Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?
Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?
Oskab keegi ennustada kes võidab Eurovisiooni?
Tommy Cashi lugu on ju hea kuid samas Eestil on ka varem Eurovisioonile läinud heade lugudega ja põrunud täiega. Nagu näiteks Getter Jaani "Rockefeller Street" või Koit Toome ja Laura Põldvere "Verona"
Kas keegi on Betsafe portaalis panused võitjale jube teinud?
Tommy Cashi lugu on ju hea kuid samas Eestil on ka varem Eurovisioonile läinud heade lugudega ja põrunud täiega. Nagu näiteks Getter Jaani "Rockefeller Street" või Koit Toome ja Laura Põldvere "Verona"
Kas keegi on Betsafe portaalis panused võitjale jube teinud?
Viimati muutis cat, 11 Mai 2025 20:29, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Minu arust oli see Rockefeller street nagu kuskil laulukarussellilt ja Verona ka mingi šedööver ei olnud. Praegune laul on natuke vaimukam, aga musikaalselt ka ju mingi meeletu saavutus pole, seega võitu küll ei arva tulevat. Võidulaulud on tegelikult olnud ikkagi kõik väga kõrgel tasemel esitatud, neis on olnud midagi erilist, mõned erandid muidugi välja arvatud.
-
Külaline
Ma kardan et ei. (Ise ka loodan, et eksin!) Mulle meeldib meie lugu, aga ega ta nüüd teab mis originaalne tegelikult ei ole. Kaob teiste vahele ära. Cashi tavaline käekiri oleks Eruovsioonil rohkem läbi löönud, kui see euro-pop.
-
Külaline
Ma pakun, et naaber annab naabrile hääle ja võidab see kelle naabrid rohkem pakuvad.
-
Külaline
Tommy Cashi lugu on paroodia.Kas Eurovisooni ajaloos on üldse keegi kunagi võitnud paroodia looga? Minu teada mitte.
-
Külaline
Ma arvan, et meie laul pääseb poofinaalist edasi finaali. Finaalis tuleme umbes 3-8 koha vahele. Võitu ei prognoosi.
-
Külaline
Sel pole vahet kas paroodia või mitte. Enamus ei tea midagi.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 16:12 Tommy Cashi lugu on paroodia.Kas Eurovisooni ajaloos on üldse keegi kunagi võitnud paroodia looga? Minu teada mitte.
Mina ka ei tea et oleks paroodia. Mul vahet pole.
-
Külaline
Ma pakun üsna kindlalt isegi seda, et Eesti ei võida enam kunagi Eurovisiooni. See üks kord oli puhas juhus.
-
Külaline
Ma arvan ka nii. Põhjust sõnadesse panna ei oskagi - lihtsalt Eurovisioon on üha rohkem erinevate vaadete ja poliitikate võistlus ning päris muusikaga võita suudab seal ainult midagi ülieriliselt head, milleks Eestis tõenäoliselt ressurssi ei leidu. Muidugi vaadates vaimustust rootslaste saunajoru üle, võib ka olla, et me lihtsalt ei ole taibanud, mis on eriline - tulnuks saata mingi külakapell looga "Viina joo, kui noor veel oled sa" või Kihnu Virve "Meri on meri jääb" ja jube hästi läinuks.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 17:40 Ma pakun üsna kindlalt isegi seda, et Eesti ei võida enam kunagi Eurovisiooni. See üks kord oli puhas juhus.
-
Külaline
Ei oleks hästi läinud. Hästi jube viimaseks oleks jäänud.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 18:32tulnuks saata mingi külakapell looga "Viina joo, kui noor veel oled sa" või Kihnu Virve "Meri on meri jääb" ja jube hästi läinuks.
Kedagi teist rahvust absoluutselt ei huvita teise rahvuse külalapell.
Juba see et eurovisioonile saadetakse miski eesti laulu konkursiga on vale.
Eesti laulul valitakse eesti laulu ja see sinna jäägu.
-
Külaline
No misasja, aga miks see rootsi-soome saunalaul siis nii popp on? Ei erine ta absoluutselt ju neist nimetatud meie kuulsatest lugudest. Aijaa, lava on uhket ehitust täis. Aga seda oskame ka meie teha.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 19:08Ei oleks hästi läinud. Hästi jube viimaseks oleks jäänud.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 18:32tulnuks saata mingi külakapell looga "Viina joo, kui noor veel oled sa" või Kihnu Virve "Meri on meri jääb" ja jube hästi läinuks.
Kedagi teist rahvust absoluutselt ei huvita teise rahvuse külalapell.
Juba see et eurovisioonile saadetakse miski eesti laulu konkursiga on vale.
Eesti laulul valitakse eesti laulu ja see sinna jäägu.
-
Külaline
Minu meelest võiks ka Eesti sellest jaburast lauluvõistlusest, mis juba ammu ei ole mingi lauluvõistlus, sirge seljaga loobuda. Raharaiskamise asemel sellise mõttetuse peale, kus Eestis ülejäänud riikidele isegi silma ei jää, võikski pigem Eestis oma muusikaüritustesse/-saadetesse panustada.
Ei võida, aga finaali saab ja vast tuleb ikka ka esikümnesse.
Minu meelest on see nii lahe naljakas lugu, Cash ise aga on selline artist, kes võib mõjuda ülbikumana kui ta tegelikult on ja tema nutikus ei paista päris kohe välja, seega võib laul (ja tema isik) mõjuda osale kuulajaskonnast kas lihtlabase paroodiana, solvavalt või lihtsalt ebameelivalt ülbelt. (Nt Rootsi lugu, mis on märksa vähemakihilisem, on üdini sõbralik ja lustlik ja see on üks edu pantidest.)
Aa, ja TC intervjuudest ei jää minu meelest pealiskaudsel vaatamisel/kuulamisel muljet, et tegu on toreda inimesega, vaid veits nagu sellisega, kes peab end teistest lahedamaks ja on tsiiiiipakene liiga hästi oma iga sammu ette mõelnud (tema kuulsustest toetajad, lavašõu elemendid jne).
No kui peaks pakkuma, siis nt pakun, et saab 9. koha finaalis.
Minu meelest on see nii lahe naljakas lugu, Cash ise aga on selline artist, kes võib mõjuda ülbikumana kui ta tegelikult on ja tema nutikus ei paista päris kohe välja, seega võib laul (ja tema isik) mõjuda osale kuulajaskonnast kas lihtlabase paroodiana, solvavalt või lihtsalt ebameelivalt ülbelt. (Nt Rootsi lugu, mis on märksa vähemakihilisem, on üdini sõbralik ja lustlik ja see on üks edu pantidest.)
Aa, ja TC intervjuudest ei jää minu meelest pealiskaudsel vaatamisel/kuulamisel muljet, et tegu on toreda inimesega, vaid veits nagu sellisega, kes peab end teistest lahedamaks ja on tsiiiiipakene liiga hästi oma iga sammu ette mõelnud (tema kuulsustest toetajad, lavašõu elemendid jne).
No kui peaks pakkuma, siis nt pakun, et saab 9. koha finaalis.
-
Külaline
Mis mõtet on kuulata laule, mis 24/7 igast uksest ja aknast sisse pressivad. Normaalset muusikat on võimalik igalt poolt kuulata. Eurovisioon ongi etendus, üle võlli laulude ja tähelepanu paraad. Väga lahe üritus, millest kuivikinimesed saavad ju vabalt end selle ühe nädala eemal hoida.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 19:17 Minu meelest võiks ka Eesti sellest jaburast lauluvõistlusest, mis juba ammu ei ole mingi lauluvõistlus, sirge seljaga loobuda. Raharaiskamise asemel sellise mõttetuse peale, kus Eestis ülejäänud riikidele isegi silma ei jää, võikski pigem Eestis oma muusikaüritustesse/-saadetesse panustada.
-
Külaline
-
Külaline
Ei, see on kahjuks muutunud selliseks üle võlli laulude ja tähelepanu paraadiks umbes viimase 15 aasta jooksul. Ikka väga pikalt ei olnud see selline veidrike üritus.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 20:52Mis mõtet on kuulata laule, mis 24/7 igast uksest ja aknast sisse pressivad. Normaalset muusikat on võimalik igalt poolt kuulata. Eurovisioon ongi etendus, üle võlli laulude ja tähelepanu paraad. Väga lahe üritus, millest kuivikinimesed saavad ju vabalt end selle ühe nädala eemal hoida.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 19:17 Minu meelest võiks ka Eesti sellest jaburast lauluvõistlusest, mis juba ammu ei ole mingi lauluvõistlus, sirge seljaga loobuda. Raharaiskamise asemel sellise mõttetuse peale, kus Eestis ülejäänud riikidele isegi silma ei jää, võikski pigem Eestis oma muusikaüritustesse/-saadetesse panustada.
-
Külaline
Parimal juhul võib isegi 2. kohale tulla, aga arvan, et võidab ikkagi KAJ.Guest kirjutas: ↑11 Mai 2025 16:22 Ma arvan, et meie laul pääseb poofinaalist edasi finaali. Finaalis tuleme umbes 3-8 koha vahele. Võitu ei prognoosi.
-
Külaline
Kahtlaselt palju tähelepanu saab küll https://kultuur.postimees.ee/8246462/bb ... on-tugineb
oleks see alles õnnetus meie vaesele riigile, aga ehk Itaalia aitaks
oleks see alles õnnetus meie vaesele riigile, aga ehk Itaalia aitaks
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist