Mis on teie hobid?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Apr 2025 09:52Käin nädalavahetusti (r,l) ööklubides "tantsimas"
Hoopis mehi/naisi lantimas siis?
Külaline

Minu hobi on pesu pesemine ja kõik, mis sellega kaasas käib. Eelnev sorteerimine värvi ja temperatuuri järgi ja hilisem kuivama panek ning voltimine.

* Ei ole meeleheitel koduperenaine. Käin tööl ja oma hobist väga kõva häälega rääkida ei julge... 🙂
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 11:23 Minu hobi on pesu pesemine ja kõik, mis sellega kaasas käib. Eelnev sorteerimine värvi ja temperatuuri järgi ja hilisem kuivama panek ning voltimine.

* Ei ole meeleheitel koduperenaine. Käin tööl ja oma hobist väga kõva häälega rääkida ei julge... 🙂
Olen samasugune, kuigi päris hobiks seda ei pea :) Meeldib riiete ja pesuga tegelemine. Nii enda, mehe kui ka laste riidekapid on alati laitmatus korras. Meeldib pesu kuivama riputada, triikida ja voltida.
Külaline

Kõndimine
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mai 2025 11:31
Guest kirjutas: 14 Mai 2025 11:23 Minu hobi on pesu pesemine ja kõik, mis sellega kaasas käib. Eelnev sorteerimine värvi ja temperatuuri järgi ja hilisem kuivama panek ning voltimine.

Olen samasugune, kuigi päris hobiks seda ei pea :) Meeldib riiete ja pesuga tegelemine. Nii enda, mehe kui ka laste riidekapid on alati laitmatus korras. Meeldib pesu kuivama riputada, triikida ja voltida.
Müts maha teisesuguste ees. Ma vihkan pesudega tegelemist ja triikinud pole vist 20a. Ok, selle aja jooksul paar korda mehe ja poja triiksärgi olen üle käinud. Muud asjad kuivatist kokku ja kappi.
Külaline

Tantsin show- ja linetantsu.
Külaline

Minule on vist hakanud meeldima toiduvalmistamine. Pikki aastaid oli see tüütu kohustus, aga nüüd, kui lapsed suured, tunnen, et naudin seda aega, mil tulen töölt pisut varem koju ja hakkan köögis kokkama. Sätin maitseainetopsid valmis, loen retsepte, nuputan ja mõtlen, ja tunnen, kuidas stress kaob.

Iga päev ma küll suuremat kokata ei jõua, aga nii umbes 3 korda nädalas küll.
Külaline

Mina olen samasugune. Nooremana keerasin kähku midagi kokku, et toit oleks laual, nüüd aga naudin tervet protsessi, isegi, kui see võtab tunde. Meeldib katsetada uusi retsepte ja maitsekoosluseid. Ühesõnaga- tere tulemast klubisse! 🍽
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mai 2025 11:01nüüd aga naudin tervet protsessi, isegi, kui see võtab tunde.
Kas sa oled kodune naine või teed neid toite tundide viisi laup-pühap?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mai 2025 20:36
Külaline kirjutas: 20 Mai 2025 11:01nüüd aga naudin tervet protsessi, isegi, kui see võtab tunde.
Kas sa oled kodune naine või teed neid toite tundide viisi laup-pühap?
Ei ole kodune, käin tööl, aga sellegipoolest ei ole mulle see paar tundi toidu vaaritamist mingi vaev. Eks ma muidugi planeerin ka, et näiteks toidu, mis peab viis tundi pliidil podisema võtan ette vabal päeval.
Külaline

Mul on jalgadel töö ja ka raskuste tõstmine. Ei suudaks peale tööd veel kaks tundi pliidi ees vaaritada. Nädalalõppudes olen väsinud nagu laip. Laupäeva tavaiselt aelen maha teleka ees, ok, mingi kerge sooja söögi lapsele ikka teen. Õnneks ta juba 11 ja midagi erilist ei nõua. Mees ka tahab pigem ise valida, mida sööb. Pühapäeval siis tegutsen kodu peal. Koristan ja sätin aias. Peenramaa ka ja kasvuhoone.

Eks need suuremad söögitegijad, kes jaksavad tundide viisi hautada, küpsetada ja praadida, on kergema töö tegijad. Või on mul vale arusaam?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 19:32Mul on jalgadel töö ja ka raskuste tõstmine.
Kui ma väike olin, siis ma käisin isaga tsirkuses rammumehi vaatamas. Need tõstsid mängleva kergusega raskeid sangpomme. Sinu postitus tõi jälle vanad ajad meelde.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 19:32 /.../
Eks need suuremad söögitegijad, kes jaksavad tundide viisi hautada, küpsetada ja praadida, on kergema töö tegijad. Või on mul vale arusaam?
Ma töötan haiglas ja see on vägagi intensiivne ning jalgade peal töö.

Koju tulles puhkan pool tunnikest jalad üleval ja siis asun tegutsema. Kui mulle söögitegemine ei meeldiks, no ega ma siis ei viitsiks ka kohe rapsima hakata, aga no on kohe huvi. Loomulikult ei kokka ma iga päev, aga 3-4 päeva nädalas küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 23:02Ma töötan haiglas ja see on vägagi intensiivne ning jalgade peal töö.

Koju tulles puhkan pool tunnikest jalad üleval ja siis asun tegutsema. Kui mulle söögitegemine ei meeldiks, no ega ma siis ei viitsiks ka kohe rapsima hakata, aga no on kohe huvi. Loomulikult ei kokka ma iga päev, aga 3-4 päeva nädalas küll.
Tubli oled.
Külaline

Lugemine on vist ainus hobi. Varasemalt tegin tohutult käsitööd, enam mitte. Aiandus oli vanasti jube huvitav, täna kirun, et kes see idioot need istutusalad tegi, mida ma nüüd pean korras hoidma. Ma olen pidevalt väsinud, mitte füüsiliselt, aga vaimselt küll. Miski eriti ei huvita. Ükspäev mõtlesin, et läheks kuskile reisile, ja siis sain aru, et seda ka ei viitsi. Kuigi varasemalt reisisin tohutult.
Külaline

Hakkasin 44lt tennist mängima, see on hobi. Käin metsas jalutamas mitu x nädalas. Järves ujumas.
Väga tahaks, et lugemine saaks saad minu hobiks. Selle asemel istun telefonis 🫣🙁
Küpsetamine oleks suur hobi. Aga kuna kõik talletub puusadele, siis piirdun küpsetamisest unistamisega ja küpsetan tütrega mõnikord, harva.
Suusatamine!!! Mägedel. Aga seda ei saa paraku liiga tihti teha.

Kui tahaks hobisid juurde siis võiks see tõesti olla kodu korrashoidmine ja spartaliku joone hoidmine. No ja lugemine. Mingit tantsu võiks ka - samba. Et ellu veidi vürtsi tuua.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Jalgrattasõit, ristsõnad, raamatud (populaarteadus ajaloo võtmes)
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

aiandus, botaaniline joonistamine, viltimine, heegeldamine. no ujumine ja jalgrattaga sõitmine ka. siis otse loomuliklt reisimine. lugemine.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Mai 2025 00:00 Kui tahaks hobisid juurde siis võiks see tõesti olla kodu korrashoidmine ja spartaliku joone hoidmine. No ja lugemine. Mingit tantsu võiks ka - samba. Et ellu veidi vürtsi tuua.
Samba kohta ei oska öelda, aga Salsat on küll võimalik Tallinnas õppida.
Berta
Kontakt:

Postitus Postitas Berta »

Lisaks käsitööle on mu hobiks ka aiandus. Tänavu tegin vanasse keldriauku uue püsikute peenra. Sinna läksid vanalt peenralt pojengid, floksid, lupiinid ja keisri kroonid. Juurde tellisin veel pojenge ja flokse. Vanasse peenrasse lähevad roosid. Küll see taimede valikute tegemine on raske! 😃
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist