Naistel paljas t**s - küsimus meestele
-
Külaline
Naistel paljas t**s - küsimus meestele
Tänu laser karvaeemaldusele ilmselt on tekkinud suur hulk naisi, kellel on tuss täiesti paljas, nagu lapsel. Mul isiklikult on ükskõik mida keegi oma ihukarvadega teeb ja kriitikat pole, lihtsalt avalikus saunas/pesemisruumis on silma jäänud. Küll aga tekkis küsimus et mida tegelikult mehed sellest arvavad, kui 40+ naisel näiteks on sealt alt kõik ära aetud. Kas on turn-on või on neid mehi ka, kellele see päris siiski ei meeldi?
Ps. Trollidele- ei ole metsistunud naine ise. Laser pole võõras. Karvu liiga palju pole. Aga midagi kuskil on.
Ps. Trollidele- ei ole metsistunud naine ise. Laser pole võõras. Karvu liiga palju pole. Aga midagi kuskil on.
-
Külaline
Hiissand, kui põnev teema!
Troll
Troll
-
Külaline
Oled väga õigesse foorumisse tulnud küsima umbes kolmelt kiiksuga mehelt.
-
Külaline
Apsapuulselt iga mehelaadse toote arvamus on tähtis, kui asi puudutab tutikujundust!Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 13:41 Oled väga õigesse foorumisse tulnud küsima umbes kolmelt kiiksuga mehelt.
-
Külaline
Aga valim jääb ikkagi väikseks. Soovitaks Redditisse pöörduda oma tähtsa küsimusega.
-
Külaline
Oehh! Ohkan kohe kergendatult! Isegi teadmine, et kuskil võib olla metsistunud naisi, ei laseks öösel rahulikult magada.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:56Ps. Trollidele- ei ole metsistunud naine ise. Laser pole võõras. Karvu liiga palju pole. Aga midagi kuskil on.
-
Külaline
Ma arvan, et mulle meeldib kui sealt paljas oleks.
Nii olen ainult xxx lehtedel näinud.
Nägin just üht naist ja mõtlesin, et mis oleks kui tal oleks sealt paljas. Et milline see välja näeks.
Tegelikult ainult see koht mind ei eruta. Minule meeldivad naise juures teised asjad.
Nii olen ainult xxx lehtedel näinud.
Nägin just üht naist ja mõtlesin, et mis oleks kui tal oleks sealt paljas. Et milline see välja näeks.
Tegelikult ainult see koht mind ei eruta. Minule meeldivad naise juures teised asjad.
-
Külaline
Näiteks?Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 14:45
-
Külaline
Pealkirja järgi arvasin üldse, et juttu tuleb naiste dekolteedest. Nii et kuidas nendega on? Millal on igapäevaelus tegu häiriva paljastusega?
-
Külaline
Jaa, kindlasti on vaja selline nilbe teema teha, et siinsete jobumeeste vastuseid oodata. Juba hakkab tulema. Ise oled ka mingi pervo või? Ma kohe üldse ei usu, et oledki naisterahvas, kes näeb kuskil suures koguses naiste intiimseid kehaosi ja siis kohe nii hirmsasti hakkas huvitama, mis meie kolm meesterahvast sellest arvavad.
-
Külaline
Naine oleks kasutanud pealkirjas sõna "bikiinipiirkond" vms. See on 100% pervoteemaalgatus.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 15:28 Jaa, kindlasti on vaja selline nilbe teema teha, et siinsete jobumeeste vastuseid oodata. Juba hakkab tulema. Ise oled ka mingi pervo või? Ma kohe üldse ei usu, et oledki naisterahvas, kes näeb kuskil suures koguses naiste intiimseid kehaosi ja siis kohe nii hirmsasti hakkas huvitama, mis meie kolm meesterahvast sellest arvavad.
-
Külaline
Ei päris naine olen. 45+ vanuses. Ma mõtlesin et kui kirjutan bikiinipiirkond, siis ehk mehed ei saa aru. Et noh, tuleks nagu rääkida huvigrupiga samas keeles. Aga eks ta tõsi on, et ega siin mehi ilmselt palju käi.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 16:28Naine oleks kasutanud pealkirjas sõna "bikiinipiirkond" vms. See on 100% pervoteemaalgatus.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 15:28 Jaa, kindlasti on vaja selline nilbe teema teha, et siinsete jobumeeste vastuseid oodata. Juba hakkab tulema. Ise oled ka mingi pervo või? Ma kohe üldse ei usu, et oledki naisterahvas, kes näeb kuskil suures koguses naiste intiimseid kehaosi ja siis kohe nii hirmsasti hakkas huvitama, mis meie kolm meesterahvast sellest arvavad.
Ja võib olla siis olen perv, aga tõesti jäi viimasel korral suures Spas pilk peale kuidagi, kuidagi kummaline oli näha vananevaid bikiinipiirkondasid mis täiesti paljad. Ja et kas need naised ise arvavad, et on ilus?
-
Külaline
Kas sinu jaoks on oluline vahe, on see päris paljas või on sentimeeter lai ja 5 cm pikk riba, mis on samuti madalaks lõigatud? Nagu enamik naiste bikiinipiirkonnad on? Mokkade pealt ja servast on ju nagunii kõigil aetud.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 17:25Ei päris naine olen. 45+ vanuses. Ma mõtlesin et kui kirjutan bikiinipiirkond, siis ehk mehed ei saa aru. Et noh, tuleks nagu rääkida huvigrupiga samas keeles. Aga eks ta tõsi on, et ega siin mehi ilmselt palju käi.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 16:28Naine oleks kasutanud pealkirjas sõna "bikiinipiirkond" vms. See on 100% pervoteemaalgatus.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 15:28 Jaa, kindlasti on vaja selline nilbe teema teha, et siinsete jobumeeste vastuseid oodata. Juba hakkab tulema. Ise oled ka mingi pervo või? Ma kohe üldse ei usu, et oledki naisterahvas, kes näeb kuskil suures koguses naiste intiimseid kehaosi ja siis kohe nii hirmsasti hakkas huvitama, mis meie kolm meesterahvast sellest arvavad.
Ja võib olla siis olen perv, aga tõesti jäi viimasel korral suures Spas pilk peale kuidagi, kuidagi kummaline oli näha vananevaid bikiinipiirkondasid mis täiesti paljad. Ja et kas need naised ise arvavad, et on ilus?
-
Külaline
No minu jaoks pole mingit vahet ühtepidi eks. Lihtsalt tekkis küsimus et kas see on esteetiliselt nauditav ja kui jah, siis kellele. Minule isiklikult ei meeldiGuest kirjutas: ↑15 Mai 2025 17:49Kas sinu jaoks on oluline vahe, on see päris paljas või on sentimeeter lai ja 5 cm pikk riba, mis on samuti madalaks lõigatud? Nagu enamik naiste bikiinipiirkonnad on? Mokkade pealt ja servast on ju nagunii kõigil aetud.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 17:25Ei päris naine olen. 45+ vanuses. Ma mõtlesin et kui kirjutan bikiinipiirkond, siis ehk mehed ei saa aru. Et noh, tuleks nagu rääkida huvigrupiga samas keeles. Aga eks ta tõsi on, et ega siin mehi ilmselt palju käi.Guest kirjutas: ↑15 Mai 2025 16:28
Naine oleks kasutanud pealkirjas sõna "bikiinipiirkond" vms. See on 100% pervoteemaalgatus.
-
Külaline
Kas sulle on pakutud seda vaatepilti tihti esteetiliseks nautimiseks? Või miks sa arvad, et sa pead oma arvamust avaldama, milline tutt sulle rohkem meeldib?No minu jaoks pole mingit vahet ühtepidi eks. Lihtsalt tekkis küsimus et kas see on esteetiliselt nauditav ja kui jah, siis kellele. Minule isiklikult ei meeldi
-
Külaline
Pervar.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 18:09No minu jaoks pole mingit vahet ühtepidi eks. Lihtsalt tekkis küsimus et kas see on esteetiliselt nauditav ja kui jah, siis kellele. Minule isiklikult ei meeldi
-
Külaline
Inimesed tahavad pesta, mitte samal ajal mingi isehakanud žürii hindamist ja hääletust läbida. Vahi oma pragu, kui selline sportlik huvi on, teised ei paljasta end sulle jõllitamiseks.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:56lihtsalt avalikus saunas/pesemisruumis on silma jäänud
-
Külaline
No ikka vaadatakse. Kui kellelgi kunstrinnad siis jääks ka veidiks vaatama. P
Küsimus oli rohkem, et kas see tõesti meeldib MEESTELE. Et nagu lapse “bikiinipiirkond” voi nii.
Küsimus oli rohkem, et kas see tõesti meeldib MEESTELE. Et nagu lapse “bikiinipiirkond” voi nii.
-
Külaline
Ega ma ei sega nende pesemist. Teinekord jääd ka kellegi pruntis huuli vaatama ja mõtlema et kas nii on ilus ja kui, siis kelle meelest. Ma ei hinda ju. Ja ei jõllita ka. Lihtsalt “jäi silma” see paljaste “bikiinipiirkonda” meriGuest kirjutas: ↑15 Mai 2025 19:08Inimesed tahavad pesta, mitte samal ajal mingi isehakanud žürii hindamist ja hääletust läbida. Vahi oma pragu, kui selline sportlik huvi on, teised ei paljasta end sulle jõllitamiseks.Külaline kirjutas: ↑15 Mai 2025 11:56lihtsalt avalikus saunas/pesemisruumis on silma jäänud
-
Külaline
Mis sa teed siis enda arust?Ma ei hinda ju.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist