Ülekaaluline lapsevanem

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 12:13
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 10:46
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 10:43
Päris ära pööranud. Paks nägu lõualotiga on ilus?
Kustkohast see lõualoti info tuleb?
Ta unustab, et rasv koguneb inimestel väga erinevatesse kohtadesse. Ma olen ka kaalunud üle 110 kg, nägu ja kael olid täiesti tavalised, käed ja sõrmed samuti, mingit lotti polnud. Rasv oli rinnal, kõhul, puusadel ja reitel. Kui on õnnestunud kombinatsioon ülekaalust, st. see jaotub kuidagi ühtlaselt ning strateegilised kohad nagu nägu ja kael jäävad normaalseks, siis oskusliku riietumisega saab muidugi oma ülekaalu ära peita.
Oskusliku riietumisega varjad 54 kg ülekaalu ära? Really?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 12:18
Ta unustab, et rasv koguneb inimestel väga erinevatesse kohtadesse. Ma olen ka kaalunud üle 110 kg, nägu ja kael olid täiesti tavalised, käed ja sõrmed samuti, mingit lotti polnud. Rasv oli rinnal, kõhul, puusadel ja reitel. Kui on õnnestunud kombinatsioon ülekaalust, st. see jaotub kuidagi ühtlaselt ning strateegilised kohad nagu nägu ja kael jäävad normaalseks, siis oskusliku riietumisega saab muidugi oma ülekaalu ära peita.
Really-really
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 12:15
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 12:10
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 09:29 Veidi ümaramad. Me räägime siinkohal 114kg tugevalt rasvunud inimesest.
Panin kehamassiideksi kalkulaatoorisse umbkaudsed andmed, ilmselt tema pikkus Eesti naise keskmisesse jääb. Vaadake tulemust:

Pikkus
168

Kehakaal
114

Tulemus

Kehamassiindeks (BMI)
40.39
Olete eluohtlikult rasvunud!

Isegi kui see naine on 180cm (mida ta ilmselt pole) on ta KMI üle 35.
Kehamassiindeks (BMI)
35.19
Olete tugevalt rasvunud!
Muide, Gerd Kanter on ka selle indeksi alusel rasvunud mis rasvunud - KMI 33.3 (pikkus 196 cm, kaal tippsportlasena 128 kg). Lihtsalt offtopic. Sa ei tea, mis on inimese lihase ja rasva suhe. Sama maht lihast kaalub 22% rohkem kui maht rasva.
Tema võistluskaal on 120 kg ja KMI 29,01-ülekaaluline, mitte rasvunud.
Oli ka 128 kg. Otsus - rasvunud.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 12:18
Nojah, näriline. Mitte ülekaalu, vaid koleduse. Parem? Muidugi ei suuda sa jätta muljet, et oled peenike, aga ilus võid küll olla. Muidugi ainult nende silmade jaoks, mis esimesena iga vastutulijat üle ei kaalu.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 14:47
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 12:15
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 12:10 Muide, Gerd Kanter on ka selle indeksi alusel rasvunud mis rasvunud - KMI 33.3 (pikkus 196 cm, kaal tippsportlasena 128 kg). Lihtsalt offtopic. Sa ei tea, mis on inimese lihase ja rasva suhe. Sama maht lihast kaalub 22% rohkem kui maht rasva.
Tema võistluskaal on 120 kg ja KMI 29,01-ülekaaluline, mitte rasvunud.
Oli ka 128 kg. Otsus - rasvunud.
See 114 kg kaaluv piltilus mutt on hoopis lihastes?
Külaline

Appi, kahemeetriste tippsportlastest meeste siia teemasse tõmbamine ei ole küll okei, nende kehakoostis on hoopis midagi muud.
Üle 100kg kaaluv naisterahvas on rasvunud ja see ei ole ei tervislik ega ilus. Tegelikult võib vabalt olla mitteadekvaatne minapilt samamoodi nagu teiste toitumishäirete puhul (nt anoreksia, kus inimene arvab, et ta on koguaeg liiga paks, olenemata kaalust).
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 15:15 Appi, kahemeetriste tippsportlastest meeste siia teemasse tõmbamine ei ole küll okei, nende kehakoostis on hoopis midagi muud.
Üle 100kg kaaluv naisterahvas on rasvunud ja see ei ole ei tervislik ega ilus. Tegelikult võib vabalt olla mitteadekvaatne minapilt samamoodi nagu teiste toitumishäirete puhul (nt anoreksia, kus inimene arvab, et ta on koguaeg liiga paks, olenemata kaalust).
Appi-appi
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 09:00Ütlen lihtsalt, et olen ilus naine ja et tähelepanu on liigagi palju. Miks Sa küll nii kindel oled, et mu jutt tõele ei vasta?
Püha müristus. Siin on vist küll peaspetsialisti abi vaja. Või kangemaid prille peeglissevaatamiseks?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 15:15 Appi, kahemeetriste tippsportlastest meeste siia teemasse tõmbamine ei ole küll okei, nende kehakoostis on hoopis midagi muud.
Ja miks see sind nii koledasti häirib, kui inimene ennast ilusaks peab?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 15:33
Guest kirjutas: 04 Juun 2025 15:15 Appi, kahemeetriste tippsportlastest meeste siia teemasse tõmbamine ei ole küll okei, nende kehakoostis on hoopis midagi muud.
Tal on lihtsalt madal enesehinnang, kui tema oma pidevate dieetidega ilus ei ole, siis ei saa ju ometigi mingi 100+ kaaluv inimene ennast ilusaks nimetada!
Külaline

Ma kommenteerisin siia teemasse esimest korda, kus täpsemalt väljendan oma häiritust? Häiritud ei ole, kui üldse mingit emotsiooni tunnen, siis on see pigem kurbus. Ülesöömine on samasugune inimest vaikselt hävitav haigus nagu alkoholism või narkomaania.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 15:39
Ma kommenteerisin siia teemasse esimest korda, kus täpsemalt väljendan oma häiritust? Häiritud ei ole, kui üldse mingit emotsiooni tunnen, siis on see pigem kurbus. Ülesöömine on samasugune inimest vaikselt hävitav haigus nagu alkoholism või narkomaania.
Väidad ju, et inimesel on ebaadekvaatne minapilt ja väidad, et see pole ilus. Ma küll ei näe, et sind hirmsasti huvitab inimese tervis, vaid pigem tahad ikka teist maha teha ja öelda, et mingil juhul ei saa ta ilus olla. Minu arust on see tore, kui inimene on endaga rahul. Ma ise olen sale ja leian endas sada viga, minu arust hoopis see pole tervislik. Aga siin leiavad täiskasvanud inimesed, et peavad ikka tingimata teise naise "maa peale tooma", sest sa oled ju paks, mis ilus, koledaks pead ennast pidama.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

1. Täiesti normaalkaalus inimesel võib olla lõualott.
2. Täiesti ülekaaluline inimene võib olla näost väga ilus. (Sageli saledamana oleks ta siis veel ilusam, aga ikkagi võib ka paksuna ilus olla.)
3. Inimesed hindavad üksteise juures väga erinevaid asju erineva kaaluga - mõne jaoks on olulisim nt kaal, nende jaoks muidugi ei saa ükski paks olla ilus. Teise jaoks on oluline nt ilus naeratus, pikad juuksed, suured rinnad vms, nende jaoks võib ülekaal olla lihtsalt väike miinus, aga plussid kaaluvad selle miinuse nende jaoks üles, sest kaal on nende jaoks teisejärguline. Nii nagu mõne jaoks võib väga vastumeelne olla nt lühike kasv või kollakad hambad või õllekõhuke, aga teise jaoks pole need esmaolulised ja mingid muud komponendid välimuses kaaluvad need miinused üles.
4. Paksu inimese tervisele oleks kõige parem muidugi tervislikku kaaluvahemikku jõuda, aga kui ta seda ei suuda, siis olgu parem rõõmus, enesekindel ja ennast väärtustav paks kui häbenev, passiivne, ennast mahategev ja depressioonis. Ka tema enda tervisele on rõõmsameelsus kahtlemata kasulikum kui kurvameelsus.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 15:33Ja miks see sind nii koledasti häirib, kui inimene ennast ilusaks peab?
No ta on selline eriti laia mõtlemishaardega - muretseb rahvamajanduse, toiduturvalisuse ja maa kandevõime pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 15:39Ma kommenteerisin siia teemasse esimest korda, kus täpsemalt väljendan oma häiritust? Häiritud ei ole, kui üldse mingit emotsiooni tunnen, siis on see pigem kurbus. Ülesöömine on samasugune inimest vaikselt hävitav haigus nagu alkoholism või narkomaania.
Mida sa siis alkohoolikute foorumis soovitamas käid? Kui nii kole kurvaks teeb, siis vaata parem YouTube'ist kassivideoid.
Külaline

iiR kirjutas: 04 Juun 2025 16:012. Täiesti ülekaaluline inimene võib olla näost väga ilus. (Sageli saledamana oleks ta siis veel ilusam, aga ikkagi võib ka paksuna ilus olla.)
See on täiesti tõsi. Kunagi kooliajal oli teada, et meie klassi tuleb uus tüdruk. Ja üks klassikaaslastest oli temaga kirjavahetuses (juu õudust, olid alles ajad, eks) ja teadis, et superilus tüdruk on. Ja kui see tüdruk saabus, siis "tuttav" klassikaaslane kõndis temast kui võõrast mööda. Väga ilusa näolapiga tüdruk oli, aga paks mis paks (pirni kehatüübiga) ja eks meie klassikaaslane oli ainult pisikest näopilti näinud.

Ja meie kindlasti 100kilosel töökaaslasel oli kodulehel ainult näopilt. Minu õde, kes töötas küll meie firmas, kuid mitte samas linnas, oli väga üllatunud, kui ma jutu sees mainisin, et meie X läks nüüd kaalujälgijatesse. Näo järgi ei saanud arugi, et tüse on. Kah pirni kehakujuga.
Külaline

Meil oli tööl üks sale naisterahvas, kes lõi külge ühele mehele. Aga mees eriti vedu ei võtnud ja siis tuli uudis, et ta abiellus. See naine siis uuris välja, kellega mees abiellus ja rääkis kõigile, et issand jumal, see naine on ju paks. See solvas teda kohe hingepõhjani, et kuidas saab mõni kena mees paksu naise võtta. Kusjuures see paks ei olnud sajakilone, vaid umbes 5 kg üle normaalkaalu. Isegi selle mehe käest küsis, et kas sulle meeldivad paksud naised, et ma ei teadnudki. Mitu kuud kohe rääkis, et ta ei saa aru, kuidas nii saab olla. Et see naine oli arst, igati kena ja tore inimene, see loomulikult ei lugenud midagi, ta oli ju paks, siis lihtsalt pole võimalik, et keegi kena ja edukas mees ta endale naiseks võtab.
Külaline

See oli illustreeriv näide KMI mõttetusest. Kehtib ka 100+ kg naiste osas - välimus sõltub ikka väga palju sellest, millest see 100 kg koosneb, kas on tegu tugeva maatõugu naisega, kellel tõesti ongi kuulitõukaja lihased, või rippuvate rasvakihtidega. Jajah, oleme aru saanud, et alates kehakaalust 65 kg ei ole võimalik sinu jaoks, et keegi ilus võiks olla, aga vaata, ilu näevad inimesed erinevalt.
Ja no tõesti, mis pagan sul sellega on, miks ei või inimene arvata, et ta ilus on? Teeb sulle kuidagi haiget?
Külaline

Ühe seksikama mehe Pierce Brosnani naist olete näinud? See mees saaks küll valida tuhandete kõhnade naiste seast endale naise. Aga tal on selline. Te kõhnade ülistajad äkki oskate öelda, miks?

https://www.pinterest.com/pin/149744756350154504/
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 20:58 Ühe seksikama mehe Pierce Brosnani naist olete näinud? See mees saaks küll valida tuhandete kõhnade naiste seast endale naise. Aga tal on selline. Te kõhnade ülistajad äkki oskate öelda, miks?

https://www.pinterest.com/pin/149744756350154504/
Vot, siin ongi ehe näide, et ka ülekaaluline saab olla kena. Tal on ju väga kaunis nägu(näojooned).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist