Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Apr 2025 10:47Avhhgaaaaa. Ja millega tegelevad siis???
Eestlased Dubais - terve saatesari oli neist. Vaata järele, kui huvitab, millega tegelevad. Roald on samuti sealsete inimestega saateid teinud. Ja Kuldse pileti üks osadest rääkis samuti eestlannast.
Külaline

Proua 'Kõik koos ebaõigluse vastu' näitab suurt kodanikuaktiivust üles, aga reaalsuses blokib kõik Instas ära, kes julgevad midagigi küsida. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2025 21:15 Proua 'Kõik koos ebaõigluse vastu' näitab suurt kodanikuaktiivust üles, aga reaalsuses blokib kõik Instas ära, kes julgevad midagigi küsida. :D
Sinusuguse tolvani blokib iga normaalne naine. Kahju, et sa siin oma nimega pole, peab su igavat plära taluma.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Apr 2025 21:15 Proua 'Kõik koos ebaõigluse vastu' näitab suurt kodanikuaktiivust üles, aga reaalsuses blokib kõik Instas ära, kes julgevad midagigi küsida. :D
Aga mida konkreetselt sa siis küsisid? Nii huvi pärast tahaks teada, et mis on see, mille pärast jälgija ära blokkida.
Külaline

Huvitav, et ilusüstide kuninganna kobis Eeesti kuulsaima inimese saatesse, ehki nad on tülis. Mingi reklaamitrikk?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 12:32 Huvitav, et ilusüstide kuninganna kobis Eeesti kuulsaima inimese saatesse, ehki nad on tülis. Mingi reklaamitrikk?
Loe/kuula, Marju pani päris hästi talle :D megahea
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 13:32
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 12:32 Huvitav, et ilusüstide kuninganna kobis Eeesti kuulsaima inimese saatesse, ehki nad on tülis. Mingi reklaamitrikk?
Täpselt, hästi pani. Mulle M.K juures just meeldibki, et ta julgeb öelda ja antud juhul kasvõi selle lahmiva "kuulsuse" paika panna.
Külaline

Kuidas ta paika pani? Paika panemine oleks see, kui ei lähekski sinna naeruväärsesse saatesse. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Apr 2025 23:23Täpselt, hästi pani. Mulle M.K juures just meeldibki, et ta julgeb öelda ja antud juhul kasvõi selle lahmiva "kuulsuse" paika panna.
Mida seal head oli? Kaks pheent daami ja sõnavara nagu poetagustel.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Apr 2025 23:23
Guest kirjutas: 23 Apr 2025 13:32
Täpselt, hästi pani. Mulle M.K juures just meeldibki, et ta julgeb öelda ja antud juhul kasvõi selle lahmiva "kuulsuse" paika panna.
Päriselt või? Sa ei mõista siis, et see oli etendus toladele kes maksavad.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Jaan 2025 22:50
Külaline kirjutas: 15 Jaan 2025 11:59Kus on rikkusega eputamine? Kui inimesel ongi vaid kallid asjad, mis ta siis tegema peab?
Miks ta neid näitama peab?
Võibolla selleks, et ennast paremini tunda. Kui oled kodune emme, tööl ei käi, ülikooliharidust pole või on pooleli, siis tema jaoks see kallite autode ja lillesülemite pildistamine ongi eneseväljendus. Midagi, mis ta omasuguste seas pjedestaali ülemisele astmele paigutab. Teistel ju pole nii kalleid kodusid ja autosid.
Coral
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Coral »

Kui mõne “suunamudija” sõnavõtte instagramis vaadata, siis oeh... Storyde vastused nii üleolevad ja ülbed, et 🙉.
Külaline

Coral kirjutas: 06 Mai 2025 07:39 Kui mõne “suunamudija” sõnavõtte instagramis vaadata, siis oeh... Storyde vastused nii üleolevad ja ülbed, et 🙉.
Kellest jutt?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 23:18
Coral kirjutas: 06 Mai 2025 07:39 Kui mõne “suunamudija” sõnavõtte instagramis vaadata, siis oeh... Storyde vastused nii üleolevad ja ülbed, et 🙉.
Kellest jutt?
Pakun puusalt, et Missmarlee. Edu talle tööle saamisega :D
Külaline

Jälgin kõiki "kuulsamaid", aga "sisu" eest raha neile küll anda ei taha. Ausalt öeldes hakkavad kõik juba ära väsitama. Üks ja sama jutt kogu aeg. Suur M teeb reklaami ja teenib BSH mõnitamisega raha. Ma ei tea, kas temaga on kõik korras, et ta ka perega reisil olles tunneb vajadust ainult BSHst rääkida. Aga eks raha vajab teenimist. BSH teeb reklaami ja räägib haridusest, kaalust ja meestest. Tema samuti ei suuda rahulikult paradiisisaarel reisida, ikka peab mingi draama üles tõmbama ja tavaliselt suure M-iga, sest see toob ju raha sisse. Teine M teeb reklaami ja reisib ning huvitaval kombel draamade ülestõmbamine teda enam üldse ei köida.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mai 2025 08:36 Jälgin kõiki "kuulsamaid", aga "sisu" eest raha neile küll anda ei taha. Ausalt öeldes hakkavad kõik juba ära väsitama. Üks ja sama jutt kogu aeg. Suur M teeb reklaami ja teenib BSH mõnitamisega raha. Ma ei tea, kas temaga on kõik korras, et ta ka perega reisil olles tunneb vajadust ainult BSHst rääkida. Aga eks raha vajab teenimist. BSH teeb reklaami ja räägib haridusest, kaalust ja meestest. Tema samuti ei suuda rahulikult paradiisisaarel reisida, ikka peab mingi draama üles tõmbama ja tavaliselt suure M-iga, sest see toob ju raha sisse. Teine M teeb reklaami ja reisib ning huvitaval kombel draamade ülestõmbamine teda enam üldse ei köida.
Kus sa neid reklaame nägid?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2025 08:39Kus sa neid reklaame nägid?
Mis mõttes kus? Nende kanalitel suur osa ongi ju reklaam. Kreemid-totsikud, lasteasjad, austrid, minu lemmik talu, minu tapeet ja mööbel, reisikindlustus, minu raamat, matt, jäätisemasin, minu kehahooldused, minu küüned ja juuksed jne.
Külaline

BSH ongi täielik kloun. Karjub videos, missugune l.ts ja lippar ta on. Pärast kui video avalikult üles pannakse, on nutt lahti, tema advokaadikarjäär on rikutud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mai 2025 08:52BSH ongi täielik kloun. Karjub videos, missugune l.ts ja lippar ta on. Pärast kui video avalikult üles pannakse, on nutt lahti, tema advokaadikarjäär on rikutud.
Jah, ta on tõesti selline omapärane. Aga ega M temast kaugele ka ei jää. Ei tea, mis isehakanud maailmaparandaja ta on, kui ainus asi, mis ta teeb, on see, et üritab iseennast BSH arvelt kergitada. Mõlemad on klounid ja pakuvad tasuta meelelahutust. Ainult veel üks kloun maksab neile nende sisu eest.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mai 2025 08:39
Guest kirjutas: 09 Mai 2025 08:36 Jälgin kõiki "kuulsamaid", aga "sisu" eest raha neile küll anda ei taha. Ausalt öeldes hakkavad kõik juba ära väsitama. Üks ja sama jutt kogu aeg. Suur M teeb reklaami ja teenib BSH mõnitamisega raha. Ma ei tea, kas temaga on kõik korras, et ta ka perega reisil olles tunneb vajadust ainult BSHst rääkida. Aga eks raha vajab teenimist. BSH teeb reklaami ja räägib haridusest, kaalust ja meestest. Tema samuti ei suuda rahulikult paradiisisaarel reisida, ikka peab mingi draama üles tõmbama ja tavaliselt suure M-iga, sest see toob ju raha sisse. Teine M teeb reklaami ja reisib ning huvitaval kombel draamade ülestõmbamine teda enam üldse ei köida.
Kus sa neid reklaame nägid?
Sinu jutust tuli välja, justkui oleks eilse omavahelise kisma raames reklaami tehtud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist