Kui mitmes riigis olete käinud?
-
Külaline
Kui mitmes riigis olete käinud?
Mitmes riigis olete käinud? Ja kui vanad te olete?
Mina olen 52 ja olen käinud 16 välisriigis. Mõnes mitu korda. Nende 16 sisse lugesin ka Ahvenamaa ja Kanaari saared, millest esimene jääb Soome ja teine Hispaania alla. Nii Soomes kui ka "päris" Hispaanias olen ka käinud.
Mina olen 52 ja olen käinud 16 välisriigis. Mõnes mitu korda. Nende 16 sisse lugesin ka Ahvenamaa ja Kanaari saared, millest esimene jääb Soome ja teine Hispaania alla. Nii Soomes kui ka "päris" Hispaanias olen ka käinud.
-
Külaline
50 olen ja viimase lugemise järgi olen käinud 46 välisriigis. Paljudes-paljudes mitu korda.
-
Külaline
Kõik Euroopa riigid v.a. saareriigid - Suurbritannia, Küpros, Malta, aga kavatseme minna.
-
Külaline
paar aastat üle viiekümne, ja lugesin kokku 23 riiki. Mitmes neist korduvalt, ikka 10+ korda (olen pigem sellist tüüpi reisija, kes armub mingisse linna või riiki ja kipub sinna aina tagasi).
Enamik muidugi Euroopa, aga ka paar Aasia ning Aafrika riiki. Ameerikasse pole jõudnud.
Bucket listis on Kariibid ning Põhja-Aafrika.
Enamik muidugi Euroopa, aga ka paar Aasia ning Aafrika riiki. Ameerikasse pole jõudnud.
Bucket listis on Kariibid ning Põhja-Aafrika.
-
Külaline
Olen 46 ja käinud 45s riigis, paljudes neist mitu korda. Igal aastal lisandub 3-4 riiki nimekirja juurde.
-
Külaline
Ei ole kunagi sellist statistikat teinud, aga nüüd hakkas huvitama, võtsin maailma riikide nimekirja lahti ja lugesin kokku.
Olen 47 ja käinud 32 riigis. Arvestasin neid, kus olen olnud kohapeal vähemalt terve päeva, mitte lihtsalt läbi sõitnud. Mitmetes riikides olen ka korduvalt käinud. Pole käinud Lõuna-Ameerikas, Austraalias ega Mustas Aafrikas. Osas Euroopa riikides ei ole ka veel käinud.
Sellel aastal peaks veel paar uut riiki lisanduma.
Olen 47 ja käinud 32 riigis. Arvestasin neid, kus olen olnud kohapeal vähemalt terve päeva, mitte lihtsalt läbi sõitnud. Mitmetes riikides olen ka korduvalt käinud. Pole käinud Lõuna-Ameerikas, Austraalias ega Mustas Aafrikas. Osas Euroopa riikides ei ole ka veel käinud.
Sellel aastal peaks veel paar uut riiki lisanduma.
Olen 41 ja käinud vist 43. riigis, samuti mitmetes korduvalt ja korduvalt. Sisse ei loe neid, kus olen lihtsalt lennujaamas vahemaandumise tõttu olnud.
-
Külaline
Mul väga tagasihoidlik 8 välisriiki. Olen 36. Ei ole eriline reisisell.
-
Külaline
Mul ka tagasihoidlik kogus, vaid 15 riiki. Suvel lisanduvad paar riiki juurde.
-
Külaline
Ma ei saa eru, et mida te siin vabandate oma tagasihoidlikusega. Et muidu ei võeta teid tõsiselt?Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2025 19:1356a ja ühes riigis.
Mu 1, siis on palju on. Ei vananda teiste ees.
-
Külaline
Pole siis isegi Lätis, Leedus ega Soomes käinud? Lapsena kuskile Leningradi ei veetud kooliga? Minu arust on see küll suhteliselt müstika, kuidas annab nii vanaks elada ja mitte kuskil Eestist väljas mitte käia. Minu vanaema ei olnud Tallinnaski käinud, elas Lõuna-Eestis, aga Lätis oli isegi tema käinud.
-
Külaline
Soomes ei ole käinud.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2025 21:20 Pole siis isegi Lätis, Leedus ega Soomes käinud? Lapsena kuskile Leningradi ei veetud kooliga? Minu arust on see küll suhteliselt müstika, kuidas annab nii vanaks elada ja mitte kuskil Eestist väljas mitte käia. Minu vanaema ei olnud Tallinnaski käinud, elas Lõuna-Eestis, aga Lätis oli isegi tema käinud.
Lätis loomaaias ja alkopoes küll.
Aga mitte ööbinud seal. Seda lätit üldse ei arvesta.
-
Külaline
lihtsalt huvi pärast - kui kuskil pole käinud siis kas lihtsalt reisimine ei huvita, või muud põhjused?
-
Külaline
Huvitab ikka reisimine. Ma lihtsalt olen käinud ühes riigis palju kordi.Külaline kirjutas: ↑26 Mai 2025 09:00 lihtsalt huvi pärast - kui kuskil pole käinud siis kas lihtsalt reisimine ei huvita, või muud põhjused?
-
Külaline
Ma ei ole ka eriline reisisell, lugesin kokku 28 riiki ja olen 50+ vanuses.
olin just kokku lugenud 
1. eesti
2. soome
3. läti
4. leedu
5. venemaa
6. ukraina
7. abhaasia
8. gruusia
9. saksamaa
10. inglismaa
11. prantsusmaa