Mida kufis teete? Lemmikud?
-
Külaline
Mulle meeldib koorega kartulisektoreid teha. Suur kartul pesta, lõikan pikuti neljaks. Pipar, sool, törts õli, et maiyseained külge hakkas. Jätan pooleks tunniks seisma ja siis küpsetan. Paremad kui ahjukartulid.
Soojad saiad/leivad. Saab kiiremini kui ahjus.
Peekon meeldib ka rohkem, kui pannil. Ei uju oma rasva sees. Rasv tilgub restilt põhja.
Grillvorstid/toorvorstid jäävad seal mõnusad.
Mul pisikene. Mingeid kooke jms ma pole seal katsetanud. Pole nii pisikest vormi kasutada sinna.
Pelmeenides küll pettusin. Taigen ümbet kuivas ära. Neid teen ikka pannil või keetes.
Soojad saiad/leivad. Saab kiiremini kui ahjus.
Peekon meeldib ka rohkem, kui pannil. Ei uju oma rasva sees. Rasv tilgub restilt põhja.
Grillvorstid/toorvorstid jäävad seal mõnusad.
Mul pisikene. Mingeid kooke jms ma pole seal katsetanud. Pole nii pisikest vormi kasutada sinna.
Pelmeenides küll pettusin. Taigen ümbet kuivas ära. Neid teen ikka pannil või keetes.
-
Külaline
Jah, pelmeenid jäid kivikõvad. Küll peaks saama mingit pelmeenivormi, kui on kastet peal ja küpsetada vormis.
-
proovinud
samamoodi jäävad kuumaõhufritüüris valgeks ja kivikõvaks ka kevadrullid. isegi mikrolaineahjust tulevad nad söödavamad (loe pehmemad) välja. Aga tavalisel pannil õlis praadimine on parim nende jaoks.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 12:10 Jah, pelmeenid jäid kivikõvad. Küll peaks saama mingit pelmeenivormi, kui on kastet peal ja küpsetada vormis.
Ise teeme kufus põhiliselt friikartuleid, lisaks küpsetame sügavkülmutatud pirukaid ja saiakesi.
Olen teinud ka liha, kana ja šaslokki.
Korral proovisin seda munade "keetmist", aga arvestades koore eemaldamiseks kulunud aega, teen neid edaspidi siiski potis pliidi peal.
Pelmeene keeda enne kuffi panemist natuke.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 12:10 Jah, pelmeenid jäid kivikõvad. Küll peaks saama mingit pelmeenivormi, kui on kastet peal ja küpsetada vormis.
Olen lisanud ka natuke õli.
Siis ei kuiva ära ja jäävan mõnusalt krõbedad.
-
Külaline
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Kuidas sa seda teed?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 18:20 Suur lemmik on ka täidetud shampinjonid peekonis
-
Külaline
Seene sisse panen valgehallitusjuustu(brie) ja mässin seene õhukese peekoni sisse. Ja ongi kõik. Olen ka riivitud mozzarellaga täitnud või ära kasutanud toorjuustu(maitsestatud) määrde lõpu. Sinihallitusjuust on minu jaoks liiga vänge.Tutiga Täi kirjutas: ↑30 Juun 2024 22:00Kuidas sa seda teed?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 18:20 Suur lemmik on ka täidetud shampinjonid peekonis
-
Külaline
Just tegin kufis salti jaoks krutoone.
Mul kodus üks üsna vänge Keiju sindruniõli, mis salatile jääb liiga vänge aga krutoonidele ideaalne. Törts soola ka.
Minust jäävad nüüd pakis krutoonid poodi. Paari minutiga kohe kodus võtta, kui saia või sepikut on. Ma tegin sepikust. Ja välja tulid nagu päris õiged
Järgmine kord proovin küüslauguga teha. Ma arvan, et küüslauguleivad võivad ka täitsa õnnestuda kuftis.
Mul kodus üks üsna vänge Keiju sindruniõli, mis salatile jääb liiga vänge aga krutoonidele ideaalne. Törts soola ka.
Minust jäävad nüüd pakis krutoonid poodi. Paari minutiga kohe kodus võtta, kui saia või sepikut on. Ma tegin sepikust. Ja välja tulid nagu päris õiged
Järgmine kord proovin küüslauguga teha. Ma arvan, et küüslauguleivad võivad ka täitsa õnnestuda kuftis.
-
Külaline
Väga hea mõteKülaline kirjutas: ↑05 Sept 2024 21:09 Just tegin kufis salti jaoks krutoone.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist