Kust ostate?

köök, kodu korrashoid ja aed
UusAlgus
Kontakt:

Kust ostate?

Postitus Postitas UusAlgus »

Kust ostate Tallinnas igasugu köögi- ja wc paberid, salfakad jne? Pere on suur ja neid kulub omajagu, aga hinnad on korralikult tõusnud. Vabalt võiks kohe suurema koguse ära osta kui hea hinnaga saaks.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pole Tallinnas, aga Tartus ostan Lidlist. No on ikka vahe, kas tualettpaber maksab 22 senti rull või lausa suure "soodukaga" 40 senti rull Selveris. Jätkub sama kauaks.
Märgi salvrätte ostan Prismast, 72 tk veidi üle euro.
Külaline

UusAlgus kirjutas: 07 Mai 2025 22:48 Kust ostate Tallinnas igasugu köögi- ja wc paberid, salfakad jne? Pere on suur ja neid kulub omajagu, aga hinnad on korralikult tõusnud. Vabalt võiks kohe suurema koguse ära osta kui hea hinnaga saaks.
Kõigil suurematel poodidel on e-poed, ma teeks sealt valiku ja arvutaks tüki või rulli hinna välja. Ma tegelikult teinekord vaatangi näiteks, mis poest kohviube vms kõige soodsamalt saab (neid mida ma tarbin, lihtsalt kõige soodsam hind mind ei huvita, st ma ei osta ühekihilist wc paberit kui see kõige soodsam tundub, sest tõenäoliselt kulutan ma seda 3x rohkem kui kolmekihilist, ma ostan kohviube mille maitse mulle meeldib, mingid minu jaoks vastuvõetamatu maitsega oad võivad ju poole odavamad olla, aga ma jätan pigem kohvi joomata kui joon midagi mis mulle vastik tundub).
Kõigil poekettidel pole e-poode, aga vast leiab selverist, rimist, maximat ja prismast ikka midagi ostisväärset. Vajadusel võib ju coopist ja grossist ka läbi jalutada, et sealsed hinnad ka üle vaadata.
Kui sulle tõesti iga sent oluline on, siis nimetatud esmatarbekaupu müüvad ka ehituspoed ja mingid hulgilaod (kui neid veel eksisteerib). Hind.ee on ka selline lehekülg, kus saab soodsaima pakkumise välja vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mai 2025 23:41Kõigil poekettidel pole e-poode, aga vast leiab selverist, rimist, maximat ja prismast ikka midagi ostisväärset.
Lidlist odavamaid pabereid ei ole ma leidnud ühestki e-poest. Oskad soovitada, millises müüakse tualettpaberit ca 22-28 senti rull?Majapidamispaberit ülisuures rullis müüb suht odavalt Tööriistamarket, aga see ei tundu hea - läheb kohe vastikult lötsuks kätte ära, kui vähegi vett saab.
Külaline

E-poes ja päris poes ei ole alati samad soodukad.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 00:38 E-poes ja päris poes ei ole alati samad soodukad.
Millises e-poes on soodsaimad?
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 00:53
Külaline kirjutas: 08 Mai 2025 00:38 E-poes ja päris poes ei ole alati samad soodukad.
Millises e-poes on soodsaimad?
See koguaeg muutub. Täna ühes poes, homme teises poes. Hoia ise kätt pulsil.
Külaline

Selliste asjade puhul tasub kogu aeg hindadel silma peal hoida. Iga kord, kui poes käid, vaatad, mis hinnaga müügil. Soodsa hinna korral ostad ära, on siis parjasti vaja või ei. Tavaliselt on odavamad suured pakid, kus 24 või isegi 40 rulli pakis. Mina ostsin mingi nädal või kaks tagasi Rimist 17 senti rull, 3-kihiline paber, 40 rulli pakis. Sama hinnaga olen saanud ka näiteks bauhofist või Maximast. Kui nii igapäevaselt jälgida ja mingeid varusid kodus hoida, siis saab alati oodata ära see hea hind. Mul tavaliselt on aruks 1-2 suurt pakki, kui ellviimase suure paki avan, hakkan jälle soodshindu jälgima ning hea hina korral ostan .

Hetkel kiire otsing e-poodidest nii soodsaid hindu ei andnud, parim, mis leidsin oli 21 senti rull Maximast: https://barbora.ee/toode/wc-paber-bloom ... 3-kih-8-rl
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

15 senti rull, 3 kihiline.
https://online.depo.ee/product/478977
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Tõutäkk kirjutas: 08 Mai 2025 20:33 15 senti rull, 3 kihiline.
Poolakate värk, äkki on nii karune materjal, et soorituse järgselt roosinupp õhetab. Sheeri kogemust Tõutäkk.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Ants kirjutas: 09 Mai 2025 03:14
Poolakate värk, äkki on nii karune materjal, et soorituse järgselt roosinupp õhetab. Sheeri kogemust Tõutäkk.
Kogemust pole, aga kuna ehitusmaterjalide pood, siis äkki on kaks ühes paberiga, ehk wc paber ja liivapaber kombineeritud. Ühel pool üks ja ümberkeeratud kujul teine.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Rimis köögipaberi suur paarisrull 3 eurot sentidega.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Tõutäkk kirjutas: 09 Mai 2025 07:27
Ants kirjutas: 09 Mai 2025 03:14
Kogemust pole, aga kuna ehitusmaterjalide pood, siis äkki on kaks ühes paberiga, ehk wc paber ja liivapaber kombineeritud. Ühel pool üks ja ümberkeeratud kujul teine.
Ei tohi niheleda, karu näeb!
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

tellin selverist koos nädala toiduga.
Külaline

Rimis on hetkel müügil kolmekilhiline wc.paber, 17 senti rull.
Külaline

Ostan alati soodushinnaga, kust silma jääb- alla 19 senti rull ja vähemalt 3kihiline. Kui kodus on varu alati olemas, siis jõuab soodushinna kuskil poes ikka ära oodata, ilma et peaks ajalehtede poole pöörduma (neidki pole enam tänapäeval võtta...)
Külaline

Kas need 17 ja 19 sendised rullid kõhnemad ei ole?
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2025 13:49 Kas need 17 ja 19 sendised rullid kõhnemad ei ole?
tootjad trikitavad wc paberit müües mitme asjaga. Ei ole olemas head ja odavat asja. Odav wc paber tähendab järgmisi asju.
Kehv paber, mis võib kriipida tagumikku või läheb sõrm läbi
Rull on natukene kitsam tehtud.
Rulli keskel olev auk on suurem, et vähem paberit rullis oleks.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2025 13:49 Kas need 17 ja 19 sendised rullid kõhnemad ei ole?
Kui 25 senti tavahinnaga norm tootja wcrull on alla hinnatud 19-20 sendi peale, siis pole teda ju vahepeal "kõhnemaks" tehtud, eksole. Kui ongi odavad, siis muidugi, rullis pn paberit vähem jms- selle vastu aitab, et pakendil on (vist mitte kõigil) paberi lehtede arv rullis (või meetrites) lisaks kihtide arvule. Ikka tuleb "kilohinda" vaadata, muidu on jah, et ostad odavama, aga saad kokkuvõttes vähem või viletsat, nii et kokkuhoidu ei olegi.
Lidlis on ka soodushoindade ajal vägagi norm 3 ja 4kihilised tugevad wcpaberid, köögipaberit ei ole ostnud.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Juun 2025 14:06
tootjad trikitavad wc paberit müües mitme asjaga. Ei ole olemas head ja odavat asja. Odav wc paber tähendab järgmisi asju.
Kehv paber, mis võib kriipida tagumikku või läheb sõrm läbi
Rull on natukene kitsam tehtud.
Rulli keskel olev auk on suurem, et vähem paberit rullis oleks.
just nii ongi, mu lemmiktoode läbis mingi tooteuuenduse (uus pakend) ja avastasin ,et uus rull on kitsam, rull ka õhem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline