Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 16:49
Külaline kirjutas: 17 Mai 2025 16:29 Ehk siis nagu öeldud, vokaal ei ole kõige olulisem.
Ilmselgelt. Nt siin on Birgit üks väheseid, kes reaalselt laulda oskab ja viisi peab. https://youtube.com/playlist?list=PLd27 ... PSe3neKcqY

Enamus kraaksub niisama. Jube.
OKSE. Laula võib ju osata, aga kõik tema lood on igavad ja keskpärased. Üle minuti ei kannata kuulata.
PS: Olen muusikakooli lõpetanud.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 18:24 Sajandat korda selgitan. Jah, vokaal pole kõige olulisem ja väga olulised on muud faktorid, mis on Tommy Cashil väga head. Ka salvestatud laulus ei laula ta hästi, aga see on piisav, et mitte päris kõrvu katki teha ja teised elemendid saavad mõjule pääseda. Jah, ka ainult lauluoskusest ei piisa. Aga kui laulda nii halvasti nagu Cash tegi poolfinaalis, siis ei ole ülemistele kohtadele asja, sest see varjutab positiivsed küljed. Ja seda on ju eelpool juba mitmeid kordi öeldud. Aga ei, hakkame ikka jahvatama jälle kadedudest, et lauluoskus pole kõige tähtsam, head lauljad pole kuskile jõudnud. Jah, jah, jah, aga see lauluoskus ei saa ka täiesti jube olla.
Sa ajad samasugust pläusti nagu see mutt, kelle jaoks pudrusöömine on orjade teema.
Külaline

Mõned vägeva häälega pröökajad lõpetades hingeldasid ja higistasid :D
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 18:42
Guest kirjutas: 17 Mai 2025 18:24 Sajandat korda selgitan. Jah, vokaal pole kõige olulisem ja väga olulised on muud faktorid, mis on Tommy Cashil väga head. Ka salvestatud laulus ei laula ta hästi, aga see on piisav, et mitte päris kõrvu katki teha ja teised elemendid saavad mõjule pääseda. Jah, ka ainult lauluoskusest ei piisa. Aga kui laulda nii halvasti nagu Cash tegi poolfinaalis, siis ei ole ülemistele kohtadele asja, sest see varjutab positiivsed küljed. Ja seda on ju eelpool juba mitmeid kordi öeldud. Aga ei, hakkame ikka jahvatama jälle kadedudest, et lauluoskus pole kõige tähtsam, head lauljad pole kuskile jõudnud. Jah, jah, jah, aga see lauluoskus ei saa ka täiesti jube olla.
Mul on lihtsalt naljakas lugeda, et Tommy juba ON võitnud Eesti Laulu ja ta juba ON saanud Eurovisiooni finaali + talle ennustatakse kohta top10-s. Ta laulul on Youtubes pea 7 miljonit vaatamist, see on by far kõigist teistest esinejatest üle. Ja siis tuleb mingi foorumi ekspert rääkima, kuidas ikka Tommy jube halvasti laulab ja ülemistele kohtadele asja ei ole :D. Lahe.
Jutt on sellest, et poolfinaalis laulis halvasti. Lindistatud asjad on kõik okeid, aga täielikult ebaõnnestus otse laulmine, Väga loodan, et täna tuleb paremini välja.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 21:28
Guest kirjutas: 17 Mai 2025 18:42
Mul on lihtsalt naljakas lugeda, et Tommy juba ON võitnud Eesti Laulu ja ta juba ON saanud Eurovisiooni finaali + talle ennustatakse kohta top10-s. Ta laulul on Youtubes pea 7 miljonit vaatamist, see on by far kõigist teistest esinejatest üle. Ja siis tuleb mingi foorumi ekspert rääkima, kuidas ikka Tommy jube halvasti laulab ja ülemistele kohtadele asja ei ole :D. Lahe.
Jutt on sellest, et poolfinaalis laulis halvasti. Lindistatud asjad on kõik okeid, aga täielikult ebaõnnestus otse laulmine, Väga loodan, et täna tuleb paremini välja.
Ta ei peagi viisi jah, ei olegi klassikaline laulja, on räppar. Poolfinaalis laulis mööda ja Eesti laulul samamoodi aga on finaalis, sest kedagi ei huvita see viisipidamine tema puhul.
Külaline

Midagi oli mööda tänases esinemises TC-l. Viletsam kui poolfinaalis.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 22:33 Midagi oli mööda tänases esinemises TC-l. Viletsam kui poolfinaalis.
Oli nõrgem jah. Aga ega tänane esitus väga palju enam midagi ei mõjuta - žüriid on nagunii juba hääletanud ja kellele laul meeldib, see hääletab sellest hoolimata, kas laulja hääl värises või mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 19:08
Guest kirjutas: 17 Mai 2025 18:58 Ja mis Rootsisse puutub, other songs are available.
Mina hääletan kindlalt Rootsi poolt.
Kiusu pärast või päriselt meeldib selline poron polka?
Külaline

Tänane oli laulmise osas seni parim, suurem osa läks pihta ja ei ajanud piinlikkusest higiseks mustade nootidega. Alguses oli kuidagi natuke nagu krampis ja tõsine, aga ka see loo jooksul paranes. Minu arvates parem kui poolfinaalis, rääkimata Eesti laulu versioonist. Kokkuvõttes väga äge!
Külaline

Mina ei ole muusikakooli lõpetanud ja laule on igasuguseid. Mõned paremad, mõned igavamad. Eks näis kes võidab.
Külaline

See paljukiidetud Rootsi jäi ka nüüd minu jaoks tabamata imeks. Pidasid viisi jah, aga laul on täielik jura. Piinlik vaadata.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2025 00:13 See paljukiidetud Rootsi jäi ka nüüd minu jaoks tabamata imeks. Pidasid viisi jah, aga laul on täielik jura. Piinlik vaadata.
Paljudele jäi see tabamata, aga kahjuks on need, kellele säärased umptsa-umptsa lood meeldivad enamuses. Muidu ju poleks see lugu Rootsit esindama sattunud. Elan Rootsis ja mäletan paljude jahmatust, kui see lugu võitis.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 00:17
Külaline kirjutas: 18 Mai 2025 00:13 See paljukiidetud Rootsi jäi ka nüüd minu jaoks tabamata imeks. Pidasid viisi jah, aga laul on täielik jura. Piinlik vaadata.
Paljudele jäi see tabamata, aga kahjuks on need, kellele säärased umptsa-umptsa lood meeldivad enamuses. Muidu ju poleks see lugu Rootsit esindama sattunud. Elan Rootsis ja mäletan paljude jahmatust, kui see lugu võitis.
Noo, Rootsi olla valinud lihtsa lookese, mis mingil juhul neid võiduni ei viiks, et mitte jälle korraldada. Ja vat siis säh sulle, igal pool ennustuses esimene.
Külaline

Rohepöörde tulemusena vist enam kleitidele ressurssi ei tohi kulutada ja saab valida ainult kas lühikese või pika trikoo vahel
Külaline

Guest kirjutas: 17 Mai 2025 22:33 Midagi oli mööda tänases esinemises TC-l. Viletsam kui poolfinaalis.
Minu arust tuli küll täna paremini välja see laulmine.
Külaline

See Austria kohitsetud p*de ei tohi küll võita! Ennem siis tõesti kasvõi šveits!
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 01:46 See Austria kohitsetud p*de ei tohi küll võita! Ennem siis tõesti kasvõi šveits!
Kahju, et nii läks. Jube laul. Ei tahtnud ma muidugi ka Rootsi võitu, aga sellist kastraadi kiunu samuti mitte.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Mai 2025 17:25 Arva, et ei võida. Rootsi võidab.

Aga huvitav vaadata, millisele kohale ta tuleb.

Seni on edukamad mittevõitnud lood olnud "Runaway" (3. koht), "Once in a lifetime" (4. koht), "Kaelakee hääl" (5. koht), "Diamond of Night", "Rändajad" ja "Kuula" (6.koht), "Goodbye to yesterday" (7. koht), "La forza" ja "Bridges" (8. koht), "Mere lapsed" (12. koht)", "Hope" (13. koht) ... Ülejäänud juba 20+ kohtadel.
Näed siis! Kolmas! Endiselt Eesti kollektsioonist puudu 2. koht (kuigi ülinapilt ei saanud seda!) - kes selle ära toob? :)
Külaline

Olen väga rahul, et Rootsi Seelikukütid ei võitnud, samas Austria nüüd ka seda võitu ei väärinud. Israel pole lihtsalt Euroopa. Ühesõnaga tundub, et Eesti pidanuks ikka võitma. Imelik maailm.
Itaalia žürii andis meile 10 p 😀, huvitav, palju rahvas andis?
Peggy Bundy
Kontakt:

Postitus Postitas Peggy Bundy »

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 02:25 Olen väga rahul, et Rootsi Seelikukütid ei võitnud, samas Austria nüüd ka seda võitu ei väärinud. Israel pole lihtsalt Euroopa. Ühesõnaga tundub, et Eesti pidanuks ikka võitma. Imelik maailm.
Itaalia žürii andis meile 10 p 😀, huvitav, palju rahvas andis?
Rahvalt Eestile 258 punkti.
https://eurovisionworld.com/eurovision/2025
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 4 külalist