Kingitus gümnaasiumilõpetajale (poiss)

sh teismelised
Vasta
Külaline

Kingitus gümnaasiumilõpetajale (poiss)

Postitus Postitas Külaline »

Mida olete kinkinud oma lastele gümnaasiumi lõpetamise puhul? Tegemist siis poisiga ja autot paluks mitte soovitada, sest see juba olemas :) Korteri/maja jaoks raha pole :(
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mai 2025 23:05 Mida olete kinkinud oma lastele gümnaasiumi lõpetamise puhul? Tegemist siis poisiga ja autot paluks mitte soovitada, sest see juba olemas :) Korteri/maja jaoks raha pole :(
Mina omal ajal sain autojuhi load. Küll aasta varem, sest gümnaasiumi lõpetades olin juba 19 aga nii kokku leppisime emaga.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Mai 2025 23:08
Külaline kirjutas: 28 Mai 2025 23:05 Mida olete kinkinud oma lastele gümnaasiumi lõpetamise puhul? Tegemist siis poisiga ja autot paluks mitte soovitada, sest see juba olemas :) Korteri/maja jaoks raha pole :(
Mina omal ajal sain autojuhi load. Küll aasta varem, sest gümnaasiumi lõpetades olin juba 19 aga nii kokku leppisime emaga.
load pole ka väga variant kahjuks, sest autokool ka poisil juba läbitud, ainult sõidueksamit ei saa kuidagi tehtud ... no ja seda ma ei ole pmst nõus pikalt finantseerima, et käiakse korduvalt katsetamas ja kukutakse läbi :( ise ta tahab muidugi lihtsalt raha, aga pelgalt "ümbrik" on ju emotsionaalselt ka kuidagi lahja?!?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Mai 2025 23:39
load pole ka väga variant kahjuks, sest autokool ka poisil juba läbitud, ainult sõidueksamit ei saa kuidagi tehtud ... no ja seda ma ei ole pmst nõus pikalt finantseerima, et käiakse korduvalt katsetamas ja kukutakse läbi :( ise ta tahab muidugi lihtsalt raha, aga pelgalt "ümbrik" on ju emotsionaalselt ka kuidagi lahja?!?
Sinu jaoks kindlasti on lahja. Aga no tänapäeval ongi väga raske kinke teha. Lastel on kõik olemas. Minul omal ajal ei olnud pooltki.
Järgmisena tahtsingi soovitada seda, mis ta ise soovib. Arvasin, et ehk uut õuna vms 😃las siis saab raha 🤷‍♀️
Külaline

Autokool kinni maksta tundub hea variant. Selles tuleb muidugi ette kokku leppida.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Mai 2025 10:30 Autokool kinni maksta tundub hea variant. Selles tuleb muidugi ette kokku leppida.
TA ju vastas, et ei ole nõus seda nii pikalt finantseerima. Poiss muudkui käib ja kukub iga kord eksamist läbi. Sõidutunde tuleb juurde võtta, mitte käia õnne katsumas. Iga proov maksab raha.
Külaline

Mina sain emalt omal ajal kingiks rahvariiete komplekti. Olen küll naisterahvas, aga ega na ikka seda vääriliselt hinnata osanud kuni palju vanema eani.

Ise olen lasknud endale sünnipäevadeks ja jõuludeks kinkida korralikke, kvaliteetseid tööriistu. Tänaseks on mul kõik eramajas vaja minev olemas, multimeetrist kettsaeni, ja ükski töö ei jää puuduva tööriista taha.
Mousenouse
Kontakt:

Postitus Postitas Mousenouse »

Meie peres on sellistel tähtpäevadel kombeks kinkida pigem ehe, graveeritult, et oleks jääv mälestus. Poeg sai käekella, graveeritult. Kannab korrektsemat välimust nõudvatel ja pidulikemal hetkedel. Täiesti mõistan, et suur osa ei saa aru, milleks üldse tänapäeval käekell aga meie poiss lihtsalt on seda sorti mees.
Tihane
Kontakt:

Postitus Postitas Tihane »

Guest kirjutas: 28 Mai 2025 23:39
Miks mitte kinkida raha, kui laps seda ka soovib. Lisaks saab siis oma sõidueksamit ise maksta, sellisel juhul võibolla ka motivatsioon paremaks soorituseks :D
Külaline

Sai reisi. Puhkus kulub ära
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 19:55Sai reisi. Puhkus kulub ära
Ostsiste siis ta sõpradele ka või lähebki üksi?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 21:30
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 19:55Sai reisi. Puhkus kulub ära
Ostsiste siis ta sõpradele ka või lähebki üksi?
Reis kahele.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 07:16Reis kahele.
Kas vastas soost kaaslasega?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 11:53
Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 07:16Reis kahele.
Kas vastas soost kaaslasega?
Tema valik
Külaline

Mina sain gümnaasiumilõpetamise puhul lilled ja suure šokolaadi. Kui poisil on juba auto, siis ilmselt on tal kõik muu ka olemas, pole midagi kinkida, mille üle ta tegelikult ka rõõmu tunneks.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Mai 2025 23:05 Mida olete kinkinud oma lastele gümnaasiumi lõpetamise puhul? Tegemist siis poisiga ja autot paluks mitte soovitada, sest see juba olemas :) Korteri/maja jaoks raha pole :(
Põhikooliõpilasele viimane kord kinkida õppimise eest. Õpitakse iseendale. Mõni käib mitu ülikooli läbi, aga raha majja ikka toodud ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juun 2025 16:54
Guest kirjutas: 28 Mai 2025 23:05 Mida olete kinkinud oma lastele gümnaasiumi lõpetamise puhul? Tegemist siis poisiga ja autot paluks mitte soovitada, sest see juba olemas :) Korteri/maja jaoks raha pole :(
Põhikooliõpilasele viimane kord kinkida õppimise eest. Õpitakse iseendale. Mõni käib mitu ülikooli läbi, aga raha majja ikka toodud ei saa.

Mõni parasiteerib jälle oma laste ja lastelaste arvelt vaba inimese elu elada kuni vanus ikka maha niidab ja oh seda kurvastust, kui niitmise hetkeks lapselastel vanavanemast sooja ega külma pole, sest õieti ei tunnegi teist. Ei aita ka mitu kõrgkoolis käiku, ei tule rektorid saatma.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2025 16:54

Mõni käib vanuigigi kõrgkoolis ja teenib head raha, aga viimase eest südant ostetud ei saa endale kuni elupäevade lõpuni.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist