Asjadega närutamine

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:26
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 14:09
Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:38
Auto on, pikemaid otsi sõidan siiski rongiga, sest ma ei viitsi tundide viisi rooli pihus hoida ja teiste juhtide tõttu närveldada. Loen rongis parem raamatut.
[/quote]
kuulaks hoolega õpetust, kuidas rongiga tallinnast hiiumaale või pärnusse saaks.
[/quote]

Krt jah soome ei saa kah rongiga
Pärnusse ja Hiiumaale saab rongi asemel bussiga minna.
Kui inimene elab Viljandis ja eelistab rongi siis ta sõidabki rongiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 13:38
Auto on, pikemaid otsi sõidan siiski rongiga, sest ma ei viitsi tundide viisi rooli pihus hoida ja teiste juhtide tõttu närveldada. Loen rongis parem raamatut.
[/quote]
kuulaks hoolega õpetust, kuidas rongiga tallinnast hiiumaale või pärnusse saaks.
[/quote]

Avaldan saladuse. Seda kutsutakse...bussiks.
Ja kes tahab kiiremini või kallimalt, läheb lennukiga. Mõlemas saab raamatut lugeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:31
[/quote]

Ja kes tahab kiiremini või kallimalt, läheb lennukiga. Mõlemas saab raamatut lugeda.
[/quote]
Normaalne inimene läheb autoga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:42
[/quote]
[/quote]

Normaalne inimene läheb ainult autoga, sööb 3x päevas kapsast, enne peldikukülastust teeb kümme kükki samaaegselt “prääks” tehes. Öösel kell 3 paneb käima raadio ja tantsib kuupaistel.
Kohutav kui palju ebanormaalseid ikka on, kes nii ei tee…nutt tuleb peale
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:46
[/quote]

Normaalne inimene läheb ainult autoga, sööb 3x päevas kapsast, enne peldikukülastust teeb kümme kükki samaaegselt “prääks” tehes. Öösel kell 3 paneb käima raadio ja tantsib kuupaistel.
[/quote]
Mis sul viga on? Mis kapsas, kükid, raadio? Normaalne inimene liigub autoga, mitte ei oota mingit bussi kogu aeg. Kui sinu jaoks on see ulme, siis on see sinu isiklik probleem. Nuta aga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 16:51
[/quote]
Mis sul viga on? Mis kapsas, kükid, raadio? Normaalne inimene liigub autoga, mitte ei oota mingit bussi kogu aeg. Kui sinu jaoks on see ulme, siis on see sinu isiklik probleem. Nuta aga.
[/quote]

Mida sa ajad
Normaalne inimene lendab hoopiski eralennukiga. Mis buss, mis auto? Ajaraisk
Külaline

Normaalne inimene liigub autoga, mitte ei oota mingit bussi kogu aeg. Kui sinu jaoks on see ulme, siis on see sinu isiklik probleem. Nuta aga.
No vähemalt helikoperdaja võiks norm.-l olla kui lennukit osta ei jõua.
Külaline

[/quote]
[/quote]
Õige. Normaalne inimene istub pool elu praamijärjekorras.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Mina pole kohe üldse asjadega närutaja. Ma ei ole ka hull tarbija, st kasutangi töökõlbulikku elektroonikat, riideid, jalatseid kuitahes kaua, ei aja brände taga jne, aga mingit vana "äkki-läheb-vaja" sodi kogumist ei kannata silmaotsaski. See väsitab ja koormab mind, kui kuskil elamises on kastid pudeliharjade, kilekottide, üleliigsete lauanõude jm-ga. Kõik annan või viskan ära või viin taaskasutusse. Mees vahel päästab endale mingeid auto- ja muidu ehitustöödes vajalikke kaltse, aga üldiselt ei ole tema ka õnneks sodikoguja. Äärmuslik kokkuhoid on minu meelest hirmus, ega laristamine ka tore omadus pole, aga kitsidus ja närutamine ikka veel hullemad: võtavad elult igasuguse spontaansuse, luksuse, hellitamise, soojuse, lihtsalt külm kalkulatsioon ja teistes süütunde tekitamine!
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Kas teil ei teki head tunnet kui midagi ära saab visata? Minul küll, kohe nagu koorem läheks seljast maha, ka igast pisiasjast vabanemisel.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 30 Juun 2024 17:12 Kas teil ei teki head tunnet kui midagi ära saab visata? Minul küll, kohe nagu koorem läheks seljast maha, ka igast pisiasjast vabanemisel.
Absoluutselt tekib!!! Superhea tunne on, kui saab ebavajalikku träni ära visata.
Külaline

iiR kirjutas: 30 Juun 2024 17:14
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 30 Juun 2024 17:12 Kas teil ei teki head tunnet kui midagi ära saab visata? Minul küll, kohe nagu koorem läheks seljast maha, ka igast pisiasjast vabanemisel.
Absoluutselt tekib!!! Superhea tunne on, kui saab ebavajalikku träni ära visata.
Ma tegelen igal aastal korra kappide korrastamisega ja alati viskan sealt suure hulga träni minema. Ma saan aru, et siin mitmed leiaks veel nendele asjadele mõne kasutuse, veaks garaaži, tegeleks pool päeva mingi lõikumisega jne, jne, aga mina seda ei soovi. Tahan, et asjad oleks kontrolli all ja igasugu ebavajalikku jama ei oleks.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 17:21
iiR kirjutas: 30 Juun 2024 17:14
Ma tegelen igal aastal korra kappide korrastamisega ja alati viskan sealt suure hulga träni minema. Ma saan aru, et siin mitmed leiaks veel nendele asjadele mõne kasutuse, veaks garaaži, tegeleks pool päeva mingi lõikumisega jne, jne, aga mina seda ei soovi. Tahan, et asjad oleks kontrolli all ja igasugu ebavajalikku jama ei oleks.
Liitun grupiga. Iga aasta käin kõik kapid ja panipaigad üle ning annan/viskan ära minu jaoks ebavajalikud või seisma jäänud asjad. Kui elamisele niimoodi tiiru peale olen teinud, on lõpuks nii hea ja kerge tunne.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Ka mina teen igal aastal kappides suurpuhastuse, aga sellist rämpsu mul polegi alles hoitud, mille saaks ära visata, kõik läheb ära andmisele. Ja see on tõesti hea tunne, kui oled saanud ära anda asjad, mida ise ei vaja, aga kellelgi on vaja ja ta rõõmustab saadud asjade üle.
Külaline

Kuidas need mittevajalikud asjad, mida suur hunnik igal aastal ära visata tuleb, teile koju ometi tekivad?! Äkki oleks nad võinud ostmata jätta üldse?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 18:17 Kuidas need mittevajalikud asjad, mida suur hunnik igal aastal ära visata tuleb, teile koju ometi tekivad?! Äkki oleks nad võinud ostmata jätta üldse?
Noh näiteks üks aasta olid suur hobiaednik ja järgmisel pole
Külaline

Minul ei ole kunagi palju ära visata, aga igast kribast vabanemine teeb rõõmu.
Külaline

No mina näiteks mõtlengi enne mitu korda, kui midagi ostma hakkan. Harva, kui emotsioonoste teen ja elu on näidanud, et need on ostud mida hiljem kahetsen. Üks kleit seisab mul kapis siiani. Mitte kordagi pole kandnud, sest sellel on üks väike veake. Ostetud sai pandeemia ajal ühest riidepoest, mis pankrotimüügi käigus kõik kaubad 80% allahindlusega maha müüs. Ja see kleit ripubki mul kapis kui meeldetuletus, et ära osta asju, mida sa ei vaja, isegi, kui on odav.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Mina jälle kipun asju liiga kergekäeliselt ära viskama, abikaasa seevastu mitte. Näiteks vahel hullun tema vanade riietega, mida ta keeldub ära viskamast, sest nendega saab veel aias tööd teha vma. Aga kui palju neid vaja on?! Ta ei jõua neid iial ära kasutada aia- vms töödeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2024 18:17 Kuidas need mittevajalikud asjad, mida suur hunnik igal aastal ära visata tuleb, teile koju ometi tekivad?! Äkki oleks nad võinud ostmata jätta üldse?
Ausalt, mina ka ei tea. Omast arust ma üldse ei osta asju. Mees ka ei osta, aga ikkagi need asjad lihtsalt suruvad igaltpoolt peale. Kogu aeg on kõik kohad kola täis. Jumala eest, ma ei tea, kust nad tulevad.. Omakeski paljunevad ilmselt kui keegi ei vaata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist