Ülekaaluline lapsevanem

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Viimasele postitajale: seda oli küll kurb lugeda. Ei olnud nii öeldud ega mõeldud, et keegi end kehvasti peaks tundma. Vabandan.

Saledad on häiritud ülekaaluliste kommentaaridest. Õudus kuubis, kui veel kompliment tehakse @ iludus. Mulle oli huvitav lugeda, et sellises vanuses naised teineteist hindaval pilgul takseerivad. See nagu rohkem teismeliste teema arvasin olevat.
Külaline

Ma huvi pärast täitsa küsin, millest te järeldate, et seedimine on aeglasem ja ei ole enam sama.
Ma ka paks(+20ülekilo) nüüd viimased 2.5aastat aga ma ei saa küll aru, et seedimise aeglustumine/muutused selles süüdi oleks. Seedimine kui nii võtta on koguaeg sama püsinud. Number kahel käin jätkuvalt iga päev ja eks ju saan eelmiste päevade toidust aru ka, millal see välja tuleb.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 17:14
Guest kirjutas: 27 Mai 2025 16:30 Aina lõbusamaks muutub see teema :D
Siin teemas võib empaatiapuuduse medaleid anda, sina oled praegu kindel võitja! Teema, kus keegi on ahastuses, on sinu jaoks lõbus ...
Ahastuses? Kes on siin ahastuses? See 56 aastane iludus, paksud või kes täpsemalt?
Külaline

Ma olen vormis ja sale, ütlen ausalt, ei ole seda kerge saavutada ega hoida. Mõned eelnevad kommentaarid kirjeldavad justkui geneetilist vedamist, head ainevahetust ja mida kõike veel aga reaalsuses on võibolla 1 inimene 100st saledast mingisuguse erilise geneetikaga ja võib süüa mida iganes. Enamus ei või ja ei saa.
Ma sain oma ideaalvormi 1.5 aastat peale viimast sünnitust ja ma alustasin normaalkaalust (kmi 20). See oli igapäevane töö, pingutus, oli ka piiramist ja sundimist ning see jätkub ka edasi. Sportimisest olen hakanud rõõmu tundma alles nüüd, pea 2 aastat hiljem ja alles nüüd olen saavutanud selle, et ma tahan sporti teha, mitte ei pea tegema.
Mitte midagi ei ole niisama tulnud ja enamusel ei tulegi ja ei hakkagi tulema.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 18:10
Guest kirjutas: 27 Mai 2025 17:14
Guest kirjutas: 27 Mai 2025 16:30 Aina lõbusamaks muutub see teema :D
Siin teemas võib empaatiapuuduse medaleid anda, sina oled praegu kindel võitja! Teema, kus keegi on ahastuses, on sinu jaoks lõbus ...
Ahastuses? Kes on siin ahastuses? See 56 aastane iludus, paksud või kes täpsemalt?
Täitsa lõpp, sa üldse enam ei mäleta, mis teema algselt oli, enne kui see harilikuks "paks on laisk" teemaks muutu? Alzheimer?
Külaline

Teemaks oli, kas lapsed häbenevad oma ülekaalulisi vanemaid.

Mis probleem Sinul on? Kah ülekaal? Mis tusaseks muudab?
Külaline

P.s. pole küll see, kellele küsimus oli suunatud.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 18:39 Teemaks oli, kas lapsed häbenevad oma ülekaalulisi vanemaid.

Oh teid, süvenemispuudelisi. Teemaalgataja kirjutab muuhulgas: "Arvestades asjaolu, et mees jättis mind kehakaalu pärast, nii ütleski, nüüd poeg ka eemaldub - vist oleks tõesti parem, kui mind polekski. Need mõtted olin peale mehe lahkumist kuidagi maha suutnud suruda, nüüd tulevad taas. Ei-ei, ärge kartke, ma ei hakka end ära tapma, lihtsalt ütlen nagu tunnen - oleks parem, kui mind poleks. "
Kui see ei ole ahastus, siis mis on
Külaline

See on ajaviite sait ja ega eriti süvenetagi. Veedetakse niisama aega. Mulle tuli ka see praegu loetu üllatusena.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 18:42
Guest kirjutas: 27 Mai 2025 18:39 Teemaks oli, kas lapsed häbenevad oma ülekaalulisi vanemaid.

Oh teid, süvenemispuudelisi. Teemaalgataja kirjutab muuhulgas: "Arvestades asjaolu, et mees jättis mind kehakaalu pärast, nii ütleski, nüüd poeg ka eemaldub - vist oleks tõesti parem, kui mind polekski. Need mõtted olin peale mehe lahkumist kuidagi maha suutnud suruda, nüüd tulevad taas. Ei-ei, ärge kartke, ma ei hakka end ära tapma, lihtsalt ütlen nagu tunnen - oleks parem, kui mind poleks. "
Kui inimene on täiesti ahastuses, siis ta võtaks midagi ette. Mina näiteks olin ka ülekaaluline, 80 kg. Ja arvasin ka, et kõik probleemid, mis mu elus on, on sellest, et mul on ülekaal. Arvasin ka, et suhted mehega pole enam need, sest olen paks, teismeline ei taha minuga aega koos veeta, sest olen paks, tööl läheb kehvasti, sest olen paks. Kõik on sellepärast, et olen paks. Võtsin Ozempicut ja tegin kõhuplastika ja rasvaimu. Nüüd olen sale ja ilusa kehaga, aga need minu probleemid tegelikult pole lahenenud. Tegelikult on neil muud põhjuseid kui see kehakaal. Ja kui inimene on meeleheitel, siis ta teeb kõik, et see probleem lahendada, paksuse probleem on lahendatav.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 18:47Kui inimene on täiesti ahastuses, siis ta võtaks midagi ette. Mina näiteks olin ka ülekaaluline, 80 kg. Ja arvasin ka, et kõik probleemid, mis mu elus on, on sellest, et mul on ülekaal. Arvasin ka, et suhted mehega pole enam need, sest olen paks, teismeline ei taha minuga aega koos veeta, sest olen paks, tööl läheb kehvasti, sest olen paks. Kõik on sellepärast, et olen paks. Võtsin Ozempicut ja tegin kõhuplastika ja rasvaimu. Nüüd olen sale ja ilusa kehaga, aga need minu probleemid tegelikult pole lahenenud. Tegelikult on neil muud põhjuseid kui see kehakaal. Ja kui inimene on meeleheitel, siis ta teeb kõik, et see probleem lahendada, paksuse probleem on lahendatav.
Ega eriti ei ole küll. On kaalujälgijaid uuritud ja pea 90% naaseb algse kaalunumbri juurde paari aasta jooksul. Oma tuttavate pealt vaadates on kaalu hoida suutnud vaid need, kes on enamuse elust saledad olnud ja vaid mingil perioodil eri põhjustel ülekaalu kogunud. Aga need, kes on ikka teismeeast kaaluga kimpus, need yo-yo'tavad läbi kogu elu.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 19:08
Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 18:47Kui inimene on täiesti ahastuses, siis ta võtaks midagi ette. Mina näiteks olin ka ülekaaluline, 80 kg. Ja arvasin ka, et kõik probleemid, mis mu elus on, on sellest, et mul on ülekaal. Arvasin ka, et suhted mehega pole enam need, sest olen paks, teismeline ei taha minuga aega koos veeta, sest olen paks, tööl läheb kehvasti, sest olen paks. Kõik on sellepärast, et olen paks. Võtsin Ozempicut ja tegin kõhuplastika ja rasvaimu. Nüüd olen sale ja ilusa kehaga, aga need minu probleemid tegelikult pole lahenenud. Tegelikult on neil muud põhjuseid kui see kehakaal. Ja kui inimene on meeleheitel, siis ta teeb kõik, et see probleem lahendada, paksuse probleem on lahendatav.
Ega eriti ei ole küll. On kaalujälgijaid uuritud ja pea 90% naaseb algse kaalunumbri juurde paari aasta jooksul. Oma tuttavate pealt vaadates on kaalu hoida suutnud vaid need, kes on enamuse elust saledad olnud ja vaid mingil perioodil eri põhjustel ülekaalu kogunud. Aga need, kes on ikka teismeeast kaaluga kimpus, need yo-yo'tavad läbi kogu elu.
Siis võtadki seda kaaluravimit edasi. Kui ikka meeleheitel oled, siis leiad selle 100 eurot kuus.
Külaline

Kaalu langetamine tervislikul meetodil on vist isegi soodsam: ca 200.- eur per face/ terve kuu. Kapsad, kaalikad, kodujuust, munad, tatar. Saab kasulikke aineid ka tervise püsimiseks versus isu puudumise tekitamine.
Külaline

..ja kõhetumine. Tjah. Maitse asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Mai 2025 18:47
Guest kirjutas: 27 Mai 2025 18:42

Kui inimene on täiesti ahastuses, siis ta võtaks midagi ette. Mina näiteks olin ka ülekaaluline, 80 kg. Ja arvasin ka, et kõik probleemid, mis mu elus on, on sellest, et mul on ülekaal. Arvasin ka, et suhted mehega pole enam need, sest olen paks, teismeline ei taha minuga aega koos veeta, sest olen paks, tööl läheb kehvasti, sest olen paks. Kõik on sellepärast, et olen paks. Võtsin Ozempicut ja tegin kõhuplastika ja rasvaimu. Nüüd olen sale ja ilusa kehaga, aga need minu probleemid tegelikult pole lahenenud. Tegelikult on neil muud põhjuseid kui see kehakaal. Ja kui inimene on meeleheitel, siis ta teeb kõik, et see probleem lahendada, paksuse probleem on lahendatav.
Ahastuses inimene võib just vastupidi käituda. St juurde üldse võtma ja veel vähem hoolima.
Ise ju ka kirjeldad, et said saledaks aga tegelikult kehakaal üldse polnudki hädade põhjus.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 19:41 Kaalu langetamine tervislikul meetodil on vist isegi soodsam: ca 200.- eur per face/ terve kuu. Kapsad, kaalikad, kodujuust, munad, tatar. Saab kasulikke aineid ka tervise püsimiseks versus isu puudumise tekitamine.
Kui paksud oleks selleks võimelised, siis poleks ju Ozempicut välja mõeldudki.
Külaline

Ma loen neid vastuseid siin ja imestan. Ma kaalun 114 kg, olen muideks väga ilus ja komplimente lendab tüütult palju! Mõned siin minestavad 100 kg peale, no sooviks jõudu! Ei tee see kaal kedagi kaunimaks ega koledamaks. Asi ikka pigem selles, millisena ise ennast tunned.
Need, kes soovitavad maovähendus oppe, siis vabandust, terve tulevane elu saab olema tabletipurkide otsas, lisaks veel see, et palju võtavad paraku selle kaalu kõik tagasi, magu nimelt on lihaskude ja venib taas. Väsitav on lugeda seda materdamist ja dieetide paraadi. Mulle näiteks meeldib hästi süüa ja juua veini, no te nautige oma dieete ja 50 kg kehakaalu, paljudel teistel on elus muudki nauditavat :)
Ps. Enamus mu tuttavatest on pigem väga saledad, nad ei ole eluski teinud kommentaare kellegi kehakaalu/rassi/usu vms. Kohta. Inimeste käitumise kohta küll, kui on põhjust! Ehk siis, mu kallid saledad, kes te olete tolerantsed, armastan teid edasi, aga kõik teie, kes pritsite "tarkusi", kuramus, teiega võtaks kauniduses mõõtu! Os. Olen üsna kindel, et mina võidan!
Külaline

Jah, tõsi see on. Iseloomu on tarvis ;) Tahtejõudu ja motivatsiooni. Mõni kena meees nt :)
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 20:18 Ma loen neid vastuseid siin ja imestan. Ma kaalun 114 kg, olen muideks väga ilus ja komplimente lendab tüütult palju! Mõned siin minestavad 100 kg peale, no sooviks jõudu! Ei tee see kaal kedagi kaunimaks ega koledamaks. Asi ikka pigem selles, millisena ise ennast tunned.
Need, kes soovitavad maovähendus oppe, siis vabandust, terve tulevane elu saab olema tabletipurkide otsas, lisaks veel see, et palju võtavad paraku selle kaalu kõik tagasi, magu nimelt on lihaskude ja venib taas. Väsitav on lugeda seda materdamist ja dieetide paraadi. Mulle näiteks meeldib hästi süüa ja juua veini, no te nautige oma dieete ja 50 kg kehakaalu, paljudel teistel on elus muudki nauditavat :)
Ps. Enamus mu tuttavatest on pigem väga saledad, nad ei ole eluski teinud kommentaare kellegi kehakaalu/rassi/usu vms. Kohta. Inimeste käitumise kohta küll, kui on põhjust! Ehk siis, mu kallid saledad, kes te olete tolerantsed, armastan teid edasi, aga kõik teie, kes pritsite "tarkusi", kuramus, teiega võtaks kauniduses mõõtu! Os. Olen üsna kindel, et mina võidan!
Jajah, oled jube ilus tõesti. Isegi 94 ei ole enam ilus, vaid lootusetult rasvunud ja koleda kehaga, ammugi sina. Ebaadekvaatne enesehinnang, mis muud.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Mai 2025 20:18 Ma loen neid vastuseid siin ja imestan. Ma kaalun 114 kg, olen muideks väga ilus ja komplimente lendab tüütult palju! Mõned siin minestavad 100 kg peale, no sooviks jõudu! Ei tee see kaal kedagi kaunimaks ega koledamaks. Asi ikka pigem selles, millisena ise ennast tunned.
Sõbralik ja heatujuline paks on rääkinud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist