Oli tõesti äge. Minu meelest ägedam kui kaks esimest kokku.Guest kirjutas: ↑17 Mai 2025 23:32 Tänane oli laulmise osas seni parim, suurem osa läks pihta ja ei ajanud piinlikkusest higiseks mustade nootidega. Alguses oli kuidagi natuke nagu krampis ja tõsine, aga ka see loo jooksul paranes. Minu arvates parem kui poolfinaalis, rääkimata Eesti laulu versioonist. Kokkuvõttes väga äge!
Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?
-
Peggy Bundy
- Kontakt:
-
Külaline
Itaalia rahvast oli jutt. Palju itaallased Tommi poolt hääletasid. See info tuleb ilmselt homme.Peggy Bundy kirjutas: ↑18 Mai 2025 02:39Rahvalt Eestile 258 punkti.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 02:25 Olen väga rahul, et Rootsi Seelikukütid ei võitnud, samas Austria nüüd ka seda võitu ei väärinud. Israel pole lihtsalt Euroopa. Ühesõnaga tundub, et Eesti pidanuks ikka võitma. Imelik maailm.
Itaalia žürii andis meile 10 p, huvitav, palju rahvas andis?
https://eurovisionworld.com/eurovision/2025
-
Külaline
OkGuest kirjutas: ↑17 Mai 2025 10:40Kui see on silmatorkavalt halb, siis ei hinnata enam muud ka. Hääleke värises, mis näitab, et ei ole kogemust. Tavapäraselt ta ju esinebki oma fännidele, kes teda teavad ja soovivad näha. Siis pole võibolla tõesti vahet, mida sa sinna mikrisse laulad. Aga praegune olukord on midagi muud. Tuletame meelde, et hääli ei anna ainult rahvas vaid ka professionaalne žürii. Seega halva vokaalse osaga on suht keeruline etteotsa rebida, isegi kui oled rahva lemmik.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 22:24Eee Tommy Cash on räppar, mitte klassikaline eurolaulik. Laval olemise kogemust on tal ilmselt rohkem, kui paljudel eelnevatel Eestit esindanud lauljatel ja tema etteaste puhul ei ole vokaal see, mida kõige rohkem hinnatakse.Guest kirjutas: ↑16 Mai 2025 20:22
Ta ütles, et laulu algul kadus heli klappidest. Eks see ole tema nõrgim koht - kogemuse puudumine kontserdil, kus tuleb otse laulda. Aga paljuks meil lauljad, kellel see on?
Minu meelest oli lõppude lõpuks siiski äge ja põnev vaatamine.
Mu oma lemmikud olid Itaalia ja Šveits. Austria oli mu meelest ka hea (muusikalises mõttes), aga üllatas, et see nii paljudele kohe nii väga meeldis, et päris võitjaks tuli.
Eesti kolmas koht ja TC üldse - lahe!!!
Eelmise aasta võitja Nemo etteaste sädelevas võimlemistrikoos - noh, Marko Reikopi kommentaar, et see oli nagu Maire Aunaste, aga hästi halvas tujus, päästis numbri. Mu meelest oli ta eelmisel aastal selline täitsa armas poiss, aga tundub, et võiduaasta oli temaga hirmsaid asju teinud, see oli ikka üsna hirmus esitus.
Mu oma lemmikud olid Itaalia ja Šveits. Austria oli mu meelest ka hea (muusikalises mõttes), aga üllatas, et see nii paljudele kohe nii väga meeldis, et päris võitjaks tuli.
Eesti kolmas koht ja TC üldse - lahe!!!
Eelmise aasta võitja Nemo etteaste sädelevas võimlemistrikoos - noh, Marko Reikopi kommentaar, et see oli nagu Maire Aunaste, aga hästi halvas tujus, päästis numbri. Mu meelest oli ta eelmisel aastal selline täitsa armas poiss, aga tundub, et võiduaasta oli temaga hirmsaid asju teinud, see oli ikka üsna hirmus esitus.
-
Külaline
See oli ikka tõesti naljakasEelmise aasta võitja Nemo etteaste sädelevas võimlemistrikoos - noh, Marko Reikopi kommentaar, et see oli nagu Maire Aunaste, aga hästi halvas tujus, päästis numbri.
-
Külaline
Aga Eurovision on ju juba ammu pigem HBTQ+ suunitlusega.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 01:46 See Austria kohitsetud p*de ei tohi küll võita! Ennem siis tõesti kasvõi šveits!
-
Külaline
Tea kas see on väga masendav kui publikult ainult 0 või 1-2 punkti saab?
-
Külaline
Britid ilmselt on masenduses. Teist aastat järjest publikult null punkti.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 11:34 Tea kas see on väga masendav kui publikult ainult 0 või 1-2 punkti saab?
-
Külaline
Oli päris kehv laul ka.
-
Külaline
Need paksu palja perzega naised ei saanudki rahvalt palju punkte.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 00:34Rohepöörde tulemusena vist enam kleitidele ressurssi ei tohi kulutada ja saab valida ainult kas lühikese või pika trikoo vahel
-
Külaline
Ega peenikesed palja peega naised ka ei saanud.
-
Külaline
Peenikestel ei kuuma taguots nii, et peab paljaks kiskuma.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 11:50Ega peenikesed palja peega naised ka ei saanud.
-
Külaline
Oli ka peenikesi palja peega, aga neid sa ei pannud tähelegi, sest see on nii tavaline vaatepilt. Aga kui mõni volüümikam seda teeb, on kohe häda majas ja peab midagi negatiivset ütlema.
-
Külaline
Kes? Pane pilt ka kui oskad.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 12:05Oli ka peenikesi palja peega,
-
Külaline
Soome tädi ei olnud ka paks.
-
Külaline
Ka Hispaania esindaja oli trikooga ja palja peega.
On nagu täiesti normaalne teema, kus suudetakse viisakalt oma arvamusi avaldada ja siis siseneb vestlusesse mingisugune troll, kes juhib maniakaalse järjekindlusega jutu "koledate paksude naiste paljaste tagumike" peale - ja vingumine, mõnitamine ja nõmetsemine saab alata, juhhei. Nõme. Palju-palju nõmedam kui siin mainitud esinejate kehakumerused.
Viimati muutis iiR, 18 Mai 2025 13:04, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Jäi õnneks ka viimaste hulkaKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 12:55Malta pekirull oli ikka täiega rõve. Nilbe elukas kõige oma lauluga tükkis. Kas seda nimetatakse nüüd "naiste väestamiseks"?
https://eurovisionworld.com/eurovision/2025#israel
-
Külaline
17. koht pole viimaste hulgas. Temast tagapool on väga ilusaid ja peenikesi päris mitu tükki. Aga niimoodi kellestki rääkida on tõeliselt labane ja matslik.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2025 13:02Jäi õnneks ka viimaste hulkaKülaline kirjutas: ↑18 Mai 2025 12:55Postitus on kustutatud
https://eurovisionworld.com/eurovision/2025#israel
-
Külaline
Laulul ega naise välimusel iseensest (isegi punased juuksed sobisid) polnud midagi häda. Aga kostüüm ja lavaline liikumine - brr! Mõtlesin ka, et miks peab visuaalne pool selline kõike nõmedaks muutev olema? Peale rahvahääletust (kus šõu peaks suuremat rolli mängima) kukkus päris palju, nii et..
loodaks, et Eesti Eurovisioonile pürgijad eeskuju ei võta ja sellist laadi esitusi tegema ei hakka
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Mortal, Semrush [Bot] ja 6 külalist