Õnne

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 10:01Samas, näe! Siim ei häbenenud mitte midagi. Näitas end lausa vuplite väel ja pajatas uhkusega kõikidele asjast.
Ega see Siim väga härrasmees ei ole, võrreldes näiteks minuga. Päris mats ta muidugi ka ei ole, kuskil seal keskel on. Aluspüksid oli tavalised hallid bokserid.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei tee see ülekaaluliste külaelanike paar paljast sentimeetrit ka seda seriaali kuidagi paremaks.
Külaline

No nüüd oled sa taivopalm varsti jälle telgiga pargis.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 22:19 No nüüd oled sa taivopalm varsti jälle telgiga pargis.
See oht on olemas. Anneli ujub ligi, viimases osas hakkas mind alkoholiga meelitama, äkki on tal mingi plaan mult see korter välja petta?
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 29 Mär 2025 22:19 No nüüd oled sa taivopalm varsti jälle telgiga pargis.
Ma seda Annelit pisut isegi pelgan.
Külaline

Kas juba suvevaheaeg õnnelistel käes, et eile ei olnudki?
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Mind on seriaalis päris joodikuks tehtud. Anneli joodab aga viina sisse. Mis minust nii saab? Isegi Harald on korralikum, suutis Lainele külje alla pugeda ja elab nüüd Laine juures saunamajas.
Külaline

Maakad võtsid poega vastu nagu see oleks enne II MS ämmeerikasse emigreerunud kauge sugulane, nii võõras, nii võõras.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 20:05Maakad võtsid poega vastu nagu see oleks enne II MS ämmeerikasse emigreerunud kauge sugulane, nii võõras, nii võõras.
Just ja eriti ehmatav oli, et ehk tahab tallu elama kolida.
my2
Kontakt:

Postitus Postitas my2 »

Guest kirjutas: 12 Mai 2025 22:13
Külaline kirjutas: 11 Mai 2025 20:05Maakad võtsid poega vastu nagu see oleks enne II MS ämmeerikasse emigreerunud kauge sugulane, nii võõras, nii võõras.
Just ja eriti ehmatav oli, et ehk tahab tallu elama kolida.
.. ja teises toas sosistati juba midagi päranduse teemal 😆
Külaline

Mina hakkasin nüüd Õnnet otsast peale vaatama. Väga huvitav! Peaaegu nagu esimest korda vaataks. Vaid mõned üksikud asjad tulevad meelde.

Ma ei mäletanudki, et Allan ka üle aisa pani. Tean, et ta hambaarsti piidles, aga ei teadnudki, et nende romanss nii kaugele läks.

Nii Alma kui ka Mare on kohutavad tänitajad. Mare on selles suhtes ikka palju arenenud - "Lase vabaks! Lase vabaks!..." :lol:
Külaline

Ma ka paar aastat tagasi vaatasin kõik ära ja mind üllatas kui ilusad Mare ja Allan noorena olid. Mare ilu sai kuidagi kiiresti läbi.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2025 22:32 Ma ka paar aastat tagasi vaatasin kõik ära ja mind üllatas kui ilusad Mare ja Allan noorena olid. Mare ilu sai kuidagi kiiresti läbi.
Vaatan ka, et mõlemad olid nii ilusad. Allan lausa seksikas.
Külaline

Allan oligi seksikas tegelikult ka, teadsin teda vanast ajast kui me koolis käisime. Väga ilus poiss oli, pooled plikad armusid ära.
Külaline

Täna vaatasin üht vana osa, kus Allan kakles praeguse konstaabel Torimiga Raudalu baari juures. Seal oli siis noor Tarvo Sõmer, kelle nimi oli konkreetses osas Jack. Vaatasin huvi pärast lõputiitritest nime ka - aga seal oli näitleja nimeks märgitud hoopis Tarmo Sõmer :D

Päris sassis on neil seal need asjad :D
Külaline

Ja Anne-Mai on puhta plika!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mai 2025 01:39 Allan oligi seksikas tegelikult ka, teadsin teda vanast ajast kui me koolis käisime. Väga ilus poiss oli, pooled plikad armusid ära.
Sattusin ka alguse osasid vaatama.
Täitsa vinks-vonks näeb tõesti välja. Ja räägib selgelt ja puhtalt.
Minu arvates nüüd(Papad mammad näiteks) räägib ta jube ebameeldivalt, nasaalselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 17:20Minu arvates nüüd(Papad mammad näiteks) räägib ta jube ebameeldivalt, nasaalselt.
Ta ju pidevalt tölle pidanud mängima.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 17:29
Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 17:20Minu arvates nüüd(Papad mammad näiteks) räägib ta jube ebameeldivalt, nasaalselt.
Ta ju pidevalt tölle pidanud mängima.

Nojaa aga see ei ole vaid karakteri hääl. Mujal intervjuudes , oma päris isikuna, räägib samamoodi.
Külaline

Kukeke ju, joppenpuhh :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist