Ülekaaluline lapsevanem

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma ikka mõtlen selle ülekaalulise ilule, kes saab komplimente. Ma ei tea, kas mulle pole kellelgi ühtegi komplimenti teha keha kohta. Aga kuidas sa teed komplimente kellegi tagumiku või rindade kohta? Ok brazilian butti trennis küll ehk kiidad sõbranna treenitud ja eesmärgipärast vormis tagumikku, mille eesmärgil isegi trennis käid. Silmi, juukseid, naeratust võib kiita. Aga kas tagumikku või rindu ka? On see ikka meeldiv, kui tagumikku kiidetakse? Sellised seksistiku tooniga komplinendid.
Ma vastupidiselt ei kujutaks ette end ühegi mehe tagumikku kiita, peale enda mehe. Kas mind rõõmustaks kui teised mehed peale mu oma mehe, teeks komplimente mu rindade või tagumiku kohta? Kuigi selle nimel ju treenitakse ja pannakse implantaate ka. Et olla ilus ja atraktiivne vastassugupoolele. Siin tekib mul jällegi error. Tahetakse olla ilus, aga et keegi jõllitaks või tähelepanu pöörab, on häiriv?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 09:18 Ma ikka mõtlen selle ülekaalulise ilule, kes saab komplimente. Ma ei tea, kas mulle pole kellelgi ühtegi komplimenti teha keha kohta. Aga kuidas sa teed komplimente kellegi tagumiku või rindade kohta? Ok brazilian butti trennis küll ehk kiidad sõbranna treenitud ja eesmärgipärast vormis tagumikku, mille eesmärgil isegi trennis käid. Silmi, juukseid, naeratust võib kiita. Aga kas tagumikku või rindu ka? On see ikka meeldiv, kui tagumikku kiidetakse? Sellised seksistiku tooniga komplinendid.
Ma vastupidiselt ei kujutaks ette end ühegi mehe tagumikku kiita, peale enda mehe. Kas mind rõõmustaks kui teised mehed peale mu oma mehe, teeks komplimente mu rindade või tagumiku kohta? Kuigi selle nimel ju treenitakse ja pannakse implantaate ka. Et olla ilus ja atraktiivne vastassugupoolele. Siin tekib mul jällegi error. Tahetakse olla ilus, aga et keegi jõllitaks või tähelepanu pöörab, on häiriv?
Jah, see on täiesti õige, sellised komplimendid ongi tõesti ebameeldivad! Aga silmad, juuksed, naeratus, need on ok.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 09:18 Ma ikka mõtlen selle ülekaalulise ilule, kes saab komplimente. Ma ei tea, kas mulle pole kellelgi ühtegi komplimenti teha keha kohta. Aga kuidas sa teed komplimente kellegi tagumiku või rindade kohta? Ok brazilian butti trennis küll ehk kiidad sõbranna treenitud ja eesmärgipärast vormis tagumikku, mille eesmärgil isegi trennis käid. Silmi, juukseid, naeratust võib kiita. Aga kas tagumikku või rindu ka? On see ikka meeldiv, kui tagumikku kiidetakse? Sellised seksistiku tooniga komplinendid.
Eks inimeste eesmärgid on ka erinevad. Minu eesmärk treenimisel ei ole kunagi olnud vastassugupoole tähelepanu, vaid enda enesetunne. Trennis käimine annab energiat ja jõudu enda ja lastega tegelemiseks, teeb rõõmsaks. Ilu on siinkohal täiesti teisejärguline ja kellegi teise nimel ma seda ei tee.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 08:28
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 07:44
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 01:03

Tore siis ju. Kuidas prouad käsivad: kas paksudele tempel otsaette või kollane kuusnurk rinda? Mõni juhm ju ei saa aru, et paks.
Ei ole vaja nii teatraalne olla aga tõesti- mõni ei saagi. Praegu ongi väga keeruline, sest ülekaalulisust on lihtsalt nii palju, et see on justkui norm. Võrreldakse kmi-d Gerd Kanteriga, arvatakse, et 114kg tegelt naise kohta on täitsa ok, tuuakse näitena selgelt ülekaaluline staar jne.
Kellelgi pole ju paksude suhtes mingit erilist viha, vaidlusekoht tuli sellest kas ja kui paks on paks.
Aga mils peaks kedagi üleüldse paksuks kutsuma? Kas Sinule meeldiks, kui sind näiteks kondiliseks kutsutaks?
Äärmused ei ole ideaal, mille poole püüelda. Paksu ja kondise vahele jääb päris suur vahemik normaalkaalus ja terve kehaga olemist, mille poole võiks püüelda. Äärmuste normaliseerimine ei ole okei, see on eksitav ja tervisele ohtlik ning loob valeillusiooni noortematele.
Külaline

Minu arust on normkaal, kmi läinud vastuollu kehapositiivsusega.
Oled ülekaalus või alakaalus. Aga väidad et oled kehapositiivne, meeldid endale sellisena nagu oled.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 10:05
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 07:44

Ei ole vaja nii teatraalne olla aga tõesti- mõni ei saagi. Praegu ongi väga keeruline, sest ülekaalulisust on lihtsalt nii palju, et see on justkui norm. Võrreldakse kmi-d Gerd Kanteriga, arvatakse, et 114kg tegelt naise kohta on täitsa ok, tuuakse näitena selgelt ülekaaluline staar jne.
Kellelgi pole ju paksude suhtes mingit erilist viha, vaidlusekoht tuli sellest kas ja kui paks on paks.
Aga mils peaks kedagi üleüldse paksuks kutsuma? Kas Sinule meeldiks, kui sind näiteks kondiliseks kutsutaks?
Äärmused ei ole ideaal, mille poole püüelda. Paksu ja kondise vahele jääb päris suur vahemik normaalkaalus ja terve kehaga olemist, mille poole võiks püüelda. Äärmuste normaliseerimine ei ole okei, see on eksitav ja tervisele ohtlik ning loob valeillusiooni noortematele.
Sa ei arva ju tegelikult , et keegi püüdleks paksuse poole, onju? Püüeldakse ikka saleduse poole ja ma julgeks arvata, et 90% kõigist ülekaalulistest on püüelnud normaalkaalu saamise poole.

Minu meelest pole siin ka ükski paks öelnud ju, et ta polegi üldse paks, ehkki kaalub üle 100 kilo, või et kõhnad on kibestunud ja kortsus, selle kõik keevitasid sa oma peas juurde. Öelda on üritatud - ja mitte üksnes ülekaaluliste endi poolt - et ka ülekaaluga saab tunda end ilusana, näha hea välja ja ka meeldida (osale) meestele, nii nagu ka alakaaluga saab tunda end ilusana, näha hea välja ja meeldida (tõenäoliselt teisele) osale meestele. Nagu ka lühikeste juustega naised meeldivad mõnedele meestele ja mõnedele jälle mitte ja õllekõhuga mehed meeldivad mõnedele naistele täitsa hästi ja mõnedele mitte ja puseriti hambad on mõne inimese jaoks deal-breaker ja teise jaoks mitte ja kiilaspäisus meeldib mõnele naisele, aga teisele on oluline, et paarilisel oleks paks juuksepahmakas jne jne.

Ainus meeleheitel olija näib olevat keegi ilmselt siis mitte ülekaaluline isend, kes ei suuda leppida, et üks mittetäiuslik (antud juhul siis ülekaaluline) naine võib täie teadlikkusega enda ebatäiuslikkusest siiski tunda end ilusana ja saada palju komplimente. Mul omal on sugulane, kes on trulla mis trulla, aga ta on lihtsalt nii tore ja särav isiksus, vaimukas, sõbralik, hakkaja, väga ilusa näoga ka (kuigi kõhnemana oli tõesti veel ilusam mu meelest) - täiesti raudselt saab ta palju komplimente, sest ta lihtsalt meeldibki inimestele. Ja seejuures täiesti raudselt tahaks ta alla võtta (on mitu korda võtnud ja kosunud jne nagu see ring käib), kuid peab end siiski ka paksuna ilusaks, sest ta ongi. Selleks, et olla ilus ja teistele meeldida, ei pea kõik aspektid välimusest olema ilusad. Ja see, et mõni vähemtäiuslik inimene on ka ilus ja saab ka komplimente ei võta sinult ausõna midagi vähemaks, ei pisenda sinu saavutusi ega väärtust, ehkki sa ilmselt millegipärast nii tunned.

(Ma pole leilis paks, vaid lihtsalt leilis, sest selline teiste mahategemine (paks ei saa olla ilus) on lihtsalt nii nõme!)
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui paksul riided seljast ära võtta, ega ta siis vist ilus olla ei saa. Kui aga riided seljas, normaalne, hoolitsetud olek ja tore isiksus sinna juurde - saab olla ilus küll, miks mitte. Ega's inimene koosneb ju millestki muust ka, kui kehakaalust, seda muud ilu siis ongi võimalik vaadata. Ilma riieteta kahjuks muu ilu löögile ei pääse, seal torkab üleliigne rasvkude hästi silma. Ja see ilus ei kipu olema.
Külaline

iiR kirjutas: 05 Juun 2025 10:41
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 10:05

Sa ei arva ju tegelikult , et keegi püüdleks paksuse poole, onju? Püüeldakse ikka saleduse poole ja ma julgeks arvata, et 90% kõigist ülekaalulistest on püüelnud normaalkaalu saamise poole.

Minu meelest pole siin ka ükski paks öelnud ju, et ta polegi üldse paks, ehkki kaalub üle 100 kilo, või et kõhnad on kibestunud ja kortsus, selle kõik keevitasid sa oma peas juurde. Öelda on üritatud - ja mitte üksnes ülekaaluliste endi poolt - et ka ülekaaluga saab tunda end ilusana, näha hea välja ja ka meeldida (osale) meestele, nii nagu ka alakaaluga saab tunda end ilusana, näha hea välja ja meeldida (tõenäoliselt teisele) osale meestele. Nagu ka lühikeste juustega naised meeldivad mõnedele meestele ja mõnedele jälle mitte ja õllekõhuga mehed meeldivad mõnedele naistele täitsa hästi ja mõnedele mitte ja puseriti hambad on mõne inimese jaoks deal-breaker ja teise jaoks mitte ja kiilaspäisus meeldib mõnele naisele, aga teisele on oluline, et paarilisel oleks paks juuksepahmakas jne jne.

Ainus meeleheitel olija näib olevat keegi ilmselt siis mitte ülekaaluline isend, kes ei suuda leppida, et üks mittetäiuslik (antud juhul siis ülekaaluline) naine võib täie teadlikkusega enda ebatäiuslikkusest siiski tunda end ilusana ja saada palju komplimente. Mul omal on sugulane, kes on trulla mis trulla, aga ta on lihtsalt nii tore ja särav isiksus, vaimukas, sõbralik, hakkaja, väga ilusa näoga ka (kuigi kõhnemana oli tõesti veel ilusam mu meelest) - täiesti raudselt saab ta palju komplimente, sest ta lihtsalt meeldibki inimestele. Ja seejuures täiesti raudselt tahaks ta alla võtta (on mitu korda võtnud ja kosunud jne nagu see ring käib), kuid peab end siiski ka paksuna ilusaks, sest ta ongi. Selleks, et olla ilus ja teistele meeldida, ei pea kõik aspektid välimusest olema ilusad. Ja see, et mõni vähemtäiuslik inimene on ka ilus ja saab ka komplimente ei võta sinult ausõna midagi vähemaks, ei pisenda sinu saavutusi ega väärtust, ehkki sa ilmselt millegipärast nii tunned.

(Ma pole leilis paks, vaid lihtsalt leilis, sest selline teiste mahategemine (paks ei saa olla ilus) on lihtsalt nii nõme!)
Ma arvan, et võta tuure heaga maha. Tsiteerid mind aga ma ei ole kordagi väitnud, et paks ei saa olla ilus ja ei ole kedagi ka paksuks siin kutsunud.
Mina oponeerisin neile, kes justkui väitsid, et ebatervislik kaal on tegelikult okei, mida see ei ole.
Külaline

Te selle pealeei tule, et komplimente on teinud mehed, kes vaatavadki suuremaid(koledalt öeldes pakse) naisi? Ongi nii raske uskuda, et osad mehed eelistavad reaalselt ka pekki katsuda?
Jaurate siin nagu lasteaias :D

Ma paks aga endaga mitte rahul, seega ma ei see, kes paksuna ennast ilusaks peab.

Mul ema võitles eluaeg kaaluga. Isaga tutvusid siis, kui ema üle 100kg kaalus. Ja muideks isa läks teisi naisi vaatama siis, kui ema oli normaalkaalu saanud ennast.
Ja oh üllatust, peale emaga lahutust oli uus naine veel ümaram, kui ema omal ajal nooruses oli🤷‍♀️
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 07:44Kellelgi pole ju paksude suhtes mingit erilist viha, vaidlusekoht tuli sellest kas ja kui paks on paks.
Miks selle üle nii jubedalt vaidlema peaks? Ei oska passi lahtrisse Paks ruudukest märkida? Ah et passis polegi sellist lahtrit? Mida siis vaielda nii jubedalt?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 13:39 Te selle pealeei tule, et komplimente on teinud mehed, kes vaatavadki suuremaid(koledalt öeldes pakse) naisi? Ongi nii raske uskuda, et osad mehed eelistavad reaalselt ka pekki katsuda?

Ma paks aga endaga mitte rahul, seega ma ei see, kes paksuna ennast ilusaks peab.

Mul ema võitles eluaeg kaaluga. Isaga tutvusid siis, kui ema üle 100kg kaalus. Ja muideks isa läks teisi naisi vaatama siis, kui ema oli normaalkaalu saanud ennast.
Ja oh üllatust, peale emaga lahutust oli uus naine veel ümaram, kui ema omal ajal nooruses oli🤷‍♀️
Mu kunagine eraõpetaja rääkis kah mulle, et ta mees jättis ta maha, kui ta oli 50 kg maha võtnud; näitas mulle pilte ka endast pulmas ja erinevus oli muidugi suur. Ehkki olen täiesti kindel, et mees ei jätnud teda maha kaotatud kilode pärast, vaid selle pärast, et kaalunumbrist ja toitumisest sai selle naise jaoks mingil hetkel kinnisidee. Ma ise ka lõpetasin tema juures käimise, sest ta kulutas õpetamise asemel liiga palju aega just sellest teemast rääkimisele.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 13:56
Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 13:39 Te selle pealeei tule, et komplimente on teinud mehed, kes vaatavadki suuremaid(koledalt öeldes pakse) naisi? Ongi nii raske uskuda, et osad mehed eelistavad reaalselt ka pekki katsuda?

Mu kunagine eraõpetaja rääkis kah mulle, et ta mees jättis ta maha, kui ta oli 50 kg maha võtnud; näitas mulle pilte ka endast pulmas ja erinevus oli muidugi suur. Ehkki olen täiesti kindel, et mees ei jätnud teda maha kaotatud kilode pärast, vaid selle pärast, et kaalunumbrist ja toitumisest sai selle naise jaoks mingil hetkel kinnisidee. Ma ise ka lõpetasin tema juures käimise, sest ta kulutas õpetamise asemel liiga palju aega just sellest teemast rääkimisele.
Eks mu vanematel oli ka muid põhjusi, miks üldse nii läks aga kaal mängis(minu arvates) selles üsna suurt osa. Ema tegi vaikselt oma kaalujälgijaid, ülejäänud perele tavalist süüa jne. Kinnisiidee see polnud, sest mitu korda jo-jotas oma kaaluga elu jooksul. Ema oma kaalust ei rääkinud kunagi. Küll aga isa vahel naljatas ema öiste söömasööstude pärast. See oligi nii veider, et ta pilkas ema kaalu aga ometi talle suured naised meeldisid. See oli see aeg, kus oli häbi tunnistada, et suuremad naised meeldivad. Ühte isa "armukest" kohtas ema ka, nii see välja tuligi ja see armukesest proua oli ka ülekaaluline.
Niiet suu rääkis isal ühte aga teod olid hoopis teistsugused.
Külaline

Võib olla nii et paks naine on mehe jaos turvaline valik. Ei pea end pingutama, teised mehed teda nagunii ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 15:01Võib olla nii et paks naine on mehe jaos turvaline valik. Ei pea end pingutama, teised mehed teda nagunii ei taha.
Ohh, ära loo endale illusioone. Mehed tahavad kõike ja alati, ei takista vanus, kaal ega sugu. Võib-olla ehk presidendi vastuvõtule ei häbeneta minna (prostituudiga minna ei ole aga häbiasi).
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 14:49Eks mu vanematel oli ka muid põhjusi, miks üldse nii läks aga kaal mängis(minu arvates) selles üsna suurt osa. Ema tegi vaikselt oma kaalujälgijaid, ülejäänud perele tavalist süüa jne. Kinnisiidee see polnud, sest mitu korda jo-jotas oma kaaluga elu jooksul. Ema oma kaalust ei rääkinud kunagi. Küll aga isa vahel naljatas ema öiste söömasööstude pärast. See oligi nii veider, et ta pilkas ema kaalu aga ometi talle suured naised meeldisid. See oli see aeg, kus oli häbi tunnistada, et suuremad naised meeldivad. Ühte isa "armukest" kohtas ema ka, nii see välja tuligi ja see armukesest proua oli ka ülekaaluline.
Niiet suu rääkis isal ühte aga teod olid hoopis teistsugused.
Ega mu su emast rääkinudki, vaid oma eraõpetajast.😉 Ehk elus kohtab lõputul hulgal variatsioone.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 15:01 Võib olla nii et paks naine on mehe jaos turvaline valik. Ei pea end pingutama, teised mehed teda nagunii ei taha.
No kui inimeme ise seda teist inimest tahtnud on, siis ta kindlasti ei arva, nagu teised ei tahaks :)
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 15:45
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 15:01 Võib olla nii et paks naine on mehe jaos turvaline valik. Ei pea end pingutama, teised mehed teda nagunii ei taha.
No kui inimeme ise seda teist inimest tahtnud on, siis ta kindlasti ei arva, nagu teised ei tahaks :)
Miks sa arvad, et lausa tahtis? Siinseski foorumis mitmed öelnud, et elavad mingite suvakatega koos, tundeid ja armastust pole iial olnud.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juun 2025 16:29
Guest kirjutas: 05 Juun 2025 15:45
Miks sa arvad, et lausa tahtis? Siinseski foorumis mitmed öelnud, et elavad mingite suvakatega koos, tundeid ja armastust pole iial olnud.
Okei, ma isiklikult ei tunne inimesi, kes suvakatega koos elaksid, aga eks inimesi ole igasuguseid jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 16:29Miks sa arvad, et lausa tahtis? Siinseski foorumis mitmed öelnud, et elavad mingite suvakatega koos, tundeid ja armastust pole iial olnud.
Kas kõik need nn suvakad on kindlasti paksud?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juun 2025 14:49Ühte isa "armukest" kohtas ema ka, nii see välja tuligi ja see armukesest proua oli ka ülekaaluline.
Sul isa oli siis omal ajal kõva naistekütt :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist