgata Eestis majapidajannat, ja mis tingimustel. Avatud teemale ei ole kellelgi keelatud vastata. Hakkasin siis mõtlema, et mis tingimustel ma sellist tööd teeksin.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 10:51
Naljakas inimene. Kas sind on keegi palganud või? Kirjutad, nagu vägisi topitaks sulle seda töökohta.
Kui ma aga otsiksin taolist tööd, olen kindel, et leiaksin ka, just sellistel tingimustel. On mõistlikke inimesi, kes hindavad tööpanust, ei soovi pidevalt võõrast inimest oma majapidamisse - ehkki loomulikult peab sellise töö puhul ka inimeste vahel klapp olema - ja on nõus maksma sobivat tasu.
Ja tuhandeid ei ole keegi eeldanud. Aga mõnesaja euro eest leiaks sellise töö peale ainult kellegi, kellest on rohkem probleeme kui kasu. Sõltuvused, vargused, tige eksmees, imelikud sõbrad, klatsimine. Selliste probleemidega inimesed on tihti kõigeks valmis, aga kas on mõtet neid oma majja lubada? Mina ei lubaks, ennemini maksaksin rohkem inimesele, keda saab usaldada. Sellised inimesed aga kopikate eest ei tööta.
-
Külaline
Minu arust selline vingats küll ei sobi kuidagi majapidajannaks, kes otsib ainult probleeme, mitte lahendusi. Marju Karin otsis assistenti ja tahtis 2000 eurot maksta, ei tea, kas ta leidis.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:08Mis teeb sinust usaldust väärt töötaja? Miks oled just sina kahte tuhandet väärt?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:05No teemaalgataja ju küsis, kas oleks võimalik palgata Eestis majapidajannat, ja mis tingimustel. Avatud teemale ei ole kellelgi keelatud vastata. Hakkasin siis mõtlema, et mis tingimustel ma sellist tööd teeksin.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 10:51
Naljakas inimene. Kas sind on keegi palganud või? Kirjutad, nagu vägisi topitaks sulle seda töökohta.
-
Külaline
Milles see sinu initsiatiivikus avaldub? Minu arust oled erakordselt negatiivse meelelaadiga inimene, kes näeb kõiges ainult probleeme ja kellel pole mingit initsiatiivi.Pühendumine, oskused, initsiatiivikus, diskreetsus.
-
Külaline
Nii, milles ma probleemi näen?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:15Milles see sinu initsiatiivikus avaldub? Minu arust oled erakordselt negatiivse meelelaadiga inimene, kes näeb kõiges ainult probleeme ja kellel pole mingit initsiatiivi.Pühendumine, oskused, initsiatiivikus, diskreetsus.
-
Külaline
Kas need on hea pereema (sest teemaalgatuses taheti majapidajannat, kes toimetaks kui pereema (miinus lapsed, of course)) oskused ja omadused?Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:12Pühendumine, oskused, initsiatiivikus, diskreetsus.
-
Külaline
Loomulikult, ka seda. Miks ei ole siis?
-
Külaline
Teemalgatajana põikan korraks teemasse. Siin kiputakse asju liiga keeruliseks ajama. Ma ei ole meeleheitel ja mul ei ole ilmtingimata vaja kedagi palgata, on ka teisi variante.
Minu tingimused on lihtsad: minu poolt eluruum, auto, ametlik palk ja tööleping, tööaeg 9-17 E-R. Tööülesanded hõlmavad kõiki eramajapidamisega seotud töid/toimetusi/korraldusi. Söögivalmistamine mitte rohkem kui kord päevas. Mingeid nõudeid haridusele ega isegi kogemusele ei ole.
Ei olnudki eesmärk siit kedagi leida. Naljaga pooleks - kuna siin foorumis väidetavalt kõik ülimalt rikkad, siis lootsin ehk ka kogemusi neilt, kellel täiskohaga majapidaja, ülemteener või autojuht olemas.
Et kust need kahtlemata vajalikud abilised leiti.
Aga mind tõesti ei huvita, mis tingimustel keegi oleks nõus töötama, kui need on risti-vastu väljahõigatud tingimustega.
Minu tingimused on lihtsad: minu poolt eluruum, auto, ametlik palk ja tööleping, tööaeg 9-17 E-R. Tööülesanded hõlmavad kõiki eramajapidamisega seotud töid/toimetusi/korraldusi. Söögivalmistamine mitte rohkem kui kord päevas. Mingeid nõudeid haridusele ega isegi kogemusele ei ole.
Ei olnudki eesmärk siit kedagi leida. Naljaga pooleks - kuna siin foorumis väidetavalt kõik ülimalt rikkad, siis lootsin ehk ka kogemusi neilt, kellel täiskohaga majapidaja, ülemteener või autojuht olemas.
Aga mind tõesti ei huvita, mis tingimustel keegi oleks nõus töötama, kui need on risti-vastu väljahõigatud tingimustega.
-
Külaline
Neid ongi väga raske leida, maksa palju tahes. Minu sõbranna on rikas ja otsib neid abilisi pidevalt. Mõnikord on mõni ülihea leid, aga kui see loobub ja liigub edasi, siis uut on väga raske leida. Nüüd on tal lapsed suured ja ongi üsnagi käega löönud nendele abilistele, sest enamus ongi sellised, et sada häda iga asjaga. Ei ole neil mingit probleemilahendusoskust, diskreetsust, mitte midagi. Hooldustööde koordineerimisest ära hakka rääkimagi üldse, ei saa kodus tavalisi asjugi tehtud.Ei olnudki eesmärk siit kedagi leida. Naljaga pooleks - kuna siin foorumis väidetavalt kõik ülimalt rikkad, siis lootsin ehk ka kogemusi neilt, kellel täiskohaga majapidaja, ülemteener või autojuht olemas.Et kust need kahtlemata vajalikud abilised leiti.
-
Külaline
Liiga hea välimusega ja noor ei tohi ka olla, muidu võib juhtuda, et perenaine ise tõstetakse ukse tahaKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:45Neid ongi väga raske leida, maksa palju tahes. Minu sõbranna on rikas ja otsib neid abilisi pidevalt. Mõnikord on mõni ülihea leid, aga kui see loobub ja liigub edasi, siis uut on väga raske leida. Nüüd on tal lapsed suured ja ongi üsnagi käega löönud nendele abilistele, sest enamus ongi sellised, et sada häda iga asjaga. Ei ole neil mingit probleemilahendusoskust, diskreetsust, mitte midagi. Hooldustööde koordineerimisest ära hakka rääkimagi üldse, ei saa kodus tavalisi asjugi tehtud.Ei olnudki eesmärk siit kedagi leida. Naljaga pooleks - kuna siin foorumis väidetavalt kõik ülimalt rikkad, siis lootsin ehk ka kogemusi neilt, kellel täiskohaga majapidaja, ülemteener või autojuht olemas.Et kust need kahtlemata vajalikud abilised leiti.
-
Külaline
Tahaks muidugi näha, kuidas teenija omaniku välja tõstab. Mingis muinasjutus elad?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:52Liiga hea välimusega ja noor ei tohi ka olla, muidu võib juhtuda, et perenaine ise tõstetakse ukse tahaKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:45Neid ongi väga raske leida, maksa palju tahes. Minu sõbranna on rikas ja otsib neid abilisi pidevalt. Mõnikord on mõni ülihea leid, aga kui see loobub ja liigub edasi, siis uut on väga raske leida. Nüüd on tal lapsed suured ja ongi üsnagi käega löönud nendele abilistele, sest enamus ongi sellised, et sada häda iga asjaga. Ei ole neil mingit probleemilahendusoskust, diskreetsust, mitte midagi. Hooldustööde koordineerimisest ära hakka rääkimagi üldse, ei saa kodus tavalisi asjugi tehtud.Ei olnudki eesmärk siit kedagi leida. Naljaga pooleks - kuna siin foorumis väidetavalt kõik ülimalt rikkad, siis lootsin ehk ka kogemusi neilt, kellel täiskohaga majapidaja, ülemteener või autojuht olemas.Et kust need kahtlemata vajalikud abilised leiti.
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Kui enam nii pandav pole, siis lendab välja siuhKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:55Tahaks muidugi näha, kuidas teenija omaniku välja tõstab. Mingis muinasjutus elad?Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:52Liiga hea välimusega ja noor ei tohi ka olla, muidu võib juhtuda, et perenaine ise tõstetakse ukse tahaKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:45
Neid ongi väga raske leida, maksa palju tahes. Minu sõbranna on rikas ja otsib neid abilisi pidevalt. Mõnikord on mõni ülihea leid, aga kui see loobub ja liigub edasi, siis uut on väga raske leida. Nüüd on tal lapsed suured ja ongi üsnagi käega löönud nendele abilistele, sest enamus ongi sellised, et sada häda iga asjaga. Ei ole neil mingit probleemilahendusoskust, diskreetsust, mitte midagi. Hooldustööde koordineerimisest ära hakka rääkimagi üldse, ei saa kodus tavalisi asjugi tehtud.![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Miks teenija majaomanikust naist panema peaks?
-
Külaline
Yaba-yaba-yaba
-
Külaline
Huvitav, kuidas see ilus ja noor majapidaja mind minu majast välja tõstab? Olen piisavalt kaua siin ilmas elanud ja naisterahvad ei ole mind kunagi huvitanud.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 11:52Liiga hea välimusega ja noor ei tohi ka olla, muidu võib juhtuda, et perenaine ise tõstetakse ukse taha![]()
![]()
Aga kui arvad, et kuskil on mingi mees, kes seda saaks teha, siis - ei ole.
-
Külaline
Kinnitan sulle, et olen juba aastaid täiesti mittepandav. Samas ei kavatse oma majast kuhugi siuhhitada.
-
Külaline
Ega sul pole ka teenija jaoks raha juKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 12:12Kinnitan sulle, et olen juba aastaid täiesti mittepandav. Samas ei kavatse oma majast kuhugi siuhhitada.
-
Külaline
Sellised naised selle tüübi maailmapilti ei mahu. Pole mõtet talle vastata.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 12:12Kinnitan sulle, et olen juba aastaid täiesti mittepandav. Samas ei kavatse oma majast kuhugi siuhhitada.
-
Külaline
Pontu ja PitsuKülaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 12:25Sellised naised selle tüübi maailmapilti ei mahu. Pole mõtet talle vastata.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2025 12:25Sellised naised selle tüübi maailmapilti ei mahu. Pole mõtet talle vastata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile, Kõuts, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 10 külalist