Misasja sa ajadGuest kirjutas: ↑31 Mai 2025 22:24Ainult väga väärastunud ilumeelega inimene leiab, et see naine nägi enne välja nagu UFO. Väga hea nägi välja, nüüd on kaugelt näha, et lõigatud ja mitte mingi kerge nip-tuck vaid suuremat sorti lõikus.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2025 11:43No tegelikult ta on ikkagi ilusam nüüd küll. Kui ta poleks sellest rääkinud, ei teaks keegi, et ta midagi sellist tegi. Enne nägi tõesti välja nagu UFO. Staare naerdakse, et teevad nii palju protseduure, aga kui näiteks Kardashiane vaadata, siis nad on küll palju ilusamad kõik. Isegi see Kendall Jenner, keda peetakse kõige naturaalsemaks, oli enne oma protseduure suhteliselt tavalise välimusega, mitte silmapaistev kaunitar. Kahe õe puhul on tondist lausa imet tehtud. Ja selleks ei piisa paarist süstist.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2025 17:06 Nüüd mingi proua räägib oma laubakorrigeerimise lõikusest "Koomikas". Tule jumal appi, ausalt. Kõik normaalne ja ilus tehakse varsti maatasa kui ebanormaalsus.
Jube, kuhu me liigume. Pole siis imestada, et noored tüdrukud juba varakult ilulõikuste jaoks raha koguma hakkavad. Kõik ilus ja naturaalne tehakse maha ning ülistatakse plastikut täis ning lõigutud välimust. JUBE!
Enamus naised välimuselt ühe puuga löödud
-
Külaline
-
Külaline
Hmm, õnneks või kahjuks ma ei tea, kes ta on. Jah, artiköis on kirjas "kes" ta on aga minu jaoks täiesti tundmatu nägu.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 17:55https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... ni-koletisGuest kirjutas: ↑01 Juun 2025 17:07 Äkki valgustate, kelle laubalõikisest jutt on? Vaataks ise ka üle.
Sellel karjuvad muud asjad silma, aga mitte see laup.
Ja ausaltöeldes ei saanud piltidelt lauba suhtes erilisest vahest aru
-
Külaline
Ongi tundmatu, aga Koomika leidis ikka, et vaja on selle inimese ilulõikusest artikkel vorpida.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 21:51Hmm, õnneks või kahjuks ma ei tea, kes ta on. Jah, artiköis on kirjas "kes" ta on aga minu jaoks täiesti tundmatu nägu.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 17:55https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... ni-koletisGuest kirjutas: ↑01 Juun 2025 17:07 Äkki valgustate, kelle laubalõikisest jutt on? Vaataks ise ka üle.
Ja ausaltöeldes ei saanud piltidelt lauba suhtes erilisest vahest aru![]()
Minu meelest on ebaeetiline selliseid asju promoda, eriti ceel, kui inimese välimusel enne midagi viga polnud.
-
Külaline
Kurb aga tõsi.
-
Külaline
Miks ebaeetiline? Mina näiteks ei teadnudki, et sellist lõikust saab teha. Mul on küll ilus laup, aga kel sama probleem, saavad suurepärase võimaluse soovi korral end kaunimaks teha.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2025 23:43Ongi tundmatu, aga Koomika leidis ikka, et vaja on selle inimese ilulõikusest artikkel vorpida.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 21:51Hmm, õnneks või kahjuks ma ei tea, kes ta on. Jah, artiköis on kirjas "kes" ta on aga minu jaoks täiesti tundmatu nägu.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 17:55
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... ni-koletis
Ja ausaltöeldes ei saanud piltidelt lauba suhtes erilisest vahest aru![]()
Minu meelest on ebaeetiline selliseid asju promoda, eriti ceel, kui inimese välimusel enne midagi viga polnud.
-
Külaline
Jah... see on see tänapäeva väärastunud ilumeel.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 23:53 Miks ebaeetiline? Mina näiteks ei teadnudki, et sellist lõikust saab teha. Mul on küll ilus laup, aga kel sama probleem, saavad suurepärase võimaluse soovi korral end kaunimaks teha.
-
Külaline
Aga miks ei oleks võinud sinna suure lauba piirile juukseid siirdada? Kas see oleks liiga palju kallim või miks poleks nii parem teha?
-
Külaline
Ainult rumal ei kasuta tänapäeva võimalusi.. Või vaene. Kumb oled sina?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:49Jah... see on see tänapäeva väärastunud ilumeel.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 23:53 Miks ebaeetiline? Mina näiteks ei teadnudki, et sellist lõikust saab teha. Mul on küll ilus laup, aga kel sama probleem, saavad suurepärase võimaluse soovi korral end kaunimaks teha.
-
Külaline
Artiklis ju kirjutati, et ta juuksed on nii peenikese karvaga, et arsti arvates nad poleks kasvama läinud ja see poleks head tulemust andnud. Minu arust oli ta laup tõesti ebaloomulikult kõrge ja nüüd näeb parem välja.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:56 Aga miks ei oleks võinud sinna suure lauba piirile juukseid siirdada? Kas see oleks liiga palju kallim või miks poleks nii parem teha?
-
Külaline
Ma pole neist kumbagi. Olen inimene, kellel on väärikust ja tarkust lollustega mitte tegeleda.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 22:33Ainult rumal ei kasuta tänapäeva võimalusi.. Või vaene. Kumb oled sina?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:49Jah... see on see tänapäeva väärastunud ilumeel.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 23:53 Miks ebaeetiline? Mina näiteks ei teadnudki, et sellist lõikust saab teha. Mul on küll ilus laup, aga kel sama probleem, saavad suurepärase võimaluse soovi korral end kaunimaks teha.
-
Külaline
Tänapäeva võimalusi... Milleks?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 22:33Ainult rumal ei kasuta tänapäeva võimalusi.. Või vaene. Kumb oled sina?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:49Jah... see on see tänapäeva väärastunud ilumeel.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 23:53 Miks ebaeetiline? Mina näiteks ei teadnudki, et sellist lõikust saab teha. Mul on küll ilus laup, aga kel sama probleem, saavad suurepärase võimaluse soovi korral end kaunimaks teha.
Mina välimusega leiba ei teeni, isinkliku eluga on kõik korras, kõrgest east hoolimata tunnen end hästi. Ka peeglisse vaadates. Inimesed vananevadki ja oo õudust, lõpuks surevad veel äragi. Kaasaja võimalused igavest elu ei kindlusta. Ainult näolapi saab siledamaks rebida. See paraku hingetühjust ei ravi.
Teatud seltskonna hulgas paistab 'vaene' sõimusõnaks muutunud olevat.
Ei ole rumal ega ka vaene.
-
Külaline
Kui mul on kole kurjusekorts ja mul on raha, et sellest lahti saada, siis ma teen selle ära.
-
Külaline
Erinevalt meestest naistel juustesiirdamine ei anna erilist tulemust.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:56Aga miks ei oleks võinud sinna suure lauba piirile juukseid siirdada? Kas see oleks liiga palju kallim või miks poleks nii parem teha?
Aga kaesin pildid üle ja ei näinud mingit muutust.
-
Külaline
Nojah. Enne oli laup proportsionaalselt umbes pool näost, nüüd üks kolmandik. Muutus on küll päris suur.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 16:39Erinevalt meestest naistel juustesiirdamine ei anna erilist tulemust.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:56Aga miks ei oleks võinud sinna suure lauba piirile juukseid siirdada? Kas see oleks liiga palju kallim või miks poleks nii parem teha?
Aga kaesin pildid üle ja ei näinud mingit muutust.
-
Külaline
On sul hingetühjus või miks selle teemasse tõid? Aga maniküüris, pediküüris, juuksuris ikka käid või pole vaja, sest oled cool mutt?Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 08:57Tänapäeva võimalusi... Milleks?
Mina välimusega leiba ei teeni, isinkliku eluga on kõik korras, kõrgest east hoolimata tunnen end hästi. Ka peeglisse vaadates. Inimesed vananevadki ja oo õudust, lõpuks surevad veel äragi. Kaasaja võimalused igavest elu ei kindlusta. Ainult näolapi saab siledamaks rebida. See paraku hingetühjust ei ravi.
Teatud seltskonna hulgas paistab 'vaene' sõimusõnaks muutunud olevat.
Ei ole rumal ega ka vaene.
-
Külaline
Natuke rumal on siin võrrelda maniküüri/pediküüri või juuksuris käimist ennast madalalaubaliseks lõikamisega.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 20:35 On sul hingetühjus või miks selle teemasse tõid? Aga maniküüris, pediküüris, juuksuris ikka käid või pole vaja, sest oled cool mutt?
-
Külaline
Või siis loomulikult piisavalt kena, et "tänapäeva võimalusi" mitte vajada. Selle peale ei suutnud tulla?Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 22:33Ainult rumal ei kasuta tänapäeva võimalusi.. Või vaene. Kumb oled sina?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:49Jah... see on see tänapäeva väärastunud ilumeel.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2025 23:53 Miks ebaeetiline? Mina näiteks ei teadnudki, et sellist lõikust saab teha. Mul on küll ilus laup, aga kel sama probleem, saavad suurepärase võimaluse soovi korral end kaunimaks teha.
-
Külaline
Vananed ju ikka, ole nii kena kui tahes. Aga minu arust ei pea küll keegi mingeid protseduure tegema, kes on endaga niigi rahul. Mina ise küll teen sellepärast, et meil esineb vanuseline diskrimineerimine ja et tööl tegija olla, pead ikkagi nooruslik välja nägema. Meil arvatakse, et kui oled vana, oled ka loll.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 23:35Või siis loomulikult piisavalt kena, et "tänapäeva võimalusi" mitte vajada. Selle peale ei suutnud tulla?
-
Külaline
Kel "teil" arvatakse, et kui vana, siis loll? Meil küll ei arvata. Mina olen 60+ ja ei paista, et tööl minust veel lahti saada tahetaks. Ikka käiakse kogenumalt nõu küsimas. Seda nimetatakse tänapäeval mentorluseks.Guest kirjutas: ↑09 Juun 2025 07:57Vananed ju ikka, ole nii kena kui tahes. Aga minu arust ei pea küll keegi mingeid protseduure tegema, kes on endaga niigi rahul. Mina ise küll teen sellepärast, et meil esineb vanuseline diskrimineerimine ja et tööl tegija olla, pead ikkagi nooruslik välja nägema. Meil arvatakse, et kui oled vana, oled ka loll.
Mis "protseduuridesse" puutub, siis hügieen, hambaravi, korralik juukselõikus, kehaline vormisolek, mõõdukas kosmeetika ja korralikud riided tänapäeval vist enam sinna alla ei kuulu?
30-40-50 aastaselt võid end süstida või lõikuda, palju tahad, aga päris noorte jaoks oled ikkagi vana.
-
Külaline
No nooreks muidugi ei saa, aga päris suur vahe on, kas oled mingi memm või sile ja krapsakas tädi.Guest kirjutas: ↑09 Juun 2025 16:16Kel "teil" arvatakse, et kui vana, siis loll? Meil küll ei arvata. Mina olen 60+ ja ei paista, et tööl minust veel lahti saada tahetaks. Ikka käiakse kogenumalt nõu küsimas. Seda nimetatakse tänapäeval mentorluseks.Guest kirjutas: ↑09 Juun 2025 07:57Vananed ju ikka, ole nii kena kui tahes. Aga minu arust ei pea küll keegi mingeid protseduure tegema, kes on endaga niigi rahul. Mina ise küll teen sellepärast, et meil esineb vanuseline diskrimineerimine ja et tööl tegija olla, pead ikkagi nooruslik välja nägema. Meil arvatakse, et kui oled vana, oled ka loll.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 23:35
Või siis loomulikult piisavalt kena, et "tänapäeva võimalusi" mitte vajada. Selle peale ei suutnud tulla?
Mis "protseduuridesse" puutub, siis hügieen, hambaravi, korralik juukselõikus, kehaline vormisolek, mõõdukas kosmeetika ja korralikud riided tänapäeval vist enam sinna alla ei kuulu?
30-40-50 aastaselt võid end süstida või lõikuda, palju tahad, aga päris noorte jaoks oled ikkagi vana.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline