Ninaopp

sh kaaluga seotud teemad
Mailakene
Kontakt:

Ninaopp

Postitus Postitas Mailakene »

Õhtust! Juba teismeliseeast peale olen oma ninaga olnud rahulolematu. Nüüd mõtlen, et teeks ära, see summa on nüüd taskust võtta ka. Arvan, et luu kallale ei oleks vaja minna, korrigeeriks ninasõõrmeid. Kui siit on keegi lähiajal selle iluopi läbi teinud, siis palun muljetage. Millises Eesti kliinikus käisite? Kaua olite haiguslehel taastumas? Mitu korda on vaja arstil käia peale oppi ja kaua nina sidemes ringi käima peab? Kas oli väga karm taastumine ja kas jäite tulemusega rahule?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Mailakene kirjutas: 23 Mai 2025 21:05 Õhtust! Juba teismeliseeast peale olen oma ninaga olnud rahulolematu. Nüüd mõtlen, et teeks ära, see summa on nüüd taskust võtta ka. Arvan, et luu kallale ei oleks vaja minna, korrigeeriks ninasõõrmeid. Kui siit on keegi lähiajal selle iluopi läbi teinud, siis palun muljetage. Millises Eesti kliinikus käisite? Kaua olite haiguslehel taastumas? Mitu korda on vaja arstil käia peale oppi ja kaua nina sidemes ringi käima peab? Kas oli väga karm taastumine ja kas jäite tulemusega rahule?
No ei oska ju nõu anda, kui pole originaalis kärssa näinud. Pange aga foto.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Olen kaks korda nina lõiganud. Taastumine oli kerge, nina ei valuta. Küll aga ei jäänud tulemusega rahule. Nina oli viltu ja on edasi ka viltu. Esimene kord keerati päris pekki, see oli ammu aega tagasi, teine kord oli kirurg Eesti parim, keda sa igalt poolt soovitustest leida võid. Natuke on parem, aga mitte ideaalne.
cat
Kontakt:

Postitus Postitas cat »

Mailakene kirjutas: 23 Mai 2025 21:05 Õhtust! Juba teismeliseeast peale olen oma ninaga olnud rahulolematu. Nüüd mõtlen, et teeks ära, see summa on nüüd taskust võtta ka. Arvan, et luu kallale ei oleks vaja minna, korrigeeriks ninasõõrmeid. Kui siit on keegi lähiajal selle iluopi läbi teinud, siis palun muljetage. Millises Eesti kliinikus käisite? Kaua olite haiguslehel taastumas? Mitu korda on vaja arstil käia peale oppi ja kaua nina sidemes ringi käima peab? Kas oli väga karm taastumine ja kas jäite tulemusega rahule?
Miks on vaja nina sõõrmeid korrigeerida? Kas nina on tihti kinni?
Külaline

Kui ninaga on mingi funktsionaalne probleem, et õhk ei käi läbi, nina vahesein kõver vms, siis pole vaja ilukirurgiat, vaid neid operatsioone tehakse riiklikus haiglas. Samad kirurgid teevad haigekassa raha eest oppe ka.
Külaline

Ei ole funktsionaalset probleemi ja nina pole ka kinni. Ainus asi, mis on nüüd mitu aastat olnud, on ühest ninasõõrmest verejooks. Põhjust ei tea, arstid pole ka osanud öelda. Kes soovitanud c-vitamiini võtta, mis pole aidanud ja kes on arvanud, et peas oleva rõhuga seotud. Opiga tahaksin lihtsalt nina kitsamaks teha, ei meeldi oma lai nina. Väike kühm on ka ühel poolel, mis häirib ja nina on ka veidi viltu, st pole sümmeetriline. Ilma meigita ma ei käi kuskil, nina pärast meigin. Aga tahaksin meigituna ka kodust välja minna. Minu jaoks on see teismelise east saati nii ja alati vaatan, et nina ei läigiks, et tähelepanu ei tõmbaks ja, et meigiga paistaks nina kitsam. Asi võib olla vaid peas kinni, aga see peas kinni asi on kestnud juba umbes 25 aastat. On ka kunagi koolis noritud nina pärast , et päris enda peas vist asi ka pole. Igaljuhul mõtlen, et käiksin ninaopi konsultatsioonil ära ja siit ootan soovitusi, et kelle juurde minna. Saan aru, et see on risk ja ei tahaks pärast kahetseda, et pärast veel hullem oleks.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 15:18 Ei ole funktsionaalset probleemi ja nina pole ka kinni. Ainus asi, mis on nüüd mitu aastat olnud, on ühest ninasõõrmest verejooks. Põhjust ei tea, arstid pole ka osanud öelda. Kes soovitanud c-vitamiini võtta, mis pole aidanud ja kes on arvanud, et peas oleva rõhuga seotud. Opiga tahaksin lihtsalt nina kitsamaks teha, ei meeldi oma lai nina. Väike kühm on ka ühel poolel, mis häirib ja nina on ka veidi viltu, st pole sümmeetriline. Ilma meigita ma ei käi kuskil, nina pärast meigin. Aga tahaksin meigituna ka kodust välja minna. Minu jaoks on see teismelise east saati nii ja alati vaatan, et nina ei läigiks, et tähelepanu ei tõmbaks ja, et meigiga paistaks nina kitsam. Asi võib olla vaid peas kinni, aga see peas kinni asi on kestnud juba umbes 25 aastat. On ka kunagi koolis noritud nina pärast , et päris enda peas vist asi ka pole. Igaljuhul mõtlen, et käiksin ninaopi konsultatsioonil ära ja siit ootan soovitusi, et kelle juurde minna. Saan aru, et see on risk ja ei tahaks pärast kahetseda, et pärast veel hullem oleks.
Hullem kindlasti pole, võib-olla on natuke parem. Aga mina ootasin siiski ideaalset nina. Maksin ju palju raha, käisin mitu kuud paistes ninaga ringi, tahaks selle tagajärjel siis ilusat nina ka. Mitte nii, et ikka on viltu.
Külaline

Ants kirjutas: 23 Mai 2025 23:04 No ei oska ju nõu anda, kui pole originaalis kärssa näinud. Pange aga foto.
Sa kohe ei suuda, eksju.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 17:03
Ants kirjutas: 23 Mai 2025 23:04 No ei oska ju nõu anda, kui pole originaalis kärssa näinud. Pange aga foto.
Sa kohe ei suuda, eksju.
Täisdebiil peab igale poole oma lolle kommentaare pistma, küll günekoloogi, ninaopi ja jumal teab mis teemasse veel. Kohutav inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 15:18aga see peas kinni asi on kestnud juba umbes 25 aastat. On ka kunagi koolis noritud nina pärast , et päris enda peas vist asi ka pole.
Saan aru, et oled naine. Kui sa oled tänaseks mehele saanud, mis sa ikka enam seda nina torgid. Saaks aru, kui tegu oleks 18 aastase noore neiuga, kel nina natukene viltu peas ja äkki ei saa mehele? Aga täiskasvanud inimene, mis sa ikka end korrigeerid enne pensioniiga. Minu arvamus.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Mai 2025 17:28
Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 15:18aga see peas kinni asi on kestnud juba umbes 25 aastat. On ka kunagi koolis noritud nina pärast , et päris enda peas vist asi ka pole.
Saan aru, et oled naine. Kui sa oled tänaseks mehele saanud, mis sa ikka enam seda nina torgid. Saaks aru, kui tegu oleks 18 aastase noore neiuga, kel nina natukene viltu peas ja äkki ei saa mehele? Aga täiskasvanud inimene, mis sa ikka end korrigeerid enne pensioniiga. Minu arvamus.
Kas sinu arust siis inimene tahab normaalne välja näha ainult selle pärast, et mehele saada? Täiesti peast soe.
Külaline

Minu arust pole ka mõtet keskealisena sellist operatsiooni ette võtta. Usu mind, kedagi ei huvita su nina. Keskealised daamid on nagunii suht nähtamatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 17:32Kas sinu arust siis inimene tahab normaalne välja näha ainult selle pärast, et mehele saada?
Jah on suur vahe kas tegu on noore 18 aastase neiu või ka noormehega, kel on näos mingi defekt, mida saaks ilukirurgia abil korrigeerida...või on tegu 60 aastase kogenud abielunaisega, kes juba 30 aastat sama mehega elab. Viimasel juhul ma ei näe mingit mõtet asjal, kui nina elukvaliteeti ei sega ja asi on ainult välises ilus.
Külaline

No kuulge. Inimene tahab ennast enda jaoks hästi tunda.
Kui raha on, miks mitte.
Osadel tõesti on just see nahaosa "paks" ja tõesti ka sõõrmed suuremad, kui keskmisel inimesel.
Mailakene
Kontakt:

Postitus Postitas Mailakene »

Ikka enda jaoks peamiselt tahaksin nina ilusamaks muuta. Kes aga muretseb mehe leidmise pärast, siis olen tõesti juba mõnda aega abielus olnud, aga soovin lahutada ja uut elu alustada. Vanus pole 60, jääb 40 algusesse.
Külaline

Minu arvamus.
Kas keegi on küsinud, mida sina kellegi ninaopist arvad? Suhtlemise ABC: ära topi oma arvamust, kui keegi pole seda küsinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 16:57Hullem kindlasti pole, võib-olla on natuke parem. Aga mina ootasin siiski ideaalset nina. Maksin ju palju raha, käisin mitu kuud paistes ninaga ringi, tahaks selle tagajärjel siis ilusat nina ka. Mitte nii, et ikka on viltu
Millises kliinikus käisite ja kes on siin Eestis kõige parem ninakirurg? Soovin isegi ideaalset, sest see nina probleem pole mul ehk nii karjuv, lihtsalt minu jaoks liiga pikalt kestnud asi, mida põdenud ja tahaks sellele ükskord lõpu teha.
Külaline

Mailakene kirjutas: 24 Mai 2025 18:44 Ikka enda jaoks peamiselt tahaksin nina ilusamaks muuta. Kes aga muretseb mehe leidmise pärast, siis olen tõesti juba mõnda aega abielus olnud, aga soovin lahutada ja uut elu alustada. Vanus pole 60, jääb 40 algusesse.
Siis ma saan sinust aru Maila. Soovid uuesti siseneda vallaliste naiste turule ja siis peab tõesti nina vinks vonks olema, et "uut saaki püüda". Tore et sa võtsid vaevaks pisut asja täpsustada ja edu sulle!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 17:09
Sa kohe ei suuda, eksju.
Täisdebiil peab igale poole oma lolle kommentaare pistma, küll günekoloogi, ninaopi ja jumal teab mis teemasse veel. Kohutav inimene.
Miks Teid sellise asi ärritab ja teete avalikku foorumisse postituse? Tavaliselt on nii, et "kiunatab ikka see peni, kes jalaga sai" ...
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 22:41
Külaline kirjutas: 24 Mai 2025 17:09
Sa kohe ei suuda, eksju.
Miks Teid sellise asi ärritab ja teete avalikku foorumisse postituse? Tavaliselt on nii, et "kiunatab ikka see peni, kes jalaga sai" ...
Ants tahtis "kärsa" pilti näha. Avalikus foorumis tõsise küsimuse all. 🤢
Ja kommenteeris teemas, milles tal polnud mitte midagi asjalikku öelda.
Siin küll ükski "peni" ei kiunatanud, Antsu kommentaar oli lihtsalt kõigile nõme lugeda.
Aga ju ta tahabki ennast sellisena foorumis esitleda. Igas teemas kohal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline