Rybelsus
Rybelsus
Olen seda nüüd veidi aega võtnud. Esimene kuu oli kõik korras, kõrvalnähte ei olnud, erilist abi ka ei tuvastanud. Uus kuu, tugevam toimeaine. Pärast mõne tableti võtmist tekkisid hommikul ärgates tugevad pearinglused, nii et ikka lausa tuikuma võttis. Möödus nii paari tunniga, aga ikka päris paha oli olla. Nüüd polegi julgenud mõni päev tabletti võtta ja pearinglus on kadunud.
Kellel kogemusi, kas see läheb üle või ei? Järgmine doos on ju veel kangem?
Ja jah, seni pole ma veel küll aru saanud, mismoodi ta eesmärgipäraselt toimib? Isu pole kuhugi kadunud, ikka käiks ja nokiks...
Kellel kogemusi, kas see läheb üle või ei? Järgmine doos on ju veel kangem?
Ja jah, seni pole ma veel küll aru saanud, mismoodi ta eesmärgipäraselt toimib? Isu pole kuhugi kadunud, ikka käiks ja nokiks...
Minul kadus juba esimese kuuga 4-5kg ja kõrvaltoimeid pole olnud, kui siis kõhukinnisus kohati.
-
Külaline
Miks sa tablettide kasuks otsustasid? Ma oskan Ozempicu kohta ainult öelda, et kui mul esimesed paar nädalat oli üsna kehv enesetunne, siis paari nädalaga see kadus. Isu kadus nii 3-4 päeva peale esimest süsti. (Ehk siis mul on see küll natuke hüplik, aga kokkuvõttes saan ikka aru, et süst toimib.) Äkki proovid ka hoopis süste, hinnavahet vist ka ei ole? (Muidu Facebookis on Ozempicu grupp ka, sealt saad kindlasti täpsemad vastused.)
-
Külaline
Mul olid tablettidega ka kerged kõrvaltoimed (kerge iiveldus nt) aga paari päevaga läks üle, tablettide võtmist katki ei jätnud. Esimesed nõrgad doosid päris mõju ei avaldanud, toime ja isude kadumine tuli alles kõrgeima doosiga. Aga see tundus endale ka uskumatu, et ei olnudki isusid. Lihtsalt kui oli lõunaaeg siis võtsingi oma valmis pandusd eine ja sõin ära. Ja täiskõhutunne tuli ka kiirelt.
-
Külaline
Võta pool tundi pärast tabletti väike amps, nt õun vmt. See pearinglus on sellest, et veresuhkur on madal. See on ju diabeetikute ravim tegelikult.
-
lenpesstee
- Kontakt:
Rybelsus ilma retseptita - https://euhealth247.com/et/drug/rybelsus Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis lenpesstee, 29 Mai 2025 13:09, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Võtsin 17 kg maha, aga nüüd on päris raske seda säilitada. See 17 kg läks kohe alguses maha, mingi 3-4 kuuga ja siis pärast seda enam mitte midagi, kuigi võtsin seda umbes aasta veel. Nüüd enam ei võta ja väga raske on, 2-3 kg on tagasi tulnud ka, sellega nüüd võitlen.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist