No saa siis aru

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

No saa siis aru

Postitus Postitas Külaline »

Kohtun mehega kes annab erinevaid signaale mida mu vastu tunneb.
Meil on hetkel vaid sekssuhe. Oleme saanud kokku kümneid kordi.
Koos olles on tal silmi vaid minu jaoks. Kallistab, musitab, hellitab, ütleb kui hea tal minuga on jne.
Nii kui mõlemad oma teed läheme siis on 0 suhtlust. Täiesti 0. Oleme mõlemad vabad ja vallalised.
Tema aga on hakanud mulle täiesti südamesse pugema. Tahaksin midagi enamat. Samas aga kui mees huvi tunneb siis ju kirjutaks ise?
Kas mehed kellel naise vastu tundeid pole siis on üldse võimalik naisega õrnust jagada? Mina naisena sellest aru ei saa. Kui mees mulle ligitõmbav pole siis oleks kallistamine ja kõik see täiesti out. Mida mõelda?
Olen ise nii arg, et ei julge kirjutada talle. Pärast rikun kõik ära. Tundub, et tema vajab vaid seksi ja nii on. Ju mingil määral talle siiis atraktiivne olen et seda kõike minuga teha suudab.
Saa siis meestest aru.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ikka vajab vaid seksi ja koos olles moosib sind, et sa järgmine kord ka lahkust ilmutaksid. Ikka moosimine ja head sõnad poevad hinge ja hakkad tahtma temaga midagi enamat. Aga see moosimine on tegelikult vaid fassaad, tema tegelik pale on midagi muud. Tegelik pale ongi, et vahepeal on 0 suhtlust. Lihtsalt teisi külgi ta endast sulle ei näita, ainult head nägu näitab, see aga pole kogu tõde.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2025 11:03 Kohtun mehega kes annab erinevaid signaale mida mu vastu tunneb.
Meil on hetkel vaid sekssuhe. Oleme saanud kokku kümneid kordi.
Koos olles on tal silmi vaid minu jaoks. Kallistab, musitab, hellitab, ütleb kui hea tal minuga on jne.
Nii kui mõlemad oma teed läheme siis on 0 suhtlust. Täiesti 0. Oleme mõlemad vabad ja vallalised.
Tema aga on hakanud mulle täiesti südamesse pugema. Tahaksin midagi enamat. Samas aga kui mees huvi tunneb siis ju kirjutaks ise?
Kas mehed kellel naise vastu tundeid pole siis on üldse võimalik naisega õrnust jagada? Mina naisena sellest aru ei saa. Kui mees mulle ligitõmbav pole siis oleks kallistamine ja kõik see täiesti out. Mida mõelda?
Olen ise nii arg, et ei julge kirjutada talle. Pärast rikun kõik ära. Tundub, et tema vajab vaid seksi ja nii on. Ju mingil määral talle siiis atraktiivne olen et seda kõike minuga teha suudab.
Saa siis meestest aru.
Kui konkreetset juttu ei räägi, no siis ongi raske ju aru saada.
Kui oled liiga arg, siis pead edasi küpsema oma ülemõtlemises või julguse kokku võtma ja olema konkreetne.
Kui "ära rikud asja" siis polnudki asi õige nagunii ja nii nagu arvad, et ainult seks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2025 11:03 Oleme saanud kokku kümneid kordi.
Mismoodi te kokkusaamised kokku lepite kui suhtlust pole?
Satute lambist kokku?

Mul algus tundus nagu sa kirjutaks minust. Aga kui lugesin suhtlusest mida pole, siis sain aru, et see ma ei ole.

Jah ma saan õrnust jagada, ilma et tundeid pole.
Kui suudlen või kallistan, siis ei tunne sellest midagi, aga teen neid asju kuna teisele see meeldib, sest tahan, et teisel hea minuga oleks. Silitamist teen küll hea meelega.

Sa oled muidu ikkagi talle niipalju vastuvõetav, muidu ta sinuga ei oleks.

Aga kui mul tunded on, siis ma väga tahaks muul ajal ka suhelda.
Võibolla on tema ka arg, et sulle kirjutada.
Teine variant, et niisama kirjutada ei taha.
Külaline

Võimalik, et sa meeldid talle, aga mitte midagi enamat.

Tee süda kõvaks ja vaata mõnda aega olukorda ja iseennast kõrvalt. Kas sa tegelikult ka tahad just teda, seda inimest, või tahad lihtsalt nn. normaalset suhet, kedagi, kellega linnas jalutada ja reisile minna, mitte lihtsalt seksida. Bioloogiline kell tiksub, sõbranna just abiellus, jne. Samas oled mugavustsoonis, ja ei viitsi uut, oma ootustele vastavat suhet otsida, vaid haarad sellest, mis juba käeulatuses - või siis sulle tundub nii.

Kui nii, siis hakka ise kõrvalt vaatama, uute inimestega kohtuma.

Kui sulle tõesti meeldib just see inimene - mida ma muide, ei usu, pigem ikka see eelmine variant - siis ei jää sul muud üle, kui talle ausalt oma soovidest ja mõtetest rääkida. Mingit nn. naiselikku varianti, vihjeid ja kutseid kinno, ma ei soovita. Siis jälle jälgi teda tähelepanelikult, justkui asi sind ei puudutaks. Kui ta kaob või tõmbub eemale, on tegu normaalse inimesega, kes aga sinust piisavalt huvitatud polnud. Kui ta aga hakkab vingerdama ja püüab iga hinna eest status quod säilitada, on tegu ärakasutajaga, keda sul vaja pole. On ka kolmas variant, et temagi on sinust huvitatud, aga siis ei lase tal sul pikalt marineerida. Kui laseb, siis vaata varianti üks või kaks.
Külaline

Kas sekssuhe on selline, et mees tuleb sinu juurde korterisse. Räägite 5 minutit juttu ja siis teete seda meeste ja naiste vahelist asja ning tunni kahe pärast lahkub mees korterist? Iga kord niimoodi, kuskil kinos teatris kohvikus restoranis jalutamas ei käi? Kui on nii, siis võid ju otse mehelt küsida, kas ta on nõus sinuga harrastama ka muid tegevusi peale sängisambo. Vaata mis ta vastab. Siis saab edasi mõelda.
Külaline

Tuleb mehele teatada, et sekssuhe on nüüd läbi ja tuleb kas suhtesuhe või nullsuhe.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2025 13:19 Tuleb mehele teatada, et sekssuhe on nüüd läbi ja tuleb kas suhtesuhe või nullsuhe.
Aga milleks endale head asja keelata? Äkki naisele meeldib seks?
Külaline

Meeste latt sekssuhte partnerile on väga palju madalam kui latt tõsisema püsisuhte partnerile. Sekssuhte jaoks on vaja ainult füüsilist tõmmet, kõiges muus, nagu iseloom, maailmavaate jms. võib klapp täielikult puududa.

Teemaalgatajalt küsiks, et kas ta iseloomustaks antud meest kui väga vaikset ja tagasihoidliku? Sellisels juhul eksisteerib väike variant et mees on suhte edasi arendamisest huvitatud, aga liiga pelglik ja kardab paadi kõigutamisega olemasolevat head asja ära rikkuda.

Kui aga antud mees on niiöelda "traditsiooniliselt" mehelikum ja aktiivsem pool, siis võib kümnete kohtumiste järel olla kindel et tal puudub igasugune huvi sinuga mingit tõsisemat suhet arendada. See et mees voodis sind kallistab ja hellitab ei tähenda siinkohal midagi.

Muideks, palju sa üldse antud mehe elust tegelikult tead? Tal võib vabalt olla mitme naisega samaaegselt asjad käimas, või isegi olla abielumees.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 22 Mai 2025 13:21
Guest kirjutas: 22 Mai 2025 13:19 Tuleb mehele teatada, et sekssuhe on nüüd läbi ja tuleb kas suhtesuhe või nullsuhe.
Aga milleks endale head asja keelata? Äkki naisele meeldib seks?
Äkki meeldibki. Kui nii, siis torkida ei maksa, kaob veel ära. Aga kui naisele enesele enam antud olukord ei meeldi, siis võib küll ultimaatumi esitada - sel juhul on kaotada ainult see, mis nagunii enam ei meeldi, ja see pole mingi kaotus. Ehk vastupidi, kui lihtsalt seksi enam ei taha, on koormavaks muutnud, siis saab hoopis ebameeldivast asjast lahti. Kui ikka antud olukord meeldib, siis pole vaja õiendama hakata, võib olukorra ära rikkuda. Siis võib nii juhtuda, et suhet ei tule, kuna mees ei taha, aga seksist jääb ka ilma, kuna mees võib näiteks tunda, et teda hakatakse survestama. Päitseid pähe pandama.
Külaline

Mehed suudavad mööda vaadata ka sellest, kui naise iseloom on nende jaoks täiesti vastuvõetamatu, lihtsalt selleks, et oma vajadused kuskil rahuldatud saaks. Suudlemiseks ja kallistamiseks ei pea meeldima.

Üks lugu sõpruskonnast. Mehel oli naise vastu alguses tõmme, naine ütles kohe ära, et nemad suhtes olema ei sobi. Mees siis nõustus friends with benefits suhtega, sest parem see, kui niisama kuival istuda. Ratsionaliseeris selle enda jaoks ära, et suhet siit ei tule ning sai oma meeldimisest üle. Mida enam ta naisega kohtus, seda enam sai talle selgeks, kui ebameeldiva iseloomuga too tegelikult oli. Iga kohtumine algas naise vingumise, teiste inimeste klatšimisega ja kuidas kõik teised midagi valesti ja halvasti teevad. Sh sai ta ka ise mööda päid ja jalgu. Mees lasi kogu tema jutu alati ühest kõrvast sisse ja teisest välja, aga häiriv oli ikka. Ta ütles, et mingist hetkest oli tal lausa vastumeelsus sinna minnes, aga lõpuks taandub kõik sellele, et auk on auk, nii koledalt, kui see ka ei kõlaks. Lõpuks tekkisid hoopis sellel naisel tunded tema vastu. Mees aga leidis omale vahepeal kellegi teise, mille peale siis too endine sekspartner draamatsema ja sõimama hakkas. Mees saatis ta pimedasse kohta ja nii see seebiooper lõpu saigi.

Pole vist vaja öeldagi, et meeste latt sekspartnerile just kõrge ei ole. Seda võiks aga silmas pidada, et sekssuhe pole sobiv suhtevorm, kui mängus on tunded. Samuti ei saa seksimise eelduseks olla tunnete olemasolu, vastasel juhul on sellesse haiget saamine suure tõenäosusega juba sisse kirjutatud.

Teemaalgatajal soovitan suure tüdruku püksid jalga panna ja otse küsida, kas on võimalus, et sellest sekssuhtest midagi enamat tuleb või mitte. Pole mõtet niisama küpseda. Kui vastus käes, saab juba mõelda, kuidas edasi tegutseda: kas on mõttekam minna laiali või saad hoopis midagi meeldivamat kuulda.
Külaline

Võib olla ka variant, et mehel on tegelikult pere ja suhe olemas. See võib ka olla põhjus, miks muul ajal on vaikus ja suhtlus null. Ja kui tal tekib võimalus muu elu kõrvalt, siis võtab seksiseikluseks ühendust.
Külaline

Atratktiivsuse elemendi osade meeste panomaailmas usnustaks esimesena asjana ära. Mõni mees paneb täiesti rahulikult ja suure õnnetundega hooldekodus sante, mõni ilma kondoomita proste, mõni neid, kes lihtsalt tasuta kätte annavad. Paistab, et sul on au olla nende viimaste seas. Ei hakkaks mingit kuud sellisele vennale selga mõtlema. Tüüp saab tasuta keppi neiukeselt, kes kardab härrat oma rumalate küsimustega häirida ja paistab, et üks inimene on selles suhtes tõesti õnnega koos.
Külaline

Ma muidugi olen juba eakas inimene, aga mina ei suuda aru saada naistest, kellele mehega magamine ei ole probleem, aga vot avatud ja ausa suhtlemisega sama mehega ei saa hakkama. Ma ausalt öelda ei kujuta ette, et inimesed, kes on 10 korda seksinud ja sinna juurde pole saanud hakkama omavahel rääkimisega, vaid mängivad mingeid rollimänge, edaspidi saaksid olla normaalses ja emtsionaalselt rahuldavad suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2025 12:15
Siin midagi ei klapi nagu.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2025 20:13
Vbl ei lepitagi kokku. Mees lihtsalt ütleb, et siin ma olen ja ...
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2025 22:08
Guest kirjutas: 22 Mai 2025 20:13
Vbl ei lepitagi kokku. Mees lihtsalt ütleb, et siin ma olen ja ...
Niimoodi ei minda uksetaha. Sellised juba sariseksijad ikka peaks lähemalt suhtlema juba
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mai 2025 17:20 Ma muidugi olen juba eakas inimene, aga mina ei suuda aru saada naistest, kellele mehega magamine ei ole probleem, aga vot avatud ja ausa suhtlemisega sama mehega ei saa hakkama. Ma ausalt öelda ei kujuta ette, et inimesed, kes on 10 korda seksinud ja sinna juurde pole saanud hakkama omavahel rääkimisega, vaid mängivad mingeid rollimänge, edaspidi saaksid olla normaalses ja emtsionaalselt rahuldavad suhtes.
Ega see vist polegi väärinfo, et eesti naised on lõdvema püksikummiga kui isegi ameeriklased või Lääne-Eurooplased. Ameerikas on meedias palju seksi küll, aga päriselus on inimesed hulga kombekamad.
Külaline

"Nii kui mõlemad oma teed läheme siis on 0 suhtlust."

Siin pole midagi isegi arutada. Sa oled lihtsalt seksvajaduste rahuldamiseks. Ja seda saavad mehed rahuldada ka sellistega, kes pole nende jaoks isegi mitte atraktiivsed. Mehed ei ole naised.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mai 2025 23:54 "Nii kui mõlemad oma teed läheme siis on 0 suhtlust."

Siin pole midagi isegi arutada. Sa oled lihtsalt seksvajaduste rahuldamiseks. Ja seda saavad mehed rahuldada ka sellistega, kes pole nende jaoks isegi mitte atraktiivsed. Mehed ei ole naised.
Millised siis naised on?
Siin mõni räägib, et üheks korraks kõlbab neile ka see 4-5 kümpiste halvustaja?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline