Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 01:18Just-just. Minu laps arvab ka nii. Kõik on õige, ainult see teooria ei arvesta pisiasja, et alati allavõtmine ei õnnestu. Ma muidugi ei tea, mida sa selle ülekaalulise korvis nägid, klassikaliselt oli korv täis saia, kommi ja limonaadi, nagu see klišee siin paksude kohta on? Minu korvist sa neid asju ei leiaks, aga ma nüüd tõesti ei hakka seda teemat viima klassikalisele paksupeksuteemale. Arvestades asjaolu, et mees jättis mind kehakaalu pärast, nii ütleski, nüüd poeg ka eemaldub - vist oleks tõesti parem, kui mind polekski. Need mõtted olin peale mehe lahkumist kuidagi maha suutnud suruda, nüüd tulevad taas. Ei-ei, ärge kartke, ma ei hakka end ära tapma, lihtsalt ütlen nagu tunnen - oleks parem, kui mind poleks.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2025 22:03 Vast on ka küsimus, kui paksu lapsevanemaga siis ikka tegemist on, ausalt öelda oli täna tahtmine poes ühele noorele naisele isegi sõbralikult soovitada oma ostukorv üle vaadata, inimene kaalus vähemasti 120-130 kilo. (Kusjuures ma olen ise ka ülekaalus ja just seetõttu tean, mida see naine oma tervisele teeb.) Ma saaksin aru, kui laps sellist ema häbeneks ja siin ei aitaks tõesti vist ükski selgitus. Ehk siis vastus küsimusele - kui vanem on tõesti tugevas ülekaalus, siis peaks ta endaga tegelema ja kasvõi lapse pärast alla võtma.
Ei, oma allavõtuteekonda ei hakka ma kirjeldama. Aga see on olemas. Ja tagasivõtuteekond samuti. Ja nii korduvalt. Vanus pole ka enam selline, kus kerge oleks alla võtta.
Ülekaaluline lapsevanem
-
Külaline
-
Külaline
Ozempic pole mingi imerohi. See ei mõju kõigile, esiteks, teiseks võib ta olla mõnele sobimatu. Kolmandaks on see ikka megakallis ka, iga kuu 100€. Pole kõigile kättesaadav.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?
Ja no maovähenduse soovitamine on ka muidugi hea. Oled süvenenud, mida see tähendab, millised on ohud ja milline on tõenäosus, et sellest kasu on? Uuri nati.
-
Külaline
Need meetodid oleks abivahendiks ikka siis, kui juba on haiglaselt suur ülekaal. Risk mõlemal väga suur.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 01:18Just-just. Minu laps arvab ka nii. Kõik on õige, ainult see teooria ei arvesta pisiasja, et alati allavõtmine ei õnnestu. Ma muidugi ei tea, mida sa selle ülekaalulise korvis nägid, klassikaliselt oli korv täis saia, kommi ja limonaadi, nagu see klišee siin paksude kohta on? Minu korvist sa neid asju ei leiaks, aga ma nüüd tõesti ei hakka seda teemat viima klassikalisele paksupeksuteemale. Arvestades asjaolu, et mees jättis mind kehakaalu pärast, nii ütleski, nüüd poeg ka eemaldub - vist oleks tõesti parem, kui mind polekski. Need mõtted olin peale mehe lahkumist kuidagi maha suutnud suruda, nüüd tulevad taas. Ei-ei, ärge kartke, ma ei hakka end ära tapma, lihtsalt ütlen nagu tunnen - oleks parem, kui mind poleks.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2025 22:03 Vast on ka küsimus, kui paksu lapsevanemaga siis ikka tegemist on, ausalt öelda oli täna tahtmine poes ühele noorele naisele isegi sõbralikult soovitada oma ostukorv üle vaadata, inimene kaalus vähemasti 120-130 kilo. (Kusjuures ma olen ise ka ülekaalus ja just seetõttu tean, mida see naine oma tervisele teeb.) Ma saaksin aru, kui laps sellist ema häbeneks ja siin ei aitaks tõesti vist ükski selgitus. Ehk siis vastus küsimusele - kui vanem on tõesti tugevas ülekaalus, siis peaks ta endaga tegelema ja kasvõi lapse pärast alla võtma.
Ei, oma allavõtuteekonda ei hakka ma kirjeldama. Aga see on olemas. Ja tagasivõtuteekond samuti. Ja nii korduvalt. Vanus pole ka enam selline, kus kerge oleks alla võtta.
-
Külaline
Miks ma uurima pean? Ma tean, mida endast kujutab Ozempicu kasutamine ja operatsioon. Tean plusse ja miinuseid.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 21:40Ozempic pole mingi imerohi. See ei mõju kõigile, esiteks, teiseks võib ta olla mõnele sobimatu. Kolmandaks on see ikka megakallis ka, iga kuu 100€. Pole kõigile kättesaadav.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?
Ja no maovähenduse soovitamine on ka muidugi hea. Oled süvenenud, mida see tähendab, millised on ohud ja milline on tõenäosus, et sellest kasu on? Uuri nati.
Sa nagu selle peale ei ole kunagi mõelnud, et ülekaal on täpselt samasugune oht tervisele? Seega, miks mitte valida kahest halvast parim variant?
Ja leelotada enne proovimist, et Ozempic ei mõju kõigile...? Et siis ei tasu isegi mitte proovimist, sest mõnele ei ole sobinud? Arusaamatu!
Ma ei tea, mis kaalus on see inimene, keda tsiteerisin, aga ausalt, kui ma oleksin 100+ kilo, siis ma kindlasti mõtleks juba radikaalsematele vahenditele, mitte ei jo-jotaks aastaid ilma igasuguse tulemuseta.
-
Külaline
Kas minu tsiteeritu kuskil nimetas, kui palju ta kaalub? Nõus, et 10-20 ülekilo pärast ei ole vaja sedalaadi abivahendeid. Aga, kui naisterahva kaal on juba 100+ kilo, siis on lihtsalt toitumise jälgimisega üsna ebatõenäoline normaalkaalu jõuda. Kui see oleks teostatav, siis oleks inimene sekkunud juba ammu enne, kui kaal nii suureks tõusis.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 22:02Need meetodid oleks abivahendiks ikka siis, kui juba on haiglaselt suur ülekaal. Risk mõlemal väga suur.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 01:18 Just-just. Minu laps arvab ka nii. Kõik on õige, ainult see teooria ei arvesta pisiasja, et alati allavõtmine ei õnnestu. Ma muidugi ei tea, mida sa selle ülekaalulise korvis nägid, klassikaliselt oli korv täis saia, kommi ja limonaadi, nagu see klišee siin paksude kohta on? Minu korvist sa neid asju ei leiaks, aga ma nüüd tõesti ei hakka seda teemat viima klassikalisele paksupeksuteemale. Arvestades asjaolu, et mees jättis mind kehakaalu pärast, nii ütleski, nüüd poeg ka eemaldub - vist oleks tõesti parem, kui mind polekski. Need mõtted olin peale mehe lahkumist kuidagi maha suutnud suruda, nüüd tulevad taas. Ei-ei, ärge kartke, ma ei hakka end ära tapma, lihtsalt ütlen nagu tunnen - oleks parem, kui mind poleks.
-
Külaline
Uurima pead seepärast, et sind paneb imestama, et maailmas leidub veel mõni paks, kui ometi on need kaks meetodit leiutatud ... Tobe. Näiteks miks sa arvad, et ta ozempicut kaalunud või ehk isegi proovinud pole?Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 22:14Miks ma uurima pean? Ma tean, mida endast kujutab Ozempicu kasutamine ja operatsioon. Tean plusse ja miinuseid.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 21:40Ozempic pole mingi imerohi. See ei mõju kõigile, esiteks, teiseks võib ta olla mõnele sobimatu. Kolmandaks on see ikka megakallis ka, iga kuu 100€. Pole kõigile kättesaadav.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?
Sa nagu selle peale ei ole kunagi mõelnud, et ülekaal on täpselt samasugune oht tervisele? Seega, miks mitte valida kahest halvast parim variant?
Ja leelotada enne proovimist, et Ozempic ei mõju kõigile...? Et siis ei tasu isegi mitte proovimist, sest mõnele ei ole sobinud? Arusaamatu!
Ma ei tea, mis kaalus on see inimene, keda tsiteerisin, aga ausalt, kui ma oleksin 100+ kilo, siis ma kindlasti mõtleks juba radikaalsematele vahenditele, mitte ei jo-jotaks aastaid ilma igasuguse tulemuseta.
Maolõikust ei soovita küll ükski arst, kes sellest pappi ei teeni.
-
Külaline
Oma allavõtuteekonda ega kasutatud meetodeid ma käsitlema ei hakka, sest need ei puutu teemasse. Piisav on, kui ütlen, et olen palju pingutanud ja teinud kõik, mis suutnud olen. Kirurgiline sekkumine ei tule kõne alla, sellel pole vähimatki mõtet, kui inimene ise oma kaalu kontrolli all hoida ei suuda. Ainult siis on maolõikusel mõtet, kui selle järel inimene oma magu suureks uuesti ei söö.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?
-
Külaline
Ma arvan, et ta oleks tõenäoliselt seda maininud, kui oleks juba proovinud ka neid radikaalsemaid vahendeid.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 23:42Uurima pead seepärast, et sind paneb imestama, et maailmas leidub veel mõni paks, kui ometi on need kaks meetodit leiutatud ... Tobe. Näiteks miks sa arvad, et ta ozempicut kaalunud või ehk isegi proovinud pole?Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 22:14Miks ma uurima pean? Ma tean, mida endast kujutab Ozempicu kasutamine ja operatsioon. Tean plusse ja miinuseid.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 21:40 Ozempic pole mingi imerohi. See ei mõju kõigile, esiteks, teiseks võib ta olla mõnele sobimatu. Kolmandaks on see ikka megakallis ka, iga kuu 100€. Pole kõigile kättesaadav.
Maolõikust ei soovita küll ükski arst, kes sellest pappi ei teeni.
Veel kord, ma ei pea midagi uurima, ma tean, mida tähendab üks või teine meetod. Olen päris palju selle kohta lugenud ning üldjuhul on mõlemad variandid aidanud ülekaalulisi.
Seda ei ole ma kunagi arvanud, et need on väga lihtsad ja ohutud variandid. Lihtsalt, kui ülekaal hakkab juba tervisele (ja väga suur ülekaal hakkab), siis on rumal loota, et ma hakkan nüüd toitumise jälgimisega - mis tõesti on kõige parem ja ohutum viis, alla võtma. No, neid on ikka mõni üliüksik, kes väga suure kehakaalu saavad niimoodi alla. Kes seda suudavad ilmselt ei lasegi oma kaalul üle 100 kilo tõusta. Ja minu tsiteeritu kirjutab ka, et on koguaeg püüdnud sellega tegeleda.
Kirjutab ju nii: "Ei, oma allavõtuteekonda ei hakka ma kirjeldama. Aga see on olemas. Ja tagasivõtuteekond samuti. Ja nii korduvalt. Vanus pole ka enam selline, kus kerge oleks alla võtta."
No, miks on selles olukorras väga rumal Ozempicu peale mõelda? Soovitad inimesel jätkata piinlemisega? Minu arust ta kommentaarist selgub päris hästi, et ta kannatab väga oma olukorra pärast. Lisaks, mees on ta maha jätnud ja laps häbeneb. Aga meie peaks siis delikaatselt ikka soovitama tal jätkata meetodiga, mis ei ole teda seni aidanud? Uskumatu!
-
Külaline
Ma ei mõista, miks sa minu kommentaari peale solvusid? Sul ei olegi vaja käsitleda. Üsna kindlasti oled sa pingutanud kaalu alandamise nimel. Ja sellest jutt käibki - et kui see ei toimi, siis miks mitte mõelda teiste variantide peale?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 01:21Oma allavõtuteekonda ega kasutatud meetodeid ma käsitlema ei hakka, sest need ei puutu teemasse. Piisav on, kui ütlen, et olen palju pingutanud ja teinud kõik, mis suutnud olen. Kirurgiline sekkumine ei tule kõne alla, sellel pole vähimatki mõtet, kui inimene ise oma kaalu kontrolli all hoida ei suuda. Ainult siis on maolõikusel mõtet, kui selle järel inimene oma magu suureks uuesti ei söö.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?
Maolõikus ju tekitabki olukorra, kus sa enam ei soovi süüa. Isud kaovad. Ehkki tõsi, on ka inimesi, kes tõesti söövad end lõpuks suureks tagasi.
Kui ma ise seisaks olukorra ees, siis ma ka kaaluks pigem Ozempicut tegelikult.
-
Külaline
Ma ei solvunud. Ma kordasin lihtsalt, et sel teemal ei ole vaja mind õpetada. Mina omakorda ei mõista, millest su veendumus, et ma Ozempicut proovinud pole. Olen küll, sain tervelt 5 kilo alla.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 07:04Ma ei mõista, miks sa minu kommentaari peale solvusid? Sul ei olegi vaja käsitleda. Üsna kindlasti oled sa pingutanud kaalu alandamise nimel. Ja sellest jutt käibki - et kui see ei toimi, siis miks mitte mõelda teiste variantide peale?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 01:21Oma allavõtuteekonda ega kasutatud meetodeid ma käsitlema ei hakka, sest need ei puutu teemasse. Piisav on, kui ütlen, et olen palju pingutanud ja teinud kõik, mis suutnud olen. Kirurgiline sekkumine ei tule kõne alla, sellel pole vähimatki mõtet, kui inimene ise oma kaalu kontrolli all hoida ei suuda. Ainult siis on maolõikusel mõtet, kui selle järel inimene oma magu suureks uuesti ei söö.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2025 12:05 Aga, praegu on ju päris tõhusaid vahendeid. Ozempic ja maovähendus operatsioon. Miks sa selle peale ei mõtle, kui miski muu ei õnnestu?
Maolõikus ju tekitabki olukorra, kus sa enam ei soovi süüa. Isud kaovad. Ehkki tõsi, on ka inimesi, kes tõesti söövad end lõpuks suureks tagasi.
Ei maolõikus ega semaglutiid ei kaota isusid, mille taust on aju naudingukeskuses. Nad söövad isegi siis, kui nälga pole ja kõht on täis - söövad, et õnnetunnet saavutada.
-
Külaline
Kas sa oled mõelnud, et võiks seda õnnetunnet kuskilt mujalt kui söömisest saada? Seda enam, kui tead, milles probleem?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 10:52Ma ei solvunud. Ma kordasin lihtsalt, et sel teemal ei ole vaja mind õpetada. Mina omakorda ei mõista, millest su veendumus, et ma Ozempicut proovinud pole. Olen küll, sain tervelt 5 kilo alla.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 07:04Ma ei mõista, miks sa minu kommentaari peale solvusid? Sul ei olegi vaja käsitleda. Üsna kindlasti oled sa pingutanud kaalu alandamise nimel. Ja sellest jutt käibki - et kui see ei toimi, siis miks mitte mõelda teiste variantide peale?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 01:21 Oma allavõtuteekonda ega kasutatud meetodeid ma käsitlema ei hakka, sest need ei puutu teemasse. Piisav on, kui ütlen, et olen palju pingutanud ja teinud kõik, mis suutnud olen. Kirurgiline sekkumine ei tule kõne alla, sellel pole vähimatki mõtet, kui inimene ise oma kaalu kontrolli all hoida ei suuda. Ainult siis on maolõikusel mõtet, kui selle järel inimene oma magu suureks uuesti ei söö.
Ei maolõikus ega semaglutiid ei kaota isusid, mille taust on aju naudingukeskuses. Nad söövad isegi siis, kui nälga pole ja kõht on täis - söövad, et õnnetunnet saavutada.
-
Külaline
Kas sa pead mind idioodiks? Mis järgmiseks, soovitad mul vähem süüa?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 10:57Kas sa oled mõelnud, et võiks seda õnnetunnet kuskilt mujalt kui söömisest saada? Seda enam, kui tead, milles probleem?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 10:52Ma ei solvunud. Ma kordasin lihtsalt, et sel teemal ei ole vaja mind õpetada. Mina omakorda ei mõista, millest su veendumus, et ma Ozempicut proovinud pole. Olen küll, sain tervelt 5 kilo alla.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 07:04
Ma ei mõista, miks sa minu kommentaari peale solvusid? Sul ei olegi vaja käsitleda. Üsna kindlasti oled sa pingutanud kaalu alandamise nimel. Ja sellest jutt käibki - et kui see ei toimi, siis miks mitte mõelda teiste variantide peale?
-
Külaline
Jah, seda ka. Mis sul viga on?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 11:15Kas sa pead mind idioodiks? Mis järgmiseks, soovitad mul vähem süüa?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 10:57Kas sa oled mõelnud, et võiks seda õnnetunnet kuskilt mujalt kui söömisest saada? Seda enam, kui tead, milles probleem?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 10:52 Ma ei solvunud. Ma kordasin lihtsalt, et sel teemal ei ole vaja mind õpetada. Mina omakorda ei mõista, millest su veendumus, et ma Ozempicut proovinud pole. Olen küll, sain tervelt 5 kilo alla.
-
Külaline
1) kas ma küsisin nõu, kuidas kaalust alla võtta? 2) mis sul endal viga on, kui ma ütlen selgelt, et ma olen teemaga väga palju tegelenud ja väga kursis asjadega ja siis sa hakkad küsima mu käest aabitsatõdesid? kellelgi auto läheb rikki, siis küsid ka ikka kohe üle, kas ikka benssu on?
-
Külaline
Mõtle milline tahtjõu eeskuju sa saad lapsele olla, kui alla võtad.
-
Külaline
Ei, maolõikus piirab vaid toidukoguse söömist. Isud jäävad ikka. Kust kohast küll selline arusaam, et isud lausa kaotab?Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2025 07:04Maolõikus ju tekitabki olukorra, kus sa enam ei soovi süüa. Isud kaovad. Ehkki tõsi, on ka inimesi, kes tõesti söövad end lõpuks suureks tagasi.
Toimiks see ka isude peal, siis ei oleks maailmas üleüldse ülekaalulise probleemi.
-
Külaline
Niimoodi ilmselt plärtsusid oma mehe ja lapsega ka?Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 11:431) kas ma küsisin nõu, kuidas kaalust alla võtta? 2) mis sul endal viga on, kui ma ütlen selgelt, et ma olen teemaga väga palju tegelenud ja väga kursis asjadega ja siis sa hakkad küsima mu käest aabitsatõdesid? kellelgi auto läheb rikki, siis küsid ka ikka kohe üle, kas ikka benssu on?
-
Külaline
Loen seda teemat ja kurb hakkab. See paksude mõnitamine ja nende kohtlemine umbes sellistena, nagu sureksid nad kohe maha (olles enne röövinud maksumaksjate rahakotid ennast ravides tühjaks) ei jäta küll erilist muljet sallivast tänapäevasest ühiskonnast. Julgeks keegi vaid homode või kõigusooliste kohta midagi ligilähedaseltki sarnast kirjutada, siis tapetaks ta sisuliselt ära. Ehkki soomuutmise operatsioonid on samuti ühed kallimad ravid. Miks inimesed sedasi valivad oma suhtumist, et see erinevus on jube hea ja supertore, aga too erinevus on kole paha ja sellise erinevusega inimesed ei tohiks üldse meie keskel elada?
-
Külaline
See naine ka poes ei küsinud nõu ega isegi ei astunud vestlusse, aga ometi tunti, et oleks vaja talle nõu anda.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2025 11:431) kas ma küsisin nõu, kuidas kaalust alla võtta? 2) mis sul endal viga on, kui ma ütlen selgelt, et ma olen teemaga väga palju tegelenud ja väga kursis asjadega ja siis sa hakkad küsima mu käest aabitsatõdesid? kellelgi auto läheb rikki, siis küsid ka ikka kohe üle, kas ikka benssu on?
-
Külaline
Kas ülekaalulisuse saab sündides kaasa nagu orientatsiooni, et sünnid paksugeeniga ja rohkem midagi parata polegi? Orientatsioon ei ole valik, aga inimene langetab oma elustiiliga seonduvalt iga päev valikuid.Guest kirjutas: ↑26 Mai 2025 12:45 Loen seda teemat ja kurb hakkab. See paksude mõnitamine ja nende kohtlemine umbes sellistena, nagu sureksid nad kohe maha (olles enne röövinud maksumaksjate rahakotid ennast ravides tühjaks) ei jäta küll erilist muljet sallivast tänapäevasest ühiskonnast. Julgeks keegi vaid homode või kõigusooliste kohta midagi ligilähedaseltki sarnast kirjutada, siis tapetaks ta sisuliselt ära. Ehkki soomuutmise operatsioonid on samuti ühed kallimad ravid. Miks inimesed sedasi valivad oma suhtumist, et see erinevus on jube hea ja supertore, aga too erinevus on kole paha ja sellise erinevusega inimesed ei tohiks üldse meie keskel elada?
Paljud lihtsalt ei suuda aastaid oma toitu kaaluda ja kaloreid lugeda ning leppida sellega, et nii see jääbki olema. Tahavad saada end äärmuslikult piirates ja kiiresti tulemusi, proovides mingeid jaburaid dieete, mida ei suudeta pidada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist