Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:01
Millised toidud tekitavad kõhutuult?
Kapsas, herned, kõigile tuntud pahalased.
Eneselegi üllatuseks, küüslauk ajab taguotsa turtsuma! Täielik puhkpilliorkester
See sõltub väga palju sinu soolestiku bakteritest, milline toit sind konkreetselt peeretama ajab. Eurooplane laseb lääpsesupi peale peeru, aga aafrikla ja pakistami inimeste soolestik on selle toiduga harjunud ega reageeri nii. Teiseks sõltub, kas on kõva puuks või vaikne ja haisev. Haisev tähendab, et soolestikus toimub roiskumisprotsess. Haisuta aga häälekas puuks on soolestiku tervise seisukohast parem.
Kõige jubedamalt panevad mul peeru haisema mesi ja aprikoosid. See on see jõhkralt hasev sisinaga peer.
Niisama plärisema piimatooted, pärm, muna, oad, kindlasti on veel neid asju.
Kui mina antideprekaid sõin siis mul tuli ka väga ebameeldiv hais välja, purgi peal oli kirjas võib tekitada seedehäireid! Ja kui ma jalapeenot sõin siis ma ei saanud sittuda vaid tupsutada!(kipitas)
Gaasid tekivad siis, kui soolestik on korrast ära. Tänapäeval söövad inimesed igasugust saasta, seepärast on probleem suurem. varasemalt söödi puhast naturaalset toitu ja soolestikud olid tervemad.
Kui probleem on, aita oma soolestiku mikrofloorat probiootikumidega. Soolestiku tervis on otseses seoses kogu ülejäänud organismi tervisega, sh nahaga.
Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 09:06
Kui probleem on, aita oma soolestiku mikrofloorat probiootikumidega. Soolestiku tervis on otseses seoses kogu ülejäänud organismi tervisega, sh nahaga.
Ja kusjuures need probiootikumid ajavad veel eriliselt peeretama! Eks head ja pahad bakterid omavahel siis madistavad ja tulemus heljub õhus. Ausalt! Kui olen kuuri ära teinud, saabub jälle soolikatesse rahu.