Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?
Usun, et jääme Top 10 lõpu osasse nagu ka ennustused pakuvad. Rootsi selleaastane võit oleks muidugi täielik ämber.
-
Külaline
Minu arust ka. No täielik lastelaul. Ok, meeldejääv küll, aga suht nõme.
-
Külaline
Klounid on Eurovisioonil küll kuulsust saanud, aga harva võitnud...
-
Külaline
Rootsi on väga äge.
-
Külaline
Jah, sama "äge" nagu Leto Svet.
-
Külaline
Leto Svet oli kohutav. Praegune Rootsi laul on sarnane meie omale, järelikult ei meeldi sulle Eesti lugu ka.
-
Külaline
Kas peab?Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 10:52Leto Svet oli kohutav. Praegune Rootsi laul on sarnane meie omale, järelikult ei meeldi sulle Eesti lugu ka.
-
Külaline
Praegune Rootsi laul on jah sarnane Leto Svetile elik kohutav.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 10:52Leto Svet oli kohutav. Praegune Rootsi laul on sarnane meie omale, järelikult ei meeldi sulle Eesti lugu ka.
-
Külaline
Mida sa siis üldse seletad? Pole sinu saade, ülejäänud fännide jaoks on mõlemad top 7 seas.
-
Külaline
Arvan sama. Balkani riigid pushivad üksteist ja Baltikum ning Skandinaavia hääletavad samuti "omade" poolt. Ukraina saab ka sel aastal mõned kaastunde- hääled, seega kokkuvõttes need üksikud tõeliselt head lood ei pääse löögilegi.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 14:42 Ma pakun, et naaber annab naabrile hääle ja võidab see kelle naabrid rohkem pakuvad.
Eks ta üks klounide paraad ole, seega mind ei üllataks, kui nii Rootsi kui Eesti esikümbesse saaks.
-
Külaline
Sa ise paras kloun.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:54Arvan sama. Balkani riigid pushivad üksteist ja Baltikum ning Skandinaavia hääletavad samuti "omade" poolt. Ukraina saab ka sel aastal mõned kaastunde- hääled, seega kokkuvõttes need üksikud tõeliselt head lood ei pääse löögilegi.Külaline kirjutas: ↑11 Mai 2025 14:42 Ma pakun, et naaber annab naabrile hääle ja võidab see kelle naabrid rohkem pakuvad.
Eks ta üks klounide paraad ole, seega mind ei üllataks, kui nii Rootsi kui Eesti esikümbesse saaks.
-
Külaline
Tahan, seletan; ei taha, siis ei seleta.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:43Mida sa siis üldse seletad? Pole sinu saade, ülejäänud fännide jaoks on mõlemad top 7 seas.
Mõned fännid on ikka jube vihased.
-
Külaline
Rootsi lugu ei ole absoluutselt samast klassit kui Leto Svet. KAJ ei tee pulli, nad on suurepärased muusikud, laulavad puhtalt ja nende hääled kõlavad hästi kokku ka ilma igasuguste abivahenditeta + nende lavasarm on võimas + nende loo sõnum on üdini positiivne, ühteliitev, kõigile mõistetav. Hääletasin nende poolt ja kindlasti teen seda ka finaalis. Loodan väga, et nad võivad, ja et Eesti tuleb teiseks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:03Rootsi lugu ei ole absoluutselt samast klassit kui Leto Svet. KAJ ei tee pulli, nad on suurepärased muusikud, laulavad puhtalt ja nende hääled kõlavad hästi kokku ka ilma igasuguste abivahenditeta + nende lavasarm on võimas + nende loo sõnum on üdini positiivne, ühteliitev, kõigile mõistetav. Hääletasin nende poolt ja kindlasti teen seda ka finaalis. Loodan väga, et nad võivad, ja et Eesti tuleb teiseks.
-
Külaline
Rootsi alla tõmbamiseks hääletan kellegi teise poolt, vast Portugali.
-
Külaline
Muidugi pole ta sama kui Leto Svet. Väga erinevad lood on, iseenesestmõistetavalt. Leto Svet meeldis mulle ka, kuigi nende koht polnud loomulikult Eurovisiooni laval, vaid Kreisiraadio saadetes. KAJ aga paneb totaalselt õlgu kehitama, jah, oskavad laulda, laulavad puhtalt - aga mis siis? Saadame Estonia postekoori "olgu jääv meile päike" laulma, ka laulavad hästi, on nunnud ning laul on positiivne - so what? Ma suuda mõista, et eksootilised maad KAJ lugusid fännavad, nad pole lõõtsalugudega üles kasvanud, aga et eestlane selles midagi erilist näeb, erilisemat kui Nedsaja külabänd või Seelikukütid ... aru ma ei saa. Mul savi, kes võidab, aga olen väga hämmeldunud, kui KAJ Eesti poolt 12 punkti saab.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:03 Rootsi lugu ei ole absoluutselt samast klassit kui Leto Svet. KAJ ei tee pulli, nad on suurepärased muusikud, laulavad puhtalt ja nende hääled kõlavad hästi kokku ka ilma igasuguste abivahenditeta + nende lavasarm on võimas + nende loo sõnum on üdini positiivne, ühteliitev, kõigile mõistetav. Hääletasin nende poolt ja kindlasti teen seda ka finaalis. Loodan väga, et nad võivad, ja et Eesti tuleb teiseks.
-
Külaline
Lugu, mis jäi kohe meelde ja tõmbas käima. Lugu, mis jääb kummitama. Muidugi saab Eestilt 12 punkti-nad on su soomlased.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:27Muidugi pole ta sama kui Leto Svet. Väga erinevad lood on, iseenesestmõistetavalt. Leto Svet meeldis mulle ka, kuigi nende koht polnud loomulikult Eurovisiooni laval, vaid Kreisiraadio saadetes. KAJ aga paneb totaalselt õlgu kehitama, jah, oskavad laulda, laulavad puhtalt - aga mis siis? Saadame Estonia postekoori "olgu jääv meile päike" laulma, ka laulavad hästi, on nunnud ning laul on positiivne - so what? Ma suuda mõista, et eksootilised maad KAJ lugusid fännavad, nad pole lõõtsalugudega üles kasvanud, aga et eestlane selles midagi erilist näeb, erilisemat kui Nedsaja külabänd või Seelikukütid ... aru ma ei saa. Mul savi, kes võidab, aga olen väga hämmeldunud, kui KAJ Eesti poolt 12 punkti saab.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:03 Rootsi lugu ei ole absoluutselt samast klassit kui Leto Svet. KAJ ei tee pulli, nad on suurepärased muusikud, laulavad puhtalt ja nende hääled kõlavad hästi kokku ka ilma igasuguste abivahenditeta + nende lavasarm on võimas + nende loo sõnum on üdini positiivne, ühteliitev, kõigile mõistetav. Hääletasin nende poolt ja kindlasti teen seda ka finaalis. Loodan väga, et nad võivad, ja et Eesti tuleb teiseks.
-
Külaline
Nad on JU soomlased, viga läks sisse.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:33Lugu, mis jäi kohe meelde ja tõmbas käima. Lugu, mis jääb kummitama. Muidugi saab Eestilt 12 punkti-nad on su soomlased.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:27Muidugi pole ta sama kui Leto Svet. Väga erinevad lood on, iseenesestmõistetavalt. Leto Svet meeldis mulle ka, kuigi nende koht polnud loomulikult Eurovisiooni laval, vaid Kreisiraadio saadetes. KAJ aga paneb totaalselt õlgu kehitama, jah, oskavad laulda, laulavad puhtalt - aga mis siis? Saadame Estonia postekoori "olgu jääv meile päike" laulma, ka laulavad hästi, on nunnud ning laul on positiivne - so what? Ma suuda mõista, et eksootilised maad KAJ lugusid fännavad, nad pole lõõtsalugudega üles kasvanud, aga et eestlane selles midagi erilist näeb, erilisemat kui Nedsaja külabänd või Seelikukütid ... aru ma ei saa. Mul savi, kes võidab, aga olen väga hämmeldunud, kui KAJ Eesti poolt 12 punkti saab.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:03 Rootsi lugu ei ole absoluutselt samast klassit kui Leto Svet. KAJ ei tee pulli, nad on suurepärased muusikud, laulavad puhtalt ja nende hääled kõlavad hästi kokku ka ilma igasuguste abivahenditeta + nende lavasarm on võimas + nende loo sõnum on üdini positiivne, ühteliitev, kõigile mõistetav. Hääletasin nende poolt ja kindlasti teen seda ka finaalis. Loodan väga, et nad võivad, ja et Eesti tuleb teiseks.
-
Külaline
Meie Tommy lugu on peen paljude sümbolitega lugu, Rootsi lugu on nagu meie "rahvalaul" Joo, sõber, joo, joo ennast täis kui siga...
Ei ole.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:57 Meie Tommy lugu on peen paljude sümbolitega lugu, Rootsi lugu on nagu meie "rahvalaul" Joo, sõber, joo, joo ennast täis kui siga...
Roots lugu pole labane süldikas, vaid on pigem selline rõõmus-lustlik, no umbes nagu Kukerpillid - neil on head muusikud, sarmikad, sõbralikud, aga lool mingeid erilisi sügavmõttelisi kihte pole - ja ega ei peagi alati olema. Igatahes tore hea-tuju-lugu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kahupea, Tolmukübe ja 4 külalist