Kas Eesti võidab Eurovisiooni 2025 aastal?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

On ikka huvitavaid inimesi siin. Ei saa aru, kas inimene on mees või naine. See laulja on ju täiesti mehe nägu ja Inger naise nägu. Mis taustateadmisi siin vaja on siis.
Külaline

Netšajeva võidulaulu esitus "Ringvaates" meeldis mulle isegi rohkem kui originaal :)
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mai 2025 19:57 Netšajeva võidulaulu esitus "Ringvaates" meeldis mulle isegi rohkem kui originaal :)
Mul on veel veidram - originaal ei meeldinud üldse, sest oli tunne nagu laulja ainult huilgaks (ei viitsi mina neid subtiitreid ekraanilt taga ajada, ikka tekst võiks natuke eristatav ka olla). Nechajeva esituses oli ok, no kindlasti mitte top lugu, aga täitsa kuulatav - sest tekkis mingi sisu ja mõte.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mai 2025 15:34 Mulle kohutavalt meeldis võitja, Austria. Ma ei saanudki aru, kas artist on mees või naine, ilmselt naine, aga vahet pole. Imeline hääl ja imeline show.
No nii tuhm annab ka olla, loomulikult on tegu mehega, ristinimeks Johannes. "Imeline hääl"... kas nüüd peavad mehed naisehäälega laulma, et "imeline" oleks?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mai 2025 09:09
Guest kirjutas: 18 Mai 2025 15:34 Mulle kohutavalt meeldis võitja, Austria. Ma ei saanudki aru, kas artist on mees või naine, ilmselt naine, aga vahet pole. Imeline hääl ja imeline show.
No nii tuhm annab ka olla, loomulikult on tegu mehega, ristinimeks Johannes. "Imeline hääl"... kas nüüd peavad mehed naisehäälega laulma, et "imeline" oleks?
Kontratenor on häälerühm, mis on juba väga ammu olemas olnud, 17. sajandil oli ooperites väga laialt kasutuses. Ei midagi uut ega enneolematut.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mai 2025 10:37
Guest kirjutas: 20 Mai 2025 09:09
Kontratenor on häälerühm, mis on juba väga ammu olemas olnud, 17. sajandil oli ooperites väga laialt kasutuses. Ei midagi uut ega enneolematut.
Need olid põhiliselt kastraadid, ikka tead?
Külaline

Austria ulgumisega saaks küll bomšikud Emajõe äärest minema peletada.
Kuidas ta nii palju hääletada sai, meil väideti, et ainult 20 korda saab
https://elu24.postimees.ee/8252435/sell ... otsi-poolt
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Guest kirjutas: 20 Mai 2025 16:10 Austria ulgumisega saaks küll bomšikud Emajõe äärest minema peletada.
...päriselt küsid?
See oli nali. Rahandusministri nali. Et hääletas 3000 korda teise riigi poolt, et pääseda korralduskuludest, aga sellest kahuks ei piisanud.
Jestas.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mai 2025 16:10 Austria ulgumisega saaks küll bomšikud Emajõe äärest minema peletada.
Rumal ja vastik inimene oled.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Mai 2025 17:48 On ikka huvitavaid inimesi siin. Ei saa aru, kas inimene on mees või naine. See laulja on ju täiesti mehe nägu ja Inger naise nägu. Mis taustateadmisi siin vaja on siis.
Taustateadmise all mõtlesin siis seda pilti, mida keegi linkis ja eesnime. Mina ei teadnud ta nime ega vaadanud mingeid pilte. Ja selle konkreetses eurovisiooni finaali esituses mina aru ei saanud, et ta mehe nägu on. Oli täpselt selline nägu, kes võiks olla nii natuke naiselik mees, kui natuke mehelik naine. Hääl oli kõrge ja liigutused ka üsna naiselikud, nii et tõepoolest pidasin teda pisut meheliku välimusega naiseks algul.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mai 2025 18:51tõepoolest pidasin teda pisut meheliku välimusega naiseks algul.
Jh, vaadates 2007 võitnud Serbia eurolaulikut, võib mõelda küll, et jälle naine.
https://www.postimees.ee/1660369/fotod- ... tis-serbia
Kurat, ei saa lihtsalt pilti kopeerida siia.
Külaline

Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mai 2025 18:51
Guest kirjutas: 19 Mai 2025 17:48 On ikka huvitavaid inimesi siin. Ei saa aru, kas inimene on mees või naine. See laulja on ju täiesti mehe nägu ja Inger naise nägu. Mis taustateadmisi siin vaja on siis.
Taustateadmise all mõtlesin siis seda pilti, mida keegi linkis ja eesnime. Mina ei teadnud ta nime ega vaadanud mingeid pilte. Ja selle konkreetses eurovisiooni finaali esituses mina aru ei saanud, et ta mehe nägu on. Oli täpselt selline nägu, kes võiks olla nii natuke naiselik mees, kui natuke mehelik naine. Hääl oli kõrge ja liigutused ka üsna naiselikud, nii et tõepoolest pidasin teda pisut meheliku välimusega naiseks algul.
Mina olen külaline, kes kirjutas Austria laulja kohta esimese kommentaari, et mina arvasin, et see on naine (ja et mulle meeldis Austria laul väga). Lihtsalt siin selgub, et on teisigi, kes tema soost aru ei saanud. Ma samuti ei teadnud inimesest ega tema taustast midagi, nägin seda inimest esimest korda elus ja polnud temast midagi kuulnud. Kui selliselt asjale läheneda - naine mis naine. Poisipeaga naine.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ei mingit naist. On mees ja näeb täiesti mees välja. Isegi nõrka kahtlust pole. Ja Inger näeb täiesti naine välja.
Külaline

Ja see Serbia lauljatar näeb välja naine. Minu arust on inimeste tunnetuse ja tähelepanuvõimega midagi juhtunud. Koolis peab õpetama lapsi emotsioone ära tundma, sugu ka nüüd ei tunne. Midagi on teil viga.
Külaline

Need kväärid tahavadki ju sellised segasummasuvilad välja näha.
https://kultuur.err.ee/1609303641/keele ... ar-on-vaar
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 10:37 Ja see Serbia lauljatar näeb välja naine. Minu arust on inimeste tunnetuse ja tähelepanuvõimega midagi juhtunud. Koolis peab õpetama lapsi emotsioone ära tundma, sugu ka nüüd ei tunne. Midagi on teil viga.
Täitsa nõustun 100%
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2025 10:37 Ja see Serbia lauljatar näeb välja naine. Minu arust on inimeste tunnetuse ja tähelepanuvõimega midagi juhtunud. Koolis peab õpetama lapsi emotsioone ära tundma, sugu ka nüüd ei tunne. Midagi on teil viga.
Mulle pigem tundub, et need, kelle jaoks ei Austria ega Serbia laulja (ega Ingeri) sugu pole välimuse järgi väga selge, on just elukogenumad ning realistlikuma käsitlusega, vähem raamidesse pressitud. Sinu jaoks tähendab ehk südamega kett kaelas kindlalt naist ning lips kaelas kindlalt meest, tegelikkuses tänapäeval ei pruugi isegi kerged bakenbardid meest ega silmavärv naist tähendada. Sa lased end näilisest ära petta. Need on ka igavesed ägedad tsikid, onju: https://youtu.be/ACRIuAqoFQM?si=dnNgZMIXIgKhfdHK
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mai 2025 15:41
Guest kirjutas: 21 Mai 2025 10:37 Ja see Serbia lauljatar näeb välja naine. Minu arust on inimeste tunnetuse ja tähelepanuvõimega midagi juhtunud. Koolis peab õpetama lapsi emotsioone ära tundma, sugu ka nüüd ei tunne. Midagi on teil viga.
Mulle pigem tundub, et need, kelle jaoks ei Austria ega Serbia laulja (ega Ingeri) sugu pole välimuse järgi väga selge, on just elukogenumad ning realistlikuma käsitlusega, vähem raamidesse pressitud. Sinu jaoks tähendab ehk südamega kett kaelas kindlalt naist ning lips kaelas kindlalt meest, tegelikkuses tänapäeval ei pruugi isegi kerged bakenbardid meest ega silmavärv naist tähendada. Sa lased end näilisest ära petta. Need on ka igavesed ägedad tsikid, onju: https://youtu.be/ACRIuAqoFQM?si=dnNgZMIXIgKhfdHK
Sinu arusaam on veel veidram. Muidugi ei ole minu jaoks tähtsad mingi kett või lips kaelas. Elukogemusest on sinu jutt küll väga kaugel.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 15:41Sa lased end näilisest ära petta. Need on ka igavesed ägedad tsikid, onju: https://youtu.be/ACRIuAqoFQM?si=dnNgZMIXIgKhfdHK
Ma nüüd küsin, et kas need polegi tsikid? Või mis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Nõiamoor, SeaTongue ja 8 külalist