Oli küll. Aga naljakat siin ei ole midagi. Pigem kurb ja mõjutab siiamaani meie elu. Ema sai väga haiget ja teda ei ole enam juba 3aastat.
Ülekaaluline lapsevanem
-
Külaline
-
Külaline
Vot ma siin loen ja imestangi, mõnitatakse inimesi nii kaalu kui ka kõige muu suhtes. Visatakse nalja selle üle, et üks mees on oma naisele haiget teinud jne. Ma ei saa aru, miks inimesed mõnitavad, naeruvääristavad. See sama kaalu teema näiteks. Ausalt öeldes rohkem kui ülekaalulised, teeb mulle muret anoreksia ja buliimia all kannatavad inimesed. Olen nendega palju kokku puutunud, vahet ei ole kui vähe nad kaaluvad, 35-45 kg, ikka peavad nad ennast liiga paksuks! Ja kõik need kaalu materdavad kommentaarid vaid toetavad nende langust! Mõtlen, et kas inimesed on omadega tõesti juba nii sassis, et peale kaalunumbrite ja mingite enda ideaalide enam muud ei nähta!?Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 19:18Oli küll. Aga naljakat siin ei ole midagi. Pigem kurb ja mõjutab siiamaani meie elu. Ema sai väga haiget ja teda ei ole enam juba 3aastat.
-
Külaline
Jah, kahjuks nii on küll. Pidevalt või lausa igapäevaselt on pildid meedias inimestest, kes on, kas juurde-või mahavõtnud. Jälgitakse kõiki staare ja muidugi ka tavainimesi (reklaamides kaalulangust), kes on palju kaalu kaotanud. Paksuna pildil morn nägi ja -30kg või nii, naeratav nägu.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:09Mõtlen, et kas inimesed on omadega tõesti juba nii sassis, et peale kaalunumbrite ja mingite enda ideaalide enam muud ei nähta!?
Staaridest on eriti kahju, need peavad iga oma kilo jälgima, et mitte paksuartiklisse sattuda. Siis kõik ilguvad ta kallal mõnuga ja staaril väga nõme olla. Jube elu tegelt.
-
Külaline
Mina olen sedasi öelnud, et pole tundeid ja armastust olnud.
Kui kokku elama hakkasin, siis mu naine oli sale.
-
Külaline
No jumala eest, miks küll elad inimesega, kelle vastu ei ole tundeid olnud? See ju puhtalt Sinu enda viga! Ei tohi minna suhtesse inimesega, kelle vastu ei ole tundeid! Kehakaaluga ei ole siin mitte mingit seost!Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 21:13Mina olen sedasi öelnud, et pole tundeid ja armastust olnud.
Kui kokku elama hakkasin, siis mu naine oli sale.
-
Külaline
See on tõesti jube! Inimese minapilt moondub! Seda tervislikku kaaluvahemikku on tegelikult ca 40 kg per täiskasvanud inimene, just ülespoole, mitte alla! 50 kg ja 90 kg, tervislikul seisul ei ole mitte mingit olulist vahet! Sealt edasi üles tulevad mõõdukad vaevused, 50 kg alla aga suured vaevused, need noored naised ei pruugi näiteks enam iial lapsi saada. Aga äkki 10 aasta pärast ikka tahaks last? Mul on nii kahju nendest kaalunumbrites kinni olevatest inimestest. Eriti endast välja ajab see, kui nad sadeerivad kedagi teist peale iseenda.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 21:09Jah, kahjuks nii on küll. Pidevalt või lausa igapäevaselt on pildid meedias inimestest, kes on, kas juurde-või mahavõtnud. Jälgitakse kõiki staare ja muidugi ka tavainimesi (reklaamides kaalulangust), kes on palju kaalu kaotanud. Paksuna pildil morn nägi ja -30kg või nii, naeratav nägu.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 20:09Mõtlen, et kas inimesed on omadega tõesti juba nii sassis, et peale kaalunumbrite ja mingite enda ideaalide enam muud ei nähta!?
Staaridest on eriti kahju, need peavad iga oma kilo jälgima, et mitte paksuartiklisse sattuda. Siis kõik ilguvad ta kallal mõnuga ja staaril väga nõme olla. Jube elu tegelt.
-
Külaline
Ei mõelnud Brosnani naist, vaid seda pilti, mida kuidagi ei õnnestunud linkida:Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2025 23:33Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.Unustage juba ära on KMI, tõesti.
Kas pildil olev naine on eluohtlikult rasvunud?Tõesti, modellimõõtu ta ei ole, aga pilt näitab jällegi ilmekalt, et KMI on mõttetu mõõdik. Küll ei kehti see rasedatele, küll lihastes inimestele, pikki inimesi karistab ja veel sada häda. Äkki lõpetaks siis selle lolluse kasutamise? Ilmselt need, kes selle järgi ideaalkaalus on, kuid tegelikult skinny fat tüüpi armastavad KMId nii hirmasti, et kohe kuidagi ei taha lahti lasta....

-
Külaline
Kuulen seda elus esimest korda teada.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 21:21 Ei tohi minna suhtesse inimesega, kelle vastu ei ole tundeid!
-
Külaline
Täiesti mööda mõnitus. Kui sa enda eest hoolitseks ja regulaarselt treeniksid, siis teaksid, et keha tarbib treenival inimesel rohkem energiat ka puhkeolekusGuest kirjutas: ↑05 Juun 2025 02:47Kuule mine trenni, mis sa siin aega raiskad? Ma kuulen, kuidas sul rasv kasvab ja lihased kahanevad selle jutu ajal. Puhas kahju!Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 23:33Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 22:20
Unustage juba ära on KMI, tõesti.
Kas pildil olev naine on eluohtlikult rasvunud?Tõesti, modellimõõtu ta ei ole, aga pilt näitab jällegi ilmekalt, et KMI on mõttetu mõõdik. Küll ei kehti see rasedatele, küll lihastes inimestele, pikki inimesi karistab ja veel sada häda. Äkki lõpetaks siis selle lolluse kasutamise? Ilmselt need, kes selle järgi ideaalkaalus on, kuid tegelikult skinny fat tüüpi armastavad KMId nii hirmasti, et kohe kuidagi ei taha lahti lasta....
See vast ei ole midagi eriskummalist, et rasedatele sellised mõõdikud ei anna korrektset infot. Mis lihastesse puutub, siis peab tegu olema tõepoolest väga kõva sportlasega, kulturisti vm-ga, et ei saaks seda kasutada aga üldiselt visuaalselt ja muude näitajate poolest ideaalses vormis inimesed ka oma KMI-d ei mõõda, vaid on teadlikud oma kehast ja neile sobivast kaalust. Mina nt teen 4-5x nädalas rasket jõutrenni ja lihased on väga treenitud aga isegi mul ei avalda lihasmassi kaal nii tugevat mõju, et kmi normivahemikust välja lükkaks. Ja kindlasti ei juhtu seda ka inimestel, kelle "trenn" on koertega jalutamine või aiatööd. Jämeda kondiga maanaine, nagu siin eespool mainitud, on vabandust väga, aga ka lihtsalt paks. Tugev aga paks.
-
Külaline
Sa unustasid kaksemotikoni lisada.Külaline kirjutas: ↑05 Juun 2025 23:56Täiesti mööda mõnitus. Kui sa enda eest hoolitseks ja regulaarselt treeniksid, siis teaksid, et keha tarbib treenival inimesel rohkem energiat ka puhkeolekus. Lisaks toimub lihaste ülesehitus puhkepäevadel. Seega ei, ma ei pea muretsema, et rasvun või lihased kärbuvad kui ma puhkan ja foorumis aega raiskan, küll aga pead selle pärast muretsema sina.
-
Külaline
Aga tenni võiksid ikka minna. Ole seal siis paigal kasvõi. Ilus teistel vaadata.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 23:56Täiesti mööda mõnitus. Kui sa enda eest hoolitseks ja regulaarselt treeniksid, siis teaksid, et keha tarbib treenival inimesel rohkem energiat ka puhkeolekusGuest kirjutas: ↑05 Juun 2025 02:47Kuule mine trenni, mis sa siin aega raiskad? Ma kuulen, kuidas sul rasv kasvab ja lihased kahanevad selle jutu ajal. Puhas kahju!Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 23:33
Seda brosnani naise lingitud pilti mõtled? Ongi ju väga suur seal, kmi järgi ilmselt oli siis rasvunud ja seda on ka pildilt näha. Täna näeb ta ikka oluliselt parem ja tervem välja.
See vast ei ole midagi eriskummalist, et rasedatele sellised mõõdikud ei anna korrektset infot. Mis lihastesse puutub, siis peab tegu olema tõepoolest väga kõva sportlasega, kulturisti vm-ga, et ei saaks seda kasutada aga üldiselt visuaalselt ja muude näitajate poolest ideaalses vormis inimesed ka oma KMI-d ei mõõda, vaid on teadlikud oma kehast ja neile sobivast kaalust. Mina nt teen 4-5x nädalas rasket jõutrenni ja lihased on väga treenitud aga isegi mul ei avalda lihasmassi kaal nii tugevat mõju, et kmi normivahemikust välja lükkaks. Ja kindlasti ei juhtu seda ka inimestel, kelle "trenn" on koertega jalutamine või aiatööd. Jämeda kondiga maanaine, nagu siin eespool mainitud, on vabandust väga, aga ka lihtsalt paks. Tugev aga paks.. Lisaks toimub lihaste ülesehitus puhkepäevadel. Seega ei, ma ei pea muretsema, et rasvun või lihased kärbuvad kui ma puhkan ja foorumis aega raiskan, küll aga pead selle pärast muretsema sina.
-
Külaline
Mõnitad inimest liikumise eest? TaseGuest kirjutas: ↑06 Juun 2025 00:55Aga tenni võiksid ikka minna. Ole seal siis paigal kasvõi. Ilus teistel vaadata.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 23:56Täiesti mööda mõnitus. Kui sa enda eest hoolitseks ja regulaarselt treeniksid, siis teaksid, et keha tarbib treenival inimesel rohkem energiat ka puhkeolekusGuest kirjutas: ↑05 Juun 2025 02:47 Kuule mine trenni, mis sa siin aega raiskad? Ma kuulen, kuidas sul rasv kasvab ja lihased kahanevad selle jutu ajal. Puhas kahju!. Lisaks toimub lihaste ülesehitus puhkepäevadel. Seega ei, ma ei pea muretsema, et rasvun või lihased kärbuvad kui ma puhkan ja foorumis aega raiskan, küll aga pead selle pärast muretsema sina.
-
Külaline
Ei, mitte liikumise eest.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 07:23Mõnitad inimest liikumise eest? TaseGuest kirjutas: ↑06 Juun 2025 00:55Aga tenni võiksid ikka minna. Ole seal siis paigal kasvõi. Ilus teistel vaadata.Guest kirjutas: ↑05 Juun 2025 23:56
Täiesti mööda mõnitus. Kui sa enda eest hoolitseks ja regulaarselt treeniksid, siis teaksid, et keha tarbib treenival inimesel rohkem energiat ka puhkeolekus. Lisaks toimub lihaste ülesehitus puhkepäevadel. Seega ei, ma ei pea muretsema, et rasvun või lihased kärbuvad kui ma puhkan ja foorumis aega raiskan, küll aga pead selle pärast muretsema sina.
Mine liiguta ka ennast vahelduseks, tõstab endorfiinitaset ja kui hästi läheb, leevendab seda ilmselt juba sissejuurdunud kibedust.
-
Külaline
Uakumat kaader siin koos. Nüûd juba on 40kg ûlekaalu hea asi. Kôik hädad algavad normaalkaalu jôudmisega. Jumala eest, suvi on kohe algamas, eks olge oma rasvunud magudega puhurite all toas, sest väljas hôõrub kintsud hauduma, aga palun ärge ajage oma hülgemöla kuidas 100kg naist on normaalsus.
-
Külaline
Nii on, kõik paksud on üheskoos viskunud džotile ja püüavad meile (ja endale) selgeks teha, kui ilusad ja terved nad on. Täiesti uskumatu.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:56 Uakumat kaader siin koos. Nüûd juba on 40kg ûlekaalu hea asi. Kôik hädad algavad normaalkaalu jôudmisega. Jumala eest, suvi on kohe algamas, eks olge oma rasvunud magudega puhurite all toas, sest väljas hôõrub kintsud hauduma, aga palun ärge ajage oma hülgemöla kuidas 100kg naist on normaalsus.
-
Külaline
Normaalsus ei olegi, aga ega sellepärast veel neid halvustama pea.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:56palun ärge ajage oma hülgemöla kuidas 100kg naist on normaalsus.
-
Külaline
Hüljes oled sa ise ja möla on ka vastav. Proovi rahuneda ja leppida, et kõik paksud ei visku rongi alla, vaid mõni suudab end ka hästi tunda. Las ta tunneb. Ole rahulik, 99% ei tunne ja põevad, kannatavad eluaegselt alaväärsuse all. Nagu sinu arust peabki.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:56 Uakumat kaader siin koos. Nüûd juba on 40kg ûlekaalu hea asi. Kôik hädad algavad normaalkaalu jôudmisega. Jumala eest, suvi on kohe algamas, eks olge oma rasvunud magudega puhurite all toas, sest väljas hôõrub kintsud hauduma, aga palun ärge ajage oma hülgemöla kuidas 100kg naist on normaalsus.
-
Külaline
Ei ole siin keegi öelnud, et 40kg ülekaalu hea asi on või et suur ülekaal tervisele hea oleks. Siin on lihtsalt öeldud, et paks ei pea tingimata ennast koledana tundma. Loomulikult ei taha keegi üle 100 kilo kaaluda, aga hullunult oma välimuse pärast põdeda ülekaalu pärast ka ei ole vaja. Alla võtma peaks, kes vähegi suuda, aga sea siiski tervise pärast.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 18:09Nii on, kõik paksud on üheskoos viskunud džotile ja püüavad meile (ja endale) selgeks teha, kui ilusad ja terved nad on. Täiesti uskumatu.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2025 17:56 Uakumat kaader siin koos. Nüûd juba on 40kg ûlekaalu hea asi. Kôik hädad algavad normaalkaalu jôudmisega. Jumala eest, suvi on kohe algamas, eks olge oma rasvunud magudega puhurite all toas, sest väljas hôõrub kintsud hauduma, aga palun ärge ajage oma hülgemöla kuidas 100kg naist on normaalsus.
Millegiprast siin mingi hulk mittepakse on hoopis džotile viskunud tõestamaks, kui koledad ja halvad ja vastikud kõik ülekaalus inimesed on. miks ometi? lage ise oma saledates kehades ja leppige sellega, et osad paksud on vaatamata kehakaalule ikkagi kõrge eneshinnaguga.
-
Külaline
Ma pole see, keda tsiteerid, aga olen temaga väga nõus. Sellel 114-kilosel on ebaadekvaatne minapilt. Teine, ja ka väga võimalik variant, on see, et enda "imetlemisega" ta püüab lihtsalt oma madalat enesehinnangut varjata.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 15:47Väidad ju, et inimesel on ebaadekvaatne minapilt ja väidad, et see pole ilus. Ma küll ei näe, et sind hirmsasti huvitab inimese tervis, vaid pigem tahad ikka teist maha teha ja öelda, et mingil juhul ei saa ta ilus olla. Minu arust on see tore, kui inimene on endaga rahul. Ma ise olen sale ja leian endas sada viga, minu arust hoopis see pole tervislik. Aga siin leiavad täiskasvanud inimesed, et peavad ikka tingimata teise naise "maa peale tooma", sest sa oled ju paks, mis ilus, koledaks pead ennast pidama.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 15:39Ma kommenteerisin siia teemasse esimest korda, kus täpsemalt väljendan oma häiritust? Häiritud ei ole, kui üldse mingit emotsiooni tunnen, siis on see pigem kurbus. Ülesöömine on samasugune inimest vaikselt hävitav haigus nagu alkoholism või narkomaania.Guest kirjutas: ↑04 Juun 2025 15:33
Ja miks see sind nii koledasti häirib, kui inimene ennast ilusaks peab?
Lisaks, minu arust on suht veider ennast imetleda nagu ta seda siin teeb. Kiitlemine on lihtsalt nõme ja ebaviisakas. Isegi, kui sa oled piltilus naine, siis sa ju ei kuuluta seda kõigile, et vaadake, kui ilus ma ikka olen. Samamoodi ei ütle tark inimene, et imetlege minu intelligentsust ja tarkust. Sest tark inimene teab, et see on ebaviisakas.
-
Külaline
Paljudel on ebaadekvaatne maailmapilt, ausalt öeldes pigem suuremal osal inimestest. Muidu ongi reaalsusega raske toime tulla. Mis siis? Kuidas see nii hirmsasti teisi inimesi häirib. Siin on ka mitu mittepaksu, kes kiitlevad. Miks see sind samavõrra ei häiri?Ma pole see, keda tsiteerid, aga olen temaga väga nõus. Sellel 114-kilosel on ebaadekvaatne minapilt. Teine, ja ka väga võimalik variant, on see, et enda "imetlemisega" ta püüab lihtsalt oma madalat enesehinnangut varjata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist