Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
Siin on üks, kellele käib hullult pinda see, et keegi on nõus tasulise sisu eest maksma ja neid vestlusõhtuid kuulama, pidevalt käib siin keelitamas, mismoodi keegi oma raha peaks kulutama. On aru saada, et mõnel on hullult pinnuks silmas see, et blogija kergemat leiba saab. Ometigi on tellijaid nii palju, et Mallukas teenib puhtalt selle pealt kuus suurusjärgus 10 000 või nii mul vähemalt meelde jäi, parandage, kui eksin. Ise ma nii gossipimaias pole, et ma midagi tellima peaks, aga kuidas saab kogu aeg ette jääda see, mida keegi teine oma rahaga teeb, on minu jaoks müstika.
-
Külaline
Eks teeb kadedaks, kui keegi saab hommikust õhtuni reisida, poole milli eest maja osta, eelmise suure korteri välja üürida, äsja uue auto osta jne.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 07:57 Siin on üks, kellele käib hullult pinda see, et keegi on nõus tasulise sisu eest maksma ja neid vestlusõhtuid kuulama, pidevalt käib siin keelitamas, mismoodi keegi oma raha peaks kulutama. On aru saada, et mõnel on hullult pinnuks silmas see, et blogija kergemat leiba saab. Ometigi on tellijaid nii palju, et Mallukas teenib puhtalt selle pealt kuus suurusjärgus 10 000 või nii mul vähemalt meelde jäi, parandage, kui eksin. Ise ma nii gossipimaias pole, et ma midagi tellima peaks, aga kuidas saab kogu aeg ette jääda see, mida keegi teine oma rahaga teeb, on minu jaoks müstika.
-
Külaline
Räägi enda eest, palun. Kui sind sellised teise eesti stiilis staarid imponeerivad- palun väga, fänna ja jälgi. Kadestada pole siin küll mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:47 Eks teeb kadedaks, kui keegi saab hommikust õhtuni reisida, poole milli eest maja osta, eelmise suure korteri välja üürida, äsja uue auto osta jne.
-
Külaline
Arvestades, et kadestamiseks on terve maailm valla, siis isiklikult jätaksin Malluka kui kadestamisobjekti välja.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:47Eks teeb kadedaks, kui keegi saab hommikust õhtuni reisida, poole milli eest maja osta, eelmise suure korteri välja üürida, äsja uue auto osta jne.
-
Külaline
Hiljuti oli uudis, et mudijate äri enam ei õitse, iga mood/komme/äri käib kunagi maha.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:47Eks teeb kadedaks, kui keegi saab hommikust õhtuni reisida, poole milli eest maja osta, eelmise suure korteri välja üürida, äsja uue auto osta jne.
Üks sai lausa elutöö preemia kätte https://www.ohtuleht.ee/1131024/tulista ... aaride-ees
Kas üritad siit leida inimesi keda saaks kohtusse kaevata?
-
Külaline
Kohtusse? Mis mul kohtust? Mingit imelikku juttu ajad keset päeva.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:15Hiljuti oli uudis, et mudijate äri enam ei õitse, iga mood/komme/äri käib kunagi maha.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:47Eks teeb kadedaks, kui keegi saab hommikust õhtuni reisida, poole milli eest maja osta, eelmise suure korteri välja üürida, äsja uue auto osta jne.
Üks sai lausa elutöö preemia kätte https://www.ohtuleht.ee/1131024/tulista ... aaride-ees
-
Külaline
Seda sinu pandud linki vaadates-ka sinu mees võib sind ühel päeval tappa, selleks ei pea suunamudija olema.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:15Hiljuti oli uudis, et mudijate äri enam ei õitse, iga mood/komme/äri käib kunagi maha.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:47Eks teeb kadedaks, kui keegi saab hommikust õhtuni reisida, poole milli eest maja osta, eelmise suure korteri välja üürida, äsja uue auto osta jne.
-
Külaline
Ära ole kindel, et sinu karjääri kurjategija
ka füüsiliselt tegusaks ei muutu kui kunagi temast vabaneda taipad.
-
Külaline
Kindel, et sa oled peast korras? Ma ei suhtle ühegi kurjategijaga. Enam ei saa üldse aru, millest jutt? Kas sa sööd seeni? Täis?Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 12:45 Ära ole kindel, et sinu karjääri kurjategijaka füüsiliselt tegusaks ei muutu kui kunagi temast vabaneda taipad.
-
Külaline
Lugesin just fb-st artikli allolevaid kommentaare selle kohta, et Mallukas võitis kaks Kroonika auhinda. Ma ei ole küll mingi fänn, aga lihtsalt sõnatuks võtab, kuidas inimesed kommenteerisid teda. Kõige veidram veel see, et kõige õelamalt kommenteerisid paar vanemat naist. Üks veel kirjutas, et ta on väga halb ema. Teeb tööd suuga ja hargivahega. Täiesti uskumatu!
Teine vanaproua ka sõimas ja mõnitas teda. Ja siis kuskil lõpu kommentaarides ütles, et ta pole kunagi ühtegi Malluka asja kunagi kuulanud ega lugenud. Aga vat seda teadis kohe ikka väga täpselt, et ta on täiesti mõttetu tibi.
Teine vanaproua ka sõimas ja mõnitas teda. Ja siis kuskil lõpu kommentaarides ütles, et ta pole kunagi ühtegi Malluka asja kunagi kuulanud ega lugenud. Aga vat seda teadis kohe ikka väga täpselt, et ta on täiesti mõttetu tibi.
-
Külaline
Ega sellised ei mõtle, et nende madalalaubalised kommentaarid räägivad rohkem nende, kui selle inimese kohta, keda nad kritiseerivad.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 12:38 Lugesin just fb-st artikli allolevaid kommentaare selle kohta, et Mallukas võitis kaks Kroonika auhinda. Ma ei ole küll mingi fänn, aga lihtsalt sõnatuks võtab, kuidas inimesed kommenteerisid teda. Kõige veidram veel see, et kõige õelamalt kommenteerisid paar vanemat naist. Üks veel kirjutas, et ta on väga halb ema. Teeb tööd suuga ja hargivahega. Täiesti uskumatu!
-
Külaline
See panigi imestama, et inetusi ütlesid vanemad prouad, kes pildi järgi paistsid täitsa normaalsed inimesed.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 12:51Ega sellised ei mõtle, et nende madalalaubalised kommentaarid räägivad rohkem nende, kui selle inimese kohta, keda nad kritiseerivad.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 12:38 Lugesin just fb-st artikli allolevaid kommentaare selle kohta, et Mallukas võitis kaks Kroonika auhinda. Ma ei ole küll mingi fänn, aga lihtsalt sõnatuks võtab, kuidas inimesed kommenteerisid teda. Kõige veidram veel see, et kõige õelamalt kommenteerisid paar vanemat naist. Üks veel kirjutas, et ta on väga halb ema. Teeb tööd suuga ja hargivahega. Täiesti uskumatu!
-
Külaline
Ma mõistan su muret sellise inetu kriseerimise pärast, see pole tõesti ilus. Kas pole aga nii, et proua ise kasutab samuti ebatsensuurseid väljendeid ja võib oma ütlemistes küllaltki rämedaks minna? Miks tema võib?Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 12:38 Lugesin just fb-st artikli allolevaid kommentaare selle kohta, et Mallukas võitis kaks Kroonika auhinda. Ma ei ole küll mingi fänn, aga lihtsalt sõnatuks võtab, kuidas inimesed kommenteerisid teda. Kõige veidram veel see, et kõige õelamalt kommenteerisid paar vanemat naist. Üks veel kirjutas, et ta on väga halb ema. Teeb tööd suuga ja hargivahega. Täiesti uskumatu!
-
Külaline
See, et mõni inimene (eriti naine) on niivõrd edukas tekitab paratamatult paljudes kadedust. Mallukas on tõesti üliedukaks saanud, kuid ilmselt nendele vanamuttidele (ja ka paljudele teistele) tundub, et teenimatult. Enamus peab selleks ikka ränka vaeva nägema, et oma kinnisvara osta, lapsed muretult üles kasvatada, reisida, võita oma valdkonnas ihaldusväärseid auhindu jne. Mallukas on selle nagu poolmuidu kätte saanud ja see ei mahu lihtsalt pähe ning paneb sappi pritsima. Selle asemel, et analüüsida, mida ise saaks muuta selleks, et elujärg, rahulolu eluga tõuseks.
-
Külaline
Vastumeelsust tekitab sellega, et tema viimaste aegade tegevused ei ole ok.
-
Külaline
Mis kaal nendel kluoniauhindadel on? Mitte mingisugune. Sa räägid, nagu need oleks presidendilt saadud autasudega võrdsel pulgal.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2025 13:58 Enamus peab selleks ikka ränka vaeva nägema, et oma kinnisvara osta, lapsed muretult üles kasvatada, reisida, võita oma valdkonnas ihaldusväärseid auhindu jne. Mallukas on selle nagu poolmuidu kätte saanud ja see ei mahu lihtsalt pähe ning paneb sappi pritsima. Selle asemel, et analüüsida, mida ise saaks muuta selleks, et elujärg, rahulolu eluga tõuseks.
No need auhinnad peegeldavad inimese populaarsust. Mida populaarsem oma valdkonnas oled, seda lihtsam on sul äri teha. Ma ütleks, et materiaalses mõttes on need isegi olulisemad kui presidendilt saadud teenetemärgid. Ja Malluka puhul on seda ka selgelt näha, kui võtta arvesse, mis mahus tema raamatuid ostetakse või kuidas GO3 tellib ta sarjale järje. Järelikult on nõudlust, mida iga meelelahutustegelane või inimene ei saavuta naljalt.Guest kirjutas: ↑09 Juun 2025 16:50Mis kaal nendel kluoniauhindadel on? Mitte mingisugune. Sa räägid, nagu need oleks presidendilt saadud autasudega võrdsel pulgal.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2025 13:58 Enamus peab selleks ikka ränka vaeva nägema, et oma kinnisvara osta, lapsed muretult üles kasvatada, reisida, võita oma valdkonnas ihaldusväärseid auhindu jne. Mallukas on selle nagu poolmuidu kätte saanud ja see ei mahu lihtsalt pähe ning paneb sappi pritsima. Selle asemel, et analüüsida, mida ise saaks muuta selleks, et elujärg, rahulolu eluga tõuseks.![]()
-
Külaline
Pluss veel lisaks saalitäite viisi vestlusõhtuid välja müüa.Sipsik87 kirjutas: ↑09 Juun 2025 18:10No need auhinnad peegeldavad inimese populaarsust. Mida populaarsem oma valdkonnas oled, seda lihtsam on sul äri teha. Ma ütleks, et materiaalses mõttes on need isegi olulisemad kui presidendilt saadud teenetemärgid. Ja Malluka puhul on seda ka selgelt näha, kui võtta arvesse, mis mahus tema raamatuid ostetakse või kuidas GO3 tellib ta sarjale järje. Järelikult on nõudlust, mida iga meelelahutustegelane või inimene ei saavuta naljalt.Guest kirjutas: ↑09 Juun 2025 16:50Mis kaal nendel kluoniauhindadel on? Mitte mingisugune. Sa räägid, nagu need oleks presidendilt saadud autasudega võrdsel pulgal.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2025 13:58 Enamus peab selleks ikka ränka vaeva nägema, et oma kinnisvara osta, lapsed muretult üles kasvatada, reisida, võita oma valdkonnas ihaldusväärseid auhindu jne. Mallukas on selle nagu poolmuidu kätte saanud ja see ei mahu lihtsalt pähe ning paneb sappi pritsima. Selle asemel, et analüüsida, mida ise saaks muuta selleks, et elujärg, rahulolu eluga tõuseks.![]()
Kirutakse jaa teda palju aga samas oskab ta ülimalt tulusalt oma populaarsust rahaks teha. Müta maha selle eest.
Ega mulle ta kõigis asjades meelepärane ei ole. Aga ma ei lähe teda sõimama ja inetute sõnadega nimetama. Ma usun, et osad on lihtsalt natuke kadedad, kes pahasti ütlevad. Ma olen ka kade, et nii hästi suudab teenida. Aga no mind on ikka kasvatatud nii, et teisele halvasti öelda on inetu.
-
Külaline
See näitab vaid seda, et me elame pealiskaudsuse ajastul, regressioonis, rääkides inimkonna intelligentsuse arengust. See muidugi ei tähenda, et kõik sellist jura fännavad, aga neid muidugi on ja nad täidavad saale, et kuulujutte ja viimast klatshi kuulda. Las nad olla. Nad ei oskagi muud tahta.Sipsik87 kirjutas: ↑09 Juun 2025 18:10 No need auhinnad peegeldavad inimese populaarsust. Mida populaarsem oma valdkonnas oled, seda lihtsam on sul äri teha. Ma ütleks, et materiaalses mõttes on need isegi olulisemad kui presidendilt saadud teenetemärgid. Ja Malluka puhul on seda ka selgelt näha, kui võtta arvesse, mis mahus tema raamatuid ostetakse või kuidas GO3 tellib ta sarjale järje. Järelikult on nõudlust, mida iga meelelahutustegelane või inimene ei saavuta naljalt.
Kusagil mujal saalis vaid muiatakse nende "auhindade" üle ja tehakse klounide üle nalja.
-
Külaline
Igav inimene.Guest kirjutas: ↑09 Juun 2025 19:58See näitab vaid seda, et me elame pealiskaudsuse ajastul, regressioonis, rääkides inimkonna intelligentsuse arengust. See muidugi ei tähenda, et kõik sellist jura fännavad, aga neid muidugi on ja nad täidavad saale, et kuulujutte ja viimast klatshi kuulda. Las nad olla. Nad ei oskagi muud tahta.Sipsik87 kirjutas: ↑09 Juun 2025 18:10 No need auhinnad peegeldavad inimese populaarsust. Mida populaarsem oma valdkonnas oled, seda lihtsam on sul äri teha. Ma ütleks, et materiaalses mõttes on need isegi olulisemad kui presidendilt saadud teenetemärgid. Ja Malluka puhul on seda ka selgelt näha, kui võtta arvesse, mis mahus tema raamatuid ostetakse või kuidas GO3 tellib ta sarjale järje. Järelikult on nõudlust, mida iga meelelahutustegelane või inimene ei saavuta naljalt.
Kusagil mujal saalis vaid muiatakse nende "auhindade" üle ja tehakse klounide üle nalja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist